Green Bay Packers
77 feliratkozó
több mint 11 éve
Ide is, mert ide tartozik: nyugodj békében, Fuzzy Thurston.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Most nézem az ESPN playoff-kalkulátorát. Ha megverjük a Tampát meglesz a PO, akármi is az összes többi meccs eredménye.KampmanAkkor Tampára fel !!!
több mint 11 éve
Megkaptuk amit akartunk innentől irány Arizona!!!Old Green Bayhát ez long road lehet csak. Nem hinném hogy a hazai pálya ennyit jelentene jelenleg ennek a csapatnak, de ennyi hibát tuti nem bír el. Szegény MM majd felrobbant néha, és Slocum vakarózását is láthattuk hosszasan.
Bulaga remélem rendben lesz!
több mint 11 éve
Most nézem az ESPN playoff-kalkulátorát. Ha megverjük a Tampát meglesz a PO, akármi is az összes többi meccs eredménye.
több mint 11 éve
Ez van, idén a Lambeau-tól távol nem megy, ma meg különösen. Ha este nyer a phili ők még a jobb egymás elleni miatt nem előzhetnek be, de a hawks igen ha nyer. A hazai pálya nagyon fontos lenne idén! De elsőnek legyen meg a PO, így kb biztos, hogy a csoport elsőség eldöntése is az utolsó fordulóra marad majd.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Komoly ez a Bills, részünkről meg pont az történt amiről pár napja írtam hogy egyszer biztosan meg fog történni. Ha pozitívan akarunk hozzáállni, a legjobbkor voltunk a legszarabbak. Aaron és Peyton összesen 358 yard 0 TD 4 INT a buffalo ellen 😀
több mint 11 éve
Megkaptuk amit akartunk innentől irány Arizona!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Na, elmennek ezek ám a...Ez milyen hozzáállás volt az O-tól, meg a spec teamtől???????
több mint 11 éve
pont olyan erzesem van most a meccset nezve, mint anno a Giants elleni playoff meccsen. az a kulonbseg, hogy ott utana nem lehetett javitani. most meg igen.
több mint 11 éve
Egy kőkemény meccsre számítok. Ebben benne van egy vereség és akár a komolyabb sérülés veszélye is.
több mint 11 éve
nem akarok hülyeséget mondani, de a Falcons ellen lehet hogy pihentették, végülis a 3. negyedtől garbage time volt a meccs.ennek én is utánanéztem, de marad is ez a tendencia? köszi amúgy.lolmit gondoltok, ma is több snap-et fog kapni Barrington, mint Hawk? #fantasylolA Green Bay Packers fb-os oldaláról:
AJ Hawk snap számai az elmúlt 4 mérkőzésen:
Philadelphia Eagles - 78 / 78
Minnesota Vikings - 68 / 55
New England Patriots - 58 / 26
Atlanta Falcons - 67 / 8balazs799
több mint 11 éve
ennek én is utánanéztem, de marad is ez a tendencia? köszi amúgy.mit gondoltok, ma is több snap-et fog kapni Barrington, mint Hawk? #fantasylolA Green Bay Packers fb-os oldaláról:
Atlanta Falcons - 67 / 8balazs799
több mint 11 éve
mit gondoltok, ma is több snap-et fog kapni Barrington, mint Hawk? #fantasylolA Green Bay Packers fb-os oldaláról:
Atlanta Falcons - 67 / 8

Liverpool Fc
több mint 11 éve
mit gondoltok, ma is több snap-et fog kapni Barrington, mint Hawk? #fantasy
több mint 11 éve
Ezzel maximálisan egyetértek. Igazán meglepő lenne, ha ma is fel tudnánk rakni 21+ pontot az első félidőben. Nem lennék meglepődve, ha minimum 3 sack lenne Aaronon. Nagyon kell egy stabil futás, hogy ne kelljen hosszú időt zsebben tölteni egy-egy passz előtt Rodgersnek.GNGIdegenben egyáltalán nem sikerült ilyen magasságokba jutni idén, sőt nagyon magabiztos előnyt sem sikerült összerakni (az idegenbeli meccsek nagy része év elején volt), úgyhogy szoros lesz ez szerintem. A védelem viszont rácáfolhat a múlt heti kritikákra. 😊
több mint 11 éve
nekem se lenne persze ellenemre, hogy ha már egyszer menni kell akkor vissza is látogassunk majd 15 elején 😀én nagyon örülnék, ha a jobb mérlegük miatt kétszer kéne menni Phoenixbe 😊.brkAmennyiben az Arizona és Mi is behuzzuk a maradék meccseket, akkor pont azonosságnál mi számit? Ők vagy mi leszünk az elsők?CelticA jobb főcsoporton belüli ellenfelek ellni mérleg lesz a döntő, ami most nekik kedvez, de bár otthon fogadják majd a hawks-ot én ott nem őket tartom esélyesnek.balazs799
