Green Bay Packers
77 feliratkozó
több mint 11 éve
én kb biztos vagyok benne h nem átlagban lesz legfizetettebb QB, hanem összesenén Luckról hallottam ezt.arra leszek még kíváncsi, hogy ha Wilsonnak lejár a rookie szerződése, akkor rmennyire lesz mohó. nutfileÁllítólag a nyáron a liga legjobban fizetett QB-jává akarja tenni a Seattle.empty taxi
amúgy meglepne, ha évi kb. 12-14 milláná többet kapna. persze a QB-kat általában túlfizetik. (emlékeim szerint A.Smith 8 milla, Orton 5 milla, stb.).nutfile
pl nem 4-5 éves hanem 7-8 éves szerződést ír alá, így annak az összértéke lesz az eddigi legnagyobb
több mint 11 éve
Gratulálok Nektek! Nagyon jó a csapat és Rodgers a Liga legjobb QB-ja.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
én Luckról hallottam ezt.arra leszek még kíváncsi, hogy ha Wilsonnak lejár a rookie szerződése, akkor rmennyire lesz mohó. nutfileÁllítólag a nyáron a liga legjobban fizetett QB-jává akarja tenni a Seattle.empty taxi
amúgy meglepne, ha évi kb. 12-14 milláná többet kapna. persze a QB-kat általában túlfizetik. (emlékeim szerint A.Smith 8 milla, Orton 5 milla, stb.).
több mint 11 éve
én azt sem látom, hogy jövőre jobb lenne a D.1. ként üdv köztünk mint új sajtfej drukker itt a fórumon! 😊
.Pep71
Nyilván messze még minden, de egyébként minden adott ahhoz, hogy javuljon a D. A bye week után a futás elleni D-nk is egészen összeállt. A rájátszásban nem tudtunk tartani egy Murray-Lynch 2-őst. Könyörgöm az egész NFL nem tudta tartani ezt a 2 futót. Írta valaki, hogy a drafton BPA-taktikával lehet menni, kicsit finomítanék a dolgon, de majdnem. Tramon-t nem szabad visszaigazolni, és akkor úgy állunk majd, hogy kell 1 ILB és egy CB. Ha ez a 2 poszt megvan akkor mehet nálam a BPA. (nyilván itt FA is játszhat még).
Az OL-hez hozzányúlni nagyon nem kell, remek 5ös állt most össze, ami mögé végre biztosan állhat fel AR. Bulagat vissza kell igazolni, és jöhet 3. 4. körben OL fal tag rotációra, úgy is a kezdők is onnan vannak, csak jól ki kell nézni 😊.
A DL-be is lehet hozni 1. 2. körben valakit, ha épp egy nagyon jó játékost találunk, de alapvetően egy JÓ ILB sorral nem rossz a DL-ünk. Ha elérnénk egy romboló, tackle gyár ILB-t 1. körben akkor az nagyban javítaná a DL megítélését is.
Daniels-Guion(szvsz ő fog maradni a 2 NT-ből)-Datone J.-és az idén sajnos sérülés miatt kimaradő Thornton is ott lesz még a csereemberek mellett.
Ami borzasztóan nagy előnyünk idén, hogy olyan igazi nagy needje nincs a csapatnak, és FA távozássokkal se lesz. ILB-CB-(DL).
Az O úgy ahogy van jó, megvan a QB-RB-OL-WR sor, csak bővíteni kell rajtuk, de egyikre se kell első köröket áldozni, még TE-sorunk sem rossz, R. Rodgers egyre több játékot kapott a szezon előrehaladtával, és ritkán csalódtunk benne, nem lenné meglepve ha jövőre ő lenne a kezdő és nem Andrew.
