Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Ben Sirmans lett az RB edző. Lesz dolga Pufival. : D
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
😀😀😀Nem rossz! A negyedik körben elvisszük.😊Ha Matthews tényleg OLB lesz újra jövőre (nagyon szeretném), akkor valami/valaki kell középre.Itt is bepromózom nagy kedvencem. Szerintem nagy ász lesz, feltéve ha nem sérül meg folyamatosan:
Palmer, Thomas, Ryan, Barrington egy remek Depth, ha eléjük találunk egy Kuechly féle tehetséget. Nyilván erre kicsi az esély, de ez a 4 srác jó alap, ha van a poszton egy leader, aki rögtön az egység legjobbja lesz és mellette foroghatnak ezek a srácok.
Ha nem jön a jelenleginél jobb játékos, akkor jövőre is muszáj ott játszatni Clayt, hogy ne fussanak 150-200yardokat ellenünk. De én nagyon remélem, hogy FA-n, Drafton belenyúlunk a tutiba ILB terén és ott is fejlődhetünk, Matthews is mehet vissza OLB-be.
alatriste
www.youtube.com/watch?v=_M1PTdQyRVY
mukijoe
SBL
2. kör végén se lesz bent
több mint 10 éve
Nem rossz! A negyedik körben elvisszük.😊Ha Matthews tényleg OLB lesz újra jövőre (nagyon szeretném), akkor valami/valaki kell középre.Itt is bepromózom nagy kedvencem. Szerintem nagy ász lesz, feltéve ha nem sérül meg folyamatosan:
Palmer, Thomas, Ryan, Barrington egy remek Depth, ha eléjük találunk egy Kuechly féle tehetséget. Nyilván erre kicsi az esély, de ez a 4 srác jó alap, ha van a poszton egy leader, aki rögtön az egység legjobbja lesz és mellette foroghatnak ezek a srácok.
Ha nem jön a jelenleginél jobb játékos, akkor jövőre is muszáj ott játszatni Clayt, hogy ne fussanak 150-200yardokat ellenünk. De én nagyon remélem, hogy FA-n, Drafton belenyúlunk a tutiba ILB terén és ott is fejlődhetünk, Matthews is mehet vissza OLB-be.
alatriste
mukijoe
több mint 10 éve
Ha Matthews tényleg OLB lesz újra jövőre (nagyon szeretném), akkor valami/valaki kell középre.Itt is bepromózom nagy kedvencem. Szerintem nagy ász lesz, feltéve ha nem sérül meg folyamatosan:
alatriste
több mint 10 éve
Best passer rating allowed by any rookie CB to play 200+ snaps: Quentin Rollins: 58.4— Sam Monson (@PFF_Sam) January 21, 2016
Még akármi is lehet a srácból.
közben:
Giants expected to hire Packers O-line coach Mike Solari, per report
ez viszont nem hiányzott...
Szerkesztette: zsoltee
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
szerintem minden szamolgatasnal induljunk ki abbol, hogy nem lesz FA-igazolas. Max, ha Peppers visszavonul. Kulonben nem is nagyon lenne ra penz, felteve, hogy a sajat szabadugynokok kozul is meg akarunk parat tartani.
több mint 10 éve
Ezekkel csak az a baj, hogy a legtöbb prospect list-en ILB az első három körre jut összesen körönként kb egy. Meglátjuk, hogy milyen lesz a piac, de lehet, hogy ha a Broncos elengedi Trevathant, akkor meg lehetne próbálni idehozni. (Márpedig szerintem elengedik, 20m a helyük, de ebben nincs benne Wolfe új szerződése, plusz Von Miller is FA lesz,gondolom megtartanák).Szerintem futás ellen korrekt volt Ryan azt gondolom h ezzel nem is lesz nála baj , viszont coveragben valóban nagyon lassú és kissé elveszettnek is tűnik passz ellen , a sebessége releváns mértékben nem javítható ..viszont helyezkedéssel egy bizonyos szintig eltüntethető , de szerintem is kell draftolnunk ILb-t a legtöbb mock draft első 3 kör valamelyikében jósol is nekünk ilyen húzást !jó lenne már valamire való TE játékot látni a csapatnál.Nekem ez első hallásra jó hírnek tűnik. A barnáknál ha valamire nem lehetett panasz az elmúlt években, akkor az a TE játék volt.Packers hire Brian Angelichio as tight ends coachMaG1Xx
SBL
Más: Ryanről nektek mi a véleményetek? Nyilván sokat kell még fejlődnie, de nekem látványosan lassú játékosnak tűnik (de távolról nem vagyok szakértő). Barrington tavaly ígéretesnek tűnt, de talán nem ártana erre a posztra egy megbízható játékos.
