Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 794 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sitton a Washington ellen már újra az LG poszton játszik. Szerintem megkönnyebbült.
Old Green Bay
Mindannyian. A kb. 30 problémából megoldódott 1 😊
Kampman
Tiszta Chicago eset. Van egy ProBowl kaliber G-od. Ne csinálj belőle tackle-t. (Kyne Long a medvéknél idén végig RTvolt, miután első két évében ott volt a probowl-on mint guard).

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 331
Sitton a Washington ellen már újra az LG poszton játszik. Szerintem megkönnyebbült.
Old Green Bay
Mindannyian. A kb. 30 problémából megoldódott 1 😊

több mint 10 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 300

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
SBL Green Bay Packers 2 654
17 név a legfrissebb sérült listán. Azt hiszem ez az idei csúcs. Pont PO meccsre.
több mint 10 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Nem láttam sajnos (?) a meccset, de kinti oldalon Datone Jones nyaksérülésről írtak. Nem tudom, hogy ez most történt-e, de hogy mit jelent ez Green Bayben, azt tudjuk sajnos.
Gergőbácsi
A fenébe tényleg. Ma nem is edzett, ahogy Shields, Elliott, és Perillo sem.
Közben TT már az offseasonra is készül és Ryan Williams ex Univ. of Miami irányító jöhet majd. Gondolom Tolzientől megválunk hamarosan és Hundley lesz a back up.
Old Green Bay
vagy AR kiégett : D

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Nem láttam sajnos (?) a meccset, de kinti oldalon Datone Jones nyaksérülésről írtak. Nem tudom, hogy ez most történt-e, de hogy mit jelent ez Green Bayben, azt tudjuk sajnos.
Gergőbácsi
A fenébe tényleg. Ma nem is edzett, ahogy Shields, Elliott, és Perillo sem.
Közben TT már az offseasonra is készül és Ryan Williams ex Univ. of Miami irányító jöhet majd. Gondolom Tolzientől megválunk hamarosan és Hundley lesz a back up.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 376 — Packers Suicide Squad
Vannak azért pozitív történések is. A Vikings ellen senki sem sérült meg. Ugye?
Old Green Bay

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Vannak azért pozitív történések is. A Vikings ellen senki sem sérült meg. Ugye?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 828 — twitch@citromail.hu
GNG, persze amit leírtál mind igaz, és ezzel mindenki egyet is ért szerintem, de példákat lehetne könnyedén említeni kontra is, jó hosszan! Én nem ezt tettem meg. Nem kommentelek minden mérkőzésünk után ide, amiket leírtam az nem egy meccs után fogalmazódott meg bennem! Hanem egy nem kiemelkedő szezonunk után. Nem szeretném itt hosszú sorokban kifejteni ezeket, mert tényleg ott vagyunk idén is simán a rájátszásban, nincs helye az ilyesminek. (arányaiban szerintem így is túl sok a negatív kritika a csapattal kapcsolatban) Én is sokkal inkább vagyok bizakodó, mint csalódott.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 371 — "Grammar maci"
mindhárom otthoni csoportmeccsét elbukta a GB, ez utoljára 1968-ban volt. Igaz hogy még így is PO lett de ez azért elég döbbenetes alapszakasz volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
SBL Green Bay Packers 2 654
NFC-ben az a 6 csapat jutott PO-ba, aki meg is érdemelte sztem. Eagles idén hullámvasutat játszott, a Rams nemkülönben, Atlanta bakker AFC SOUTH és NFC EAST volt a menetrendjük, a liga messze két leggyengébb csoportja, és így se ment a pozitív mérleg. Vikings - Packers meg a 3 legnehezebb sorsolásban ott volt, és 10+ győzelmet összeszedtünk azért, pedig nálunk AFC WEST és NFC WEST volt, onnan 2-2 csapat PO-ba is jutott, meg ugye itt voltunk egymásnak mi is.😊 Szóval, megérdemeltük, na.
Go Vikings!
Azért az sem volt nagy baj egyik csapatnak sem, hogy a Lions csak 1-7 után (vagy akörül) küldte el Lombardit.
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
NFC-ben az a 6 csapat jutott PO-ba, aki meg is érdemelte sztem. Eagles idén hullámvasutat játszott, a Rams nemkülönben, Atlanta bakker AFC SOUTH és NFC EAST volt a menetrendjük, a liga messze két leggyengébb csoportja, és így se ment a pozitív mérleg. Vikings - Packers meg a 3 legnehezebb sorsolásban ott volt, és 10+ győzelmet összeszedtünk azért, pedig nálunk AFC WEST és NFC WEST volt, onnan 2-2 csapat PO-ba is jutott, meg ugye itt voltunk egymásnak mi is.😊 Szóval, megérdemeltük, na.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
GNG Green Bay Packers 241
15.-ek lettünk szerzett pontokban. Nem lett 1000 yardos futónk meg elkapónk. Nem nyertünk meg zsinórban negyedszer a csoportunkat. 1 hét alatt nem akasztottak le még egy pro bowler mélységi elkapót. Az elmúlt két évet 90%-ban IR-en töltő 7. körös választott mégsem pro bowler mélységi elkapó és nem őt nyomja a HC csoportrangadón. Megrázó. Kuka...
Mondjuk így is játszunk egy meccsel többet, mint 20 másik csapat, akiknek a szurkolói be is spajzolhatnak a draftig. Apropó azon a drafton a legnagyobb needünk az OLB mert abból sosem elég.
Oké nem vagyunk egy playoff kaliberű csapat és annyira demotiváltak vagyunk hogy 20-3-as negyedik negyedes kezdésnél a félidő végén még volt vagy 6 próbálkozásunk az egyenlítésre. De kérdem én, akkor ki az az NFC-ből, akinek a helyére betrollkodtuk magunkat?
Az Atlanta? A Philly? A Detroit? A St. Louis? Nézünk már végig ezeken a csapatokon. Az Atlantának volt 0-ás meccse. Olyan meccs, amin egyetlen egy pontot sem szerzett a csapat. Meg, hogy kellemes szájízzel záruljon a szezon, kikaptak a New Orleanstól.
Philadelphia (ahol SB gyűrűt akkor látnak, ha Troy Aikmen közvetíti a meccsüket) ahol az ámokfutó HC-GM-OC-DC innovátor kisöpörte a fél csapatot, hogy utána rontson a tavalyi mérlegen és kirúgassa magát.
Detroitban egy ígéretes szezon után olyan mélységes mélyre zuhantak, hogy kirúgták a fél stábot.
St. Louisban meg még legutóbb arról cikkeztek, hogy csomagol a franchise.

