NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
100
20
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem azért kaptunk mert:Idei első meccs, ahol elégedett vagyok Fitzzel. 262yds 2td 1int, melyből az interceptionért sem nagyon okolom. 1-2 meccsel ezelőtt én is azt mondtam, hogy jöjjön már Mallett vagy akárki, de most biztató volt számomra a játéka.
a, sajnos nincsen semmi tartása a csapatnak, vesztett állásnál képtelenek elhinni hogy a meccs ugyanúgy visszafordítható, mint ahogy az ellenfél megfordította, pedig volt még 1 félidő rá
b, a megfelelő NFL szintű QB hiánya, azt látom hogy a társak sem bíznak és nem is hisznek Fitzpatrickben
c, zseniális támadó és irányító guru főedzőnk, akiben annyi fantázia nincs mint egy darab citromban
Komolyan mondom inkább jőjjön mostmár Savage. 1 újoncra nem tudnék haragudni, ahogy tavaly Keenumra sem tudtam. De természetesen ha végre Fitzet lecserélik Mallett következik majd.Gabriel
Egyébként nem kell túlkombinálni, hogy miért kaptunk ki. Azután, hogy 25percen át uraltuk a játékot (talán nem túlzok), 3 perc alatt kaptunk 3 TD-t, és ezt nem tudták feldolgozni sem a félidőben, sem a 3. negyedben. A második félidő legelső driveja egy 3&out volt (az elsőben meg majd' mindből pontot szereztünk). Ennyi. Ha nem hiszed el, hogy nyerni tudsz, akkor nem is fogsz.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Szerintem azért kaptunk mert:a, sajnos nincsen semmi tartása a csapatnak, vesztett állásnál képtelenek elhinni hogy a meccs ugyanúgy visszafordítható, mint ahogy az ellenfél megfordította, pedig volt még 1 félidő rá
b, a megfelelő NFL szintű QB hiánya, azt látom hogy a társak sem bíznak és nem is hisznek Fitzpatrickben
c, zseniális támadó és irányító guru főedzőnk, akiben annyi fantázia nincs mint egy darab citromban
Komolyan mondom inkább jőjjön mostmár Savage. 1 újoncra nem tudnék haragudni, ahogy tavaly Keenumra sem tudtam. De természetesen ha végre Fitzet lecserélik Mallett következik majd.
több mint 10 éve
24 nem lesz a szerencse szám előző héten is ugyanennyit kaptunk csak most egyel később negyedbe jött... addig amíg 3 perc alatt sikerül ezt összehozni ne számítsunk semmi jóra. ILB nagyon gyenge poszt Cushing nagyon rozsdás. Tuggle mindent tud csak szerelni nem...ketten összehoztak 2 tackle-t . Secondary is csak azt nem nyeli be amit túldobnak...Morrisal is mi újság neki voltak eddig értelmes megmozdulásai de eltűnt. Posey is minden meccsen inactive mi vele a gond?
több mint 10 éve
Nem volt egyértelmű az a fumble? Akkor nem tudom, mi egyértelmű... Amit az is bizonyít, hogy overturn volt, azaz volt megdönthetetlen bizonyíték, de hát ez kérdés sem volt, aki látta a felvételeket. Kb a def holding az egyetlen, amit fel tudsz hozni és esetleg véleményes, semmi mást. Legalábbis objektiven nem. A zebráknak semmi köze nem volt az eredmény alakulásához. A HOU a 3 turnover miatt kapott kiahhoz képest hogy a bírók minket segítettek (???) például az enefelpontkomon azt írják hogy a felvételek alapján nem volt olyan bizonyíték, ami egyértelműen mutatja hogy nem volt az egy érvényes elkapás (a. brown)...zzz888Foster fumblejénél volt megdönthetetlen bizonyítéK? Szerintem nem. A pályán észre se vették a játékosok, hogy fumble van.
A 12 játékosról valóban mi tehettünk, de a Brown féle elkapást megelőzte egy 3. és hosszú, ami csak azért ment tovább, mert kaptattok egy defensive holdingot, amit senki se látott.
