Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 794 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Leírtuk már jó párszor de fogalmam nincs, hogy Adamset miért erőltetjük, szerintem két kezemen össze tudnám számolni, hány jó megmozdulása volt ebben a szezonban.
MaG1Xx
Nekem elég hozzá a nagymamám meglévő fogai is (92 éves...).

Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.
MaG1Xx
Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
Rubens
Cobb-ot azért nem írnám le, tavaly szenzációs idénye volt, szerintem nagyon jó WR. Nyilván, ha a többiek bénák, akkor rá is több figyelem jut, ami nehezíti a dolgát. Adams-nél pedig talán törvényszerű volt a visszaesés a tavalyi aránylag jó kezdéshez képest. Bár nem vagyok szakértő, szerintem az is probléma lehet nálatok, hogy nagyon kiismerhető az O játéka. Kicsit úgy érzem, hogy m,egvannak az alapjátékok, de ha nem sikerül összehozni, akkor mindenki arra vár, hogy majd megoldja Rodgers.
Azért kíváncsi lennék, hogy Aron mire lenne képes, mondjuk a Cards WR állományával. 😊
Leon78
Ahogy valaki írta is tavaly egy egész jó fallal, jó szezonos WR-ekkel, Jordyval meg is tette. De egyébként amilyen jó éve van Palmernek max 1-2 TD-vel pár yarddal több. Idén Palmer úgy játszik mint ahogy AR tud.
Az csak személyes szívfájdalmam, hogy Larry a kedvenc nem packers playam. Nagy vágyam lenne egyszer látni ahogy ARod zöld-sárga mezben dobálja neki a labdákat.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 658 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
AMúgy ha ennyire nem megy az O, akkor miért nem játszunk biztonságos west coast offense-t? Olyan nagy cucc lenne áttérni legalább néhány playhívás erejéig? Amúgy mi hír a sérültekről?
zolten
szerintem Raji hetekre dőlt ki. Bulaga nagy kérdőjel. A meccs végén - igaz már tét nélkül - szinte minden fal ember játszott minden poszton...

több mint 10 éve
zolten Green Bay Packers 232
AMúgy ha ennyire nem megy az O, akkor miért nem játszunk biztonságos west coast offense-t? Olyan nagy cucc lenne áttérni legalább néhány playhívás erejéig? Amúgy mi hír a sérültekről?
több mint 10 éve
moncsy91 Green Bay Packers 197
A Denver, a Carolina és az Arizona és mind a három óriási zakó lett.
GNG
Kár hogy ilyenben kell bízni, de ha túlszenvedjük magunkat a wild card körön simán benne van, hogy utána ezzel a három csapattal fogunk játszani. És mindhármat így jól elaltattuk. Sima Super Bowl.
több mint 10 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Az elemzéseket olvasva a legnagyobb problémának azt látják, hogy már hetek óta rájöttek, hogy a Jones-Adams kombó minimális mélységi és oldalvonali veszélyt jelent.
GNG
Leírtuk már jó párszor de fogalmam nincs, hogy Adamset miért erőltetjük, szerintem két kezemen össze tudnám számolni, hány jó megmozdulása volt ebben a szezonban.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.
MaG1Xx
Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
Rubens
Cobb-ot azért nem írnám le, tavaly szenzációs idénye volt, szerintem nagyon jó WR. Nyilván, ha a többiek bénák, akkor rá is több figyelem jut, ami nehezíti a dolgát. Adams-nél pedig talán törvényszerű volt a visszaesés a tavalyi aránylag jó kezdéshez képest. Bár nem vagyok szakértő, szerintem az is probléma lehet nálatok, hogy nagyon kiismerhető az O játéka. Kicsit úgy érzem, hogy m,egvannak az alapjátékok, de ha nem sikerül összehozni, akkor mindenki arra vár, hogy majd megoldja Rodgers.
Azért kíváncsi lennék, hogy Aron mire lenne képes, mondjuk a Cards WR állományával. 😊
Leon78
Cobbról eddig is tudtuk, hogy nem mélységi célpont. Sajnos mindenki főleg tőle várta el (kimondva-kimondatlanul), hogy majd pótolja Jordy-t, ez nem jött össze neki, amibe nyilván a többi WR/TE gyengélkedése is közrejátszott.
Azt, hogy mit tud AR egy fullos WR corpsszal tavaly láthattuk, egy Nelson-Cobb duó, jó formában lévő 3. 4. elkapókkal kb. megállíthatatlan (egészen addig míg Bostic nem akar hős lenni : D). Ebből idén semmi sincs meg, láthatjuk az eredményt...

