NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 504
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Foster játszik egyáltalán az idénynyitón?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Visszaigazoltuk Brett Hartmannt, aki Maynarddal volt harcba a kezdő punter pozícióért. Először kiraktuk, most pedig Maynardot raktuk ki és Hartmannt visszahívtuk. Érdekes, fogalmam sincs mi lehet a háttérben.PS:
S Shiloh Keo
KR/PR Trindon Holliday
RB Chris Ogbonnaya
WR Jeff Maehl
G Andrew Gardner
LB Mister Alexander
C Howard Barbieri
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Realizálták, hogy a csapat olyan jó hogy idén nem is puntolunk 😊
több mint 13 éve
http://www.battleredblog.com/2011/9/3/2403025/texans-make-final-cuts-now-have-no-punterVagy Matt Dodge tőlünk esetleg... Elég jó preseasonje volt.
Texans Make Final Cuts, Now Have No Punter
Lehet,hogy ide jön Harris tőlünk?Bazzani
több mint 13 éve
http://www.battleredblog.com/2011/9/3/2403025/texans-make-final-cuts-now-have-no-punterTexans Make Final Cuts, Now Have No Punter
Lehet,hogy ide jön Harris tőlünk?
több mint 13 éve
Dickerson-t pedig kedveltem 😕 remélem hogy PS-re visszahozzukadam8Sajna nem lehet, mivel tavaly aktív volt (majd IR)
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Dickerson-t pedig kedveltem 😕 remélem hogy PS-re visszahozzuk
több mint 13 éve
Nálunk is keretszűkítés van, mint mindenkinél. Eddig hallani pár meglepő hírt, hogy kiket fogunk elküldeni. Az egyik ilyen Adibi, akinek 2 sackje volt a Jets ellen, és végig pozitívan beszéltek róla a preseason során. A másik Dorin Dickerson, akire én azt hittem simán az övé lesz a 4. számú WR poszt.Mindenesetre ez még nem hivatalos
több mint 13 éve
Ui: ahogy látom, a Patriots tesz is vele egy próbátDCPont emiatt érdeklődtem felőle. Kösz az infót. Lehet csak az utolsó premeccsre hoztuk, hátha valami olyat mutat, amivel befér az 53-ba mint special teams játákos, onnan meg lehet a technikáját finomítani.
több mint 13 éve
Pályafutását a spec teambe kezte, ahol jól teljesített, de mióta draftoltuk (2008) minden évben lesérült, és soha nem tudtuk CB poszton hosszú távon kipróbálni. Ráadásul, jelenleg elég sok játékosunk van a defensive back posztokon (mind CB és S), ezért nagyot kellett volna teljesítenie a preseasonban, hogy egyáltan megfontoljuk a megtartását.Molden a legnagyobb név a cutok közül, de nem meglepő. 3. körbe draftoltuk, de szinte mindig sérült volt.Azért játékban voltak néha biztató pillanatai vagy teljesen reménytelen eset?DoM
DC
Volt egy INTje (gyakorlatilag az ölébe hult), de ugyanazon a meccsen az end zoneba yardokra védekezett az emberétől és emiatt meg kaptunk egy TDt (asszem a saints meccs volt ez, de lehet a jets). Gondolom az edzők az edzéseket is figyelembe vették, de abba mi nem láthatunk bele. Az a baj, hogy már 4. éve lesz a ligában, de még mindig nincs sokkal több meccs tapasztalata, mint egy rookienak. Nem tartom reménytelennek, mindig is jók voltak a fizikai adottságai, de nálunk túl rég óta volt "projekt", ennyi fért bele...
Ui: ahogy látom, a Patriots tesz is vele egy próbát
több mint 13 éve
Molden a legnagyobb név a cutok közül, de nem meglepő. 3. körbe draftoltuk, de szinte mindig sérült volt.Azért játékban voltak néha biztató pillanatai vagy teljesen reménytelen eset?
DC
több mint 13 éve
Cut: Antwaun Molden, Brett Hartmann, Maurice Rolle, Jason Teague, Matt Marcorelle, Darius Morris, Antonio Baker, and Paul Williams.IR: Kasey Studdard, Shelley Smith, Lestar Jean, Devard Darling (though a different report had him being released)
Signed: WR Bryant Johnson and G Andrew Gardner.
forrás: battleredblog.com
Molden a legnagyobb név a cutok közül, de nem meglepő. 3. körbe draftoltuk, de szinte mindig sérült volt.