de őszintén ha meglesz a pihenő a WC körben én már örülök neki, hogy az most conf 1. vagy 2. helyen nekem mindegy.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
én nagyon örülnék, ha a jobb mérlegük miatt kétszer kéne menni Phoenixbe 😊Amennyiben az Arizona és Mi is behuzzuk a maradék meccseket, akkor pont azonosságnál mi számit? Ők vagy mi leszünk az elsők?CelticA jobb főcsoporton belüli ellenfelek ellni mérleg lesz a döntő, ami most nekik kedvez, de bár otthon fogadják majd a hawks-ot én ott nem őket tartom esélyesnek.balazs799
több mint 11 éve
Amennyiben az Arizona és Mi is behuzzuk a maradék meccseket, akkor pont azonosságnál mi számit? Ők vagy mi leszünk az elsők?CelticA jobb főcsoporton belüli ellenfelek ellni mérleg lesz a döntő, ami most nekik kedvez, de bár otthon fogadják majd a hawks-ot én ott nem őket tartom esélyesnek.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Amennyiben az Arizona és Mi is behuzzuk a maradék meccseket, akkor pont azonosságnál mi számit? Ők vagy mi leszünk az elsők?Celticwww.nfl.com/standings/tiebreakingprocedures
több mint 11 éve
Amennyiben az Arizona és Mi is behuzzuk a maradék meccseket, akkor pont azonosságnál mi számit? Ők vagy mi leszünk az elsők?
több mint 11 éve
Lattimore IR-en, helyette a keretben Banjo
több mint 11 éve
Ezzel maximálisan egyetértek. Igazán meglepő lenne, ha ma is fel tudnánk rakni 21+ pontot az első félidőben. Nem lennék meglepődve, ha minimum 3 sack lenne Aaronon. Nagyon kell egy stabil futás, hogy ne kelljen hosszú időt zsebben tölteni egy-egy passz előtt Rodgersnek.
több mint 11 éve
Igen, szinte mindenki tuti GB győzelemre veszi a meccset, de szerintem is nagyon nehéz lesz. Az egyik legkeményebb a védelem ellen fogunk most játszani és amikor az idén ilyennekkel kerültünk szembe (SEA, DET) akkor abból nem jöttünk ki jól. Igaz, azóta RELAX üzemmódban van a csapat.😊Ez a meccs lesz az, amikor Lacy és Starks nem nagyon fog tudni pihenni. Remélem működni fog a futás, mert a Bills a passz ellen nagyon jó. És most el fog dőlni az is, hogy az O falunk tulajdonképpen milyen minőséget is képvisel valójában. Ha meg tudják állítani a ligaelt pass rusht, akkor lesz keresnivalónk a PO-ban. Igazi kis vizsgameccs lesz, már nagyon várom.James007Out: LB Jamari Lattimore, CB Davon HouseBár valószínűleg a Sitton - Lang kettős ismét játszani fog, egyszer már annak örülnék, ha egy ilyen probable listán se lennének rajta... kellemetlen lenne, ha egy lappangó sérülés épp a POba jönne elő. (Lacy is inkább most "pihenjen" egy meccset, Starksot amúgy is túl sokat jegeltük a szezon első felében)balazs799
Probable: RB Eddie Lacy, G Sitton, G Lang, DL Gaston, OLB Perry
Shields-et nem látom a listán. 😊gamerkr
több mint 11 éve
Ez a meccs lesz az, amikor Lacy és Starks nem nagyon fog tudni pihenni. Remélem működni fog a futás, mert a Bills a passz ellen nagyon jó. És most el fog dőlni az is, hogy az O falunk tulajdonképpen milyen minőséget is képvisel valójában. Ha meg tudják állítani a ligaelt pass rusht, akkor lesz keresnivalónk a PO-ban. Igazi kis vizsgameccs lesz, már nagyon várom.Out: LB Jamari Lattimore, CB Davon HouseBár valószínűleg a Sitton - Lang kettős ismét játszani fog, egyszer már annak örülnék, ha egy ilyen probable listán se lennének rajta... kellemetlen lenne, ha egy lappangó sérülés épp a POba jönne elő. (Lacy is inkább most "pihenjen" egy meccset, Starksot amúgy is túl sokat jegeltük a szezon első felében)balazs799
Probable: RB Eddie Lacy, G Sitton, G Lang, DL Gaston, OLB Perry
Shields-et nem látom a listán. 😊gamerkr