Aláírom, hogy 20-3-nál tényleg kétségbeejtő volt a csapat teljesítménye, de utána egy olyan félidőt produkáltak, ami azért elég emlékezetes marad. Kikaptunk a nagyon is jól játszó Vikings-tól. Apropó elpazarolt évek. A Vikingsnál játszik minden idők legjobb futó játékosa. Egyelőre egy vesztes konferencia döntő a legtöbb, amit fel tudnak mutatni.

Aláírom én is fanyalogtam többször a szezon során. De a tegnapi meccs
1. Nem blow-out vereség lett, pedig benne volt a levegőben
2. Nem játszottak rosszabbul a srácok, mint azt várni lehetett volna. Sőt! A Vikingsot, ami tegyük hozzá elég jó formában volt, megszorítottuk egy istenes nagy verés után, amit Arizonában kaptunk. Az a csapat, amelyiknek nincsen szíve az 20-3-nál a twitter accountját menedzselte volna. Ehelyett a rőzsehajú Mason Crosby utolsó emberként erőszakolt ki fumble-t. Ezek után aki szívtelenségről beszél az el van szakadva a valóságtól. Az mennyire szívtelenség, hogy a guard Josh Sitton az utolsó pillanatban tudta meg, hogy egyébként ezen a meccsen LT-t fog játszani. Szó nélkül váltott, pedig mondhatta volna azt, hogy ő erre nem tud felkészülni egyik napról a másikra. Az a Starks, aki veterán létére két kézzel öleli a labdát nehogy megint elejtse... biztos teljesen motiválatlan.
Egyszerűen annyi volt, hogy egy jobb csapattól kikaptunk, de nem teljesítettünk messze a forma alatt. Vegyük észre, hogy minden csapat kínlódik csak van, aki néha kicsit kevésbé.

Jöjjön a Washington meccs és reméljük, akkor meglesz a "tűz". Ha meg nem. Hát akkor majd nyáron lecsapunk Chip Kelly-re vagy Tom Caughlinra.
több mint 10 éve
Zach Kruse ‏@zachkruse2
#Packers offensive ranks:
Yards (23rd, worst under MM)
Points (15th, second worst)
Passing yards (25th, worst)
Yards per att (28th, worst)

A PO-ban mindez "nem" számít, de azért jelez valamit.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Wild Card kör a Neked Csak Dezsőben!

www.facebook.com/events/735716249906814/
Alter Egó
Meg ne sértődj, de muszáj 7 (!) topicban is promoznod a helyet? Ha már mindenképpen itt akarsz vendégeket csábítani, akkor írd be az NFL csevegobe...
undisputedly
Mea culpa! Letöröltem 😀
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 762 — SuperBowl Champions 2013/2014
Wild Card kör a Neked Csak Dezsőben!

