NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Texans have finalized a three-year contract extension worth $22 million per year with Pro Bowl left tackle Laremy Tunsil, according to league sources. The deal includes $57 million guaranteed, which includes a $13 million signing bonus
Beki
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Texans have finalized a three-year contract extension worth $22 million per year with Pro Bowl left tackle Laremy Tunsil, according to league sources. The deal includes $57 million guaranteed, which includes a $13 million signing bonus
több mint 4 éve
iDL-ből Blacklock vagy Jordan Elliott akik early second round, vagy hátsó körökben Reakwon Davis is jó lehet. Ha meg Reader féle NT kell akkor Davon Hamilton, John Penisini vagy Bravvion Roy. De meglepődnék ha racionálisan gondolkodnának és értelmeset húznának.
több mint 4 éve
Én Diggsnek örülnék, és kövezzetek meg, de Swiftnek is, ha bentmarad 40. pickig, OL-ből annyira nem látom ki lehetne érték, pedig az is ránk férne. 😀Swift erősítés lenne de need alapjánJA hogy BoB a gm! nem szóltam 😊
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Én Diggsnek örülnék, és kövezzetek meg, de Swiftnek is, ha bentmarad 40. pickig, OL-ből annyira nem látom ki lehetne érték, pedig az is ránk férne. 😀
több mint 4 éve
CB-knél ott van Fulton Dantzler Diggs, akikről azt hittem első körösök lesznek. Aztán Jaylon Johnson, bryce Hall, de még Josiah Scott sem reménytelen második harmadik körben.
több mint 4 éve
Még így is viszonylag jó helyzetben vagyunk. Sok jó védőjátékos van még bent akik első körös tehetségek. DT-t nem draftolnék ilyen magasan, arra jó lesz majd a későbbi pick is. A.J. Epenesa, Yetur Gross-Matos, Julian Okwara, de még safety-k is vannak akik jöhetnek. Remélem nem cseszi el Bob!Higgins 60. helyen inkább. OL is jöhetne második körben. De inkább secondaryt erősítsék.
Tee Higgins elérhető lesz még a 90. pickkel? 😮
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Még így is viszonylag jó helyzetben vagyunk. Sok jó védőjátékos van még bent akik első körös tehetségek. DT-t nem draftolnék ilyen magasan, arra jó lesz majd a későbbi pick is. A.J. Epenesa, Yetur Gross-Matos, Julian Okwara, de még safety-k is vannak akik jöhetnek. Remélem nem cseszi el Bob!Tee Higgins elérhető lesz még a 90. pickkel? 😮
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Na én mondok egy nevet a 40. pickre: Julian Okwara (DE)Mindegy kit választanak, csak hiánypostra jöjjön. Ha bent lesz valaki aki hátrébb csúszott, de nagy tehetség akkor meg le kell csapni arra.
Hopkins van a Sports illustrated új számának címlapján
több mint 4 éve
Csak aztán nehogy a Dolphins felajánljon egy 3. körös picket meg Rosent Watsonért, amibe BoB belemegy. twitter.com/Andrew_Ferrelli/status/1251702414010388480
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Az utolsó esély is elúszott... 😕twitter.com/MikeGarafolo/status/1250484847598067712?s=20
több mint 4 éve
Hátb**meg, tényleg néma maradt. 😊 Remélem nem kezdek a #stayathome miatt hülyülni. 😀Úgy látom az irónia detektorod néma maradt. 😀most ha már hülyézzük bobot, akkor tegyünk úgy igazságot, hogy a csoporton belül hasonlítsuk össze a kereteket és a draft helyeket és ne csak azt nézzük, hogy mi ment el, hanem, hogy mi jött. nem tudom. van egy nfl szinten top 5-10 közötti keret és a 40. helyen húz az 56. helyett. szóval lehetne egy olyan bejegyzés is, hogy mekkora zseni, nyilván az sem volna igaz, mint ahogy az sem, hogy teljesen tufa.Ez a keret 2-3 éve tényleg nfl szinten top 5-10 közötti keret volt, ma közel sincs hozzá.
