Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hozzánk jött. Ha nem is kezdőként, de a rotációba szóhoz juthat. Gholston után egy újabb első körös. Próbát mindenképp megér.Nem nagy meglepetésre Okoye és D. Anderson kirakva. Előbbinek nincs helye 3-4be és első körös bustként lehet elkönyvelni (mindig ment a "még fiatal, de majd idén" szöveg, ez gondolom sokaknak ismerős), talán egy másik, 4-3 as csapatban újra tudja indítani a karrierjét, de sokkal valószínűbb, hogy majd eltűnik a süllyesztőbe. DCÉs még mindig csak 24 éves... Nagyon kíváncsi vagyok ki kapja majd fel. De az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy az átállás után nincs maradása Houstonban. Szolíd kezdőként sztem elkaristol még jópár évet a ligában.Csabiii
több mint 13 éve
Csabiii
198
Nem nagy meglepetésre Okoye és D. Anderson kirakva. Előbbinek nincs helye 3-4be és első körös bustként lehet elkönyvelni (mindig ment a "még fiatal, de majd idén" szöveg, ez gondolom sokaknak ismerős), talán egy másik, 4-3 as csapatban újra tudja indítani a karrierjét, de sokkal valószínűbb, hogy majd eltűnik a süllyesztőbe. DCÉs még mindig csak 24 éves... Nagyon kíváncsi vagyok ki kapja majd fel. De az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy az átállás után nincs maradása Houstonban. Szolíd kezdőként sztem elkaristol még jópár évet a ligában.
több mint 13 éve
Nem nagy meglepetésre Okoye és D. Anderson kirakva. Előbbinek nincs helye 3-4be és első körös bustként lehet elkönyvelni (mindig ment a "még fiatal, de majd idén" szöveg, ez gondolom sokaknak ismerős), talán egy másik, 4-3 as csapatban újra tudja indítani a karrierjét, de sokkal valószínűbb, hogy majd eltűnik a süllyesztőbe. Andersont sajnálom, mert a csapat bohóca volt, ugyanakkor a pályán keményen játszott, de túl sokat keresett egy 4. számú elkapóhoz képest (közel 1,5 milliót kapott volna 2011ben).Ja igen Orlovsky is el lett küldve, de Leinart visszaigazolásával ez nem volt kérdés.
több mint 13 éve
Tetszik, hogy így belecsaptunk a lecsóba. Azért ennyi új játékossal + új edzővel + új D# szisztémával nem várok kiugró teljesítményt az első évben. Mondjuk a tavalyinál csak jobb lehet...Persze ha az offense ismét hozza magát, akkor egy közepes védelemmel is ott lehetünk (végre) a PO-ban.
több mint 13 éve
Gabriel
525
Na végre! Elit CB! Nem is igazán akarom elhinni. Kb 3 éve szeretnék látni 1 ilyen igazolást. Manning szerződtetésénél fontos szempont volt a specteam munkássága is amellett hogy safetyként biztos kezdőnek szánják - tartsa őt akárki akármilyen játékosnak most -, így 2 legyet ütöttünk 1 csapásra. Aztán majd kezdődik a szezon és meglátjuk rászolgál-e a bizalomra. Nolantől én is előrelépést várok, tavaly bíztató volt amit mutatott. Texans.com- on Mitchell, ha már szóba jött a NT.
