Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
nem láttam a meccset, csak az összefoglalót. A-Rod összekapta magát a liga legjobb D-je ellen, és gondolom nem droppolták szarrá magukat a WR-ek 😊. MarioAna
A WR-ek nem nagyon, bár Nelsonnak is volt egy, de találd ki kinek volt még dropja? Elég látványos..LN
Finleyre tippelnék teljesen véletlenül 😊MarioAna
Remélem lassan megunják a szerencsétlenkedését, és pár picket kapunk valakitől érte 😀
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
nem láttam a meccset, csak az összefoglalót. A-Rod összekapta magát a liga legjobb D-je ellen, és gondolom nem droppolták szarrá magukat a WR-ek 😊. MarioAna
A WR-ek nem nagyon, bár Nelsonnak is volt egy, de találd ki kinek volt még dropja? Elég látványos..LN
Finleyre tippelnék teljesen véletlenül 😊

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
A WR-ek nem nagyon, bár Nelsonnak is volt egy, de találd ki kinek volt még dropja? Elég látványos..
több mint 13 éve
"We're all just tired of answering questions about what happened to the Packers, what happened to me, just getting back to the way we're capable of playing. We haven't gone anywhere."
Találjátok ki ki mondta...kobalu91
Cutler 😛

ja és gratula, nagy győzelem.

én is csak az összefoglalót láttam de gondolom azért Cushing hiányát nagyon megérezte az a D.davemayer
Eléggé. Bár azt kell mondjam, inkább a mi D-nk remekelt, főleg futás ellen. 69 yardot futott teljes Texans O, Foster csak 47-et. Nem is tudom, mikor futottunk többet az ellenfélnél (70 yard.)

Érdemes legalább az összefoglalót megnézni, hogy miket kaptak el a srácok, főleg Jones, de Nelson sem semmi.

Azt azért meg kell jegyezni, hogy Watt nem ember. Valamennyire sikerült tartani, de így is 2 sacket csinált.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 393 — "Grammar maci"
"We're all just tired of answering questions about what happened to the Packers, what happened to me, just getting back to the way we're capable of playing. We haven't gone anywhere."
Találjátok ki ki mondta...kobalu91
Cutler 😛

ja és gratula, nagy győzelem.

én is csak az összefoglalót láttam de gondolom azért Cushing hiányát nagyon megérezte az a D.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Találjátok ki ki mondta...
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
nem láttam a meccset, csak az összefoglalót. A-Rod összekapta magát a liga legjobb D-je ellen, és gondolom nem droppolták szarrá magukat a WR-ek 😊.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ilyenre jó felkelni dolgozni 😊 alig várom, hogy elérhető legyen a meccs

több mint 13 éve
A Packers.com alapú sérülés lista magyarul itt:
 cheesebowl.blogspot.hu/2012/10/seruleslista-6-heti-merkozes-elott.htmltotomario
Ehhez csak annyit, hogy House válla korántsincs rendben. Hasonló a sérülése, mint tavaly Williamsnek, egy rögzítővel edz, a kezét limitáltan tudja váll fölé emelni.
több mint 13 éve
Na, megvan

Green Bay Packers
28 S Sean Richardson
31 CB Davon House
56 LB Terrell Manning
64 G Greg Van Roten
84 TE D.J. Williams
85 WR Greg Jennings
90 DT B.J. Raji

érdekes lesz a DL
több mint 13 éve
Főleg, mivel Raji, House, Finley és DJ Williams is Q. Ha lesz inaktív lista, akkor majd okosabbak leszünk
több mint 13 éve
nagyon várom a meccset, nem tudom miért de jót érzek...annyira minden ellenünk szól..meglátjuk 😊
lesz valaki eredménykövetőben?Hall Of Green
yep
Kíváncsi leszek a futójátékra és a D-re
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
nagyon várom a meccset, nem tudom miért de jót érzek...annyira minden ellenünk szól..meglátjuk 😊
lesz valaki eredménykövetőben?

