NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Tegnapi meccsen volt minden én megmondom őszintén Watt visszahordásáig nem voltam meggyőzve arról hogy ez a meccs win lesz.Futás elleni védelem most nagyon jól működött Pickett elég jól mutatkozott be.A mi futásunk siralmas volt nem is nagyon hívtak de nem is nagyon jött be... Darryl Morris nagyot játszott nem tudom honnan hozták de tetszik a játéka eddig.Wattról minden héten oldalakat lehetne írni jó hogy nálunk játszik😀
több mint 10 éve
Wattnak én már most megelőlegezem a Év Védője címet...egészen félelmetes szinten játsza a focit...
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
2007, 2009.Jó volt látni, hogy ha kell most már Bullockban lehet bízni, és ha jönnek majd az erősebb védelmek és nehézkes lesz az előrejutás, szükség is lesz rá. Fitzi dobott egy nagy TD-t de még mindig nagyon pontatlan és túl sokat akar futkározni. Bármennyire akar ő ennyit tud és kész.20 Wattos szezon.
Azt hiszem kevés az a 100 milla amit Wattnak adtak 😀 Így a meccs után láthatjuk hogy nagyon kellett az a pick6. Szerintem az a minimum hogy majd róla nevezik el a stadiont (illetve visszavonulása után a "sack" helyett wattot fognak mondani 😀 ).
A lényeg hogy 3-1, a tavalyinál már rosszabb eredmény nem lehet, senki nem kért tőlük idén PO-t, nyugodtan játszadozhatnak hétről-hétre.samu09
Amúgy...futó játék. Én nem emlékszem, amióta követem, hogy a Texansnak ennyire gyengén ment volna a futó játék.Bondi
Amúgy jó meccs volt nagyon. 😊
több mint 10 éve
Fitzi beszéde a meccs előtt. Bár nem a legelejétől van.www.houstontexans.com/tv-media/videos/Cant-Miss-Fitzpatrick-pregame-speech/5f49f918-83a2-491a-97b5-d0cf7b5550d2
több mint 10 éve
Úgy érzem Foster sérülten vállalta a játékot és nem adott bele mindent, illetve a Bills is tudta ha kiveszik a futójátékot akkor megnyerhetik a meccset mint a Giants. Csak gondolom arra nem számítottak hogy 120 kilós falemberek 80 yardos pick6est csinálnak 😀.samu0920 Wattos szezon.
Amúgy...futó játék. Én nem emlékszem, amióta követem, hogy a Texansnak ennyire gyengén ment volna a futó játék.Bondi
több mint 10 éve
Jó volt látni, hogy ha kell most már Bullockban lehet bízni, és ha jönnek majd az erősebb védelmek és nehézkes lesz az előrejutás, szükség is lesz rá. Fitzi dobott egy nagy TD-t de még mindig nagyon pontatlan és túl sokat akar futkározni. Bármennyire akar ő ennyit tud és kész.20 Wattos szezon.
Azt hiszem kevés az a 100 milla amit Wattnak adtak 😀 Így a meccs után láthatjuk hogy nagyon kellett az a pick6. Szerintem az a minimum hogy majd róla nevezik el a stadiont (illetve visszavonulása után a "sack" helyett wattot fognak mondani 😀 ).
A lényeg hogy 3-1, a tavalyinál már rosszabb eredmény nem lehet, senki nem kért tőlük idén PO-t, nyugodtan játszadozhatnak hétről-hétre.samu09
Amúgy...futó játék. Én nem emlékszem, amióta követem, hogy a Texansnak ennyire gyengén ment volna a futó játék.
több mint 10 éve
Jó volt látni, hogy ha kell most már Bullockban lehet bízni, és ha jönnek majd az erősebb védelmek és nehézkes lesz az előrejutás, szükség is lesz rá. Fitzi dobott egy nagy TD-t de még mindig nagyon pontatlan és túl sokat akar futkározni. Bármennyire akar ő ennyit tud és kész. Azt hiszem kevés az a 100 milla amit Wattnak adtak 😀 Így a meccs után láthatjuk hogy nagyon kellett az a pick6. Szerintem az a minimum hogy majd róla nevezik el a stadiont (illetve visszavonulása után a "sack" helyett wattot fognak mondani 😀 ).