Majd az összes fontos draft picket áldozhatjuk a Defense-re ami alapból se rossz, én ennek tükrében várom a csapatrész javulását.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
érdekes volt ez a szezon, bár keveset láttam belőle, de azért a legtöbben szerintem ismernek itt engem, hogy fiatal korom ellenére én vagyok itt a fórumon a Packers fanok közül az egyik legrégebb óta, bár ritkábban írok mostanában, de az tuti, hogy a legrosszabb élmény a tegnapi meccs volt... jövőre viszont megbaszunk mindenkit, a lányokat kétszer, és meglesz a bajnokság 😀
több mint 11 éve
lombardiave.com/2015/01/19/green-bay-packers-morning-turn-vince-lombardi/“I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.”
A jó öreg Vince. Mehet is az aláírásba.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Hogy érzitek idény végére a tamadofal passprotection liga viszonylatban milyen szinten volt? És milyen szinten volt ehhez képest tegnap? Fajoan nem.generaltunk nyomast,és csak próbálok matekozni,hogy mire lehetünk jók a döntőben.
több mint 11 éve
Tegnap gyönyörűen szemléltettük mi a különbség a megpróbálni nyerni és a megpróbálni nem kikapni között. Szerintem ha a google-ba beírtuk volna, hogy "suck" reggel 6-ig biztos a packers.com-ra ugrik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Különben meg Rodgers hibája az egész, mi a francnak mondott írást a pénzfeldobásnál? Egy elit irányítóhoz a kiemelkedő coin toss awareness is hozzátartozikKampmanlásd Tarvaris Jackson
több mint 11 éve
Különben meg Rodgers hibája az egész, mi a francnak mondott írást a pénzfeldobásnál? Egy elit irányítóhoz a kiemelkedő coin toss awareness is hozzátartozikKampmanEgyébként meg szerintem Romo hibája. 😊
több mint 11 éve
Különben meg Rodgers hibája az egész, mi a francnak mondott írást a pénzfeldobásnál? Egy elit irányítóhoz a kiemelkedő coin toss awareness is hozzátartozik
több mint 11 éve
Nehogy meglássam ott valakinek a nevét😊 www.ipetitions.com/petition/fire-mike-mccarthy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Szoros volt és nyert a jobb csapat. Gratula a Seahawks-nak! Ha már mi nem lehetünk ott az SB-n. Győzzön az NFC-s csapat.
több mint 11 éve
Nagyon nagy kár az elszalasztott lehetőségért, az ilyeneket ki kellene használnia egy jó csapatnak. A RZ hátékonysága a caspatnak már meccsek óta nem valami fényes, ezért azon, hogy a SEA D ellen nem ment, nem is lepődtem meg, de amit a 2. félidőben az O csinált, az siralmas. Ha csak 1 first down-t meg tudtak volna csinálni a kellő időben, akkor simán meglett volna a meccs. Ehelyett csak futottak, mikor a csapatban van a liga legjobb QB-ja. D nagyon odatette magát, kellett hozzá nyílván a SEA is, de rájuk egy szavunk nem lehet. Viszont szerintem lehetetlen, hogy jövőre is ilyen jó TO mutatója legyen a csapatnak és én azt sem látom, hogy jövőre jobb lenne a D.Óriási sanszot halasztott el a csapat, a szezon végére nagyon összeállt a D, O is rendben volt,ezért nagy kár, mert, ki tudja mikor lesz a csapat ilyen közel újra a SB-hoz.