több mint 13 éve
Tessék, itt a cikk: http://www.profootballfocus.com/blog/2011/04/17/secret-superstar-danieal-manning-chicago-bears/
több mint 13 éve
Nem Stez, ez fordítva történik 😊 Én kurva jó játékosokat igazolok. Amúgy nincs nálam. És nem én mondom, hanem a PFF, hogy pro bowlba való.tenorxNem tudom, hogy mi az a PFF, ha utazási iroda, akkor megértem. 70 szerelés, meg 1 Int, hát ez Pro Bowl. 😀 Kapott valami alacsony tendert tavaly, idén ajánlottak neki egy 3 év / 6 milliót, szóval az edzői stáb nagyjából ennyire tartotta, akik Manumalemunának odaadtak tavaly 6 milliót, közben alig bírt mozogni. A nickel CB Moore sokkal nagyobb playmaker volt. Mackóföldén annyi volt a dolga, hogy 20 yardos playből ne engedjen 30 yardosat, ezt nagyjából meg tudta oldani, de a képességeinek a határán ficánkolt. Blitzelni nem tud (ez mondjuk séma kérdése is), embert fogni nem tud, a boxban se túl effektív, az új kickoff szabály miatt már visszahordóként se olyan értékes. Nagyon kíváncsi vagyok, mit látnak benne. Annyit elárulhatok, ha valakit a mackók elengednek, az máshol nemigazán szokott kivirágozni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem Stez, ez fordítva történik 😊 Én kurva jó játékosokat igazolok. Amúgy nincs nálam. És nem én mondom, hanem a PFF, hogy pro bowlba való.tenorxtan meccset kene nezni a statisztikanezegetes helyett. nem mondom h neha nem vilagitanak ra jol bizonyos radar alatt levo jatekosok kiemelkedo hasznossagara a pffnel de ebben az esetben ez iszonyatos nagy melle szvsz. sajnos ez se a leheto legnagyobb homaly igazolas bar o azert szvsz kisse tul lett fizetve. sajnos ettol a teny meg teny marad meszaros defense alakul houstonban. a nose miatt en meg annyira nem aggodnek a texans szurkolok helyeben. egyreszt phillips rendszerebe
nem kell prototipikus vilagklasszisnak tuno nt. ratliff sem volt vmi tulhypeolt urge mielott nem kezdett vna jatszani masreszt
szvsz ha smith es watt birjak a gyurodest annyira h nickelben is elvigyek a falat akkor meg annyira sincs ra eletbevago szukseg.
több mint 13 éve
Nem Stez, ez fordítva történik 😊 Én kurva jó játékosokat igazolok. Amúgy nincs nálam. És nem én mondom, hanem a PFF, hogy pro bowlba való.
több mint 13 éve
tenor neked mindenki olyan kurva jó játékos, aki nálad van GM-ben 😊kérdezd meg a Bears fanokat, előző évben nem volt rossz, de előtte kritikán aluli végig tudtommal.. és amikor én láttam, akkor is szar volt.. ettől még lehet jó a Texansban, de amíg nem látom, addig nem így fogom elkönyvelni.. lesz egy PM-ünk, aki majd tesztelheti őt évente kétszer 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
JoJo viszont remek igazolás bár kérdés, mire megy egyedülStezEzt nem értem... Miért lenne egyedül? Tavalyi 1. körös CB, idei 2. körös...
több mint 13 éve
Eddig nagyon tetszik minden, maga a 3-4be valo atallas megoldasa, es a secondary fejlesztese, na de ki lesz a nose tackle? NT nelkul a 3-4 alapja nincs meg :/
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
PFFen Pro Bowlba vitték volna, csak mondom 😊 Nem biztos, hogy annyira fos.hát Danieal Manning idejövetelétől valahogy sosem tudtam rettegni, PM szét fogja dobálni, mert fosAz offseasonban csak a mackó drukkerek, utána majd meglátjuk. A Lovie-féle cover2-ben alapfeladatai voltak, botrányosan rossz játékosokat nem bírt kiszorítani a tavalyi évig, idén inkább a pályára sérülések miatt ritkán lépő Wright kapja meg a bizalmat. Egy sokkal agresszívabb secondary játékot megkövetelő sémában elég nagy az esély, hogy szétdobálják.füligjimmyVégre valami jó hír (mármint a divízió riválisoknak). 😊iktriad
JoJo viszont remek igazolás bár kérdés, mire megy egyedülStez
több mint 13 éve
Nem tudom mit hallottál róla, de biztos, hogy több mint a fele igaz. Arról ráadásul ritkán beszélnek, hogy futás ellen szvsz a legjobb corner a ligában. Nálunk teljes a letargia, hogy elvittétek, úgyhogy ha nem gond, nem gratulálok hozzá 😕nasheemSajnálom, ami a kulbotokkal történik, sok jó játékost veszítettek ebben az offseasonban, a klubnak fel kell tenni a kérdést, hogy miért van ez (nem csak a lové ez biztos), és jó lenne meg változtatni a csapat kúltúráját is. Remélhetőleg újra tudtok épülni és Andy Dalton egy jó kis nfl irányítóvá növi ki magát...
