BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 7 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
A birozason kivul emlitsuk meg a komplett elkaposor kritikan aluli produkciojat is...
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?
Janek
nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
gedam
Őőő, akkor ez most hogyan volt szabályos?

www.youtube.com/watch?v=qVGQgqFuWV8

több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Janek
nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
gedam
Ezek nagyon szép gondolatok, nincs is ezzel baj kivéve, hogy 6-12 ugyan ilyen eset van egy meccsen, + azok, amik szemmel láthatóan később jönnek és nem jön rá zászló! Mikor Clark elkapta Cousinst meghalt elvileg a játék, de nem sípoltak a zebrák.., majd elengedte, ünnepelte magát, addig Kirk kapitány megfutotta.-ha födhöz bassza 15yds... Lehet kisasszony foci, tőlem lóghat szalag is a QB-ék bugyijából, amit ki kell húzni, de ne legyen már minden egyes meccs más felfogásban vezetve!
több mint 7 éve
gedam 6 293
Janek

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 7 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Úgy állunk, mint a Browns... 😊
több mint 7 éve
casaubon Green Bay Packers 3 587
Erdekessegek a meccs utani gyorselemzesbol:

Cobb had one of his worst games in a Packers uniform. He turned 11 targets into four catches, 23 yards, one fumble and two drops.

Rookie Hunter Bradley had three or four terrible snaps. It wouldn’t be surprising if the Packers made a change this week.

The Packers defense is capped at nothing more than average until the safety position is fixed.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Spoiler alert: ARI - CHI
| és 0-14-ra vezet a Cards. Ahogy mindenki számolt vele. |
gamerkr
| 14–0-ra |

több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
gamerkr
Legalább a csoport is hozza magát ahogy mi ,ja nem 😀 Egyre komolyabban mondom éjszaka Lions fogja megmenteni a North becsületét 😀 , ugy h előzetesen a másik 3 csapat sima esélyes volt ...
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
OFF: Nelson 173 yardot kapott el
ON: mi meg sok sárgát
Tactful Cactus
Kínaiakat dobáltak disznóbőr helyet?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 383
és a nap vicce: NFL defends Clay Matthews roughing penalty, fent van az NFL oldalán a cikk akit érdekel..😀 😀 😀 😀 😀
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 149
OFF: Nelson 173 yardot kapott el
ON: mi meg sok sárgát

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Rubens Green Bay Packers 913
Első félidő vége... pálya közepe, -18 pont, mi kezdjük a második félidőt... Inkább meg kell próbálni egy nem tudom mit, sem mint Rodgersel egy játékot. Utolsó negyed kb 7 perc van... -2 labdabirtoklás, és nem megyünk neki 4&5re... Amíg MM van itt nincs miről beszélni...
több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Egy szuper mérkőzést láttunk, mi is nagyon szépen játszottunk, de a rézbőrűek még nálunk is jobbnak bizonyultak! Szép volt, gratulálok. A játékvezetésről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ja, hogy ez NFL meccs lett volna nem szarkasztalaszti? Annak viszont szánalmas! Egyetlen pozitívom a Buffalo meglepetés győzelme..
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 358 — Packers Suicide Squad
Run the tablere hajtunk erosen...
JayB
jó korán kezdjük

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
Run the tablere hajtunk erosen...
több mint 7 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
110 yard bünti , 4 kritkus dropp , fogalmatlan sec az első félidőben . Nincs kérdés
nando89
De van egy, mi lesz a sorminta folytatása W- T- L - ?
Tactful Cactus
A Bills ma nagyot ment. Kitudja
több mint 7 éve
110 yard bünti , 4 kritkus dropp , fogalmatlan sec az első félidőben . Nincs kérdés
nando89
De van egy, mi lesz a sorminta folytatása W- T- L - ?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nando89
akkor igazából, egy félidő alatt elintézve a csapat, utána már csak az időt húzta a Skins...szép munka 😀
Pep71
így van, most megúszták, de majd visszavágunk még nekik!

több mint 7 éve
nando89
akkor igazából, egy félidő alatt elintézve a csapat, utána már csak az időt húzta a Skins...szép munka 😀
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
több mint 7 éve
miért nem Kizer jön fel?
gamerkr
mert egy támadóguru a főedző 😀 😀 ne add még fel 😀
több mint 7 éve
miért nem Kizer jön fel?

több mint 7 éve
akkor lemaradnak valamiről

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!