több mint 11 éve
Azért fognak. Pl. ha Lynch elmegy azért már rögtön más lesz a helyzet. Jól draftoltak hátulról de ez nem jelenti azt, hogy mindig így lesz. Azért amikor a védelemből majd engedni kell 1-2 embert akkor lesznek ott gondok.Végül is ez lényege a ligának. De azért Seattle tud hátsó körös játékosokból sztárt csinálni. Ha ezt megtartják úgy maradhat a jó teljesítmény. Nyilván gyengülhetnek, de nem sokkal.moncsy91Akkor viszont nem marad pénz ennyi jó játékos megtartására....mozsárarra leszek még kíváncsi, hogy ha Wilsonnak lejár a rookie szerződése, akkor rmennyire lesz mohó. nutfileÁllítólag a nyáron a liga legjobban fizetett QB-jává akarja tenni a Seattle.empty taxi
több mint 11 éve
Végül is ez lényege a ligának. De azért Seattle tud hátsó körös játékosokból sztárt csinálni. Ha ezt megtartják úgy maradhat a jó teljesítmény. Nyilván gyengülhetnek, de nem sokkal.Akkor viszont nem marad pénz ennyi jó játékos megtartására....mozsárarra leszek még kíváncsi, hogy ha Wilsonnak lejár a rookie szerződése, akkor rmennyire lesz mohó. nutfileÁllítólag a nyáron a liga legjobban fizetett QB-jává akarja tenni a Seattle.empty taxi
több mint 11 éve
Akkor viszont nem marad pénz ennyi jó játékos megtartására....arra leszek még kíváncsi, hogy ha Wilsonnak lejár a rookie szerződése, akkor rmennyire lesz mohó. nutfileÁllítólag a nyáron a liga legjobban fizetett QB-jává akarja tenni a Seattle.empty taxi
több mint 11 éve
arra leszek még kíváncsi, hogy ha Wilsonnak lejár a rookie szerződése, akkor rmennyire lesz mohó. nutfileÁllítólag a nyáron a liga legjobban fizetett QB-jává akarja tenni a Seattle.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem tudok magamhoz térni , borzalmasan fáj ez a vereség és főleg annak mikéntje..Ettől szép a sport , tudom , de ez borzalmasan fáj ...már sejtem mit érezhettek tavaly mondjuk a rájátszás végén a mackó fanok amikor 4&8 ra csináltuk azt nagy játékot, de ez még annál is borzalmasabb..
Kifogásokat se lehet hozni mert lehet h csak 30-40%-os volt Aarod, de ezt így is hozni kellett volna..
Van bőven idő rá h ezek a dolgok begyógyuljanak , de a legjobb orvosság az lenne ha 3 hét múlva kezdődne az új szezon , de így h legközelebb 5 hónap múlva láthatom csak újra a kedvenceim ez még rosszabb ..
Mindentől függetlenül remek volt idén sajtfejnek lenni ! Gratt a csapatnak és jövőre újra neki futunk , reményeim szerint egy meg erősített védelemmel és Cobbal !
Go Pack
több mint 11 éve
Sokan mondtátok, hogy ez a lehető legrosszabb vereség. Szerintem nem. Egy sima zakó azért lett volna rosszabb, mert akkor az azt jelenti, hogy van egy tátongó lyuk a csapatban. Amit az offseasonben be kell tömni, drafttal vagy free agancy-vel, ami vagy bejön, vagy nem.A offseason-ben össze kell tartani a csapatot. Az legyen a legégetőbb kérdés, hogy ki a punter. A drafton szerencsére gyakorlatilag BPA stratégiát lehet folytatni. Mindenhova egyformán kell egy jó rotációs ember. Én továbbra is nagy mennyiségű húsnak örülnék a legjobban a labda mindkét oldalán.
több mint 11 éve
Mázli, hogy van 25m gapünk, és túl sok nagyágyúnak nem jár le a szerződése. Így belefér Peppers. A bye week után pedig úgy összeállt ez a védelem, hogy kár lenne megbolygatni. Tudom este 3 TD-t nyeltek kb 6 perc játékidő alatt, de mint mondottam is volt addigra az O-nak már rég le kellett volna zárni a meccset ennyi lehetőségből. Igazi leader volt idén is Julius, egészségesen jövőre is hasonlóra számíthatunk tőle szerintem, és Perry-nek is nagyon jót tett, hogy nincs akkor nyomás rajta, ahogy azt mozsár is írta.
