Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
Guion-t letartóztatták marihuána birtoklásért. Ezzel a GB-i karrierje is veszélybe kerülhet. Így is nagy a verseny közte és B. J. között. Thompson pedig nem nagyon szereti a balhés srácokat. Még mindig nem tudom, hogy én melyik NT mellett döntenék.
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
oh mi is nagyon szeretünk titeket, ahogy lassan az egész NFC West-et 😊kösz, akkor offseason program kezdetére felépül. remélem egészséges lesz mikor elverünk titeket 😉 (megint) 😛peteyARodot kell műteni? vagy volt neki? erről lemaradtampeteyMég a rájátszás előtt azt írta itt egy a témához jobban értő, hogy elvileg pár hét alatt begyógyul magátólKampman
több mint 9 éve
kösz, akkor offseason program kezdetére felépül. remélem egészséges lesz mikor elverünk titeket 😉 (megint) 😛ARodot kell műteni? vagy volt neki? erről lemaradtampeteyMég a rájátszás előtt azt írta itt egy a témához jobban értő, hogy elvileg pár hét alatt begyógyul magátólKampman
több mint 9 éve
Kampman
28 166
ARodot kell műteni? vagy volt neki? erről lemaradtampeteyMég a rájátszás előtt azt írta itt egy a témához jobban értő, hogy elvileg pár hét alatt begyógyul magától
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 822
Azt írják, hogy az eddigi ST segédedző Ron Zook lehet a befutó. Akárhogy is valamit tenni kell ezzel a csapatrésszel.www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20150123-chip-kelly-s-commitment-helps-eagles-soar-to-first-in-sportsday-s-annual-nfl-special-teams-rankings.ece
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
SBL
2 209
Sikerült hajnalban néhány pillanat alatt az "év legszánalmasabb veresége" és az "év legidiótább játékhívása" címeinket is elveszítenünk. Egyedül az MVP maradt meg nekünk. Ez egy ilyen szezon volt..James007Azért mi több balfaszkodással tudtuk csak elveszíteni a NFC döntőt, míg a Seahawks csak egy nagy hülyeséget csinált. Szóval szerintem a legszánalmasabb vereség még mindig a miénk.😀😀😀
A legidiótább playhívást én is nekik adom.😊
Bár olvasva a kommenteket van, aki szerint volt benne ráció.
"Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt."
Igen volt benne, de nem igazán hittem a szememnek, amikor láttam, hogy nem Lynch fut. Kb. ugyan úgy mint amikor Bostick blokkolás helyett megpróbálta elkapni az onside kick-et.
Sajnálom a Hawks szurkolókat. Ugyanazt érezhetik, mint mi két hete.
több mint 9 éve
GNG
241
Sikerült hajnalban néhány pillanat alatt az "év legszánalmasabb veresége" és az "év legidiótább játékhívása" címeinket is elveszítenünk. Egyedül az MVP maradt meg nekünk. Ez egy ilyen szezon volt..James007Hát lefekvés után nem sírtam tele a párnámat a Seahawks miatt. Ami viszont nehezen vitatható, hogy a GB-nek el kell kezdenie termelnie a SB szerepléseket, mert az egy dolog, hogy arról beszélünk, hogy Rodgers a liga legjobb irányítója, de ha ez így van, akkor annak gyűrűkben is meg kell testesülnie.
Jövőre halálosra kell csiszolni azt a gépezetet, ami idén fel-fel villant.
