Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
ezek után, ha jól sejtem, Wells fogja kapni a franchise taget.
buhloone mindstate
több mint 13 éve
gsn
3 548
2014-től jön a nagy cap emelkedés a TV-s szerződések miatt, ezért egyes ügynökök és az általuk meggyőzött játékosok nem nyitottak a hosszabb megállapodásokra. Meglátjuk, mennyire lesz ez általános tendencia, de sokan úgy gondolják, hogy a szerződések többsége ilyen hosszúságú lesz az FA periódusban.Finley marad 2 évre, közel 15 millió $-ért, évi 7,5 millióért, ami TE rekordnak számít. Az összeg közelítőleg a TE és WR tag számok közé esik (kb. 5,6 és 9,5 millió).gsnCsak két évre?
Valami hosszabb távút, legalább 4-5 évet vártam volna.Stez
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Finley marad 2 évre, közel 15 millió $-ért, évi 7,5 millióért, ami TE rekordnak számít. Az összeg közelítőleg a TE és WR tag számok közé esik (kb. 5,6 és 9,5 millió).gsnCsak két évre?
Valami hosszabb távút, legalább 4-5 évet vártam volna.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Finley marad 2 évre, közel 15 millió $-ért, évi 7,5 millióért, ami TE rekordnak számít. Az összeg közelítőleg a TE és WR tag számok közé esik (kb. 5,6 és 9,5 millió).
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Az is belefér talán, hogy Konzot behúzzátok drafton első körben.Nem fog lecsúszni addig. Feltrade meg centerért szerintem nem lesz. (hacsak nem a már említett Flynn-1/9 csere, ami azért merész lenne, s akkor lesz bent top DE vagy LB még).
Sok helyen is láttam mockokban a Packershez írva.Stez
Azért nem lennék boldogtalan ha idén kivételesen aktiválná magát TT a FA piacon. Calais Campbell, Mario Williams, Evan Mathis vagy Andre Carter (ha egészséges lesz persze) 4esből valaki jöhetne.
Ha Clifton esetleg szegre akasztja a cipőt, még hely is lenne a sapka alatt.
több mint 13 éve
Az is belefér talán, hogy Konzot behúzzátok drafton első körben.Sok helyen is láttam mockokban a Packershez írva.
több mint 13 éve
Tegyük fel hogy Wells elmegy (és nem jön vissza, mint Jones, Clifton vagy Tauscher a FA-piacon tett kalandzásaik után). Dietrich-Smith milyen lehetne szerintetek centerként? Szerintem nem reménytelen a dolog. Még Suh "jóváhagyását" is bírja. 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Megint csak azt tudom gondolni, hogy nem véletlen, hogy így áll a helyzet. Se TT se MM nem hülye, tudják, mi a legjobb a csapatnak. Nyilván nem fogják csak azért elengedni, mert nem ő a legjobb barátjuk. Legalábbis remélem 😛
több mint 13 éve
Vélhetően TT szerint azonban ésszerű áron kéne megtartani. No de ha nem sikerül, akkor meg a FA-piacon kéne halászni, vagy egy rookie-val kezdeni? Ajjaj. Sajnos szerintem lesz valaki aki megdobja egy túl jó, a miénknél jobb ajánlattal...Az elmúlt 2 évben adott stabilitást a falnak, némileg kevesebb is volt a flag is. Sőt, tavalyelőtt rá egész évben nem dobtak.Miközben Finley-n meg a drafton rágódunk, közben lehet, hogy Wells-t elveszítjük...Na ez az, amivel tökéletesen gallyra vágnánk az o-line-t. legalább a fal közepén volt valamennyi stabilitás, nagyon hiányozna 😕kobalu91
http://www.jsonline.com/sports/packers/packers-wells-likely-will-part-eyes-jq48tpp-139774733.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterLN
Nagyon jó volt a snap előtti kommunikáció is. Meg kellene tartani.LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Az elmúlt 2 évben adott stabilitást a falnak, némileg kevesebb is volt a flag is. Sőt, tavalyelőtt rá egész évben nem dobtak.Miközben Finley-n meg a drafton rágódunk, közben lehet, hogy Wells-t elveszítjük...Na ez az, amivel tökéletesen gallyra vágnánk az o-line-t. legalább a fal közepén volt valamennyi stabilitás, nagyon hiányozna 😕kobalu91
http://www.jsonline.com/sports/packers/packers-wells-likely-will-part-eyes-jq48tpp-139774733.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterLN
Nagyon jó volt a snap előtti kommunikáció is. Meg kellene tartani.
