NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát Stez... tudom, hogy nincs igazam, de most egyetértek veled mindenben 😀Remélni tudom, hogy:
1. Clowney térde nincs teljesen elbaszva, és nem erőltetik ebben a szezonban.
2. Andre Johnson távozik (pár éve még ezt nagyon nem akartam, gondolom ti sem Texans szurkolok, de itt az idő).
3. Lesz egy vállalható QB-nk hosszútávra, akiben jövő ilyenkor már fantáziát is látunk
több mint 10 éve
Először is szögezzük le Seva, nincs igazad 😀Annyi változás kell hogy teljesen meggyógyuljon a térde. Egy normális meccset nem sikerült játszania. Láttuk az előszezonban az atlanta ellen, ha minden rendben van nincs az a falember aki mellett ne menne el. Ez a szezon már kuka neki. Most már arra kell figyelnie hogy jövő nyárig teljesen felépüljön.samu09Stez! Először is! Nincs igazam tudom 😀Szerintem igazad van.
Clowney idén még nem MVP, de majd jövőre ha nem sérül le 😊
Hal nekem bejön, főleg, hogy hol lett elhozva. Aki nekem idén a legnagyobb csalódás az nem más, mint a future Hall of Famer Andre Johnson. Azért mert ha valaki lesérül, és nem hoz számokat, az ok... Megvan az "igazolása"... Nem tehet róla, senki sem szeret/akar sérült lenni. DE AJ sajnos nem az a játékos aki volt eddig, ez lehet kor, vagy hozáállás kérdése, engem személy szerint nem is érdekel az ok. Úgysem ő a jövő, ő a múlt.
Na vitázzunk ezen, bár tudom nincs igazam 😀 😀sevarafa
Kivéve Clowneyt, vele kapcsolatban valami komoly változásra lenne szükség.mustaine
Számomra az is kérdés, hogy egyáltalán jól sikerült-e Clowney műtétje. Heteket pihent a műtét után, tudtommal kipihente az orvosok által elvárt időszakot, és a rehabilitációt is végigcsinálta. Ha ezek ellenére is gondok vannak, akkor ott lehet, hogy nem az volt a baj, hogy ismét játszott, hanem az, hogy alapból valami nem volt teljesen jó a műtétnél, ami persze ott helyben nem biztos, hogy feltűnik, de amikor utólag komplikációk vannak, akkor valami ott lehet rossz lett. Clowney még csak 21 éves, a regenerálódásnak és a felépülési időnek is gyorsabbnak kéne lennie.
Az egész kezd úgy kinézni, hogy lehet IR-re kéne pakolni, és belenézni a lábába, minden rendben van-e, de ha igen, akkor is rinyál, hogy állandóan fáj a térde, szóval erre a maradék pár hétre már nem is kéne visszaerőltetni a pályára, mert ha mondjuk rásérül, akkor hiába lesz 9 hónapja felépülni, sokkal aggasztóbb lesz az egész.
Johnson menni akart szezon előtt is, most is ugyanez a helyzet szerintem, nem túl fair viselkedés ez a pályán, de gondolom el akarja érni, hogy kivágják. Egy edző számára pedig a legnagyobb "ellenség" a motiváció nélküli, beleszaró játékos, akitől általában mindenki rögtön szabadulni akar. A. J. szerintem nem rosszabb WR, nyilván a sebessége kopik, de ő előtte sem abból élt. Csak ugye kissé tojik a játékba, nem is koncentrál annyira, adja magát a drop, hogy nem veri a CB-t. Ugyanaz a helyzet, mint ami Jacksonnal a Buccaneersnél. Jöjjön a Coltsba, ott még lehet 1-2 jó éve. 😛
több mint 10 éve
Annyi változás kell hogy teljesen meggyógyuljon a térde. Egy normális meccset nem sikerült játszania. Láttuk az előszezonban az atlanta ellen, ha minden rendben van nincs az a falember aki mellett ne menne el. Ez a szezon már kuka neki. Most már arra kell figyelnie hogy jövő nyárig teljesen felépüljön.Stez! Először is! Nincs igazam tudom 😀Szerintem igazad van.
Hal nekem bejön, főleg, hogy hol lett elhozva. Aki nekem idén a legnagyobb csalódás az nem más, mint a future Hall of Famer Andre Johnson. Azért mert ha valaki lesérül, és nem hoz számokat, az ok... Megvan az "igazolása"... Nem tehet róla, senki sem szeret/akar sérült lenni. DE AJ sajnos nem az a játékos aki volt eddig, ez lehet kor, vagy hozáállás kérdése, engem személy szerint nem is érdekel az ok. Úgysem ő a jövő, ő a múlt.
Kivéve Clowneyt, vele kapcsolatban valami komoly változásra lenne szükség.mustaine
több mint 10 éve
Stez! Először is! Nincs igazam tudom 😀Szerintem igazad van.