Az azért bizakodásra ad okot, hogy a Pats is egy vesztes főcsoport döntő után nyert. Hátha mi jövünk.
több mint 9 éve
James007
1 850
Sikerült hajnalban néhány pillanat alatt az "év legszánalmasabb veresége" és az "év legidiótább játékhívása" címeinket is elveszítenünk. Egyedül az MVP maradt meg nekünk. Ez egy ilyen szezon volt..
több mint 9 éve
casaubon
2 256
50 szakertobol 31 szerint igen, nehany szurkolo mast gondol, ez mindig igy van.Megint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
több mint 9 éve
hegedusggergo
105
csak úgy...Nem szeretnék ezzel több oldalas veszekedést elindítani, de sztem kapott idén dirtyplayt... "Next question"
/quote]
Egy giffet légszives egyszer tegyél be(mobilosoknak elég szar betölteni), másrészről jó kis dirtyplay, nem tudom mit szólnál ha Rodgers kapna ilyet.hegedusggergo
Lépjünk inkább tovább. A két giffel igazad volt, az egyiket kivettem.valakis
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 9 éve
csak úgy...
/quote]
Egy giffet légszives egyszer tegyél be(mobilosoknak elég szar betölteni), másrészről jó kis dirtyplay, nem tudom mit szólnál ha Rodgers kapna ilyet.hegedusggergo
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
hegedusggergo
105
csak úgy...On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 9 éve
JéBé
6 994
Player of The Year: Watt (pech, ilyen nicncs)Most Valuable Player:Rodgers (ilyen van, meg is kapta)
több mint 9 éve
Ha sikeres csapat vón' a Csífsz, akkor igen. 😛Akkor körülírom, amiről szerintem szól az MVP szavazás. Azt díjazzák, aki egy sikeres csapat sikeréhez a legtöbbet tette hozzá, a sikerességéhez a legnagyobb mértékben járult hozzá, kvázi nélküle messze nem lenne olyan sikeres a csapat. ez Wattnál több ponton is bukik.SancoAkkor kapja Jamaal Charles minden második évben. 😊
Watt megérdemelte vóna, Sanco is ezt mondja. De nem így lett.
Sztem Wattról mindenki tudja és elismeri enélkül is, mekkora király, többet ér az minden díjnál.ulpianus
Én inkább azt mondom, hogy Watt egy Best Player(vagy inkább Performance)of the Year díjat érdemelt volna, nem pedig MVP-t.
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Tényleg sajnálom Wattot, szívem szerint neki is adtam volna egy védő MVP címet, de tény, hogy Rodgers megérdemelte. 50-ből 31 szavazatot kapott, nálunk jóval tapasztaltabb szakértőktől ez azért jelent valamit. Tényleg nem volt olyan domináns, mint 2011-ben (bár azt a címét is sokan elvitatták Brees miatt) de azt hiszem, az a Lions elleni 2. félidő tökéletesen visszaadta, hogy miért ő az MVP és mi lett volna, ha ő nincs
több mint 9 éve
Akkor körülírom, amiről szerintem szól az MVP szavazás. Azt díjazzák, aki egy sikeres csapat sikeréhez a legtöbbet tette hozzá, a sikerességéhez a legnagyobb mértékben járult hozzá, kvázi nélküle messze nem lenne olyan sikeres a csapat. ez Wattnál több ponton is bukik.SancoAkkor kapja Jamaal Charles minden második évben. 😊
Watt megérdemelte vóna, Sanco is ezt mondja. De nem így lett.
Sztem Wattról mindenki tudja és elismeri enélkül is, mekkora király, többet ér az minden díjnál.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
James007
1 850
😀😀 Ez megint betonkeményre sikeredett, tesó... 😀😀Bocs, de ez nem a kisfiúk, hanem a férfiak fóruma.. 😉James007hajaj jómenő vagy.kapitnono
Na, elengedem a témát, ha nem bánod.. Ha bánod, akkor is.. 😉
több mint 9 éve
Pep71
2 538
packersclub.hu/2015/02/mvp-a-szamok-nyelven/nem csinált semmi különöset..
