NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Ricky Sapp IR-re került. Hoztuk a helyére John Simon-t Baltimore PS-ről. Aki amúgy nem lesz ismeretlen...Vrabel-lel már dolgozott együtt az egyetemen. Jason Ankrah PS-be visszakerült.
több mint 10 éve
1,95 az odds a Houstonra (Coltsra 1,65) 😀 Valaki már eladta a meccset
több mint 10 éve
ez volt a legkeményebb meccsünk eddig, gratula.nagy szerencsénk, hogy Clowney nem játszott ma, mert lehet, hogy akkor már a Weeden-érát élnénk.
több mint 10 éve
Jók voltatok ma srácok kemény focit toltok nagyon.Fitz témához. Sztem nem akart O'Brien kockáztatani, futás megyegetett meccsben voltatok. Sok sikert a továbbiakban.
több mint 10 éve
Fiztpatrick nagyon keményen odateszi magát, lehet, hogy jó motivátor is, de sajnos nem igazán tud húzóember lenni, aki ha kell a kezébe veszi a dolgokat és a hátán viszi a csapatot. Sajnos tudható volt, hogy csak rövidtávú megoldás lesz Fitz, bár reménykedtem benne, hogy az eddigi legjobb szezonját tudhatja majd maga mögött, de egyelőre nem úgy jön a TD/INT ratio ahogy az megfelelő lenne.
több mint 10 éve
Mallett már én is várom, rosszabb nem nagyon lehet.Kellene egy jó QB....BondiEgyetértek.
Most csütörtökön játszunk az Indi ellen. Nyilván addig már nem lesz változás, de ha ott is kikapunk, akkor jöjjön Mallett.DC
több mint 10 éve
Egyébként Fitzpatrick a meccsek végén egész tűrhetően szokott játszani, viszont az első félidőben mindig borzasztóan gyenge. Nem tudom ez mitől lehet.
több mint 10 éve
Sajnos nem leszünk túl esélyesek azon a meccsen.Kellene egy jó QB....BondiEgyetértek.
Most csütörtökön játszunk az Indi ellen. Nyilván addig már nem lesz változás, de ha ott is kikapunk, akkor jöjjön Mallett.DC
több mint 10 éve
Kellene egy jó QB....BondiEgyetértek.
Most csütörtökön játszunk az Indi ellen. Nyilván addig már nem lesz változás, de ha ott is kikapunk, akkor jöjjön Mallett.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hát Foster kurva nagy játszott, kár azért a majdnem sackért, sajnos ott ment el a meccs.
több mint 10 éve
J. J. Watt egészen félelmetes, a 2012-es szezon év védője (tavaly is ő volt, de a Houston 2–14-es mérlege miatt a díjra nem volt esélye) ebben az idényben sokoldalúságát is bizonyítja. A hónap sztárja az első meccsén egy sackkel, egy blokkolt extraponttal(!), egy fumble utáni labdaszerzéssel és egy kivédekezett passzal jelezte, jó döntés volt hatéves, 100 millió dolláros szerződést adni neki. A másodikon magához képest gyenge volt, hiszen csak irányítósiettetésig jutott, szerelése nem is volt. Cserébe viszont akadt egy elkapott TD-je Ryan Fitzpatrick passzából... A harmadikon volt szerelése (hét is), és lett sackje, valamint kivédekezett passza is, de a csúcsot a Buffalo ellen tartogatta. Öt szerelés és nulla sack? Igen, de közben volt kilenc még szabályos irányító-megütése és további hat siettetése, így pedig 15 alkalommal kergette őrületbe E. J. Manuelt (a következő fordulóban a cserepadon próbálja majd feldolgozni a mérkőzést). Már önmagában ez brutális teljesítmény, jól jellemzi, hogy a Pro Football Focus, minden játékot elemző oldal értékelése szerint csak az irányító siettetésére 14.5-ös értéket kapott. Csak viszonyítási alapként, plusz 1.0 felett már nagyon jónak számít az érték, és ennél tavaly csak hatan kaptak jobb értéket a posztján – az egész idény alatt! Persze, ebből ő volt az egyik (toronymagasan első 99.8-cal, a második Calais Campbell 34.1-gyel zárt). Ja! És nem mellesleg volt egy 80 yardos interceptiont követő touchdownja, amivel fordított a Texans. Az együttes két támadó sztárja, Andre Johnson elkapó és Arian Foster futó eddig idén összesen egy TD-ig jutott. Watt védőfalemberként jár kettőnél. És akkor most mindenki: MVP!