Hartmann elküldése azt jelenti Maynard lesz a punterünk, ami nem túl biztató
Lester Jean jó volt a preseasonban, de úgy látszik a válsérülése elég komoly, így még mindig nyitott a 5. WR poszt (szerintem Dickerson lesz a 4. számú elkapónk)
több mint 13 éve
végül mind az offense, mind a defense nagyrészt cserékkel játszotta le a 2. félidőt, az addigi 24-7 miatthttp://www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/15469180Azt hiszem az eredményen ez meg is mutatkozik, 30-7. A meccset nem láttam, de statok alapján minden ok volt, kivéve Schaub pick-sixje (ezeket hanyagolhatná, tavaly egy ugyanilyen play miatt kaptunk ki a Ravenstől), a meccs embere pedig Troy Nolan a 2 INTjével (eggyel TDig visszafutott).DC
21 minutes ago - by Michael Erler - Texans will treat 49ers game like a real one
Texans QB Matt Schaub said they will treat the upcoming game with the 49ers like a regular season game, with a full game plan, but the 49ers will not. “We’re still in training camp for another week defensively and still have some packages and calls we’d like to put in,” defensive coordinator Vic Fangio said. 49ers RapidReportspetey
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Nagyon remélem, hogy Foster sérülése nem komoly. Kubiak szavai reménykeltőek:“Obviously Arian’s (Foster) number one. Everything was positive today. It looks like we’re dealing kind of with the same thing we were dealing with at the start of camp. Hopefully get him back on the rehab train and get him ready for opening day. He’ll be day-to-day. I’ll keep you guys up to date, but we feel like we’re fortunate.”
Talán Ryans is rendben lesz...
több mint 13 éve
http://www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/15469180Azt hiszem az eredményen ez meg is mutatkozik, 30-7. A meccset nem láttam, de statok alapján minden ok volt, kivéve Schaub pick-sixje (ezeket hanyagolhatná, tavaly egy ugyanilyen play miatt kaptunk ki a Ravenstől), a meccs embere pedig Troy Nolan a 2 INTjével (eggyel TDig visszafutott).
21 minutes ago - by Michael Erler - Texans will treat 49ers game like a real one
Texans QB Matt Schaub said they will treat the upcoming game with the 49ers like a regular season game, with a full game plan, but the 49ers will not. “We’re still in training camp for another week defensively and still have some packages and calls we’d like to put in,” defensive coordinator Vic Fangio said. 49ers RapidReportspetey
több mint 13 éve
A kezdők három (!) negyedet fognak kapni
több mint 13 éve
http://www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/1546918021 minutes ago - by Michael Erler - Texans will treat 49ers game like a real one
Texans QB Matt Schaub said they will treat the upcoming game with the 49ers like a regular season game, with a full game plan, but the 49ers will not. “We’re still in training camp for another week defensively and still have some packages and calls we’d like to put in,” defensive coordinator Vic Fangio said. 49ers RapidReports
több mint 13 éve
Megnéztem a Saints meccs első félidejét. Az látszott, hogy Tate nagyon akar bizonyítani. Keményen és gyorsan futott a lasztival, nagyon szép yard mennyiséget és átlagot ért el, de ebbe a rendszerbe Foster a tökéletes back. Ő annyira könnyedén - a cutokat hibátlanul végrehajtva - futott, hogy élvezet volt nézni minden mozdulatát. Caseyt meg kell dicsérnem, mert korábban kicsit lehúztam, de mostmár kezdem érteni, hogy fogják őt használni, és hogy ez a FB/TE kombó milyen problémákat okozhat az ellenfél csapatának. Sose tudhatják mire számítsanak tőle, és ha elfelejtkeznek róla, az könnyen megbosszúlhatja magát (elég biztos kézzel kapja el a lasztikat).
Defens: JJ Watt megint nagyon jó volt (talán jobb is mint a Jets ellen), állandóan Brees előtt "kapálódzott", egyszer bele is dobta a labdát Brees, és látszott rajta a frusztráltság. Volt még egy iszonyat szép futás szerelése, amikor már a futó átért a Dlineon, az LBk elég szépen le voltak blokkolva, de Watt még fordulásból elkaszálta a labát, nagy playtől mentve meg a csapatot.
Mario jobban nézett ki mint múltkor, még egy INTje is volt majdnem, remélhetőleg tovább folytatódik a fejlődése.
Dicsérnem kell még Kareem Jacksont, aki elég szolidan játszott, Allennek volt egy nagy busted playe, egyenlőre nem ő lesz a 2. számú CB.
Ami nem tetszett, a második Saints TD nél Manning meg egy CB elég csúnyán elváltotta magát, nem tudom kinek volt a hibája, de ez eléggé emlékeztetett tavalyra.
Ui: Elfelejtettem megemlíteni, hogy a középső futások ellen gyengék voltunk, de már korábban említettem, hogy ez várhatóan komoly gyengességünk lesz
több mint 13 éve
Hát eddig Foster és Tate bivaly tengelynek tűnik... tudom csak preseason van de akkor is....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Brooks Reed lesz az idei Clay Matthews?