több mint 9 éve
Akkor körülírom, amiről szerintem szól az MVP szavazás. Azt díjazzák, aki egy sikeres csapat sikeréhez a legtöbbet tette hozzá, a sikerességéhez a legnagyobb mértékben járult hozzá, kvázi nélküle messze nem lenne olyan sikeres a csapat. ez Wattnál több ponton is bukik.Most akkor a csapat sikerességét díjazzuk vagy az egyéni teljesítményt?Amadeus91Hány győzelmet jelentett a Texans-nak, hogy Watt játszott náluk és nem mondjuk M.Wilkerson, M.Williams vagy S. Richardson? Gigatelejesítmény volt az övé, de jelen rendszerben sansztalan, hogy MVP címet szerezzen.SancoAzért Watt kapcsán mond valamit.Amadeus91Bocs, de ez nem a kisfiúk, hanem a férfiak fóruma.. 😉James007egyáltalán nem érdemelte meg.Semmi olyat hűdehatalmasat nem csinált idén.Amit watt csinált idén, bőven neki kellett volna kapnia.kapitnonolol, ez a vita már lecsengett. körülbelül 60x leírták miért Rodgers lesz az MVP..brkMegint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 831
Most akkor a csapat sikerességét díjazzuk vagy az egyéni teljesítményt?Hány győzelmet jelentett a Texans-nak, hogy Watt játszott náluk és nem mondjuk M.Wilkerson, M.Williams vagy S. Richardson? Gigatelejesítmény volt az övé, de jelen rendszerben sansztalan, hogy MVP címet szerezzen.SancoAzért Watt kapcsán mond valamit.Amadeus91Bocs, de ez nem a kisfiúk, hanem a férfiak fóruma.. 😉James007egyáltalán nem érdemelte meg.Semmi olyat hűdehatalmasat nem csinált idén.Amit watt csinált idén, bőven neki kellett volna kapnia.kapitnonolol, ez a vita már lecsengett. körülbelül 60x leírták miért Rodgers lesz az MVP..brkMegint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
hajaj jómenő vagy.Bocs, de ez nem a kisfiúk, hanem a férfiak fóruma.. 😉James007egyáltalán nem érdemelte meg.Semmi olyat hűdehatalmasat nem csinált idén.Amit watt csinált idén, bőven neki kellett volna kapnia.kapitnonolol, ez a vita már lecsengett. körülbelül 60x leírták miért Rodgers lesz az MVP..brkMegint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
több mint 9 éve
Hány győzelmet jelentett a Texans-nak, hogy Watt játszott náluk és nem mondjuk M.Wilkerson, M.Williams vagy S. Richardson? Gigatelejesítmény volt az övé, de jelen rendszerben sansztalan, hogy MVP címet szerezzen.Azért Watt kapcsán mond valamit.Amadeus91Bocs, de ez nem a kisfiúk, hanem a férfiak fóruma.. 😉James007egyáltalán nem érdemelte meg.Semmi olyat hűdehatalmasat nem csinált idén.Amit watt csinált idén, bőven neki kellett volna kapnia.kapitnonolol, ez a vita már lecsengett. körülbelül 60x leírták miért Rodgers lesz az MVP..brkMegint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
több mint 9 éve
Ha Watt QB (esetleg RB) lenne meg is kapta volna. De nem az, így Rodgers kapta. Még egyszer: az MVP cím nem arról szól, hogy a posztján ki a legkiemelkedőbb játékos az adott évben.egyáltalán nem érdemelte meg.Semmi olyat hűdehatalmasat nem csinált idén.Amit watt csinált idén, bőven neki kellett volna kapnia.kapitnonolol, ez a vita már lecsengett. körülbelül 60x leírták miért Rodgers lesz az MVP..brkMegint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 831
Azért Watt kapcsán mond valamit.Bocs, de ez nem a kisfiúk, hanem a férfiak fóruma.. 😉James007egyáltalán nem érdemelte meg.Semmi olyat hűdehatalmasat nem csinált idén.Amit watt csinált idén, bőven neki kellett volna kapnia.kapitnonolol, ez a vita már lecsengett. körülbelül 60x leírták miért Rodgers lesz az MVP..brkMegint nálunk az MVP :cool:KampmanSzerinted megérdemelten?LanceVance
criminal lawyer or criminal lawyer?