Nem sok kell ahhoz, hogy egy ligaelit O-mellé legyen egy erős D-nk is. Szerintem jó kilátásaink vannak. 😊

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Peppers nagyon jó lenne ha maradna, hatalmas szívvel játszott egész szezonban. Más kérdés, hogy idén is tudná-e még hozni azt a szintet amit eddig?Jó éve volt: 7 sack 2 INT (mindkettő picksix), 6 FF
MaG1Xx
sérülés nélkül!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
miért így nem az ? jól van, csak viccelek. Mondjuk az tuti, hogy az idei PO miatt jönnek majd újabb szurkerek 😉Peppers nagyon jó lenne ha maradna, hatalmas szívvel játszott egész szezonban. Más kérdés, hogy idén is tudná-e még hozni azt a szintet amit eddig?Így van! Peppers maradjon ha egy mód van rá. Igaz a 12 milla egy kicsit sok, de sikerülhet vele újra kötni a szerződést. Ha cutolva lesz nem hiszem, hogy ennyiért könynen talál magának csapatot. Ráadásul ha SB-t akar akkor kevés helyen lenne erre jobb esély mint itt.
Amit még nagyon meg kell oldani a holtidényben az a punter kérdés: Masthay vállalhatatlan volt egész szezonban, valakit a helyére hozni kell.
Crosbyra egy szavunk nem lehet a POban, ha tegnap továbbmegyünk akkor azt nagyon megköszönhettük volna neki. Nála megint csak az a kérdés, hogy mire lesz a köv. szezonban?MaG1Xx
Jót tett a D-nek, hogy itt volt. Talán már nem olyan gyors mint régen és nem is bírja a terhelést úgy, de hatalmas rutinja van és a többi játékos sokat tanul tőle. Perry-vel rotálva biztosítva lenne, hogy mindig friss legyen, amikor fent van és közben Perry is sokat tanulna tőle.
Masthay cut. Már tavalyi szezonban is nagyon kevés volt. Jöhetne Meskó és akkor miénk lenne a legnagyobb magyar fan tábor.😊mozsár
több mint 11 éve
Peppers nagyon jó lenne ha maradna, hatalmas szívvel játszott egész szezonban. Más kérdés, hogy idén is tudná-e még hozni azt a szintet amit eddig?Így van! Peppers maradjon ha egy mód van rá. Igaz a 12 milla egy kicsit sok, de sikerülhet vele újra kötni a szerződést. Ha cutolva lesz nem hiszem, hogy ennyiért könynen talál magának csapatot. Ráadásul ha SB-t akar akkor kevés helyen lenne erre jobb esély mint itt.
Amit még nagyon meg kell oldani a holtidényben az a punter kérdés: Masthay vállalhatatlan volt egész szezonban, valakit a helyére hozni kell.
Crosbyra egy szavunk nem lehet a POban, ha tegnap továbbmegyünk akkor azt nagyon megköszönhettük volna neki. Nála megint csak az a kérdés, hogy mire lesz a köv. szezonban?MaG1Xx
Jót tett a D-nek, hogy itt volt. Talán már nem olyan gyors mint régen és nem is bírja a terhelést úgy, de hatalmas rutinja van és a többi játékos sokat tanul tőle. Perry-vel rotálva biztosítva lenne, hogy mindig friss legyen, amikor fent van és közben Perry is sokat tanulna tőle.
Masthay cut. Már tavalyi szezonban is nagyon kevés volt. Jöhetne Meskó és akkor miénk lenne a legnagyobb magyar fan tábor.😊
több mint 11 éve
Peppers nagyon jó lenne ha maradna, hatalmas szívvel játszott egész szezonban. Más kérdés, hogy idén is tudná-e még hozni azt a szintet amit eddig?Amit még nagyon meg kell oldani a holtidényben az a punter kérdés: Masthay vállalhatatlan volt egész szezonban, valakit a helyére hozni kell.
Crosbyra egy szavunk nem lehet a POban, ha tegnap továbbmegyünk akkor azt nagyon megköszönhettük volna neki. Nála megint csak az a kérdés, hogy mire lesz a köv. szezonban?
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi