NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
A Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.
Speaking Wednesday, Jadeveon Clowney said his knee remains an issue.
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.Stez
Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉samu09
Akkor szerintem a fejeteket vernétek a falba, az azt jelentené, hogy 3-4 évig lószart sem csinálna nálatok, és szerződése utolsó évében meg hirtelen állat lenne. 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Csak beugrott, ha már Watt 😊

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.Stez
Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉samu09
Addigra már Watt ég ki 😛 😀
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 472 — no es importante
lehet, hogy mégiscsak Teddy "skinny knee" Bridgewatert kellett volna draftolni? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.

több mint 10 éve
Jó ütemben jön a váltás, a menetend alapján nem kell összeomlani.

@CLE, CIN, TEN @JAX, lehet önbizalmat építeni.
| Aztán majd mi leépítjük neki | 😛Höri
Lehet addigra már Savage lesz a kezdő 😀
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Mallett time. Várom, hogy mit tud a gyerek.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jó ütemben jön a váltás, a menetend alapján nem kell összeomlani.

@CLE, CIN, TEN @JAX, lehet önbizalmat építeni.
| Aztán majd mi leépítjük neki | 😛

több mint 10 éve
Most már nagyon kíváncsi lettem, hogy hoz le egy meccset Mallett.

több mint 10 éve
csak kérni kellett, Mallett a kezdőbaggio
Megelőztél pont most akartam beírni hogy NFL.com lehozta Mallett a kezdő. Jogos döntés legalább van esze a vezetőségnek. Hátha valami kisül belőle😀swatt99
SZerintem meg Wattot is ki lehetne próbálni. Idén úgy is ő a mindenes. 😊
Futhat is olykor, dobálhat is, úgy is ledózerolja a népet. 😊

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 984 — LIGHTS OUT!
Játszon JD is és öröm van meg bótottág.

több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
csak kérni kellett, Mallett a kezdőbaggio
Megelőztél pont most akartam beírni hogy NFL.com lehozta Mallett a kezdő. Jogos döntés legalább van esze a vezetőségnek. Hátha valami kisül belőle😀
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 472 — no es importante
csak kérni kellett, Mallett a kezdő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mallet-et be kéne a leghamarabb vetni hogy látni lehessen mit tud. Ott volt tavalyi példa Keenum első pár meccsén jól játszott már mindenki benne látta a jövő irányítóját aztán 2 meccs után kiismerték a játékát nem tudott változtatni és annyi is lett neki még a csapatba se tudott megragadni...Szerintem ez a bye week pont ideális arra hogy jöjjön egy új impulzus a csapatnak. AFC elnézve sok esély már nagyon úgy sincs...
több mint 10 éve
Mallett beállítására mekkora esélyt jósoltok idén?Minitron
100%
több mint 10 éve
Mallett beállítására mekkora esélyt jósoltok idén?

több mint 10 éve
Amúgy észrevettétek hogy Sevarafa eltűnt? Szerintem Clowney ügynökének marketing embere volt. Megjelent mikor vége lett tavaly a szezonnak, és végig hypeolta Clowneyt a draftig, biztos írt naponta 100 kommentet, aztán a pre-seasonre eltűnt. Tiszta összeesküvés az egész 😀
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 984 — LIGHTS OUT!
Én az elejétől az egyenlő mérlegért drukkoltam 😀 De remélem kap egy-egy egész meccset Mallett és Savage issamu09
Na Savage-re még marha kíváncsi lennék mit tud. Remélem az utolsó fordulóban egy félidőt kap. Bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Bár neki még egy év padozás tuti kellene.Bondi
😀😀

több mint 10 éve
Én az elejétől az egyenlő mérlegért drukkoltam 😀 De remélem kap egy-egy egész meccset Mallett és Savage issamu09
Na Savage-re még marha kíváncsi lennék mit tud. Remélem az utolsó fordulóban egy félidőt kap. Bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Bár neki még egy év padozás tuti kellene.

több mint 10 éve
"Ryan Mallett tweets he's 'ready,' then later deletes it."

www.nfl.com/news/story/0ap3000000422259/article/ryan-mallett-tweets-hes-ready-then-later-deletes-it
😀😀Sixo67
"I'm staying focused for when the time comes ... seize the opportunity #justwaiting."