www.facebook.com/events/735716249906814/
Alter Egó
Meg ne sértődj, de muszáj 7 (!) topicban is promoznod a helyet? Ha már mindenképpen itt akarsz vendégeket csábítani, akkor írd be az NFL csevegobe...
több mint 10 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 477
Az offense már hónapok óta döglődik, le is lett írva nem egyszer itt a fórumon is többek által. Ilyen irányítóval, ez több mint kuka..ha van vmi kis pislákolás, hogy végre a régi offense visszatér, az csak A-Rod menekülés utáni passzai miatt van, aztán a következő drive megint run, run, pass és punt. Nézhetetlenek lettek a meccsei a csapatnak a támadó egység miatt, sajnos.
D# megint rendben volt, labdaszerzés, sack-ek, momentum, mindent hoztak ami kellett, nem azt mondom, h elit egység, de, ha az offense a tavalyi módon menne, akkor bőven elég lenne SB-hez is.
Ennek ellenére, talán, az egyetlen olyan csapattal játszunk a PO-ban akik ellen lehet esélyünk, de ha ilyen lesz a hozzáállás, mint a Vikingek ellen, akkor megint zakó lesz.
Abbi megint nem kapott lehetőséget, ez már nagyon idegesítő...evileg kiváló route-okat tud futni, a keze sem rossz, nem értem..
Go Pack Go!
több mint 10 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 828 — twitch@citromail.hu
sziasztok,

ez a L szándékos volt? szívesebben játszik a GB a skins, mint a seattle ellen? szerintem igen és jobban is fekszik majd a wash
vittore
Mint írták, a Vikings-sel játszottunk volna. Nem lenne sportemberhez méltó viselkedés, ha úgy mennének fel, hogy ki akarnak kapni. Szerintem ilyen az NFL-ben fel sem merülhet soha, senkinél. De az, hogy ennyi motivációt ne jelentsen, hogy a Lambeau Field-en fogadjunk akárkit(!) is PO meccsen, az az igazán elkeserítő számomra. Playoff-ra esélytelen csapatok bele tudnak tenni 100%-ot az utolsó meccseikbe, képesek teljes eksztázisban játszani, nálunk meg "zsebre tett" kézzel ácsorognak a játékosok, amikor kellene plusz egy blokk, hogy segítsék a társaikat...Semmi tűz, nem látszik az akarás, a küzdés. Az utóbbi időkben a pályán mutatott teljesítmény messze elmarad attól, amire képesnek kéne, hogy legyünk. És ez látszik az arcokon is. Ezek a dolgok bosszantanak engem, nem a mérlegünk vagy a Divízió 2. hely...
több mint 10 éve
Most nem volt kedvem meghallgatni a nyilatkozatokat, a jövő vasárnapit viszont még le is fogom tölteni.
A SF, Denver, Carolina, Arizona, Detroit, Chicago, Minnesota (mindhárom otthoni) meccseken valaki mindig beírta, hogy ilyen tróger offense-t még nem látott tőlünk.
Könyörgöm döntse már el az O, hogy mit akar. Hiányolom a küzdést, a tüzet, mindent...
Ennek ellenére szerintem behúzzuk Redskins ellen, csak hogy lehessen még panaszkodni.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
sziasztok,

ez a L szándékos volt? szívesebben játszik a GB a skins, mint a seattle ellen? szerintem igen és jobban is fekszik majd a wash
vittore
A Vikingst fogadtuk volna a wild card körben,ha nyerünk.
több mint 10 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 418
Szeretném látni h a 4. negyedbeli játékkal kezdünk a hétvégén , inkább haljunk meg szépen mint h még egyszer olyan nézhetetlen semmit mutassunk mint tegnap is az első 3 negyedben . Az az ember érzése h beszariak vagyunk már csak akkor váltunk mikor elment a meccs , bízom benne h elő vesszük végre a tökeinket hétvégén és nem a szokásos "run-run-pass" semmit erőltetjük , dobjuk meg a hosszút , húzunk váratlant ez a Po baszki , érdem szerint nem is lenne ott helyünk..hát mutassunk végre vmit .
több mint 10 éve
2016-os ellenfelek:

HOME: Chicago Bears, Detroit Lions, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New York Giants, Houston Texans, Indianapolis Colts, NFC West Opponent

AWAY: Chicago Bears, Detroit Lions, Minnesota Vikings, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, NFC South Opponent
Old Green Bay
Közben kiderült, hogy a Seahawks és a Falcons lesz az a kettő.

több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 658 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nincs 4000 yardos QB, nincs 1000 yardos elkapó és nincs 1000 yardos futó. Csak statisztika, de megrázó 😀
JayB
van egy ilyen is:
The #Packers finish 15th in total defense for the 2nd consecutive year. Twenty-first vs the run. Sixth against the pass (15-23-10 last year)

több mint 10 éve
Egy cipőben járunk veletek a D úgy ahogy karistol az O meg inkább NO COMMENT
ThundersNFL
Leszámítva, hogy ti a sérülések miatt kezdtetek el menni a lejtőn, mi a legsúlyosabb sérülés után produkáltunk egy 6-0-át, aztán jött a leolvadás. De egyébként tényleg hasonlóan reménytelennek tűnik mindkét csapat.

több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
sziasztok,