NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nem lenne rossz, ha linebackerek is játszanának a csapatban.
több mint 10 éve
Csak én nem értem a hívásokat??? Elsőre passz, második és sokra meg fusson Blue.... hát faszom Mallettel sem vagyunk kint a szarból, ezt Fitzmagic is megcsinálta volna.LanceVanceAzért Fitzi mérföldekkel hátrébb van mint Mallett 😀 Persze ő se volt jó, de a no-huddle bíztató
több mint 10 éve
Ejj, pedig annyira bíztam Mallett-ben. Az egyik részeges Jags szurkoló tuti azt mondaná, hogy kiégett. Én azért bízom, hogy fel fog javulni a következő meccsre.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Csak én nem értem a hívásokat??? Elsőre passz, második és sokra meg fusson Blue.... hát faszom Mallettel sem vagyunk kint a szarból, ezt Fitzmagic is megcsinálta volna.
több mint 10 éve
Gabriel
525
A héten nálunk van workouton 3 fiatal defensive end, de még egyik sem kapott szerződést.Joe Kruger (6'6, 290): A clevelandi Paul Kruger öccse, a Utah egyetemre járt, 2013-ban a 7. körben draftolta az Eagles. Phillyben, San Diegoban, és Green Bayben volt eddig PS tag, NFL meccsen még nem lépett pályára.
Kona Schwenke (6'3, 302): Újonc játékos a Notre Dame egyetemről. Nyáron undrafted rookieként Kansas Citybe került, azóta megjárta New Englandet, de NFL meccse még neki sincs.
Ben Bass (6'5, 293): A Texas A&M egyetemről undrafted rookieként 2012-ben került a Dallashoz. Itt 2 NFL meccsen 1 szerelése volt, ezután folyamatosan sérült volt. 2012-ben és 2013-ban is IR listára került. Idén New Englandben volt tagja a PS-nek.
Valószínűleg nálunk is a practice squadba kerülésért versenyeznek.
több mint 10 éve
J.J. Watt wins AFC defensive player of the weekIdén már 2. neki.
több mint 10 éve
meme
2 102
Én nem gondolnam hogy mi vagyunk a favoritok. Kiszamithatatlanabb csapat nem sok van a ligaban. Minden attol függ ki akarja jobban a PO-t.Hogy látjátok az esélyeket hétvégére, ellenünk?A favoritok Ti vagytok. Mi maximum reménykedünk, hogy esetleg okozunk valami meglepetést.
Illetve van-e olyan kulcsjátékos, aki sérülés miatt kimaradhat?megyerikrisz
Ha minden jól megy Foster visszatér.Bondi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
a 120 yard írt egy cikket Wattról. Nekünk nem újdonság, esetleg azoknak akik nem követik a Texans meccseit rendszeresen.120yard.blog.hu/2014/11/19/j_j_watt_megnyerte_az_nfl-szezont
több mint 10 éve
Hogy látjátok az esélyeket hétvégére, ellenünk?A favoritok Ti vagytok. Mi maximum reménykedünk, hogy esetleg okozunk valami meglepetést.
Illetve van-e olyan kulcsjátékos, aki sérülés miatt kimaradhat?megyerikrisz
Ha minden jól megy Foster visszatér.
több mint 10 éve
Hogy látjátok az esélyeket hétvégére, ellenünk?Illetve van-e olyan kulcsjátékos, aki sérülés miatt kimaradhat?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Mallet biztatóan kezdett remélem ez így is marad. swatt99Ha nem jönne be Watt majd beáll oda is 😊 Hihetelen ez a figura. Drukkoltam egyébként Mallett-nak, megérdemel egy ilyen esélyt.
több mint 10 éve
Egyébként nagyon tetszett a no huddle offense 😊 Végre az O lélekben is ott volt a pályán, teljesen máshogy festett, mint Fitzpatrickkal. És végre vannak 10 yardnál hosszabb passzok is 😀
több mint 10 éve
Mallet biztatóan kezdett remélem ez így is marad. Keenum miatt egy kicsit óvatos vagyok igaz ő nem nyert meccset de az első meccse után már kikiáltották hogy évekig megoldva a helyzet aztán láttuk mi lett egyre gyengébb produkció majd cut ...A második punter mészárlás után látható volt hogy nem is próbálnak blokkolni a puntoknál. Valszeg meg lett mondva hogy ne kockáztassanak ilyenekkel. És lehet lenulláztuk volna őket ha simán punt van és hozhatjuk a labdát.
Blue első pár futásánál azt gondoltam ennek a meccsnek annyi de utána kellemes meglepetést okozott. Watt szokásos jó meccs egyedül a 2. punter megütésnél érzek egy kis hibát mert felesleges volt ennyire támadni de jó látni hogy neki nincs elvesztett labda mindent megtesz.swatt99
több mint 10 éve
Mallet biztatóan kezdett remélem ez így is marad. Keenum miatt egy kicsit óvatos vagyok igaz ő nem nyert meccset de az első meccse után már kikiáltották hogy évekig megoldva a helyzet aztán láttuk mi lett egyre gyengébb produkció majd cut ...Blue első pár futásánál azt gondoltam ennek a meccsnek annyi de utána kellemes meglepetést okozott. Watt szokásos jó meccs egyedül a 2. punter megütésnél érzek egy kis hibát mert felesleges volt ennyire támadni de jó látni hogy neki nincs elvesztett labda mindent megtesz.
több mint 10 éve
Hallod...telibe...ja 😀211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
Az én tippem: 17/27, 229 yard, 1 TD 1 INTBondi
Amúgy sokan nagyon közel voltatok a tippelésben.
több mint 10 éve
KèkAlfrèd 😊sutianapNem hittem volna ilyen teljesítményre lesz képes, mondjuk az O-line is dicséretet érdemel.
több mint 10 éve
Nem ámítok senkit 😀Gyorsan kiábrándítottál.Sixo67Fantasyba felszedtem waiverről kezdőbe, és projection-be ezt jósolták neki 😀samu09211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 10 éve
Gyorsan kiábrándítottál.Fantasyba felszedtem waiverről kezdőbe, és projection-be ezt jósolták neki 😀samu09211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 10 éve
Fantasyba felszedtem waiverről kezdőbe, és projection-be ezt jósolták neki 😀211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 10 éve
KèkAlfrèd 😊
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterEgyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 10 éve
Nálam eddig sem volt kérdése, csak az hogy tudja e vinni a csapatot.Lehet hogy csak az elfogultság miatt, hogy annyira vártam Mallettet, de úgy láttam jobban ment az O-nak, és mi lett volna ha Foster is ott van? Mind1 Mallett jól mutatkozott be.samu09Mallett >Fitzpatrick nem kérdés.Sixo67
több mint 10 éve
Lehet hogy csak az elfogultság miatt, hogy annyira vártam Mallettet, de úgy láttam jobban ment az O-nak, és mi lett volna ha Foster is ott van? Mind1 Mallett jól mutatkozott be.samu09Mallett >Fitzpatrick nem kérdés.
több mint 10 éve
Szerintem a szezon legjobb meccsét játszottuk. Mallett első meccsén több, mint biztató volt. Blue is nagyon jól nyomta.
több mint 10 éve
Szép győzelem volt. Nem volt ekkora különbség a két csapat közt, de most (kivételesen) nekünk jött össze minden.