No mind1, nyilván a To-k miatt kaptunk ki, de lejtett a pálya rendesen, és szerintem jobban játszottunkDC
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ahhoz képest hogy a bírók minket segítettek (???) például az enefelpontkomon azt írják hogy a felvételek alapján nem volt olyan bizonyíték, ami egyértelműen mutatja hogy nem volt az egy érvényes elkapás (a. brown)...zzz888Foster fumblejénél volt megdönthetetlen bizonyítéK? Szerintem nem. A pályán észre se vették a játékosok, hogy fumble van.
A 12 játékosról valóban mi tehettünk, de a Brown féle elkapást megelőzte egy 3. és hosszú, ami csak azért ment tovább, mert kaptattok egy defensive holdingot, amit senki se látott.
No mind1, nyilván a To-k miatt kaptunk ki, de lejtett a pálya rendesen, és szerintem jobban játszottunk
több mint 10 éve
Ha nincs az első félidő végén a szerencsétlenkedés, Foster nyócegyet rendezett volna a védőkkel. A Steelers azért nyert mert kihasználta azt a példátlanul sok lehetőséget ami az uccsó 3 percben adódott az első félidőben. Ott dőlt el a meccs és nem biztos hogy fordított helyzetben a Houston ugyanilyen helyzetkihasználással élt volna.Elég rossz érzés kikapni, amikor jobbak vagyunk az ellenfélnél. Azon kívűl, hogy Bellel nem nagyon tudtunk mit csinálni, mikor elkapásból kapta a labdát, semmit nem tudott csinálni a Steelers. Utolsó TD-jüket is zebráknak köszönhetik, mikor bajba voltak, jött mindig a fügyi (defensive holding?), és egész meccsen lejtett a pálya, amit lehetett megkaptak.Se jobbak nem voltatok, se a bírók nem segítették a Steelers-t. Az egyetlen dolog ami miatt kikaptatok, az a 3 turnover. Arról meg a zebrák nem tehetnek. 😉 Meg arról se, hogy D. Manning elejti a labdát, amivel szorult helyzetbe kerültök, arról se a zebrák tehetnek, hogy 12 emberetek van pályán, s ezzel 1st downt kapunk...Soldados
Annyira nem hibáztatnám sem Fostert sem Fitzet az eladott labdákért, mind a kettő elég balszerencsés esett volt, csak gáz, hogy a saját red zoneunkban történt meg.
Akik viszont borzasztóak voltak, az Manning (3 muffed punt, de igazából az edző a hülye, aki berakja), és sajna Cushing, aki borzasztóan lassú és meglepően sok misstackleje van.DC
több mint 10 éve
Elég rossz érzés kikapni, amikor jobbak vagyunk az ellenfélnél. Azon kívűl, hogy Bellel nem nagyon tudtunk mit csinálni, mikor elkapásból kapta a labdát, semmit nem tudott csinálni a Steelers. Utolsó TD-jüket is zebráknak köszönhetik, mikor bajba voltak, jött mindig a fügyi (defensive holding?), és egész meccsen lejtett a pálya, amit lehetett megkaptak.Se jobbak nem voltatok, se a bírók nem segítették a Steelers-t. Az egyetlen dolog ami miatt kikaptatok, az a 3 turnover. Arról meg a zebrák nem tehetnek. 😉 Meg arról se, hogy D. Manning elejti a labdát, amivel szorult helyzetbe kerültök, arról se a zebrák tehetnek, hogy 12 emberetek van pályán, s ezzel 1st downt kapunk...
Annyira nem hibáztatnám sem Fostert sem Fitzet az eladott labdákért, mind a kettő elég balszerencsés esett volt, csak gáz, hogy a saját red zoneunkban történt meg.
Akik viszont borzasztóak voltak, az Manning (3 muffed punt, de igazából az edző a hülye, aki berakja), és sajna Cushing, aki borzasztóan lassú és meglepően sok misstackleje van.DC
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ahhoz képest hogy a bírók minket segítettek (???) például az enefelpontkomon azt írják hogy a felvételek alapján nem volt olyan bizonyíték, ami egyértelműen mutatja hogy nem volt az egy érvényes elkapás (a. brown)...
több mint 10 éve
Elég rossz érzés kikapni, amikor jobbak vagyunk az ellenfélnél. Azon kívűl, hogy Bellel nem nagyon tudtunk mit csinálni, mikor elkapásból kapta a labdát, semmit nem tudott csinálni a Steelers. Utolsó TD-jüket is zebráknak köszönhetik, mikor bajba voltak, jött mindig a fügyi (defensive holding?), és egész meccsen lejtett a pálya, amit lehetett megkaptak. Annyira nem hibáztatnám sem Fostert sem Fitzet az eladott labdákért, mind a kettő elég balszerencsés esett volt, csak gáz, hogy a saját red zoneunkban történt meg.