Kivéve Clowneyt, vele kapcsolatban valami komoly változásra lenne szükség.
több mint 10 éve
Stez! Először is! Nincs igazam tudom 😀Clowney idén még nem MVP, de majd jövőre ha nem sérül le 😊
Na vitázzunk ezen, bár tudom nincs igazam 😀 😀
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2284833-texans-qb-ryan-fitzpatricks-son-shows-off-math-skills-during-postgame-presser?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalSixo67Lehet az apja eladott labdáit nem tudta volna összeszámolni 😀
több mint 10 éve
Én mondom a következő játékot BoB-nak: Fitzi még hoz két ilyen meccset és elcseréli szezon végén az 1/1-ért ls behúzzák Mariotát. Sima 6 pont 😀
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hát a playoff úszott (pedig Colt McCoy mindent megtett 😀 ), de ez a meccs azért elég jó kárpótlás érte. 😊
több mint 10 éve
Egyébként Schaub beállt irányítani Raidersnél: | Fumble + Pick6 | H_Markoc'mon man...bővítsd a siged 😀
több mint 10 éve
Fitzi a 100milliós szerződésre hajtsamu09Azért csak óvatosan azzal a szerződéssel 😀
több mint 10 éve
Fitzi a 100milliós szerződésre hajt
több mint 10 éve
Egyébként Schaub beállt irányítani Raidersnél: | Fumble + Pick6 |
több mint 10 éve
A csapat történelmet írt, a legtöbb pontot szerezte egy meccsen. Szép volt srácok.
több mint 10 éve
Gyerekek mi van Fitzmagicel??????LanceVanceLevágta a szakállát amitől nem látott:d
több mint 10 éve
Meg az is a játékosmenedzselés hibáit mutatja, hogy (lehet a draft után egyből vagy azután két évvel) a csapattól távozó játékosok máshol simán kezdők lettek.Barwin, Decker, Holiday, Leach. Van köztük aki a pénz miatt ment el, de értitek a lényeget 😀
több mint 10 éve
Téves.Miért, Halról egyetértettek itt a felek? Van, aki szerint full fos volt, van, aki szerint használható. Ergó ezek különböző vélemények. 😉StezEzért van vita... 😀
Csak fontossági sorrend azért. 😀 Lehet, hogy a korai pickekről azonosak a vélemények, de a fő gondot inkább ez jelenti a draftnál, mint sem Hal. És ugye itt a draft sikere volt a téma. Hal pedig az eddigiek alapján pont a draft egyik sikere, legalább látja a pályát, még ha hullámzó is a játéka. 😀StezA draft sikerében az első 6. kört tekintve egyetértettek a felek. Ergo itt nincs vita. 😊
De befejezem a topic szétoffolását.somoskovig
Seva nem értett egyet, szerinte Clowney az idei MVP. 😀
több mint 10 éve
Miért, Halról egyetértettek itt a felek? Van, aki szerint full fos volt, van, aki szerint használható. Ergó ezek különböző vélemények. 😉StezEzért van vita... 😀
Csak fontossági sorrend azért. 😀 Lehet, hogy a korai pickekről azonosak a vélemények, de a fő gondot inkább ez jelenti a draftnál, mint sem Hal. És ugye itt a draft sikere volt a téma. Hal pedig az eddigiek alapján pont a draft egyik sikere, legalább látja a pályát, még ha hullámzó is a játéka. 😀StezA draft sikerében az első 6. kört tekintve egyetértettek a felek. Ergo itt nincs vita. 😊
De befejezem a topic szétoffolását.
több mint 10 éve
Miért, Halról egyetértettek itt a felek? Van, aki szerint full fos volt, van, aki szerint használható. Ergó ezek különböző vélemények. 😉Csak fontossági sorrend azért. 😀 Lehet, hogy a korai pickekről azonosak a vélemények, de a fő gondot inkább ez jelenti a draftnál, mint sem Hal. És ugye itt a draft sikere volt a téma. Hal pedig az eddigiek alapján pont a draft egyik sikere, legalább látja a pályát, még ha hullámzó is a játéka. 😀
több mint 10 éve
1/1-es csapatként az első 4 picketekből 3 eddig bőven a várakozáson alul teljesít, és ti a 7. körös védőről vitatkoztok? 😀Én úgy tudom, hogy a vita feltétele, hogy legyenek különböző vélemények, amiket ütköztetni lehet... Szerintem simán elképzelhető, hogy az elejeén húzott játékosokról azonos módon gondolkodnak, nem? És attól, hogy definiálod a 7. körös picket, még nem fognak másként vélekedni az 1-4. körös húzásokról... 😛
Ha a 7. körben korrekt backupot húzol, az már bőven jó. A csapatok felénél a 7. körös pickek sokszor a rostert sem élik meg.Stez
több mint 10 éve
1/1-es csapatként az első 4 picketekből 3 eddig bőven a várakozáson alul teljesít, és ti a 7. körös védőről vitatkoztok? 😀Ha a 7. körben korrekt backupot húzol, az már bőven jó. A csapatok felénél a 7. körös pickek sokszor a rostert sem élik meg.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Jó, nem baj ez, hogy most nem fogunk egyetérteni, de szerintem eddig nagyon fos játék amit mutat, JoJohoz hasonlítani sem lehet szerinten. De még fiatal és fejlődhet. Ez nem kötekedés csak az én véleményem.:cool:nem azt írtam hogy hűde istenkirály, hanem hogy a mostani CB-k közül ő az egyetlen aki jobb mint a többi és ez Kareemre és Joseph-re nézve szégyen.Az mindegy hogy vele együtt is szánalom a secondary munkája 😀samu09Na Neeeee.... Samu kérlek! Az Eagles meccsen 2 TD-t kaptunk róla úgy hogy az gyakorlatilag szánalmas volt. Szerintem az összekukázott Daryl Morris- Jumal Rolle duó mindkét tagja jobb mint ő. És amikor belegondolok hogy Marcus Williamsről milyen könnyen lemondtak, anélkül hogy kipróbálták volna. A Jets leigazolta, rögtön kezdő lett és elég szolídan játszik. Szerintem Hal az egész secondary leggyengébb játékosa.Gabriel7. kör Hal - Backupnak jó.BondiNyílván a secondar teljesítménye az ő eredményeit is lehúzzák, de azért többet mutatott eddig mint JoJo. Volt két pick6 is ha jól emlékszem meg INT. Jó a mély labdákat ő is benyeli de ki nem a backek közül? 😀samu09