Houston Texans

21 feliratkozó

6 órája
Merlin85 Houston Texans 1 403
Hunter megint bemutatózott 😀 Anderson és Lassiter is visszatért edzésre 😊

1 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 078 — I like the Texans, I like who we are
Csak az összefoglalót tudtam megnézni. Lassiter hiánya azért erősen érződött. Még mindig nem az igazi az offense, de legalább már szereztek újra TD-t a 2. félidőben is 😀
Merlin85
Stingley bőven pótolta. Nagyot ment a srác. Második félidőre felkeltem. A nagyon kötelező hozva lett.

Szerkesztette: Nemes samu09
1 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 376
Na mi van, egy ekkora győzelem és sehol senki 😉 😛
dande2
 www.youtube.com/watch?v=XupbgstAvJw

1 napja
Csak az összefoglalót tudtam megnézni. Lassiter hiánya azért erősen érződött. Még mindig nem az igazi az offense, de legalább már szereztek újra TD-t a 2. félidőben is 😀

2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 650 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na mi van, egy ekkora győzelem és sehol senki 😉 😛
5 napja
Anderson és Lassiter úgy néz ki nem fog játszani. Valószínű először fogjuk látni Okhuda-t kezdőként a csapatban. Collins és Pierce is visszatér.

8 napja
Úr isten de szép mozdulatsor 😀

9 napja
Azzal van baj, hogy ha 23-7-re vezetsz a félidőben és a védelem 5 INT-t szerez illene megnyerni a meccset. 4 meccs óta nem szereztünk TD-t a második félidőben...
Merlin85
Ezért írtam hogy rendszeresen lemeccselik az O-t a második félidőkben. A védelem meg tud újulni, ha úgy van, Slowik meg hagyja hogy kiismerjék. Jelenleg egy afc southban belefér, hogy majd meglepje az ellenfeleket a rájátszásban, de van egy érzésem hogy nem ez történik 😃
9 napja
Azzal van baj, hogy ha 23-7-re vezetsz a félidőben és a védelem 5 INT-t szerez illene megnyerni a meccset. 4 meccs óta nem szereztünk TD-t a második félidőben...

9 napja
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Az összefoglalót néztem csak most meg, az alapján nem éreztem annyira tragikusnak. Sokkal rosszabbra számítottam. A Lionsnak a második félidőben minden összejött, hosszú passzok, hosszú field goalok és futások is...Azt a Stroud int-et se éreztem annyira vészesnek: ha az elkapó nem csak várja a labdát, hanem mozog érte, akkor szerintem nem interception.

Ahogy látom legjobban Slowikot szidják kint, hogy futás - futás - passz-t hív a legtöbbször. Ezt így csak az összefoglaló alapján nem tudom megitélni, de ha meg passzokat hívna, amiből mondjuk hirtelen fordít az ellenfél, akkor meg az lenne a baj.

Szerencsénkre, annyira nem is számít nekünk ez az eredmény: csoport tragesz, simán belefért most ez a vereség (mondjuk pont emiatt lehetett volna bátrabban is hívni a playeket).
10 napja
Stroud második pickje, könnyű TD helyett nulla pont (és mekkora fos passz volt), na az nem fért bele, onnantól kezdve nem is nagyon csinált semmit a csapat.
Jakehomer
Alapból nem tudja ebben a szezonban hozni az első felideji jatekot a második félidőkben az O. Egyszerűen semmi. A félidőben ki elemzik Stroudot és Slowik nem tud váltani.
10 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Stroud második pickje, könnyű TD helyett nulla pont (és mekkora fos passz volt), na az nem fért bele, onnantól kezdve nem is nagyon csinált semmit a csapat.

Tepper takarodj!
10 napja
Azért így szar volt kikapni. Mixonnak nem ment a futás. Ward sikeresen kiütötte Lassitert, agyrázkódás miatt 1-2 meccset tuti kihagy.
Ja meg hazai pályán ellenünk fújnak a bírok a végén, az sima DPI volt...
Merlin85
Én azert nem háborogtam azon, mert ha nincs is a szabálytalanság, akkor is itt volt előtte a másik védő és róla pattant le az a passz.
10 napja
Azért így szar volt kikapni. Mixonnak nem ment a futás. Ward sikeresen kiütötte Lassitert, agyrázkódás miatt 1-2 meccset tuti kihagy.
Ja meg hazai pályán ellenünk fújnak a bírok a végén, az sima DPI volt...

Szerkesztette: Merlin85

10 napja
A battle red mez jobb volt mint a teljesítmény. A második félidőben megint jött a leolvadás. Ezzel valamit kezdeni kell. Nem számíthatnak arra hogy Fairbairn mindig megmenti a segguket, ahogy most sem. Pedig lőtt már távolabbról is.
11 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 613 — Kinek mit intézett a kormánya
11 napja
Még több változás. Szerintem Patterson jobb lenne guardba mint Juice, de neki tavalyról már több tapasztalata van. Érdekes majd meglátjuk így jobb lesz-e.

12 napja
Anderson nem játszik. Collins és Dell kérdéses... A LB sor újra épp, ami kell is majd a futás ellen. A hazai pálya előnye sem lesz elég most szerintem.

Merlin85
Nem is számoltam winnek a Lions ellenit szezon előtt. És most nem is áll úgy a helyzet.
12 napja
Anderson nem játszik. Collins és Dell kérdéses... A LB sor újra épp, ami kell is majd a futás ellen. A hazai pálya előnye sem lesz elég most szerintem.

12 napja
Collins visszatért 😊

14 napja
Anderson nem edzett. A jó hír, hogy Patterson igen, vele jobban fog kinézni az OL mint Greennel. Állítólag Collins teljesen rendbe jött, de még nem döntötték el, hogy visszatér-e ezen a héten. Jött hír Harrisről is, azt mondják a pihenő hét után térhet vissza, ami eléggé WTF.

15 napja
Vagy nem sikerült leakasztani akit akartak, vagy Stroud harmadik évére tartogatják az all-int.
15 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 477
One final trade at the deadline: Texans traded DT Khalil Davis to the 49ers in exchange for a 2026 7th-round pick, per sources.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Hm feltöltjük a gyakorlócsapatot guardokkal 😀

Merlin85
Arra az esetre ha nem sikerülne valakit cserélni.
16 napja
Hm feltöltjük a gyakorlócsapatot guardokkal 😀