NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
99
20
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
"Ryan Mallett tweets he's 'ready,' then later deletes it."😀😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
Tegnap a védelem is érdekes volt ám. Az első 2 Philly TD-nél /Maclin, Matthews/ totál hülyét csináltak a Halból. Viszont Rolle gyerek kemény volt, de Bouyenak is voltak olyan hibái hogy nem hittem el, mondjuk a könnyű INT-et szépen vitte vissza. De mégsem a 2 kezdő CB kidőlése okozta szerintem a legnagyobb gondot. A Polk TD-nél hol volt a D? Az a drive 4 futásból állt. Utána komolyan elgondolkodtam rajta hogy kikapcsolom és nem nézem tovább. Ja és még annyit hogy nagy kedvencem DeMeco Ryans remélem vissza tud még jönni ebből a sérülésből is. Hogy megtapsolták, Houston nem felejt, jobbulást neki.
több mint 10 éve
Eszméletlen hogy van egy olyan elkapó aki akár DE is lehetne, erre alig használják. Pedig egy LB-t is felborítana ha jól kapja el. És igen benne van a játékrendszerben is, hogy ilyen a hozzáállása, de ha már megcélozzák elkaphatná...Meg AJ-n se éreztem hogy odatenné magát. Mintha leszarná az egészet. Nem láttam tőle elkapást az este folyamán. Volt egy play amikor elkapta a labdát két kézzel, de a CB kiütötte. Hát nem azért, de régen ha AJ keze között volt egy labda és valaki ki akarta ütni a kezéből annak eltört a keze.samu09Ezzel kapcsolatosan Cary Williams is nyilatkozott:
"I know that wasn't the Andre Johnson of year's past...It wasn't the Andre Johnson I'm used to," Williams said. "I don't know if it's the way they are using him, whether he is happy or unhappy, or what it was, but that wasn't that guy."
Érdekes.Highlander
több mint 10 éve
Meg AJ-n se éreztem hogy odatenné magát. Mintha leszarná az egészet. Nem láttam tőle elkapást az este folyamán. Volt egy play amikor elkapta a labdát két kézzel, de a CB kiütötte. Hát nem azért, de régen ha AJ keze között volt egy labda és valaki ki akarta ütni a kezéből annak eltört a keze.samu09Ezzel kapcsolatosan Cary Williams is nyilatkozott:
"I know that wasn't the Andre Johnson of year's past...It wasn't the Andre Johnson I'm used to," Williams said. "I don't know if it's the way they are using him, whether he is happy or unhappy, or what it was, but that wasn't that guy."
Érdekes.
több mint 10 éve
Meg AJ-n se éreztem hogy odatenné magát. Mintha leszarná az egészet. Nem láttam tőle elkapást az este folyamán. Volt egy play amikor elkapta a labdát két kézzel, de a CB kiütötte. Hát nem azért, de régen ha AJ keze között volt egy labda és valaki ki akarta ütni a kezéből annak eltört a keze.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Fitzpatrick futásai engem is az őrületbe kergetnek, BOB-nek elkéne magyaráznia neki, hogy ha futni akar, akkor ne tegye.
több mint 10 éve
Amikor egy csapat hazai pályán úgy kap ki simán, hogy +3 a turnover mutató és gyakorlatilag az ellenfél csereirányítója játsza végig a meccset, akkor az a csapat nem érdemli és nem is fog playoffba jutni. Egyszerűen impotens az offense. Ha már van egy false start vagy más szabálytalanság, akkor az a drive már szinte tuti punttal végződik. Ha hátrányba kerülünk, akkor képtelenek vagyunk nagy playeket csinálni, amivel gyorsan újra meccsben lehetnénk. Fitzpatrick egy jó backup, de nem kezdő szint.
A defense meg átlagos. Sok labdát szerezünk, de ugyanakkor gyakran engedünk nagy playeket is. Emellett futás ellen sem vagyunk túl jók.
Most, hogy Foster is lesérült, ennyi volt. Jöhetnek a fiatal irányítók, lássuk van e valamelyikbe potenciál. Bár van egy olyan érzésem ez nem fog megtörténni, amíg van matematikai esélyünk a PO-ra. De igazából tök fölösleges erre várni.
több mint 10 éve
Most voltam először igazán bosszús az idei évben. Meg voltak a momentumaink de nem tudtuk kihasználni. Bírom Fitzpatrickot akar meg minden, de hihetetlen, hogy mennyire nem tud dobni.BondiHihetetlenül pontatlan volt. Nem hiszem el, hogy ha elsőre el tudta adni a play actiont, akkor nincs egy WR aki tisztára tudná játszani msgát, erre minden egyes alkalommal Fitzi akarja megfutni. Valószínüleg ő lesz a kezdő amíg van esély a PO-ra, de nem csodálkoznék rajta ha szezon után cut lenne.
több mint 10 éve
Most voltam először igazán bosszús az idei évben. Meg voltak a momentumaink de nem tudtuk kihasználni. Bírom Fitzpatrickot akar meg minden, de hihetetlen, hogy mennyire nem tud dobni.
több mint 10 éve
Cushing és Clowney nem játszik ma...BondiNFL Network's Ian Rapoport reports the Texans are "growing frustrated" with OLB Jadeveon Clowney due to all his missed time with a knee injury and now illness.