Ez eléggé úgy hangzik, mintha már az elejétől fogva BoB úgy fogadta volna, hogy nyugi te leszel a kezdő, de várnod kell egy kicsit 😊
Kíváncsi vagyok mikor lesz bedobva a mély vízbe. Én úgy a Titans elleni meccsre teszem a voksom.Bondi
Szerintem meg ahogy tegnap írtam, ha már nem lesz esély a továbbjutásra. Mert ha mondjuk következő meccsen berakják Mallettet mondván Fitzi nem az igazi, és mondjuk kiderül hogy Mallett még nagyobb bukó, akkor ott állunk két kiherélt irányítóval meglőve. Viszont ha elszáll a továbbjutás akkor lehet mondani hogy úgy is alibi meccsek lesznek és ki lehet próbálni a cseréket. Illetve ha beválik a colos akkor ki lehet rúgni Fitzit azzal hogy ecsém nem jutottunk PO-ba mikor még Watt is TD-t szerzett. Ennyi a véleményem 😀samu09
2 meccs múlva már nem lesz esélyünk bejutni a PO-ba...matematikailag sem. 😊
Illetve igen optimistának kell lennie valakinek, ha úgy gondolja, hogy még lehet ebből valami idén. Elnézve az AFC-t.Bondi
Én az elejétől az egyenlő mérlegért drukkoltam 😀 De remélem kap egy-egy egész meccset Mallett és Savage is
több mint 10 éve

www.nfl.com/news/story/0ap3000000422259/article/ryan-mallett-tweets-hes-ready-then-later-deletes-it
😀😀Sixo67
"I'm staying focused for when the time comes ... seize the opportunity #justwaiting."

Ez eléggé úgy hangzik, mintha már az elejétől fogva BoB úgy fogadta volna, hogy nyugi te leszel a kezdő, de várnod kell egy kicsit 😊
Kíváncsi vagyok mikor lesz bedobva a mély vízbe. Én úgy a Titans elleni meccsre teszem a voksom.Bondi
Szerintem meg ahogy tegnap írtam, ha már nem lesz esély a továbbjutásra. Mert ha mondjuk következő meccsen berakják Mallettet mondván Fitzi nem az igazi, és mondjuk kiderül hogy Mallett még nagyobb bukó, akkor ott állunk két kiherélt irányítóval meglőve. Viszont ha elszáll a továbbjutás akkor lehet mondani hogy úgy is alibi meccsek lesznek és ki lehet próbálni a cseréket. Illetve ha beválik a colos akkor ki lehet rúgni Fitzit azzal hogy ecsém nem jutottunk PO-ba mikor még Watt is TD-t szerzett. Ennyi a véleményem 😀samu09
2 meccs múlva már nem lesz esélyünk bejutni a PO-ba...matematikailag sem. 😊
Illetve igen optimistának kell lennie valakinek, ha úgy gondolja, hogy még lehet ebből valami idén. Elnézve az AFC-t.

több mint 10 éve

😀😀Sixo67

Szerintem meg ahogy tegnap írtam, ha már nem lesz esély a továbbjutásra. Mert ha mondjuk következő meccsen berakják Mallettet mondván Fitzi nem az igazi, és mondjuk kiderül hogy Mallett még nagyobb bukó, akkor ott állunk két kiherélt irányítóval meglőve. Viszont ha elszáll a továbbjutás akkor lehet mondani hogy úgy is alibi meccsek lesznek és ki lehet próbálni a cseréket. Illetve ha beválik a colos akkor ki lehet rúgni Fitzit azzal hogy ecsém nem jutottunk PO-ba mikor még Watt is TD-t szerzett. Ennyi a véleményem 😀
több mint 10 éve

😀😀Sixo67

Kíváncsi vagyok mikor lesz bedobva a mély vízbe. Én úgy a Titans elleni meccsre teszem a voksom.

több mint 10 éve
Jön a pihenő hét utána remélem új erővel mindenki visszatér és kipróbálunk egy másik irányítót.
Úgy tűnik Foster nélkül nem megy, szerencsére ahogy olvastam nincs vele komolyabb gond jól jön mindenkinek a szünet.
Hal tegnap katasztrófa volt amit rádobtak mindent benyelt. Hopkins kezd belejönni a játékba csak kár hogy azon a meccsen AJ-nak nem megy. Egyszer jó lenne már látni mikor mindketten 100%-on pörögnek.