Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Lehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is.Téves. Bortles esetében pont a karerősség az, ami talán a leginkább kérdéses faktor, a pontosságával nincs különösebb probléma.
Manziel kicsi, és túl sokat fut. Nem kell. Néger irányítót nem szeretnék ( nem mert rasszista vagyok 😊 statisztika miatt..eddig egy néger kezdő irányító nyert Super Bowl-t a csapatának, nem biztos, hogy ez véletlen). Bortles a megfelelő választás szerintem. Bivaly kar, megfelelő mobilitás, dolgozni kell a pontosságon, de mindenkinek kell dolgozni valamin. Én Bortles-on azt vettem észre, hogy néha nem veszi észre, mikor blitz-elik és mikor nem, de hát ez nálunk Texans-nál már-már visszatérő probléma.sevarafa
több mint 10 éve
Seferava: ez tök jól hangzik, csak annyi a bibi, hogy az h te ( houston) kit választanál az senkit nem érdekel...a tradelni akaró csapat fogja azt megkeresni akinek a helyére fel akar mozogni. ha egyáltalán lesz ilyen akinek kell az 1/1. Ha a cleveland ìgy döntene és még meg is egyezne a két csapat az árban, mi a garancia h pont nem bortles miatt kellett nekik az első választási lehetőség? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
www.houstontexans.com/tv-media/videos/NFL-Network-Texans-on-the-clock/2093b0db-92be-414d-9b16-52eeb5b25512LanceVanceÉrdekes. Szerinte Clowney-t kellene választani és Keenum maradhatna kezdőnek.
több mint 10 éve
Cleveland sanszos lehet a pick trade-nél. van két első körös pickjük, most tudnak invesztálni az 1/1. Ha trade, akkor őket választanám, ők azt hoznak el akit akarnak, nekünk megmarad 1/4-be Bortles mindenképpen, plusz kaphatnánk még jó pickeket, attól függ mennyire motiváltak a trade-re. Vélhetően nagyon...Ugye, ugye, mondtam én 😊 Lehet, hogy az a letrade nem is annyira false info és tényleg meg akarnánk ezt lépni.Bondiwww.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.samu09
több mint 10 éve
Lehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is. Manziel kicsi, és túl sokat fut. Nem kell. Néger irányítót nem szeretnék ( nem mert rasszista vagyok 😊 statisztika miatt..eddig egy néger kezdő irányító nyert Super Bowl-t a csapatának, nem biztos, hogy ez véletlen). Bortles a megfelelő választás szerintem. Bivaly kar, megfelelő mobilitás, dolgozni kell a pontosságon, de mindenkinek kell dolgozni valamin. Én Bortles-on azt vettem észre, hogy néha nem veszi észre, mikor blitz-elik és mikor nem, de hát ez nálunk Texans-nál már-már visszatérő probléma.
több mint 10 éve
Minden héten le fognak adni egy cikket a lehetséges első választásról. Valamiért Pont Teddy-vel kezdtékwww.houstontexans.com/news/article-2/Texans-On-The-Clock-Teddy-Bridgewater/39a0f57c-5e2b-4030-b6f0-755c3c261705
több mint 10 éve
nézegettem a régi prospect ismertetőket és elég komoly írást találtam Wattról:Alapesetben DE, de a fal közepébe is használható 4-3-as felállásoknál, de a következő szintem a legjobban a 3-4-es sémába illik five-technique DE-ként – Semmiben sem kiemelkedő és nem lesz kiemelkedő sack király, de egy igen sokoldalú és figyelemre méltó méretekkel rendelkező játékos.
jóslások meg mindenek 😀
több mint 10 éve
Nem hiszem hogy kiadnák a kezükből az első választás jogát. Nem azért lesz valaki 1/1 mert az NFLből kiöregedett "szakértők" annak mondják, hanem mert egy csapat akkor választja ki. És szerintem csak akkor mondanának le az első pickről ha nem lenne rá érdemes játékos a céljaikhoz. Mondjuk szerintem idén Teddy Bortles és Clowney érné meg.Ugye, ugye, mondtam én 😊 Lehet, hogy az a letrade nem is annyira false info és tényleg meg akarnánk ezt lépni.Bondiwww.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.samu09
több mint 10 éve
Ugye, ugye, mondtam én 😊 Lehet, hogy az a letrade nem is annyira false info és tényleg meg akarnánk ezt lépni.www.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.samu09
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.
több mint 10 éve
Áprilisig sok idő van még, nem lehet 3 naponta ugyan arról a sorrendről írni.