A lényeg hogy 3-1, a tavalyinál már rosszabb eredmény nem lehet, senki nem kért tőlük idén PO-t, nyugodtan játszadozhatnak hétről-hétre.
több mint 10 éve
Ja, ez mondjuk igaz. Akkor valaki aki jobban vágja a szabályokat az világosítson fel bennünket. 😊Lehet azóta már változott a szabály, de annak idején mikor Schaub lesérült bejött helyette Leinart 2 playre mert őt is összepocsékolták úgyhogy Yates ment be de ez még 2012-ben volt azt hiszem.samu09Foster játszik ma este Lecherrel együttRemélem nem mondok nagy hülyeséget, de én úgy tudom, hogy csak két aktív irányító lehet a meccsen. Aztán valaki erősítsen meg vagy cáfoljon.Bondi
Savage-ről mit tudtok?samu09
több mint 10 éve
Lehet azóta már változott a szabály, de annak idején mikor Schaub lesérült bejött helyette Leinart 2 playre mert őt is összepocsékolták úgyhogy Yates ment be de ez még 2012-ben volt azt hiszem.Foster játszik ma este Lecherrel együttRemélem nem mondok nagy hülyeséget, de én úgy tudom, hogy csak két aktív irányító lehet a meccsen. Aztán valaki erősítsen meg vagy cáfoljon.Bondi
több mint 10 éve
Foster játszik ma este Lecherrel együttRemélem nem mondok nagy hülyeséget, de én úgy tudom, hogy csak két aktív irányító lehet a meccsen. Aztán valaki erősítsen meg vagy cáfoljon.
több mint 10 éve
Foster játszik ma este Lecherrel együttAz inaktívok listája:
QB Tom Savage
WR DeVier Posey
FS Shiloh Keo
CB A.J. Bouye
SS Eddie Pleasant
T Jeff Adams
OLB Jadeveon Clowney
Bills-nél:
CB Ross Cockrell
RB Bryce Brown
LB Randell Johnson
T Cyrus Kouandjio
G Chris Williams
WR Marcus Easley
WR Marquise Goodwin
Savage-ről mit tudtok?
több mint 10 éve
arra simán jó lehet. Az enyém is végignézte, a végén azt mondta, hogy érdekes volt, és tetszett neki 😀 egy próbát nálad is megérhet 😊a héten töltöttem le a filmet, még megnézni nem tudtam, de a leírtak alapján talán a barátnőmet közelebb tudom talán csábítani az NFL világához 😀manuszka86ja szerintem is ritka szar... az tudja végignézni komolyan, aki kicsit sem vágja, hogyan mennek a dolgok a valóságban. 😀Ajánlom figyelmetekbe a Draft Day című filmet (már fent van ncore-on magyarul), ahol az újonc sztár futót nem más játsza mint Arian Foster 😀 Először azt hittem csak véletlenül hasonlít rá de utána néztem és tényleg ő az. De még így is az értékénél hátrébb draftolták a filmben 😕samu09Ratyi egy film lett :-/ Az álom.net-hez hasonlítanám xD Itt is van egy hosszú szőke, csak ennek pöcse van.Sixo67
amúgy vígjáték...sevarafa
több mint 10 éve
a héten töltöttem le a filmet, még megnézni nem tudtam, de a leírtak alapján talán a barátnőmet közelebb tudom talán csábítani az NFL világához 😀ja szerintem is ritka szar... az tudja végignézni komolyan, aki kicsit sem vágja, hogyan mennek a dolgok a valóságban. 😀Ajánlom figyelmetekbe a Draft Day című filmet (már fent van ncore-on magyarul), ahol az újonc sztár futót nem más játsza mint Arian Foster 😀 Először azt hittem csak véletlenül hasonlít rá de utána néztem és tényleg ő az. De még így is az értékénél hátrébb draftolták a filmben 😕samu09Ratyi egy film lett :-/ Az álom.net-hez hasonlítanám xD Itt is van egy hosszú szőke, csak ennek pöcse van.Sixo67
amúgy vígjáték...sevarafa
több mint 10 éve
ja szerintem is ritka szar... az tudja végignézni komolyan, aki kicsit sem vágja, hogyan mennek a dolgok a valóságban. 😀Ajánlom figyelmetekbe a Draft Day című filmet (már fent van ncore-on magyarul), ahol az újonc sztár futót nem más játsza mint Arian Foster 😀 Először azt hittem csak véletlenül hasonlít rá de utána néztem és tényleg ő az. De még így is az értékénél hátrébb draftolták a filmben 😕samu09Ratyi egy film lett :-/ Az álom.net-hez hasonlítanám xD Itt is van egy hosszú szőke, csak ennek pöcse van.Sixo67
amúgy vígjáték...
több mint 10 éve
Ajánlom figyelmetekbe a Draft Day című filmet (már fent van ncore-on magyarul), ahol az újonc sztár futót nem más játsza mint Arian Foster 😀 Először azt hittem csak véletlenül hasonlít rá de utána néztem és tényleg ő az. De még így is az értékénél hátrébb draftolták a filmben 😕samu09Ratyi egy film lett :-/ Az álom.net-hez hasonlítanám xD Itt is van egy hosszú szőke, csak ennek pöcse van.