gedam
peterk2005
akdestroyer
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Úgy látom az irónia detektorod néma maradt. 😀most ha már hülyézzük bobot, akkor tegyünk úgy igazságot, hogy a csoporton belül hasonlítsuk össze a kereteket és a draft helyeket és ne csak azt nézzük, hogy mi ment el, hanem, hogy mi jött. nem tudom. van egy nfl szinten top 5-10 közötti keret és a 40. helyen húz az 56. helyett. szóval lehetne egy olyan bejegyzés is, hogy mekkora zseni, nyilván az sem volna igaz, mint ahogy az sem, hogy teljesen tufa.Ez a keret 2-3 éve tényleg nfl szinten top 5-10 közötti keret volt, ma közel sincs hozzá.
gedam
peterk2005
több mint 4 éve
most ha már hülyézzük bobot, akkor tegyünk úgy igazságot, hogy a csoporton belül hasonlítsuk össze a kereteket és a draft helyeket és ne csak azt nézzük, hogy mi ment el, hanem, hogy mi jött. nem tudom. van egy nfl szinten top 5-10 közötti keret és a 40. helyen húz az 56. helyett. szóval lehetne egy olyan bejegyzés is, hogy mekkora zseni, nyilván az sem volna igaz, mint ahogy az sem, hogy teljesen tufa.Ez a keret 2-3 éve tényleg nfl szinten top 5-10 közötti keret volt, ma közel sincs hozzá.
gedam
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
gedam
5 906
most ha már hülyézzük bobot, akkor tegyünk úgy igazságot, hogy a csoporton belül hasonlítsuk össze a kereteket és a draft helyeket és ne csak azt nézzük, hogy mi ment el, hanem, hogy mi jött. nem tudom. van egy nfl szinten top 5-10 közötti keret és a 40. helyen húz az 56. helyett. szóval lehetne egy olyan bejegyzés is, hogy mekkora zseni, nyilván az sem volna igaz, mint ahogy az sem, hogy teljesen tufa.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Vagy BoB egy zseni, és mi hétköznapi aggyal nem is érthetjük hogy mit miért csinál.
több mint 4 éve
Vagy az is lehet, hogy rossz a faxgép az irodában és már nincs senki, aki megszerelje.Vagy, hogy szezon nem lesz és kiélheti beteges vágyait úgy sem számít annyit.Végülis mi vagyunk a hülyék, hogy a drafton gondolkodunk 😀BoB biztos úgy számolt, hogy nem lesz draft a járvány miatt. 😊
Merlin85
iktriad
Sixo
több mint 4 éve
Vagy, hogy szezon nem lesz és kiélheti beteges vágyait úgy sem számít annyit.Végülis mi vagyunk a hülyék, hogy a drafton gondolkodunk 😀BoB biztos úgy számolt, hogy nem lesz draft a járvány miatt. 😊
Merlin85
iktriad
több mint 4 éve
Végülis mi vagyunk a hülyék, hogy a drafton gondolkodunk 😀BoB biztos úgy számolt, hogy nem lesz draft a járvány miatt. 😊
Merlin85
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Végülis mi vagyunk a hülyék, hogy a drafton gondolkodunk 😀Conley, meg 2 RB. anyám borogass...
Merlin85
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
A Texans fanek meg majd eltradelik a season ticketeket
több mint 4 éve
Figyeljétek meg, RB-húzás lesz a 2. körben.De legalább valami UDFA szintű legyen.
empty taxi
több mint 4 éve
Figyeljétek meg, RB-húzás lesz a 2. körben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A wr és rb tradek után szerintem cb jön a második körben. Meg valami hibrid lb aki jó coverageben mert Cunningham nem tudott mit kezdeni Kelcevel. A dl ol húzás tuti, de ezek az ésszerű huzasok lennének BoB meg nem erről híres.