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
moncsy91 Green Bay Packers 197
MaG1Xx
Rubens
Ha csak az első két bajnokot nézzük a Seahawks és a Patriots is igazolt a free agent piacról. Nem kell a fél csapatot onnan hozni, de kulcsposztokra lehetne bátran igazolni, mert a két csapat a draftról építkezik mégis az értelmesen igazolt FA-k dobtak a játékon Seattle-nél Bennett, Avril, Clemons, a New England-nél Revis, Browner. Úgyhogy van értelme egy-két kulcsposztra veteránt igazolni. Tavaly Peppers is ilyen volt nálunk. Úgyhogy házon belül is van jó példa.
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
MaG1Xx
Rubens
több mint 10 éve
Rubens Green Bay Packers 921
MaG1Xx
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 658 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Összeszámoltam, hogy az eddigi 60 lejátszott negyedből 18-ban nem szereztünk pontot.
Lehetne morfondírozni, hogy a Seattle vagy Washington a verhetőbb, de látva a tegnapi produkciót nincs értelme.
Old Green Bay
nekem is beugrott, hogy ki ellen lenne esélyünk nyerni legalább egy meccset a PO-ban.. nem túl rózsás a helyzet a tegnapi produkciót tekintve.

A Vikes elleni meccset hétfő hajnalra rakták, de jó meccs lesz az is... Ekkora underdogok nem voltunk soha szerintem 😊, legalábbis amióta követem a Packers-t biztos nem.

több mint 10 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 300
Összeszámoltam, hogy az eddigi 60 lejátszott negyedből 18-ban nem szereztünk pontot.
Lehetne morfondírozni, hogy a Seattle vagy Washington a verhetőbb, de látva a tegnapi produkciót nincs értelme.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
GNG Green Bay Packers 241
Az elemzéseket olvasva a legnagyobb problémának azt látják, hogy már hetek óta rájöttek, hogy a Jones-Adams kombó minimális mélységi és oldalvonali veszélyt jelent. Így 8-9 emberrel támadják a line of scrimmage-t, amit se a futás, se fal nem bír el. Kiegyensúlyozatlan a játék, amit egy jobb védelem szétkap. Az év hátralévő részeiben a legjobb védelmek ellen fogunk játszani. Majd meglátjuk mi lesz. Az a baj, hogy a jelenlegi problémákat egy 20+ TE vagy ILB pick nem fogja megoldani. Jövőre muszáj lesz TT-nek veteránokat is legalább a Training Campre szerződtetni, mert az, hogy újonc ígéretekre és másodéves progress reményekre alapozzunk az csúnyán visszaütött idén. Három komoly teszt volt, ami nem divizión belüli. A Denver, a Carolina és az Arizona és mind a három óriási zakó lett. A Carolina ellen csak garbage timeban kapaszkodtunk vissza lőtávolba ezért csalóka az eredmény.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 786
edzőmeccs
több mint 10 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Ez iszonyatosan gyenge volt.
Ilyen játékkal Vikes szét fog szedni minket /is/a jövő héten

több mint 10 éve
Minden first down egy csoda lesz a PO-ban!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
GBElite81 5
Lassan vége az első félidőnek és azt kell mondjam, hogy az offense ma is a 0-val egyenlő! A védelem labdát szerez, azonnal a vörös zónában vagyunk, de még onnan is csak int-t sikerült összehozni! Örülök, hogy idén is a rájátszásban vagyunk, de ott nem sok vizet fogunk zavarni így... Remélem a 2. félidőre összeszedjük magunkat! GO Pack GO
több mint 10 éve
Inactive list:
QB Brett Hundley
CB Sam Shields
LB Andy Mulumba
T David Bakhtiari
TE Justin Perillo
TE Kennard Backman
LB Jayrone Elliott

Ha Perillo is inaktív akkor gondolom van Quarless.

több mint 10 éve
Sziasztok ! A Sajtfejű táborban már nem, de a fórumon még új vagyok, ezért az első kommentemmel szeretnék kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek !
robert.miskolc
Üdv a fórumon és szeretettel várunk az esti eredménykövetőben is!
Az kiderült a múlt héten, hogy Shields-et tudjuk pótolni. Bakhtiarit nehezebb lesz.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Már megérte regisztrálni : D

Szerkesztette: Pack3r
több mint 10 éve
Ha tippelnem kéne, akkor Ő Róbert miskolcról. : D

Üdv a fórumon! A legjobb szurkolótáborral izgulhatod végig a most következő PO run-t, egészen az SB győzelemig! : D

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 377 — Packers Suicide Squad
Sziasztok ! A Sajtfejű táborban már nem, de a fórumon még új vagyok, ezért az első kommentemmel szeretnék kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek !
robert.miskolc
Üdv a legjobb táborban! Ugye azért nem Te vagy Teddy Győrből? 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Pack3r Green Bay Packers 139

Szerkesztette: Pack3r
több mint 10 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Békés.Boldog Karácsonyt Packers fanok..

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 377 — Packers Suicide Squad
Csatlakozom, Boldog Packerácsonyt mindenkinek!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.