bebop
nando89
több mint 10 éve
Ha Matthews tényleg OLB lesz újra jövőre (nagyon szeretném), akkor valami/valaki kell középre. Palmer, Thomas, Ryan, Barrington egy remek Depth, ha eléjük találunk egy Kuechly féle tehetséget. Nyilván erre kicsi az esély, de ez a 4 srác jó alap, ha van a poszton egy leader, aki rögtön az egység legjobbja lesz és mellette foroghatnak ezek a srácok.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Szerintem futás ellen korrekt volt Ryan azt gondolom h ezzel nem is lesz nála baj , viszont coveragben valóban nagyon lassú és kissé elveszettnek is tűnik passz ellen , a sebessége releváns mértékben nem javítható ..viszont helyezkedéssel egy bizonyos szintig eltüntethető , de szerintem is kell draftolnunk ILb-t a legtöbb mock draft első 3 kör valamelyikében jósol is nekünk ilyen húzást !jó lenne már valamire való TE játékot látni a csapatnál.Nekem ez első hallásra jó hírnek tűnik. A barnáknál ha valamire nem lehetett panasz az elmúlt években, akkor az a TE játék volt.Packers hire Brian Angelichio as tight ends coachMaG1Xx
SBL
Más: Ryanről nektek mi a véleményetek? Nyilván sokat kell még fejlődnie, de nekem látványosan lassú játékosnak tűnik (de távolról nem vagyok szakértő). Barrington tavaly ígéretesnek tűnt, de talán nem ártana erre a posztra egy megbízható játékos.
bebop
több mint 10 éve
jó lenne már valamire való TE játékot látni a csapatnál.Nekem ez első hallásra jó hírnek tűnik. A barnáknál ha valamire nem lehetett panasz az elmúlt években, akkor az a TE játék volt.Packers hire Brian Angelichio as tight ends coachMaG1Xx
SBL
több mint 10 éve
Nekem ez első hallásra jó hírnek tűnik. A barnáknál ha valamire nem lehetett panasz az elmúlt években, akkor az a TE játék volt.Packers hire Brian Angelichio as tight ends coachMaG1Xx
több mint 10 éve
Packers hire Brian Angelichio as tight ends coach
több mint 10 éve
Fájó a maradék 10% is.ennek a 20%-os esésnek a 90%-a kb emiatt történt szvszA legfontosabb szerintem Masthayt cutolni!Ja Zook nem nagyon vette elő a témát, pedig ideje lenne.
MaG1Xx
'Punter Tim Masthay set the franchise record for net punting with a 40.2-yard average.' @espn
Persze, csak az Arizona ellen ez 32.8 volt.
Ami viszont durvább hogy míg 2011-ben majdnem 43%-kal puntolt a húszason belülre, addig ebben az idényben ez 22,2%. Nyilván 2011-ben a támadók többször elérték legalább a félpályát de ez akkor is vállalhatatlan.
Búcsúzzunk el tőle!
Old Green Bay
davemayer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
ennek a 20%-os esésnek a 90%-a kb emiatt történt szvszA legfontosabb szerintem Masthayt cutolni!Ja Zook nem nagyon vette elő a témát, pedig ideje lenne.
MaG1Xx
'Punter Tim Masthay set the franchise record for net punting with a 40.2-yard average.' @espn
Ami viszont durvább hogy míg 2011-ben majdnem 43%-kal puntolt a húszason belülre, addig ebben az idényben ez 22,2%. Nyilván 2011-ben a támadók többször elérték legalább a félpályát de ez akkor is vállalhatatlan.
Búcsúzzunk el tőle!
Old Green Bay
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
AR nem megy a ProBowlra. CMIII, Sitton, Kuhn lesz ott tőlünk és az edzői stáb eddig. Nem tudom, van-e játékosunk aki lemondások, SB részvétel esetén még a beugrók között van-e.
/Daniels, Lang megérdemelné nagyon/
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
A legfontosabb szerintem Masthayt cutolni!Ja Zook nem nagyon vette elő a témát, pedig ideje lenne.
MaG1Xx
Búcsúzzunk el tőle!