több mint 13 éve
Megnéztem végre én is a meccset (nem akartam anélkül írni, hogy nem láttam teljesen),és bár egy előszezon meccsből (főleg az elsőből) butaság lenne a szezonra komoly következtetést levonni, azért mégiscsak megírom nekem mi tetszett és mi nem 😛 :Szóval akik jók voltak szerintem:
Watt: nem csak, hogy megállta a helyét a kezdők ellen is de még elég jó nyomást is tudott Sanchezre gyakorolni (Mitchell sack nagyban neki köszönhető)
Reed: a statok alapján nem volt nagy meccse (1 szerelés), de sokszor helyezett nyomást a QB-re, csak épp a playeket nem sikerült befejeznie
Braman: nyilvánvalóan ha így folytatja a rosteren fog maradni, nagyon aktív volt, látszott mindent belead és ez eredményes is volt, de mielőtt nagyon elragadtatnánk magunkat ne felejtsük el, hogy ez egy preseason meccs volt a jets 2. ás 3. számú emberei ellen
Friday: sokszor hallottam meccs közben a nevét, neki is volt 1.5 sackje, csodálkozom máshol nem is említik
Nading: már rég óta nálunk van, ő is egy olyan játékos, aki mindig mindent beleaad, talán 3-4ben ez még kifizetődőbb lesz
Adibi: 2 sackje miatt nyilván őt is a jók közt kell említeni, de meg kell jegyezni, hogy mindkét esetben teljesen üresen russolhatta a QBt (persze mint azt láthattuk valakinek még ez se ment)
Jackson: nem sokat játszott az 1. csapat, de neki volt egy nagyon szép szerelése, amikor is az emberéről leválva állított meg Greenet, megelőzve egy nagy playt
Mitchell: nagyon aktív volt egy NThez képest, volt sackje, szerelése, minden, úgy látszik ez lesz a játéka, bár ennek nyilván meg van az ára, várhatóan gyakran fog majd az ellenfél középső futássokkal próbálkozni (persze itt jönnek képbe az ILBk)
Lester Jean: már a TCn is lehetett hallani róla, olyan, mint valami mini AJ. Kiemelkedett a rookie WRek közül, Kubiak már meg is jegyezte, hogy ezután több labdát fog kapni
McElroy: a Jets csere QBje, ahhoz képes, hogy tojáshéj van a seggén, egész jól játszott. Pedig kapta az ütéseket rendesen. Az látszódott, hogy a dobóereje nem az igazi, és ha nem is válik belőle kezdő nfl irányító egy dicséretet most mindenképp megérdemel
Ami viszont nem jött be:
Mario: teljesen idegenül mozgott OLBként, nem tudom működni fog e ez a dolog...
Keo: epic fail. Hiba hiba hátán, tiszta szerelést nem tudott megcsinálni és amikor üresen russolhatta a QBt, akkor szabályosan elfutott mellette
McCain: jobban kell szerelnie
Molden: volt egy INTje, ami gyakorlatilag az ölébe esett, de az emberéről kaptunk TDt
Leinart: többet vártam tőle, a bootleg az ment neki, de egyébként elég szürke volt, a két rookie QB jobban játszott, mint ő
ST: nagyon gyenge volt az egység szinte minden téren, ez komoly gond
Egyéb megjegyzés:
C. Ogbonnaya: nem tudom lesz e jövője a csapatnál, szerzett 2 TDt, a kezei elég jók, de a 2.2 futó yard átlag az édeskevés, még a jets ellen is
J.Casey: Kubiak nagyon dicsérte a meccs után, ezzel szemben én nem láttam tőle semmit, remélem Vickerson lesz a kezdő FB
Maehl: volt egy elkapása 5 yardért, és mintha egy returnnél is lett volna egy szerelése, de Jean jó szereplése miatt, már nehezebb lesz a csapatba kerülése. Talán PS, és még azért van 3 preseason meccs
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Jézusom fűzövelkifele :rolleyes: (bár az utolsó fél mondat tetszett és hát igazuk is van 😀)Egyébként még nem örömködtem a meccs miatt, szívderítő hogy ilyen jók a fiatalok 😊
több mint 13 éve
Ryan már ideges, Phillips nyugodtan alhathttp://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/16/Ryan_mar_ideges_Phillips_nyugodtan_alhat/
több mint 13 éve
Megnéztem én is a meccset. Az teljesen egyértelmű, hogy a védelem alapköve az irányító letaglózása. Nyilván mindkét oldalon inkább a cserék játszottak, így max. a koncepciót érdemes értékelni. Nálam Watt vitte el a pálmát. Ez a fazon egy tank. Adibi, Braman, Nading és Reed is tetszett. Talán még Kareem Jackson is fejlődött, de lehet, hogy csak azt szeretném látni 😀 . Marionak viszont időre lesz szüksége, mire Ware-szerű LB lesz belőle, kicsit elveszett volt a pályán. Keo volt a leggyengébb draftoltunk, ő csak hibázni tudott, de fogjuk a lámpalázra...A támadás a két legjobbunk nélkül eléggé akadozott, Ogbonnaya viszont szenzációs volt. A két csereirányító is stabil volt, remélem lesz AJ-on kívül olyan emberünk a szezonban, aki el is kapkodja a labdákat. Ha már itt tartunk, Jean ígéretes volt.
Amiben viszont kritikán aluliak voltunk, az a speciális csapat. Persze Rackers más kategória, ő megint jó volt 😉