NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Köszönöm az illusztratív magyarázatot 😀
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 13 éve
Fresh Prince, akarom mondani Tiquan Underwood ...iktriad
Fresh Prince? Az nem a Will Smith? csodálkozó 😊

Egyébként David Anderson is jön próbára, így gondolom messze neki van a legtöbb esélye, ha tényleg kell egy WR. Ő legalább már ismeri az offenset. Kérdés inkább, hogy kit fogunk cutolni.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fresh Prince, akarom mondani Tiquan Underwood hivatalos egy workoutra hamarosan hozzátok.
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Na akkor ezúttal örülök hogy nem voltam jól informált 😊

több mint 13 éve
SZép győzelem volt, de Walter 10-12 hétre kidőlt, ezért Houshmandzadehet nézegetjükadam8
Ez szerencsére csak pletykának bizonyúlt. Csak egy komolyabb zúzódása van, lehet a következő meccsen nem játszik, de utána úgy nézz ki rendben lesz.
több mint 13 éve
SZép győzelem volt, de Walter 10-12 hétre kidőlt, ezért Houshmandzadehet nézegetjük

több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=Am2KpjNCj8g
több mint 13 éve
Igen, ez szép volt, de azért nem vagyok teljesen elégedett a játékunkkal:
- Schaub elég off volt ma
- Sok nagyon a 3 eladott labda (1 Tate fumble).
- Elején elég könnyen futottak ellenünk, aztán persze már haladniuk kellett és átálltak dobásra
- ST gyenge volta a return TDn kívűl
Manninggel ez egy szoros meccs lett volna, még lehet ki is szívunk. Pár héten belül játszunk a Saints, a Steelers és a Ravens ellen. Mentálisan jobbnak kell lennünk, nem szabad ennyi labdát eladnunk.DC
A második félidő számomra csak formalitás volt. Ezért férhetett bele, hogy Tate vissza került a pályára a fumble után, neki ez jó tanulópénz volt (komoly sérülés után első NFL meccse volt). Schaub jól játszott, amikor számított. Az első félidőben 14/19 (vagy valami hasonlót dobott), jól osztotta el a labdákat (az INT-ről lemaradtam 😉.

Mivel a védelem elsőszámú célja, hogy legyalulja az irányítót, így futás ellen néha kevesen vagyunk. Ebből lehetnek gondok, egy nagydarab NT biztosan hiányozni fog. Mario (+Cushing +Ryans) viszont sokkal jobban mozogtak, mint a preseasonban, Smith és Watt is tetszett nekem.

A special team terített betli volt az egész előszezonban, így tőlük ez nagy előrelépés. 😀

A következő négy meccs viszont tényleg durva lesz.
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Biztató volt amit ma láthattunk 😊

több mint 13 éve
Igen, ez szép volt, de azért nem vagyok teljesen elégedett a játékunkkal:
- Schaub elég off volt ma
- Sok nagyon a 3 eladott labda (1 Tate fumble).
- Elején elég könnyen futottak ellenünk, aztán persze már haladniuk kellett és átálltak dobásra
- ST gyenge volta a return TDn kívűl
Manninggel ez egy szoros meccs lett volna, még lehet ki is szívunk. Pár héten belül játszunk a Saints, a Steelers és a Ravens ellen. Mentálisan jobbnak kell lennünk, nem szabad ennyi labdát eladnunk.
több mint 13 éve
Ezt is megértük. Esélyeshez méltóan földbe döngöltük a Coltst. Az első félidőben álomjátékot produkáltunk, minden csapatrészben. Nyilván PM hiánya sok volt az Indynek, de nem csak ezen múlott. Szenzációsan játszottunk, Foster nyugodtan telefonálgathatott az oldalvonal mellett.

A második félidő már csak formalitás volt.

Nagyon jó volt ma Texans fannak lenni! 😛
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hivatalos: Foster kihagyja a mai Colts meccset.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Szerintem inkább Wardot, de Tate-tel sem jársz rosszul, látom nem csak nekem van meg mind2 😀adam8
Foster van nálam, csak valakit fel kell szednem waiverről 😀
több mint 13 éve
Szerintem inkább Wardot, de Tate-tel sem jársz rosszul, látom nem csak nekem van meg mind2 😀

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Ward-ot vagy Tate-t érdemes játszatni fantasyben? 😀
több mint 13 éve
Nem is bánom, nagyon nem hiányzik hogy rásérüljön.

több mint 13 éve
Foster úgy néz ki követi Manninget és ő is kihagyja a szeonnyitót:

"Signs now point to Derrick Ward and Ben Tate taking the reps Sunday vs Colts." Schefter
több mint 13 éve
Brooks Reed nagyjából mennyi játékidőre számíthat?Shawn84
Barwin és Mario a kezdő. Reed szerepeltetése gondolom attól függ az előbbi kettő mennyire fárad, és mennyit kell rotálni a játékosokat (előre nehéz megmondani)
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Brooks Reed nagyjából mennyi játékidőre számíthat?
több mint 13 éve
Kétlem, hogy Foster kezdene, de azt is, hogy nem játszana, ha esetleg rosszul állna a szénánk
több mint 13 éve
Foster játszik egyáltalán az idénynyitón?ThundersNFL
Ma nem edzett, ezt lehet tudni róla jelenleg.iktriad
Jelenleg unsure a helyzetjoey_0818
Tegnap se edzett. Ha játszik is, nem hiszem, hogy sok vizet zavar. Mondom ezt úgy hogy a Colts run defense tudjuk milyen betonkemény szokott lenni.
több mint 13 éve
Komoly nyomás lesz a csapaton az idénnyitónkon. Mindenki azt várja, hogy (simán) győzzünk a Manning nélküli Colts ellen, pedig sok kiváló, veterán játékos van náluk. Ha momentumokat adunk nekik (gondolok itt turnoverekre), akkor komoly bajba kerülthetünk.
Remélhetőleg Philipsnek lesz pár meglepetés a tarsolyában és seggre ültetjük párszor Collinst.

Go Texans (talán még egy kicsit korai, de már nagyon várom a meccset)
több mint 13 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
Ma nem edzett, ezt lehet tudni róla jelenleg.iktriad
Jelenleg unsure a helyzet

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Ma nem edzett, ezt lehet tudni róla jelenleg.