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Közben kivágtuk az Rb trénerünket , remélem találunk egy embert aki Lacyt vissza vezeti a helyes útra , M M megmondta h ha hasonló marad a súlya akkor nem fog játszani jó lesz ha összekapja magát !Ment a levesbe a TE coach is. MM szépen beindult : D
nando89
több mint 10 éve
A legfontosabb szerintem Masthayt cutolni! Az egyszerűen vállalhatatlan amit művelt, folyamatosan 25-30-40 yardról támadjon az ellen... Crosbyt, Kuhnt, Nealt, Starksot mindenképp meg kell tartani. Raji/Guion, Perry attól függ mennyit akarnak, túl fizetni semmiféleképp nem szabad őket, annyira nem voltak nélkülözhetetlenek. Haywarddal kapcsolatban egyetértek Nandoval: Randall, Rollins meg Gunter elég jól tolták, inkább rájuk kellene koncentrálni.
több mint 10 éve
Ebben a mai ligában Hayward szintű cornert nem engednék el...Végre valaki.
JayB
Remek játékos és kell is DB, mert rendre 5 emberrel állunk fel.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ebben a mai ligában Hayward szintű cornert nem engednék el...
több mint 10 éve
Nálam akik tuti mennek :Barclay,James Jones,Scott Tolzien,Sean RichardsonSzinte mindenben egyezik a véleményünk. A Raji-Guion és a Neal-Perry duó valamint Hayward jövőjéről vszeg az dönt majd mennyit fognak kérni. Egyikük megtartása sem olyan fontos mint tavaly Cobb vagy Bulaga volt.
A Raji-Guion kettősből egyet megtartanék egy menne .
Kuhn nagyon remélem marad még egy szezonra és Bajnokként búcsúzik !
Quarless: nem tudom vannak érveim a maradása mellett és ellen is, nem első számú need a Te, talán ez mentheti meg .
Neal-Perry párost én marasztalnám de csak ha normális igényeik vannak , de valószínűbb h megy valaki és draft 1-2-3 köréből érkezik vki.
Starks maradjon nem kérdés !
Crosby is marad !
A legnagyobb kérdés nálam Hayward : játéka alapján maradhat simán , de nekem nagyon tetszett Randall és Rollins és meg említeném még Guntert amikor lehetőséget kapott élt vele főleg az előszezonban nálam ő is megkapná az esélyt , szóval ha vastagon fogna Casey tolla akkor inkább menjen.
Piacról akkor eshet be valaki ha Julius vissza vonul , remélem nem teszi.
Én első körben drafton vagy De-t vagy Olb-t várok.
Aztán jöhet később ILB meg vmi OT.
nando89
Nálam a drafton TE és ILB a legnagyobb need. ILB azért is mert most az a terv, hogy CMIII visszamegy OLB-nek. Ryan és Barrington azért nem az a szint, akik mellett ezt a posztot kipipálhatnánk.
Fontos lenne még a DL megerősítése, főleg ha a két FA elmegy, illetve egy OT back up.
Ez az én okoskodásom. Persze TT úgy is el fogja dobatni az agyunkat a húzásaival.
több mint 10 éve
Nálam akik tuti mennek :Barclay,James Jones,Scott Tolzien,Sean Richardson A Raji-Guion kettősből egyet megtartanék egy menne .
Kuhn nagyon remélem marad még egy szezonra és Bajnokként búcsúzik !
Quarless: nem tudom vannak érveim a maradása mellett és ellen is, nem első számú need a Te, talán ez mentheti meg .
Neal-Perry párost én marasztalnám de csak ha normális igényeik vannak , de valószínűbb h megy valaki és draft 1-2-3 köréből érkezik vki.
Starks maradjon nem kérdés !
Crosby is marad !
A legnagyobb kérdés nálam Hayward : játéka alapján maradhat simán , de nekem nagyon tetszett Randall és Rollins és meg említeném még Guntert amikor lehetőséget kapott élt vele főleg az előszezonban nálam ő is megkapná az esélyt , szóval ha vastagon fogna Casey tolla akkor inkább menjen.
Piacról akkor eshet be valaki ha Julius vissza vonul , remélem nem teszi.
Én első körben drafton vagy De-t vagy Olb-t várok.
Aztán jöhet később ILB meg vmi OT.
több mint 10 éve
Don Barclay, TŐ csak akkor ha a következő edzőtáborra is félkövéren érkezik.
Mason Crosby, K
Brett Goode, LS
Letroy Guion, DT
Casey Hayward, CB
James Jones, WR
John Kuhn, FB
Mike Neal, OLB
Nick Perry, OLB
Andrew Quarless, TE
B.J. Raji, NT
Sean Richardson, S
James Starks, RB
Scott Tolzien, QB
szerintem a félkövérek mennek (kivéve Lacyt.)
Gergőbácsi
Szerkesztette: SBL