több mint 13 éve
Miközben Finley-n meg a drafton rágódunk, közben lehet, hogy Wells-t elveszítjük...Na ez az, amivel tökéletesen gallyra vágnánk az o-line-t. legalább a fal közepén volt valamennyi stabilitás, nagyon hiányozna 😕
több mint 13 éve
Miközben Finley-n meg a drafton rágódunk, közben lehet, hogy Wells-t elveszítjük...http://www.jsonline.com/sports/packers/packers-wells-likely-will-part-eyes-jq48tpp-139774733.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
több mint 13 éve
Na, eléggé leült a topic, úgyhogy beírom az agymenésem, egy utopikus offseasont:Igazad van, ez utópia. 😛
-Finleyvel megkötjük a hosszútávú szerződést (viszonylag olcsón)
-taget rátesszük Flynnre
-Philbin elviszi az 1/9-el (esetleg adunk mellé még valakit vagy egy kései picket)
-1/9-re behúzzuk Kirkpatricket
-1/28-ra jön egy DE (és HA Collins visszavonul, akkor erősen érdemes elgondolkozni Barron behúzásán itt)
mi meg örülünk 😊Szobi22
több mint 13 éve
Na, eléggé leült a topic, úgyhogy beírom az agymenésem, egy utopikus offseasont:El tudnám fogadni, sőt, de ha odáig felmennénk, és még bent lenne Coples, őt kéne húzni szerintem. Kb. 0 esély van rá, de milyen szép is lenne..na ideje felébredni, úgy is RB-t húzunk 😂
-Finleyvel megkötjük a hosszútávú szerződést (viszonylag olcsón)
-taget rátesszük Flynnre
-Philbin elviszi az 1/9-el (esetleg adunk mellé még valakit vagy egy kései picket)
-1/28-ra jön egy DE (és HA Collins visszavonul, akkor erősen érdemes elgondolkozni Barron behúzásán itt)
mi meg örülünk 😊Szobi22
lehet hülyeséget írtam..nem tudom 34ben játszott-e egyetemen
több mint 13 éve
Na, eléggé leült a topic, úgyhogy beírom az agymenésem, egy utopikus offseasont:-Finleyvel megkötjük a hosszútávú szerződést (viszonylag olcsón)
-taget rátesszük Flynnre
mi meg örülünk 😊
több mint 13 éve
Gergőbácsi említette már de azért érdemes elolvasni:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d826dd246/article/veteran-driver-willing-to-trim-salary-to-keep-playing-in-green-bay?module=HP11_MYNFL
If that means sitting down and taking pay cuts to stay around, then you take pay cuts to stay around. I've always said it's not about the money for me anymore.Ha ezek után sem marad akkor morcos leszek.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Csak egy szösszenet a mai "Ask Vic" rovatból:Brent from Cedar Grove, WI
This upcoming season, Nike will make the NFL uniforms. I want to know if the Packers will be changing uniforms anytime soon? Who decides what uniforms are worn?
Vince Lombardi.
több mint 13 éve
Második körre a tippeldében anno én Reed-et írtam.De azért draft alatt a sokan (khm Fucu, JJ 😛 ) megmondták, hogy jobb lesz, mint Reed 😀tenorxmegmondom őszintén, én is
Néha nem tudom előrébb tenni azt, hogy ki mennyire lehet jó az NFL-ben, mint a collegeban nyújtott teljesítményét
Az Arizonán pedig Elmore volt egyértelműen a sztár a védelemben, Reed sokkal kevésbé játszott jól, utolsó évében ráadásul sérült is volt
nem jött be, pedig én nagyon bírtam Elmoret az egyetemen, ezért is örültem, mikor ledraftoltuk, de méretei sajnos nem jók sem 3-4-es OLB-nek, sem 4-3-as DE-nek ezen a szintenHurka
több mint 13 éve
De azért draft alatt a sokan (khm Fucu, JJ 😛 ) megmondták, hogy jobb lesz, mint Reed 😀tenorxmegmondom őszintén, én is
Néha nem tudom előrébb tenni azt, hogy ki mennyire lehet jó az NFL-ben, mint a collegeban nyújtott teljesítményét
Az Arizonán pedig Elmore volt egyértelműen a sztár a védelemben, Reed sokkal kevésbé játszott jól, utolsó évében ráadásul sérült is volt
nem jött be, pedig én nagyon bírtam Elmoret az egyetemen, ezért is örültem, mikor ledraftoltuk, de méretei sajnos nem jók sem 3-4-es OLB-nek, sem 4-3-as DE-nek ezen a szinten
több mint 13 éve
McAdoo TE-coachból QB-edzővé avanzsált, Driver pedig szerződésmódosításra is hajlandó, hogy maradhasson. Elképzelhető, hogy 6 WR-rel megyünk a szezonnak (feltételezve, hogy TT nem húz WR-t a drafton és Gurley rosterre kerül)?
több mint 13 éve
De azért draft alatt a sokan (khm Fucu, JJ 😛 ) megmondták, hogy jobb lesz, mint Reed 😀
több mint 13 éve
Utána olvastam, "TC" és preseason alatt csalódást keltett. Mind1, ez csak kerettöltés, de mondom hátha. 😛már szezon előtt kitettükHurkaChargers signed OLB Ricky Elmore and S DeAndre McDaniel to reserve/future contracts.Jó volt?szaba
Titkon reméltem, hogy kap még egy esélyt idén nálunk...gamerkr
több mint 13 éve
már szezon előtt kitettükChargers signed OLB Ricky Elmore and S DeAndre McDaniel to reserve/future contracts.Jó volt?szaba
több mint 13 éve
Chargers signed OLB Ricky Elmore and S DeAndre McDaniel to reserve/future contracts.Jó volt?