több mint 10 éve
Ajánlom figyelmetekbe a Draft Day című filmet (már fent van ncore-on magyarul), ahol az újonc sztár futót nem más játsza mint Arian Foster 😀 Először azt hittem csak véletlenül hasonlít rá de utána néztem és tényleg ő az. De még így is az értékénél hátrébb draftolták a filmben 😕
több mint 10 éve
Nix ment IR re sajnos nem sok jövőt jósolok neki.Akkor lehet nem véletlen csúszott annyit a drafton.
swatt99
több mint 10 éve
Uhh, hát...na mindegy ebbe most nem megyek bele 😀Volt pár mozgás:Fasza lenne ha Meskót választanák 😀samu09
Ryan Pickett jött
Nix ment IR re sajnos nem sok jövőt jósolok neki.
Lechler lehet nem tud játszani jött 4 Punter Kasey Redfern, Matt McBriar, Zoltan Mesko, Brian Moorman
Boswell visszajött PS
Marcus Williams távozottswatt99
Én meg remélem Kasey Redfern kerül ki győztesen. Ugyan rookie de igen jó előszezonja volt.
több mint 10 éve
Volt pár mozgás:Fasza lenne ha Meskót választanák 😀
Ryan Pickett jött
Lechler lehet nem tud játszani jött 4 Punter Kasey Redfern, Matt McBriar, Zoltan Mesko, Brian Moorman
Boswell visszajött PS
Marcus Williams távozottswatt99
több mint 10 éve
Volt pár mozgás:Ryan Pickett jött
Boswell visszajött PS
Marcus Williams távozott
több mint 10 éve
Körülnéztem a Bills topicban. zerintük elégbizonytalan Manuel és hamarosan a padon fog ülni. Még nincs meg a kapcsolat közte és Watkins között és türelmetlen. Hozni kéne ezt a meccset, lehetőleg rengeteg szerzett ponttal hogy felnyomják egy kicsit a srácok önbizalmát a vereség után. Ma már nem láttam hogy Clowney sérült listán lenne, úgyhogy lehet elkezd kicsit mozogni, valszeg még nem játszik a hétvégén, úgyhogy jó lenne ha Watt megint hozná az első hetes formáját.
több mint 10 éve
Hát igen egyelőre azok jöhetnek a na én megmondtam szöveggel, akik QB-t draftoltak volna. Mert ugye Clowney nincs és elég jó nélküle is a védelem (nem hiszem hogy annyit számítana a jelenléte a futás ellen). Én meg anno Bortles-t favorizáltam úgyhogy látjátok, éééén megmondtam 😀😀😀
több mint 10 éve
Valóban nem tudom egyet se mondani 😊 Csak próbálom kitalálni, hogy mi lehet az elképzelés a jövőt tekintve. Mert mondjuk abban szinte biztos vagyok, hogy a jelenlegi 3 nem lesz hosszú távú megoldás. És, hogy miért nem volt jó Bortles vagy Bridgewater. Egyelőre elég jól mozogtak az eddigi meccseken. Persze élesben most mutatkozott be mind a kettő, úgyhogy a lényegi része most jön.Van egy teóriám, hogy esetlegesen Hackenberg-re próbálunk meg majd rámenni.Bondiezek az elméletek mindig feljönnek ex-college főedzőnél, de tudnál egyetlen példát is mondani a megvalósulásra? Én csak koordinátori kötődést tudok, de mégse hal el sose ez a téma.Höri
több mint 10 éve
Nézzük a jó oldalát nem pick6ek vannak az intből😀 Egyébként ami nekem nem tetszik meccs alatt is mondtam a futás elleni védekezés amíg nem fogjuk meg a futást szétszedik a védelmet. Pass rush első meccs óta eltűnt...Hopkins játéka nagyon tetszik jó célpont lehet belőle az elkapása parádés volt amit visszafújtak.Fitz is is? Dobott 3 intet ember...Az szar nem is is 😊 . Ráadásul ő még fog is csinálni olyeneket...TomcsikValóban dobott 3 intet, de az egyiknél megütötték dobás közbe a kezét, a másik kettőből meg szerintem legalább az egyiket meg lehetett volna úszni, ha szemfülesebb az elkapó. Ezen felül kb. zéró futójáték segítette (tudom Bluenál a stat 13 futás 70-en valahány yard, de ennek a nagy része egyetlen playből jött össze, amikor a Giants defense teljesen passzra számított). Persze nem akarom a teljes felelőséget levenni róla, mert az első félidőben valóban nagyon gyenge volt, de második félidőre sokat javult és nem adta fel. Fel is jöttünk 20-10-re csak aztán jött egy blokkolt punt...
Sok minden volt itt probléma (futó játék, futás elleni védelem, turnoverek, puss rush), nem lehet ezt a vereséget csak ő rá fogni, az egész csapat gyenge voltDC