Ami Manninget illeti, gyakorlatilag nincs kezdő kaliberű safetynk, úgyhogy mégha a bears fanok szerint nem is ér ennyit, akkor is automatikus upgrade a csapatnál (így is kérdéses, hogy Quinn hogy tud majd szerepelni a másik safety poszton). Philips is sokszor hangsúlyozta, hogy az ő rendszere nem túl bonyolúlt, és a játékosokat az erőségei szerint játszatja. Valószínű komoly beleszólása volt az igazolásokba is, innentől az ő sara, hogy összerakja a védelmet. Nevekbe nincs hiány mostmár, kérdés mennyire tudja őket egy egységbe kovácsolni őket, nincs sok ideje rá...
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nagyon jó igazolás volt Joseph büszke vagyok az FO-ra 😊 Manninget majd meglátjuk milyen lesz.
több mint 13 éve
Megmondom őszintén nem nagyon ismerem Joseph játékát, nem sok Bengals meccset láttam, de ha a fele igaz annak, amit mondanak róla, akkor a secondarynk minősége máris exponenciálisan nőtt. DCNem tudom mit hallottál róla, de biztos, hogy több mint a fele igaz. Arról ráadásul ritkán beszélnek, hogy futás ellen szvsz a legjobb corner a ligában. Nálunk teljes a letargia, hogy elvittétek, úgyhogy ha nem gond, nem gratulálok hozzá 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
hát Danieal Manning idejövetelétől valahogy sosem tudtam rettegni, PM szét fogja dobálni, mert fosVégre valami jó hír (mármint a divízió riválisoknak). 😊iktriadAsszem idén már nem fog senki viccelődni a Texans secondaryvel:Az offseasonban csak a mackó drukkerek, utána majd meglátjuk. A Lovie-féle cover2-ben alapfeladatai voltak, botrányosan rossz játékosokat nem bírt kiszorítani a tavalyi évig, idén inkább a pályára sérülések miatt ritkán lépő Wright kapja meg a bizalmat. Egy sokkal agresszívabb secondary játékot megkövetelő sémában elég nagy az esély, hogy szétdobálják.füligjimmy
S Danieal Manning signs with Houston Texans, 4 years, $20 million, $9 million guaranteed.iktriad
JoJo viszont remek igazolás bár kérdés, mire megy egyedül
több mint 13 éve
Végre valami jó hír (mármint a divízió riválisoknak). 😊Asszem idén már nem fog senki viccelődni a Texans secondaryvel:Az offseasonban csak a mackó drukkerek, utána majd meglátjuk. A Lovie-féle cover2-ben alapfeladatai voltak, botrányosan rossz játékosokat nem bírt kiszorítani a tavalyi évig, idén inkább a pályára sérülések miatt ritkán lépő Wright kapja meg a bizalmat. Egy sokkal agresszívabb secondary játékot megkövetelő sémában elég nagy az esély, hogy szétdobálják.füligjimmy
S Danieal Manning signs with Houston Texans, 4 years, $20 million, $9 million guaranteed.iktriad
több mint 13 éve
Már-már pofátlanságba hajlóan jó csapatotok van az idényre, és így elsőre nem csak a PO-ra lehet könnyedén jó, hanem megkockáztatom akár SB-ra is, ha csak a névsorból indulunk ki.Most, hogy a végére értem a hsz-nek, már nem tudom sírjak-e, vagy nevessek... 😉
több mint 13 éve
Asszem idén már nem fog senki viccelődni a Texans secondaryvel:Az offseasonban csak a mackó drukkerek, utána majd meglátjuk. A Lovie-féle cover2-ben alapfeladatai voltak, botrányosan rossz játékosokat nem bírt kiszorítani a tavalyi évig, idén inkább a pályára sérülések miatt ritkán lépő Wright kapja meg a bizalmat. Egy sokkal agresszívabb secondary játékot megkövetelő sémában elég nagy az esély, hogy szétdobálják.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Durván erősít a Texans.Ahogy az ellenfelek szedik szét magukat a JAX-et kivéve, idén már lassan ti vagytok az esélyesek a Southban.