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 379 — Packers Suicide Squad
Elég érdekes cikk a védelemről, Bob McGinntől.
 www.jsonline.com/sports/packers/packers-defense-doesnt-get-an-a-for-effort-e976tjn-174061711.html
Tényleg jó lenne látni, hogy (a kereteken belül) vadabban, agressszívebben játszanak a D-ben. És az O-ban is.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 681 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Én felkészültem a mai meccsre, akit lehetett padra ültettem a Packersből fantasyban, van egy két Texans játékosom is. Tavaly, de főleg tavaly előtt bejöttek ezek a dolgok! 😊

Nem várok sokat a meccstől, legyünk az utolsó percig meccsben.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Packers vs. Texans. A Tényezők! Dave írása.
 www.cheesebowl.blogspot.hu/2012/10/packers-vs-texans-tenyezok.html
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Starks kész a játékra!
 blog.packers.com/2012/10/11/williams-tweaked-his-hamstring-starks-ready-jennings-not-sure/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Packers.com alapú sérülés lista magyarul itt:
 cheesebowl.blogspot.hu/2012/10/seruleslista-6-heti-merkozes-elott.html
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 681 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Uh. SNF-n a Texansszal játszunk? Hát ez nem egy kellemes hír. Utoljára 2 éve éreztem, h tök esélytelenek vagyunk egy meccsen, sőt, talán még akkor sem. Most kábé elképzelni sem tudom hogy győzhetnénk le a Houstont. Valószínűleg hibátlan teljesítmény kell mindenkitől és csak akkor lehet meg, illetve ha a Texansnak semmi nem jön össze (de erre nem lehet építeni).

Na nembaj, legalább nem azon kell stresszelni,h kikapunk egy Brownstól, inkább fogjuk fel úgy,h itt a lehetőség jól odabaszni egyet a mezőnynek, hogy hello, azért még itt vagyunk..bebop
"We're nobody's underdogs" - ismerős ? 😀

sok minden kell ahhoz, hogy megnyerjük a rangadót, Texans a legkomplettebb csapat jelenleg, kérdés tudnak-e akkorát botlani.

több mint 13 éve
Benson, Bishop IR, tehát valamelyikük biztosan nem jön vissza. Nagyon rossz hír. Benson mégiscsak egy igazi RB, akire régóta vártunk, Bishopot meg csak fantasyban tudja megfelelően helyettesíteni Smith, a pályán ég és föld a különbség kettejük között.Sanco
azt olvastam, hogy Benson jöhet vissza, ergo Bishop biztos nem jön (meg kell mondani, ki jöhet). Amúgy szezon elején is mondták, hogy Bishop nem valószínű, hogy visszatér

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Benson, Bishop IR, tehát valamelyikük biztosan nem jön vissza. Nagyon rossz hír. Benson mégiscsak egy igazi RB, akire régóta vártunk, Bishopot meg csak fantasyban tudja megfelelően helyettesíteni Smith, a pályán ég és föld a különbség kettejük között.
több mint 13 éve
zolten Green Bay Packers 232
Kidőlt a kezdő futónk? Kritikán aluli a védelem? A Texans 5-0-s mérleggel áll? Minden ellenünk szól? Most tuti győzni fogunk. A gödör legmélyéről már csak felfelé lehet menni.
több mint 13 éve
bebop 413 — Packers fan
Uh. SNF-n a Texansszal játszunk? Hát ez nem egy kellemes hír. Utoljára 2 éve éreztem, h tök esélytelenek vagyunk egy meccsen, sőt, talán még akkor sem. Most kábé elképzelni sem tudom hogy győzhetnénk le a Houstont. Valószínűleg hibátlan teljesítmény kell mindenkitől és csak akkor lehet meg, illetve ha a Texansnak semmi nem jön össze (de erre nem lehet építeni).

Na nembaj, legalább nem azon kell stresszelni,h kikapunk egy Brownstól, inkább fogjuk fel úgy,h itt a lehetőség jól odabaszni egyet a mezőnynek, hogy hello, azért még itt vagyunk..

GB
több mint 13 éve
Szerintem azért nem került fel senki Benson helyére, mert Sherrodot hozzuk majd fel a PUP listáról.
több mint 13 éve
Perry 15K bünti a Luck hitért..csak én nem értek vele egyet?Hall Of Green
pedig az már akkor is látszódott, hogy clean tackle.brk
lassan az irányítók átmennek flag fociba