Akik viszont borzasztóak voltak, az Manning (3 muffed punt, de igazából az edző a hülye, aki berakja), és sajna Cushing, aki borzasztóan lassú és meglepően sok misstackleje van.
több mint 10 éve
Én csak röhögni tudtam azon, hogy 3 perc alatt benyeltek 24 pontot. Kb vége is lehetett volna a meccsnek. Eddig mindig egy-egy nagy hiba miatt kaptunk ki (Fitzi labdaeladásai, a secondary balfaszkodása), de most együtt tett az egész csapat a vereségért. Fitzinek megint összejött az int mondjuk nem az ő hibája, Foster fumble, Hopkins fumble, a secondary szokásához híven benyelte a nagy playeket. Agresszív futó játékkal kivégezték volna a Steelerst, de a hirtelen beszopott péló miatt kapkodni kezdtek, pedig volt még egy teljes félidejük. Elég gáz lenne ha a Titans és Jax mellett nem lenne meg a 2. hely, de a srácok nagyon küzdenek ellene...
több mint 10 éve
hát ha megcsinálja fél szezon alatt nem tudom hogy fizetik ki neki is a 100 milliós szerződést 😀Nem kell aggódni, simán lesz még idén 20 sack-je 😊Sixo67Pedig megnézném ahogy Big Benen elállítja az órát 😀samu09a Bohóc edzésbe állt 😀Jó hír, de én annyira nem erőltetném a visszatérést.Legyen 100%-os állapotba aztán hadd szóljon... Mutassa meg miért lett 1/1.swatt99
www.houstontexans.com/tv-media/videos/First_Look_Clowney_back_at_practice/2bab4ed7-b3ee-4d1a-b3dc-039e9457ec74samu09
több mint 10 éve
Nem kell aggódni, simán lesz még idén 20 sack-je 😊Pedig megnézném ahogy Big Benen elállítja az órát 😀samu09a Bohóc edzésbe állt 😀Jó hír, de én annyira nem erőltetném a visszatérést.Legyen 100%-os állapotba aztán hadd szóljon... Mutassa meg miért lett 1/1.swatt99
www.houstontexans.com/tv-media/videos/First_Look_Clowney_back_at_practice/2bab4ed7-b3ee-4d1a-b3dc-039e9457ec74samu09
több mint 10 éve
Pedig megnézném ahogy Big Benen elállítja az órát 😀a Bohóc edzésbe állt 😀Jó hír, de én annyira nem erőltetném a visszatérést.Legyen 100%-os állapotba aztán hadd szóljon... Mutassa meg miért lett 1/1.swatt99
több mint 10 éve
a Bohóc edzésbe állt 😀Jó hír, de én annyira nem erőltetném a visszatérést.Legyen 100%-os állapotba aztán hadd szóljon... Mutassa meg miért lett 1/1.
több mint 10 éve
a Bohóc edzésbe állt 😀www.houstontexans.com/tv-media/videos/First_Look_Clowney_back_at_practice/2bab4ed7-b3ee-4d1a-b3dc-039e9457ec74
több mint 10 éve
Lehet az egyetemen nem kapott több ezer dollárt ha telibevert egy irányítót 😀Clowney szeretne visszatérni a Steelers elleni meccsre 😀Ez fura, legutóbb egy köröm ágy gyulladás miatt is kihagyott egy mecset egyetemen egy éve annyit nyafogott, most meg már játszani akar egy komoly sérülés után xDSixo67
“I’ll come back fired up. I want to hit somebody. I haven’t hit anybody in a long time. I’m looking forward to that. I’m just going to try to get after the quarterback and do my job.”Bondi
több mint 10 éve
Kissé mások a motivációs tényezők, bizonyítani sem árt a profik között, bárki is volt az egyetemi fociban.
