NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Duke Ejiofor elszakította az ACL-jét a pénteki edzésen. Texans' Duke Ejiofor diagnosed with torn ACL https://t.co/UTVTCnxlfV
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 14, 2020
És a Ravens elleni rangadó biztos, hogy üres lelátók előtt lesz megrendezve.
The Texans become the latest team to announce that they will play without fans for their first home game this season, scheduled for September 20th against the Ravens.
— Field Yates (@FieldYates) August 14, 2020
Lamar and Deshaun will still be awesome.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Szerződtették is:Kezet foghat Conleyval.
www.nfl.com/news/texans-to-sign-former-raiders-dt-p-j-hall
Merlin85
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
PJ Hall miután kirúgta a Raiders, majd a Vikings inkább cserét ajánlott érte, majd ott megbukott az orvosi vizsgálaton, utána tényleg kirúgta a Raiders, most nálunk járt látogatóban.
több mint 4 éve
Gareon Conley aktiválva.Texans corner Gareon Conley passed his physical and has been activated
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 10, 2020
több mint 4 éve
Az egykori denveri (mellesleg eredetileg 5. körös Jags draft pick) LB Brandon Marshaall vizitált ma itt. Megint. Veteran free agent LB Brandon Marshall visits Texans after working out for team a year ago: https://t.co/qQoqKfh8oN
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 6, 2020
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Majd ha megkezdődik a szezon lesz miről beszélni, addig marad a szomorkodás...De itt van a mi szerzeményeink egy része:
több mint 4 éve
Engedjük el ezt a Hopkins dolgot. Hatalmas játékos, nemegyszer mentette meg BoB és a teljes csapat seggét, de nem hozták ki belőle a maximumot Houstonban. Viszont történelmi sikert nem értek el vele, Andre Johnson szerintem még mindig nagyobb játékos a csapat történetében, neki ennyi jutott itt. Őt tartom a legjobb elkapónak a ligában jelenleg de azzal kell foglalkozni ami a mi udvarunkon van.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Hogy legyen valami jó hír is, a csapat eddigi összes tesztje negatív lett. Conley és Cole PUP listára került, de Conley elvileg egészséges, bármikor bevethető.
Watson 20. a listán Hopkins 8. De rossz más csapat mezében látni 😕
youtu.be/8eU2D872OHk
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Reid nem hiszem, hogy rajta lesz. Hopkins még a mi színeikben fog szerepelni... 😥Még Reid és Watson kerül fel és szerintem tőlünk ennyi.Veterán TE a láthatáron.Hát TE-re pont nincs szükség, ott van még a tavalyi draftról Kahale Warring is aki sérülés miatt nem játszhatott, plusz megvannak az eddigi TE célpontjai is, szóval nem sok értelmét látom. Inkább Reid-et igazolná már le...
twitter.com/TomPelissero/status/1287879823486984192
Tavaly nagy reményekkel jött hozzánk, aztán nem lett belőle semmi. De a Cowboysban anno azért bizonyított, szóval a texasi levegő lehet jót tesz neki.
iktriad
Eddig 2 Texans játékos van az idei top 100 listán
#66 Laremy Tunsil (OL)
www.youtube.com/watch?v=z_x2Pwih3eY
#45 J.J. Watt (DE)
youtu.be/hrD4WHb-tos
Merlin85
samu09
több mint 4 éve
Még Reid és Watson kerül fel és szerintem tőlünk ennyi.Veterán TE a láthatáron.Hát TE-re pont nincs szükség, ott van még a tavalyi draftról Kahale Warring is aki sérülés miatt nem játszhatott, plusz megvannak az eddigi TE célpontjai is, szóval nem sok értelmét látom. Inkább Reid-et igazolná már le...
Tavaly nagy reményekkel jött hozzánk, aztán nem lett belőle semmi. De a Cowboysban anno azért bizonyított, szóval a texasi levegő lehet jót tesz neki.
iktriad
#66 Laremy Tunsil (OL)
#45 J.J. Watt (DE)
youtu.be/hrD4WHb-tos
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Veterán TE a láthatáron.Hát TE-re pont nincs szükség, ott van még a tavalyi draftról Kahale Warring is aki sérülés miatt nem játszhatott, plusz megvannak az eddigi TE célpontjai is, szóval nem sok értelmét látom. Inkább Reid-et igazolná már le...
iktriad
#66 Laremy Tunsil (OL)
#45 J.J. Watt (DE)
youtu.be/hrD4WHb-tos
több mint 4 éve
Veterán TE a láthatáron.twitter.com/TomPelissero/status/1287879823486984192
több mint 4 éve
Isaiah Coulter személyében az utolsó draftolt Texans játékos is aláírta az újonc szerződését. twitter.com/ProFootballTalk/status/1285684643682029569
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Szerintem nézte a The Last Dancet, és látta, hogy Pippen is megszívta a hosszú távú szerződéssel. Amúgy a 4 év teljesen jó lenne, aztán utána jöhet még 4 év 😊Pont ez jutott eszembe nekem is 😊
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Szerintem nézte a The Last Dancet, és látta, hogy Pippen is megszívta a hosszú távú szerződéssel. Amúgy a 4 év teljesen jó lenne, aztán utána jöhet még 4 év 😊
több mint 4 éve
Aszongya Watson nem kell hosszú távú szerződés neki inkább 3-4 év. Én azon csodálkozok BoBtol egyáltalán kell neki bármi is.
több mint 4 éve
Mit hoz a jövő, vajon látjuk még Hopkinst Texans mezbe?Ugyan minek, majd AB megoldja... 😉
Merlin85
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Szerintem BoB még gondolkozik kit küldjön Watsonnal mert csak ő kevés erre a dealre0 rá az esély, de ha már felmerült a csapat neve 😀Ha Watsont adjátok érte akk tőlem mehet 😀
Merlin85
Borbinho
több mint 4 éve
0 rá az esély, de ha már felmerült a csapat neve 😀Ha Watsont adjátok érte akk tőlem mehet 😀
Merlin85
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."