Rapoport adds that the Texans know Clowney has never battled through a serious injury before and want him to "grow up, be more mature." Clowney was sidelined from the second half of Week 1 through Week 8 with a knee issue, and is now expected to miss Sunday's game while he's under the weather.
több mint 10 éve
Én nem tudom mi ez a nagy Connor hype, fél tucat meccset láttam tőlekb , de azok alapján elég meredek egyáltalán azt állítani, hogy draftolni fogja valaki nem hogy első kör, az meg , hogy franchise QB legyen az nfl-ben meg kész röhejnek hangzik számomra.
több mint 10 éve
Ha Winston megint rákot enne Mariota meg összeszed egy sérülést akkor lehet úgy gondolja van esélye top10re és kijön.Jah, de mondjuk lehet jobban jár. Van még fejlődni valója.BondiAddig még párszor meggondolhatja magát.samu09Ok, Cook mégsem jön a draftra. Na így érdekes lesz.Bondi13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnENagyon örülnék neki! De szerintem nem Bill féle QB. Cook sokkal inkább az.Bondi
samu09
több mint 10 éve
Jah, de mondjuk lehet jobban jár. Van még fejlődni valója.Addig még párszor meggondolhatja magát.samu09Ok, Cook mégsem jön a draftra. Na így érdekes lesz.Bondi13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnENagyon örülnék neki! De szerintem nem Bill féle QB. Cook sokkal inkább az.Bondi
samu09
több mint 10 éve
Addig még párszor meggondolhatja magát.Ok, Cook mégsem jön a draftra. Na így érdekes lesz.Bondi13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnENagyon örülnék neki! De szerintem nem Bill féle QB. Cook sokkal inkább az.Bondi
samu09
több mint 10 éve
Ok, Cook mégsem jön a draftra. Na így érdekes lesz.13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnENagyon örülnék neki! De szerintem nem Bill féle QB. Cook sokkal inkább az.Bondi
samu09
több mint 10 éve
Vagy egy jó DB-t behúzni mert mostanában elég furán játszanak Josephék.13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnENagyon örülnék neki! De szerintem nem Bill féle QB. Cook sokkal inkább az.Bondi
samu09
Clowney nem játszik a hétvégénStezPedig kellene a pass rush az Eagles ellen. Ha Wattot leszedik akkor nem lesz ki kizökkentse Folest és elég szép pontesőt nyomhat a srác.
több mint 10 éve
13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnENagyon örülnék neki! De szerintem nem Bill féle QB. Cook sokkal inkább az.
samu09
több mint 10 éve
Erre mondjuk mi: huh
több mint 10 éve
Clowney nem játszik a hétvégén
több mint 10 éve
a bowlhu és empty elég hamar elkezdett foglalkozni a témával, úgyhogy én is elkezdem 😀A videóban a srác egyből fumble-lel kezd, úgyhogy van helye a csapatban 😀 de amúgy nem olyan rossz és van egy szép menekülése a videó közepe felé.
De szerintem nem lesz QB draft legalábbis első körben. Illene inkább egy fasza falembert behúzni.
13. Houston Texans: Brett Hundley, QB (UCLA)* www.youtube.com/watch?v=4ECrk6mHwnE
Fitzpatrick, Savage, Mallett, ez még viccnek is rossz. Hundley nem feltétlen NFL-kész irányító, de hatalmas potenciállal bír és lábon is nagyon veszélyes, Bill O'Brien számára kiváló alapanyag. A linkelt gametape-en egyébként Randy Gregory igyekszik keseríteni az életét.
Más téma: ma láttam egy listát, kik azok a játékosok akik előbb houstonban játszottak, utána mentek phillybe
Ryans, Barwin, Jeff Maehl (WR) James Casey (FB/WR) Donnie Jones (P) Bryan Braman (LB) Andrew Gardner (OL)
Első négy még simán beférne a csapatba, sőt, lehet Ryans nagyon kéne most.
több mint 10 éve
4 változás történt a rosteren.Visszatért a csapathoz 4 év után Zac Diles. Ezt Elbert Mack bánta.
Illetve PS Kendall James CB ment és jött helyette a futó Ben Malena.
több mint 10 éve
Így van. Foster a legjobb szezonja számait hozza. Hajrá, hátha megdönti azt.DeMarco Murray őrült szezonja mellett túl méltatlanul kevés szó esik Fosterről, pedig két meccset leszámítva körül-belül ugyanazt hozta eddig és hátán viszi a csapatot. Gondoltam megjegyzem. 😊adam8Fosternél ez az alap de Murray most átlagon felül teljesít 😀samu09