több mint 10 éve
Clowney szeretne visszatérni a Steelers elleni meccsre 😀Ez fura, legutóbb egy köröm ágy gyulladás miatt is kihagyott egy mecset egyetemen egy éve annyit nyafogott, most meg már játszani akar egy komoly sérülés után xD
“I’ll come back fired up. I want to hit somebody. I haven’t hit anybody in a long time. I’m looking forward to that. I’m just going to try to get after the quarterback and do my job.”Bondi
több mint 10 éve
Clowney szeretne visszatérni a Steelers elleni meccsre 😀“I’ll come back fired up. I want to hit somebody. I haven’t hit anybody in a long time. I’m looking forward to that. I’m just going to try to get after the quarterback and do my job.”
több mint 10 éve
Los Angeles Texans....lehet nagyobb balhé lenne belőle mint a Redskins rasszista/nemrasszista vitáival 😀Menjetek LA-be, fűzzétek meg a Jaxet is, aztán akkor átkerülhettek az NFC-be. 😀StezErről beszélek. Luck minden irányító rkordot meg fog dönteni. Csak azért nem örülök a teljesítményének mert egy csoportban vagyunk.samu09Ebben igazad van, de nem Wilsonra akartam kihegyezni ezt, hanem arra, hogy nincs olyan franchise irányító a drafton Luck óta. Akkor mindenki egyet értett abban hogy ő a legjobb nem csak az irányítók között, hanem az összes játékost nézve a drafton, persze ment a negatív kritika is de csak miután mindent kitárgyaltak és kellett a sztori valamiről. Ettől függetlenül ott lehet valahol a 3.-4. körben az az irányító aki '17-ben SB-t nyer a Raiders-szel 😀samu09Igazából amikor Luck jött a draftra akkor azt mondták róla, hogy Elway óta a legnagyobb tehetség a börzén, ami meg nem 1-2 éve volt. Szóval ilyen szintű tehetségek nem jönnek 2-3 évente.
Aztarohadt de nagy mákunk volt 😀😀dugo1993
több mint 10 éve
Menjetek LA-be, fűzzétek meg a Jaxet is, aztán akkor átkerülhettek az NFC-be. 😀Erről beszélek. Luck minden irányító rkordot meg fog dönteni. Csak azért nem örülök a teljesítményének mert egy csoportban vagyunk.samu09Ebben igazad van, de nem Wilsonra akartam kihegyezni ezt, hanem arra, hogy nincs olyan franchise irányító a drafton Luck óta. Akkor mindenki egyet értett abban hogy ő a legjobb nem csak az irányítók között, hanem az összes játékost nézve a drafton, persze ment a negatív kritika is de csak miután mindent kitárgyaltak és kellett a sztori valamiről. Ettől függetlenül ott lehet valahol a 3.-4. körben az az irányító aki '17-ben SB-t nyer a Raiders-szel 😀samu09Igazából amikor Luck jött a draftra akkor azt mondták róla, hogy Elway óta a legnagyobb tehetség a börzén, ami meg nem 1-2 éve volt. Szóval ilyen szintű tehetségek nem jönnek 2-3 évente.
több mint 10 éve
Erről beszélek. Luck minden irányító rkordot meg fog dönteni. Csak azért nem örülök a teljesítményének mert egy csoportban vagyunk.Ebben igazad van, de nem Wilsonra akartam kihegyezni ezt, hanem arra, hogy nincs olyan franchise irányító a drafton Luck óta. Akkor mindenki egyet értett abban hogy ő a legjobb nem csak az irányítók között, hanem az összes játékost nézve a drafton, persze ment a negatív kritika is de csak miután mindent kitárgyaltak és kellett a sztori valamiről. Ettől függetlenül ott lehet valahol a 3.-4. körben az az irányító aki '17-ben SB-t nyer a Raiders-szel 😀samu09Igazából amikor Luck jött a draftra akkor azt mondták róla, hogy Elway óta a legnagyobb tehetség a börzén, ami meg nem 1-2 éve volt. Szóval ilyen szintű tehetségek nem jönnek 2-3 évente.