több mint 10 éve
Nem is az, hogy se a rams, sea jax nem húzza be teddy-t, de még a browns is hamarabb választaná manzielt mint őt 😀www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601
több mint 10 éve
Szerintem most szépen minden Top pickről el fogja mondani, hogy ki mennyire jó 😊
több mint 10 éve
McNair miért beszélt Clowney-ról? Vajon letradelnének 3-4el hogy behúzzák vagy csak elterelte a figyelmet a QB needről? 😀
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Bortles tényleg olyan mint Tannehill. Szerintem az ő erősségük a gatyájiukban van a nőiket elnézve.😀😀😀 😀😀😀Nem is értem mire gondolsz 😉
Crennel meg nem baj ha csak Shrine Game után jön. Hátha talál 1-2 underrated playert, akiket hátsó körökben érdemes kihúzni, esetleg majd UDFA-ként szignózni.Gabriel
több mint 10 éve
Gabriel
525
Bortles tényleg olyan mint Tannehill. Szerintem az ő erősségük a gatyájiukban van a nőiket elnézve.😀😀😀 😀😀😀 Crennel meg nem baj ha csak Shrine Game után jön. Hátha talál 1-2 underrated playert, akiket hátsó körökben érdemes kihúzni, esetleg majd UDFA-ként szignózni.
több mint 10 éve
Vrabel jó LB edző lesz szvsz. Mikor A Chiefs 3-4re váltott, a kiváló LB edzőnk (Gary Gibbs, őt Reid sem rúgta ki, nem hülye) mellett ő segített legtöbbet az LB sornak, a projekt nagyon jól sikerült, és a srácok folyton dicsérték, milyen jól magyaráz. Ráadásul fejből ismeri a Crennel védelmi rendszert (NE-KC).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Az új D stáb:DC-Romeo Crennel
DL-Bill Kollar
LB-Mike Vrabel
CB-John Butler
S-Anthony Bidget
több mint 10 éve
Ha minden igaz akkor hivatalos Crennel érkezése. Az East-West Shrine Game után csatlakozik a csapathoz.
több mint 10 éve
Mondjuk azóta nem volt még olyan sok draft 😊Hát én Luck óta nem láttam olyan irányítót a drafton akit egyértelműen 1/1-nek mondanék. Most se, egyszerűen nem olyan jó senki mint ő akkor.samu09Szóval, ahogy én most látom az 1/1 sorsát:Ez a megoszlás telitalálatnak tűnik. Hasonlóan tippelnék én is. Bortles erőssége egyébként a benyomásaim alapján elsősorban mentálisak, ami miatt akár felmerülhet ilyen 1/1 pletyka és amiben előrébb lehet elméletileg rangsorolni Bridgewaternél. A papírforma szerint egyikőjüknek sem lesz ideje, hogy olyan nyugodt tanulási folyamattal kezdje NFL pályafutását, mint Rodgers tette a Packersnél, de nem látni olyan red flaget, hiányosságot a játékukban, hogy ne lehessen hozzá hasonlítani őket prospectként.
90% Bridgewater, 9% Clowney, 1% másDC
Már legalább egy hónapja játékképe alapján Luckhoz próbálják hasonlítani Bortlest - bármit is jelentsen.DoM
több mint 10 éve
Hát én Luck óta nem láttam olyan irányítót a drafton akit egyértelműen 1/1-nek mondanék. Most se, egyszerűen nem olyan jó senki mint ő akkor.Szóval, ahogy én most látom az 1/1 sorsát:Ez a megoszlás telitalálatnak tűnik. Hasonlóan tippelnék én is. Bortles erőssége egyébként a benyomásaim alapján elsősorban mentálisak, ami miatt akár felmerülhet ilyen 1/1 pletyka és amiben előrébb lehet elméletileg rangsorolni Bridgewaternél. A papírforma szerint egyikőjüknek sem lesz ideje, hogy olyan nyugodt tanulási folyamattal kezdje NFL pályafutását, mint Rodgers tette a Packersnél, de nem látni olyan red flaget, hiányosságot a játékukban, hogy ne lehessen hozzá hasonlítani őket prospectként.
90% Bridgewater, 9% Clowney, 1% másDC
Már legalább egy hónapja játékképe alapján Luckhoz próbálják hasonlítani Bortlest - bármit is jelentsen.DoM
több mint 10 éve
BoB, Crennel, Vrabel... Szereztetek egy új "segédszurkolót". Nagyon jó lesz ez sztem.
Do your job
több mint 10 éve
Egyszerűen nem lehet más választás mint megpróbálni 1/1re QB-t húzni.Védelem idén is mindent megpróbált tenni hogy ne legyen nagy zakó, rengeteg meccset 7 vagy kevesebb ponttal bukták el.Ha nem jön be a QB akkor ott van majd a másik lehetőség hogy hoznak valakit más csapattól de idén nem tudok olyan QB-t aki elérhető lenne akár cserével is és biztosan jobb lenne a mostani draft lehetőségektől.