NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
Houston Texans
Watsonnál elég egyértelmű volt, hogy ő arra megy, hogy több részletben kapjon fizut. Ha az irányító nem akar négy(öt) évnél tovább aláírni, akkor mondhatja neki BoB, hogy figyu, írj már alá többre. Max bemondja neki, hogy oké, de akkor nem 40 (39) az átlag, hanem 50. Aztán úgy már nem annyira poén.DeShaun Waston kitömve lovéval.Az komoly. Kiváncsi vagyok a részletekre. Csak négy év. Fr. qbnak. BoB megint okos.
Sources: The #Texans and franchise QB Deshaun Watson have agreed to terms on a huge new extension worth $156M over 4 new years. Houston locks up its QB through 2025 – and Watson gets paid... with a chance to get paid again soon. 💰 💰 💰
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 5, 2020
iktriad
samu09
Viszont. Így az első fordulóban a két legdrágább NFL-játékos csapata csap össze 😊
DeShaun Waston kitömve lovéval.Az komoly. Kiváncsi vagyok a részletekre. Csak négy év. Fr. qbnak. BoB megint okos.
Sources: The #Texans and franchise QB Deshaun Watson have agreed to terms on a huge new extension worth $156M over 4 new years. Houston locks up its QB through 2025 – and Watson gets paid... with a chance to get paid again soon. 💰 💰 💰
iktriad
Sources: The #Texans and franchise QB Deshaun Watson have agreed to terms on a huge new extension worth $160M over 4 new years. Houston locks up its QB through 2025 – and Watson gets paid... with a chance to get paid again soon. 💰 💰 💰
Szerkesztette: iktriad
Vicces, hogy Clowney-t szóba hozták már az összes AFC South csapattal, remélem nem megy egyikhez sem...
The #Texans are working hard with QB Deshaun Watson on a new extension, sources say, and my understanding is it’s likely to be more in line with Russell Wilson’s or Aaron Rodgers’ deal as opposed to that of #Chiefs QB Patrick Mahomes.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 3, 2020
Szerintetek valamelyik futónk megközelíti idén az 1000 yardot?Johnson szerintem közel lesz hozzá+ő elkapásokban is jó.Ha egészséges marad akkor meg lesz neki az 1000 scrimmage yard.
Merlin85
Texans working out nose tackle Javier Edwards (Aldine Davis), running back C.J. Prosise, quarterback Cody Kessler, wide receiver Ryan Grant, center Jon Halapio, defensive tackle Edgar Cerenord, linebacker Deon Lacy and offensive guard Spencer Drangohttps://t.co/vVkKvWMOxE
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 26, 2020
BoB szerint (CB) John Reid-nek van eddig a legjobb edzőtábora az újoncok közül.
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1298292604153597952?s=09&=
Egyesek szerint Keke Coutee-t nem nagyon látni edzéseken, nem hiszem, hogy ezt a szezont nálunk kezdi meg...Pedig most jönne a breakout szezonja. Nem engedi hogy BoB kihozza belőle a legjobbat. Ejnye...
Merlin85
A few other teams to watch for #Ravens S Earl Thomas upon him being released: The #49ers and #Texans. They should be among those inquiring, along with the #Cowboys. Thomas, of course, will have a market.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 23, 2020
Watson örülne neki az biztos.
Surprised the Ravens released my guy @Earl_Thomas . Hearing all the noise but Earl’s always been someone I can rely on when I had questions and I have nothing but respect for him. Can’t wait to see where he lands.
— Deshaun Watson (@deshaunwatson) August 23, 2020
Na vajon kit ad BoB Yannick Ngakoue-ért + egy 2022-es 2ik körös pick, mert jövőre még az sincs 😀szerintem Watsont
Merlin85
Az O-line biztos fejlődni fog, a 2 másodévestől alap elvárás, hogy jobb legyen, remélem így is lesz. Ahogy a védelemben is azt várom, hogy Lonnie Johnson és Charles Omenihu sokat fog fejlődni.
A videót egyszer néztem meg tegnap, de szerintem Roby-ról szó sem esett benne. Conley is teljesen vállalható volt CB poszton. Új DC, új OC van kérdés persze, hogy mennyi hatalmuk lesz változtatni valamit BoB mellett.
Tavaly az alapszakaszban megvertük a KC-t, rájátszásban kikaptunk, idén a rájátszásban is mutatni kell vmit.
Már nem sokat kell várni, hogy lássuk végre őket! 😊
Most fog kelleni a fal hogy megtalálja a célpontot. Tunsil lesz a kritikus pont. Ha kiesik visszazuhan a fal négy évet.
Van-e élet Hopkins nélkül? Sherlock Höri & Doktor Watson szerint igen.Na király, nem is tudtam Hörinek van youtube channelje. Meg is hallgattam gyors a legtöbb Szezonelőzetes videót. 😊
www.youtube.com/watch?v=RLYGbyM20uU
iktriad
Szerkesztette: DC
www.youtube.com/watch?v=RLYGbyM20uU
Szerkesztette: iktriad
The Texans are hoping to sign Deshaun Watson and ILB Zach Cunningham to extensions before the season begins.
— John McClain (@McClain_on_NFL) August 15, 2020
Érdekes téma, a szakértők sem értenek egyet, hogy Watson jobb vagy rosszabb lesz-e Hopkins nélkül. Persze sok függ attól, hogy Fuller egészséges lesz-e egész szezonban.Watson feltalálja magát. Egy top wr csak upgrade.
Merlin85