NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
412
54
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Lehet hogy csak az elfogultság miatt, hogy annyira vártam Mallettet, de úgy láttam jobban ment az O-nak, és mi lett volna ha Foster is ott van? Mind1 Mallett jól mutatkozott be.
több mint 10 éve
Holnap nem játszik Foster. Mallet-nek ez nem könnyíti meg a helyzetét.De így az esély adott hogy megmutassa mit tud.swatt99Mallett igazán sajnálhatja, hogy Foster nem tud játszani. Így már az első kezdő meccsén máris nagyobb teher kerül rá.
több mint 10 éve
Holnap nem játszik Foster. Mallet-nek ez nem könnyíti meg a helyzetét.De így az esély adott hogy megmutassa mit tud.
több mint 10 éve
Cushing és Clowney is edzett ma, BoB szerint tuti hogy kapnak egy-két playt a Browns ellen. Max Bollugh ILB pedig bekerült a keretbe a PS-ből. Remélem meg is ragad, nagyon szurkoltam neki a pre-seasonben.
több mint 10 éve
17-27, 333 yard, 1td 2int
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
18-23, 278 yard 2td 1int
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
215 yard 2 TD 0 INT 23 futott yardha játszik Foster
Első meccsén nem hiszem hogy nagyon engedni fogják dobálózni sokat segíthet neki egy jó futójáték Foster képes rá szóval irány a győzelem😀swatt99
több mint 10 éve
215 yard 2 TD 0 INT 23 futott yardElső meccsén nem hiszem hogy nagyon engedni fogják dobálózni sokat segíthet neki egy jó futójáték Foster képes rá szóval irány a győzelem😀
több mint 10 éve
Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀
Az én tippem: 17/27, 229 yard, 1 TD 1 INTBondi
több mint 10 éve
Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?Az én tippem: 17/27, 229 yard, 1 TD 1 INT
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Igen, az volt a baj hogy a Rams volt az 1/2 akiknél minimális esély volt csak a QB-húzásra így nem lehetett meghülyíteni a Jaxet és haverjait.
több mint 10 éve
Természetesen ALLEN HURNST!!!4444
több mint 10 éve
ILBt lehetett vóna kaparni az elsőkör közepèn. Szerintem nem volt aki följött volna 1/1re. Esetleg a Bilz, de akkor Watkisra kellett volna feküdni. Nèzegettem így utólag, de nem lett megvilàgosodàsom, hogy ki a vères tüdőt kellett vón 1/1re húzni, màrminthogy value-ba is kijöjjön.Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”
Tehát Cushingot biztos nem cutolják. Reed sok interjút adott azzal kapcsolatban hogy éppen kézik át ILB-nek, aztán egyszer csak abbamaradt és hagyták a szélen. Nem tudom miben különbözik az OLB az ILB-től, hogy ennyire nehéz beletanulni, de neki nem sikerült. Fél évvel a draft után úgy gondolom, árulni kellett volna az 1/1-et, lejjebb menni és behúzni Mack-et, aki a Raiders védelmének közepén faszán aprít, így nem lenne ILB gond.samu09
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
4-3-at játszik alapból a Raiders, Mack OLB. ILB-ként nem jönne ki az egyik legnagyobb erőssége, nagyon jól zárja le a széleket futás ellen és tereli vissza középre a futót (ha még lenne egy normális MLB, aki ebből profitál... de ez itt már off 😊 )ILB-t játszik. Illetve egy meccsét néztem, akkor nagyon bent mozgott.samu09Mack egy OLB nem ILB.Sixo67Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”
Tehát Cushingot biztos nem cutolják. Reed sok interjút adott azzal kapcsolatban hogy éppen kézik át ILB-nek, aztán egyszer csak abbamaradt és hagyták a szélen. Nem tudom miben különbözik az OLB az ILB-től, hogy ennyire nehéz beletanulni, de neki nem sikerült. Fél évvel a draft után úgy gondolom, árulni kellett volna az 1/1-et, lejjebb menni és behúzni Mack-et, aki a Raiders védelmének közepén faszán aprít, így nem lenne ILB gond.samu09
több mint 10 éve
ILB-t játszik. Illetve egy meccsét néztem, akkor nagyon bent mozgott.Mack egy OLB nem ILB.Sixo67Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”
több mint 10 éve
Mack egy OLB nem ILB.Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”
több mint 10 éve
Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”
Tehát Cushingot biztos nem cutolják. Reed sok interjút adott azzal kapcsolatban hogy éppen kézik át ILB-nek, aztán egyszer csak abbamaradt és hagyták a szélen. Nem tudom miben különbözik az OLB az ILB-től, hogy ennyire nehéz beletanulni, de neki nem sikerült. Fél évvel a draft után úgy gondolom, árulni kellett volna az 1/1-et, lejjebb menni és behúzni Mack-et, aki a Raiders védelmének közepén faszán aprít, így nem lenne ILB gond.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.
több mint 10 éve
Így vègkèpp nem èrtem, aszittem elkezdik pakolni az izmot, hogy DE legyen. Nekem akkor lesz èrtelme, ha Mercit sikerül elpasszolni valami pickèrt, - ahhoz viszont jàtszania kell, így nembànjuk, ha pihenünk Jàde dolog èrtelmet nyer. Àmbàr túl összeesküvős így. 😀A Mercilusra mèg senki nem mondott sömmit, ez ennyire egyèrteműen baromsàg vagy csak le vagyok nèmítva?sutianapVolt eddig két jó meccse. Én arra számítottam hogy Clowney és Watt egy oldalon fognak játszani és Mercilus karjaiba terelik a futót meg hasonló, de nem jött be.samu09
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Egyébként Clowney az utolsó évére, brutális lett futás ellen is, nem sok futó ment el mellette ( ha volt ilyen egyáltalán) szezon 2. felében, csak a mobilis QB-kel nem boldogult ,azok mindig átverték.A Mercilusra mèg senki nem mondott sömmit, ez ennyire egyèrteműen baromsàg vagy csak le vagyok nèmítva?sutianapVolt eddig két jó meccse. Én arra számítottam hogy Clowney és Watt egy oldalon fognak játszani és Mercilus karjaiba terelik a futót meg hasonló, de nem jött be.samu09
Szerintem bőven van hely a pályán Mercilusnak is ha JD ott is van.
több mint 10 éve
A Mercilusra mèg senki nem mondott sömmit, ez ennyire egyèrteműen baromsàg vagy csak le vagyok nèmítva?sutianapVolt eddig két jó meccse. Én arra számítottam hogy Clowney és Watt egy oldalon fognak játszani és Mercilus karjaiba terelik a futót meg hasonló, de nem jött be.