NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
A nap híre....Fitzpatrick megszabadult a szakállától. Vagyis egy kicsit hagyott csak hogy nehogy azt higgyék, hogy új játékos van a csapatnál 😀
több mint 10 éve
nincs, csak ha élnek az opciójával2015-ös szezonban még van szerződése, nem?mustaineRG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
2015-ös szezonban még van szerződése, nem?RG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Pont ezt akartam ma én is írni, hogy olcsóért nagyon szívesen kipróbálnám.
több mint 10 éve
RG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződése
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
RG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀
több mint 10 éve
Duke QB-nál jobbat nem is lehetne kívánni. Remélem kezdeni fog a Titans ellen.
több mint 10 éve
7 meccs 30qbr td/int/fum 5/4/4 cmp60 rat81Kurta jó !Sixo67Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
Decsinos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
szégyen, hogy eddig nem volt csapata.Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
már a Rams-ben is ő volt a legjobb QB, mégis elengedték.
több mint 10 éve
Tavaly Buffaloban játszott pár meccset, Manuelnél jobb volt.Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
több mint 10 éve
Kurta jó !Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
több mint 10 éve
Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?
több mint 10 éve
Off: Dude Perfect Seattleben járt. Tök jó mennyire közvetlen Caroll meg Wilson 😀www.youtube.com/watch?v=WwpD-daFx8U
több mint 10 éve
És ezzel a sérüléssel el is dőlt, hogy a Pats egy 2016-os 7. körös picket kap Mallettért cserébe.
több mint 10 éve
Savage csak akkor lesz kezdő ha BoB úgy gondolja elég érett hozzá. Szerintem csak az utolsó 1-2 fordulóban lesz bevetve.Tebow még készen áll. De amúgy valszeg Fitzi kezd és ha ugyanolyan homály játékot mutat csak akkor rakják be Savaget. Ha meg tényleg vége a szezonnak, el kéne küldeni Cushingot egy önusmereti túrára jó messzire hogy mire visszatér, már legyen bátorsága rendesen ütközni 😀samu09Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀swatt99Bryce Petty kell ide vagy Rakeem Cato és akkor jövő konf döntő lesz ebből.Sixo67
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Szegény csávó mire megmutathatta volna mit tud lesérül, nagyon sajnálom, akkor jöjjön Savage lássuk van e elég cohones nála.
több mint 10 éve
Tebow még készen áll. De amúgy valszeg Fitzi kezd és ha ugyanolyan homály játékot mutat csak akkor rakják be Savaget. Ha meg tényleg vége a szezonnak, el kéne küldeni Cushingot egy önusmereti túrára jó messzire hogy mire visszatér, már legyen bátorsága rendesen ütközni 😀Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀swatt99Bryce Petty kell ide vagy Rakeem Cato és akkor jövő konf döntő lesz ebből.Sixo67
több mint 10 éve
Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀swatt99Bryce Petty kell ide vagy Rakeem Cato és akkor jövő konf döntő lesz ebből.
több mint 10 éve
Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀
több mint 10 éve
Ezzel a vereséggel és a többi rivális győzelmével gyakorlatilag búcsút mondhatunk a rájátszásnak.Nem értem ha valaki már meccs előtt megsérül akkor miért kell erőltetni. Tegnap Mallet nagyon nem játszott jól csak lövöldözött mint egy ágyú 😀 Foster nagyon hiányzik ennek a csapatnak Blue múltkor megmentette a csapatot de ezen a meccsen már nem ment neki meg is lett az eredmény...Secondary elég gyenge igényelni fog pár picket jövőre.Ha Mallet kiesik ki fog irányítani Fitzmagic vagy Savage?
több mint 10 éve
Gabriel
525
Csak én nem értem a hívásokat??? Elsőre passz, második és sokra meg fusson Blue.... hát faszom Mallettel sem vagyunk kint a szarból, ezt Fitzmagic is megcsinálta volna.LanceVanceÉs az utolsó driveban észrevettük, hogy van a csapatban 1 tight end, aki nem ügyetlen fiú és nem is kevés a fizetése....
több mint 10 éve
Mallett izomszakadás állítólag, ha igaz, akkor IR.A bemelegítés alatt sérült meg. Ha kidőlt a hátralévő meccsekre, akkor nem fogjuk megtudni, hogy lehetne e fr QB.
Holnap MRIStez
Fitzpatrick vissza, remek lesz. Remélem Savage-t bedobjuk a szezon vége felé.
több mint 10 éve
Mallett izomszakadás állítólag, ha igaz, akkor IR.Holnap MRI
több mint 10 éve
Nem lenne rossz, ha linebackerek is játszanának a csapatban.adam8Azt mondod tradeljen be a Texans Ogletree-ért? 😀