NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Brad Seely visszavonul. Remélem edzőtársa ellesett pár dolgot az öregtől, mert a ST tavaly elég jól működött.fuzovelkifele.com/2020/06/31-ev-edzoskodes-utan-isszavonul-a-texans-special-team-koordinatora/
több mint 4 éve
Látszik, hogy offseason van. Míg Brees épp magyarázkodhat egyes új kijelentési miatt, addig BoB-t az internet népe most a vállaira vette ezen mondatok miatt. twitter.com/SportsRadio610/status/1268222128689754112
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Jernigan mégsem jön. Az utóbbi napokban így megspóroltak pár millát. Jöhetne már valami jobb igazolás.fuzovelkifele.com/2020/06/timmy-jernigan-megsem-lesz-a-texans-jatekosa/
több mint 4 éve
Fulton belement egy elég komoly szerződés módosításba. Warford megszerzését ezzel feladják vajon?Szerintem eddig sem volt opció Warford. Fultonnal meg belottek egy árat ami kicsivel fölötte van annak amit a piacon kapna ha elküldik és megmondták neki vagy ez vagy cut. Jó deal ez mindkét félnek.
twitter.com/FieldYates/status/1266388884725923841
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Fulton belement egy elég komoly szerződés módosításba. Warford megszerzését ezzel feladják vajon?twitter.com/FieldYates/status/1266388884725923841
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Ezzel a kezdéssel kiegyeznék a KC ellen 😀www.youtube.com/watch?v=K9liGJXIWfY
több mint 4 éve
Van de tervezik megvaltoztatni arra hogy BoB csapatban kell játszani egy szezont.Texasban van halálbüntetés?Az nagy BoB tett lenne azert megint. Marmint ha most, hogy nincs elso koros pick, az konkretan az 1/1 lenne. 😀Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.
samu09
Ezt nem teljesen értem, mert jövőre nincs első 2 körös választásunk, először a 3. körben választunk majd. De a Miaminak jó lesz akkor 😊
Merlin85
ulpianus
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Texasban van halálbüntetés?Az nagy BoB tett lenne azert megint. Marmint ha most, hogy nincs elso koros pick, az konkretan az 1/1 lenne. 😀Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.
samu09
Ezt nem teljesen értem, mert jövőre nincs első 2 körös választásunk, először a 3. körben választunk majd. De a Miaminak jó lesz akkor 😊
Merlin85
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Ha még ezek a játékosok közül valakit megszereznénk derűsebben várnám a szezont.Azért Warford és Fulton ég és föld. Mikor kinytott a piac olvasni lehetett, hogy a szabadügynökök nem is tárgyalnak a csapattal, nem akarják tönkre tenni a karrierjüket. Nem gondolnám hogy érdemi erősítés jönne még.
Larry Warford, ha kevesebbért szerződtetik mint most Zach Fulton-t, ha nem akkor maradjon Fulton
Eric Reid
Logan Ryan
Legalább 1-et szerezz meg BoBy!! 😀
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Ha még ezek a játékosok közül valakit megszereznénk derűsebben várnám a szezont.Larry Warford, ha kevesebbért szerződtetik mint most Zach Fulton-t, ha nem akkor maradjon Fulton
Eric Reid
Logan Ryan
Legalább 1-et szerezz meg BoBy!! 😀
több mint 4 éve
A 13as szezon előtt 15-1et jósoltam nagy optimistán és 2-14 lett😃 tippmixelni tudok.Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.Ne már, azért ennyire nem lehetsz pesszimista 😀. Értem hogy lelépett Hopkins, de ez a csapat tavaly ott volt a legjobb 8-ban, BOB-el. Amíg Watson a QB, addig ez a csapat veszélyes lesz. Plusz ha jól rémlik, akkor 2 éve 0-3-al kezdett a Texans, aztán jött 9 győztes meccs zsinórban (amit a Colts zárt keretbe 😊 ).
samu09
Az első 6 meccsből van legalább 3 ahol egyáltalán nem lesztek underdogok, abból 2-t illik nyerni, és becsúszhat egy meglepi is, szóval 2-4 vagy 3-3 lehet a worst case scenario.
Baba Yaga
több mint 4 éve
Az nagy BoB tett lenne azert megint. Marmint ha most, hogy nincs elso koros pick, az konkretan az 1/1 lenne. 😀Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.
samu09
Merlin85
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.Ne már, azért ennyire nem lehetsz pesszimista 😀. Értem hogy lelépett Hopkins, de ez a csapat tavaly ott volt a legjobb 8-ban, BOB-el. Amíg Watson a QB, addig ez a csapat veszélyes lesz. Plusz ha jól rémlik, akkor 2 éve 0-3-al kezdett a Texans, aztán jött 9 győztes meccs zsinórban (amit a Colts zárt keretbe 😊 ).
samu09
Az első 6 meccsből van legalább 3 ahol egyáltalán nem lesztek underdogok, abból 2-t illik nyerni, és becsúszhat egy meglepi is, szóval 2-4 vagy 3-3 lehet a worst case scenario.
több mint 4 éve
Most már nekem is leesett hogy mekkora ordas nagy baromságot írtam 😃Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.
samu09
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.
samu09
több mint 4 éve
Én 0-6ot látok. De ennek is van értelme. Ha sok a zakó az elején BoB elengedi a szezont és majd árulja az 1/1et. Aki fel akar jönni Lawrenceért fizesse meg az árát és visszaszerzi a jövő évi pickeket.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Ha a vírus miatt elmarad vagy későbbre csúszik a szezon kezdés, akkor a 2 legnehezebb meccse marad el a csapatnak. Simán benne van a 0-2-es szezon kezdet, de 2 SB várományos csapat ellen az nem lenne akkora szégyen, csak legyenek partyban legalább.
több mint 4 éve
gedam
5 906
Schedulehöz hozzászólás? Én elsőre 7 győzelmet látok de az nagyon optimista.az első két meccsen el is dől bob sorsa.
samu09
ha 0-2-vel kezdtek totál szétesés is lehet. de ha azon a meccseken jó játékot produkáltok simán contenderek lesztek. a texansnál kb. mindkét véglet elképzelhető.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Schedulehöz hozzászólás? Én elsőre 7 győzelmet látok de az nagyon optimista.9-7 és BoB megtarthatja valamelyik állását... Steelers ellen mindhárom Watt tesó egy meccsen wohoo 😀
samu09
több mint 4 éve
Schedulehöz hozzászólás? Én elsőre 7 győzelmet látok de az nagyon optimista.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Egy kis nosztalgia. nflhungary.com/2020/05/03/minden-idok-legfurcsabb-merkozeset-a-texans-nyerte/?fbclid=IwAR2xmv6t3v3i8v39Ah-8AZznfEi-oDrABIR_9FnTqXWCZXF74E7oUomk1Ws