több mint 10 éve
dugo93
4 233
Ebben igazad van, de nem Wilsonra akartam kihegyezni ezt, hanem arra, hogy nincs olyan franchise irányító a drafton Luck óta. Akkor mindenki egyet értett abban hogy ő a legjobb nem csak az irányítók között, hanem az összes játékost nézve a drafton, persze ment a negatív kritika is de csak miután mindent kitárgyaltak és kellett a sztori valamiről. Ettől függetlenül ott lehet valahol a 3.-4. körben az az irányító aki '17-ben SB-t nyer a Raiders-szel 😀samu09Igazából amikor Luck jött a draftra akkor azt mondták róla, hogy Elway óta a legnagyobb tehetség a börzén, ami meg nem 1-2 éve volt. Szóval ilyen szintű tehetségek nem jönnek 2-3 évente.
Aztarohadt de nagy mákunk volt 😀😀
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nem láttam még a teljes meccset, de az összefoglalók és statok alapján nem Fitzen ment el ez a meccs. Inkább csak az ő fumbleja is része volt annak a sok hibának, ami a vereséget okozta. Szerintem speciel Andre Johnsoné sokkal rosszabb volt, de arra se lehet azt mondani csak azon ment el.Andre olyanokat kapott el, hogy sír az ember. Félelmetes játékokat hozott
A secondary botrányosan játszott az elején. Olyat nem engedhet meg egy csapat sem, hogy egy elkapót (Hilton) 2-en fognak és mégis zavartalanul kaphat el egy 60 yardos TD-t. Hopkins is bizonytalankodott és Fitz fumblejénél is ő volt a legjobb pozicíóban, de mégcsak nem is ugrott a labdáért.
Watton és Fosteren kívűl kb. bárki hibáztatható.
Ugyanakkor a dicséretet is megérdemlik. 0-24-ről szépen felállt a csapat, csak a vége nem jött össze, ez van.
Ami a qb kérdést illeti. Szerintem amíg van esély a rájátszásra és nem játszik kifejezetten gyengén, addig Fitz a kezdő. Persze BoB látja igazán, hogy teljesít Malett - aki egyébként jövőre FA, tehát odamegy, ahova akar - az edzéseken.
Mariotát meg hadjuk. Szinte biztos 1/1 lesz, de legrosszabb esetben is Top 3, tehát nekünk esélyünk nincs rá. Erről inkább a Raiders vagy Jets topicban érdemes diskurálni (no offense)DC
Igazából a hibás Watt.
Hát mi az, hogy nem ér vissza 3. és hosszúnál az elkapóra...
De komolyan, istentelenül nagy ember, lehet, hogy berakatom zárójelbe az Y-t a nevemben...
Fájdalmas volt viszont, milyen játékokat engedtetek sorban fontos helyzetekben
3. és 15 – Hilton 40 yard (itt mondjuk csak FG lett)
Senki nincs elöl, jön az onside kick, esélytelenek vagytok megszerezni egy playjel később
1. és 10 – Hilton 49 yard (kövi play TD)
3. és 9 – Hilton 37 yard (még két 3. down, TD)
3. és 10 – Bradshaw 17 yardos elkapás
2. és 19 – bünti
Mondjuk a második félidőben már javulás volt, erre
2. és 7 – Hilton 33 yardos TD
3. és 9 – Hilton 16 yard
3. és 13 – bünti
3. és 9 – itt már elhittem, hogy Wayne-é is meglesz
3. és 5 – Wayne 10 yard
És még így is volt esélyetek, bár Fitzpatrick miatt biztos voltam benne, hogy nem jön majd össze. Az a baj, ha úgy maradt volna, ahogy az első negyedben alakul, akkor simán nem nézem tovább. De ti valahogy mindig el tudjátok hitetni, hogy na majd most összejön a Colts ellen, aztán utána persze kikapni (mondjuk hol van ez a helikopterezéstől pl)
több mint 10 éve
Amúgy hajnalban felkeltem megnézni a meccset, de mikor halna meg a kábel tv ha nem most? Úgyhogy aludtam, viszont megkérdezném hogy érdemes-e letölteni a meccset vagy Watt tdje volt az egyetlen jó pillanat a meccsen? 😀samu09Mindenképp nézd meg, de az első negyedet tekerd át és azt vond le az eredményből xD