több mint 10 éve
Watt lett a AFC Defensive Player of the Week :cool:Akrá az MVP címet is odaadhatják neki 😀 ha véletlenül PO-ba jut a csapat akkor azt csak neki köszönhetik majd
swatt99
több mint 10 éve
Megint volt mozgásÚgy látszik BoB komolyan gondolta, hogy folyamatosan keresni fogják, hogy javíthatják a rostert. Korábban közel nem volt ekkora mozgás a keretben évközben.
Cut RB Ronnie Brown
Sign CB Jumal Rolle Green Bay PSswatt99
Mondjuk eddig se tudom Ronnie Brown mit keresett a csapatban. A meccseken sose hallottam a nevét, még offseasonban sem.
több mint 10 éve
Megint volt mozgásCut RB Ronnie Brown
Sign CB Jumal Rolle Green Bay PS
több mint 10 éve
Most jutott eszembe hogy hétvégén a texasi el classicot rendezik meg 😀 Itt az ideje hogy Watt-nak dobott td-je is legyen.
több mint 10 éve
Mondjuk elég szar ügy szerencsétlennek, hogy 1/1-esként szívják a vérét, kb. első megmozdulásra meg a fél szezonra ki is dől.
több mint 10 éve
Pont kihagyja a 3 legkeményebb emccset (Cowboys, Coltst, Steelers), az Eagles ellen hátha ott lesz már. Bye után meg szerintem 2 necces meccs lesz (Bengals, Colts) de a többit jó lenne hozni.Texans OLB Jadeveon Clowney (meniscus) has resumed jogging, and hopes to return in a "few weeks."Clowney mikor várható vissza? 4- 6 hétről volt szó. me?mocskonyiSzeptember 8.án írták, hogy műteni kell és 4-6 hetet kell kihagynia.Sixo67
Sidelined since September 7, Clowney was given a 4-6 week timetable upon going down. That makes a "few weeks" attainable, but not ahead of schedule. The Clowney return talk may begin in earnest in Week 7.Stez
több mint 10 éve
Texans OLB Jadeveon Clowney (meniscus) has resumed jogging, and hopes to return in a "few weeks."Clowney mikor várható vissza? 4- 6 hétről volt szó. me?mocskonyiSzeptember 8.án írták, hogy műteni kell és 4-6 hetet kell kihagynia.Sixo67
Sidelined since September 7, Clowney was given a 4-6 week timetable upon going down. That makes a "few weeks" attainable, but not ahead of schedule. The Clowney return talk may begin in earnest in Week 7.
több mint 10 éve
Én csak egy jó meccsére emlékszem, mondjuk nem is nagyon őt figyeltem a meccseken. De úgy tűnik nem teljesített jól a rotációban.S Shiloh Keo CutMi van? @) Ennek most mi áll a hátterében? Sérülés? Mindenesetre eléggé sajnálom. Megkedveltem az évek folyamán 😊Bondi
swatt99
több mint 10 éve
S Shiloh Keo CutMi van? @) Ennek most mi áll a hátterében? Sérülés? Mindenesetre eléggé sajnálom. Megkedveltem az évek folyamán 😊
swatt99
több mint 10 éve
S Shiloh Keo CutS Josh Aubrey Rosteren
WR Travis Labhart visszajött PS
több mint 10 éve
Clowney mikor várható vissza? 4- 6 hétről volt szó. me?mocskonyiSzeptember 8.án írták, hogy műteni kell és 4-6 hetet kell kihagynia.
több mint 10 éve
mocskonyi
321
Clowney mikor várható vissza? 4- 6 hétről volt szó. me?