NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszönöm az illusztratív magyarázatot 😀
több mint 13 éve
Fresh Prince, akarom mondani Tiquan Underwood ...iktriadFresh Prince? Az nem a Will Smith? csodálkozó 😊
Egyébként David Anderson is jön próbára, így gondolom messze neki van a legtöbb esélye, ha tényleg kell egy WR. Ő legalább már ismeri az offenset. Kérdés inkább, hogy kit fogunk cutolni.
több mint 13 éve
Fresh Prince, akarom mondani Tiquan Underwood hivatalos egy workoutra hamarosan hozzátok.
több mint 13 éve
SZép győzelem volt, de Walter 10-12 hétre kidőlt, ezért Houshmandzadehet nézegetjükadam8Ez szerencsére csak pletykának bizonyúlt. Csak egy komolyabb zúzódása van, lehet a következő meccsen nem játszik, de utána úgy nézz ki rendben lesz.
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
SZép győzelem volt, de Walter 10-12 hétre kidőlt, ezért Houshmandzadehet nézegetjük
több mint 13 éve
Igen, ez szép volt, de azért nem vagyok teljesen elégedett a játékunkkal:A második félidő számomra csak formalitás volt. Ezért férhetett bele, hogy Tate vissza került a pályára a fumble után, neki ez jó tanulópénz volt (komoly sérülés után első NFL meccse volt). Schaub jól játszott, amikor számított. Az első félidőben 14/19 (vagy valami hasonlót dobott), jól osztotta el a labdákat (az INT-ről lemaradtam 😉.
- Schaub elég off volt ma
- Sok nagyon a 3 eladott labda (1 Tate fumble).
- Elején elég könnyen futottak ellenünk, aztán persze már haladniuk kellett és átálltak dobásra
- ST gyenge volta a return TDn kívűl
Manninggel ez egy szoros meccs lett volna, még lehet ki is szívunk. Pár héten belül játszunk a Saints, a Steelers és a Ravens ellen. Mentálisan jobbnak kell lennünk, nem szabad ennyi labdát eladnunk.DC
Mivel a védelem elsőszámú célja, hogy legyalulja az irányítót, így futás ellen néha kevesen vagyunk. Ebből lehetnek gondok, egy nagydarab NT biztosan hiányozni fog. Mario (+Cushing +Ryans) viszont sokkal jobban mozogtak, mint a preseasonban, Smith és Watt is tetszett nekem.
A special team terített betli volt az egész előszezonban, így tőlük ez nagy előrelépés. 😀
A következő négy meccs viszont tényleg durva lesz.
több mint 13 éve
Igen, ez szép volt, de azért nem vagyok teljesen elégedett a játékunkkal: - Schaub elég off volt ma
- Sok nagyon a 3 eladott labda (1 Tate fumble).
- Elején elég könnyen futottak ellenünk, aztán persze már haladniuk kellett és átálltak dobásra
- ST gyenge volta a return TDn kívűl
Manninggel ez egy szoros meccs lett volna, még lehet ki is szívunk. Pár héten belül játszunk a Saints, a Steelers és a Ravens ellen. Mentálisan jobbnak kell lennünk, nem szabad ennyi labdát eladnunk.
több mint 13 éve
Ezt is megértük. Esélyeshez méltóan földbe döngöltük a Coltst. Az első félidőben álomjátékot produkáltunk, minden csapatrészben. Nyilván PM hiánya sok volt az Indynek, de nem csak ezen múlott. Szenzációsan játszottunk, Foster nyugodtan telefonálgathatott az oldalvonal mellett.A második félidő már csak formalitás volt.
Nagyon jó volt ma Texans fannak lenni! 😛
több mint 13 éve
Hivatalos: Foster kihagyja a mai Colts meccset.
több mint 13 éve
Szerintem inkább Wardot, de Tate-tel sem jársz rosszul, látom nem csak nekem van meg mind2 😀adam8Foster van nálam, csak valakit fel kell szednem waiverről 😀
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem inkább Wardot, de Tate-tel sem jársz rosszul, látom nem csak nekem van meg mind2 😀
több mint 13 éve
Ward-ot vagy Tate-t érdemes játszatni fantasyben? 😀
több mint 13 éve
Foster úgy néz ki követi Manninget és ő is kihagyja a szeonnyitót:"Signs now point to Derrick Ward and Ben Tate taking the reps Sunday vs Colts." Schefter
több mint 13 éve
Brooks Reed nagyjából mennyi játékidőre számíthat?Shawn84Barwin és Mario a kezdő. Reed szerepeltetése gondolom attól függ az előbbi kettő mennyire fárad, és mennyit kell rotálni a játékosokat (előre nehéz megmondani)
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Brooks Reed nagyjából mennyi játékidőre számíthat?
több mint 13 éve
Kétlem, hogy Foster kezdene, de azt is, hogy nem játszana, ha esetleg rosszul állna a szénánk
több mint 13 éve
Tegnap se edzett. Ha játszik is, nem hiszem, hogy sok vizet zavar. Mondom ezt úgy hogy a Colts run defense tudjuk milyen betonkemény szokott lenni.Jelenleg unsure a helyzetjoey_0818Foster játszik egyáltalán az idénynyitón?ThundersNFLMa nem edzett, ezt lehet tudni róla jelenleg.iktriad
több mint 13 éve
Komoly nyomás lesz a csapaton az idénnyitónkon. Mindenki azt várja, hogy (simán) győzzünk a Manning nélküli Colts ellen, pedig sok kiváló, veterán játékos van náluk. Ha momentumokat adunk nekik (gondolok itt turnoverekre), akkor komoly bajba kerülthetünk. Remélhetőleg Philipsnek lesz pár meglepetés a tarsolyában és seggre ültetjük párszor Collinst.
Go Texans (talán még egy kicsit korai, de már nagyon várom a meccset)
több mint 13 éve
Jelenleg unsure a helyzetFoster játszik egyáltalán az idénynyitón?ThundersNFLMa nem edzett, ezt lehet tudni róla jelenleg.iktriad
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Foster játszik egyáltalán az idénynyitón?ThundersNFLMa nem edzett, ezt lehet tudni róla jelenleg.