NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 507
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
megnéztem a meccset KÉTSZER!Az Braman (amúgy.)
a 6'6 magas DE a West Texas A&M-ről, Batman sokkal jobb volt, mint Reed.Höri
több mint 13 éve
megnéztem a meccset KÉTSZER!Szerintem Reed is kurva jó volt. Illetve McKnight szar. 😛
a 6'6 magas DE a West Texas A&M-ről, Batman sokkal jobb volt, mint Reed.Höri
több mint 13 éve
megnéztem a meccset KÉTSZER!a 6'6 magas DE a West Texas A&M-ről, Batman sokkal jobb volt, mint Reed.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a szezonban milyen teljesítményt fog nyújtani a védelem.
több mint 13 éve
Elvileg PS-rekord a 7 elért sack
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A statok alapján volt nyomás a Jets irányítóin 😀 Végre
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
a rookie Clay Matthews hasonmás Brooks Reed nagyon jól játszott a Jets ellen. :o nagyon ígéretes játékos 😊
több mint 13 éve
Huh, ezek szuper hírek. 😊 Köszi szépen!Remélem jó szolgálatot fog tenni nálatok.
Braman pedig a harmadosztályban játszott, nem hiszem, hogy bárki látott volna innen West Texas A&M meccset. 😀
több mint 13 éve
Maehlről milyen hírek vannak?SchleckAzt olvastam a rookie elkapóink közül neki megy a legjobban, egyik edzésen a nap legszebb elkapásai is az övé volt: szoros coverben, 180 fokot pördülve kapta el a lasztit. Kubiak, a HC, is dicséri. PS-ig szerintem biztos eljut, de még a rosterre is felférhet, ugyanis az 5. WR poszt kiadó, sok múlik majd az ST teljesítményén is
Terrence Tolivernek meg túl sok a dropja, ő neki már kevesebb esélye van, hogy a csapatnál maradjon, de azért még van bőven a preseasonból
Van egy UDFA LB Bryan Braman, akit sokan dicsérnek, hogy vadállat a TC-n, valami college szaki tud róla mondani valamit?
több mint 13 éve
Gabriel
525
Köszi Joey. Akkor a futójátékunk várhatóan nem sínyli meg Leach távozását. Remélem tényleg jó kis lead blocker. Amúgy én szeretem az ilyen csupaszív játékosokat, akik csendben teszik a dolguk, de eközben szétszakadnak a pályán.
több mint 13 éve
Visszaértem nyaralásból, történt egy pár kisebb változás. Megvan az új fullback, remélem jó lesz. Úgy tudom Vickers erőssége az elkapás, de blokkolni is tud, állítólag hasonlít a játéka Leachére. Gabrielpont fordítva, Vickers nagy erőssége a blokkolás, elkapásban jóval gyengébb. Viszont igazi csapatember, minden meccsen odateszi magát, jó lesz itt.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Gabriel
525
Visszaértem nyaralásból, történt egy pár kisebb változás. Megvan az új fullback, remélem jó lesz. Úgy tudom Vickers erőssége az elkapás, de blokkolni is tud, állítólag hasonlít a játéka Leachére. Pollard és Anderson új csapatban, az utóbbit eléggé sajnálom, nagyon kíváncsi lettem volna rá az új sémában mint pass rusher. Dobbins ILB depth. Mindig 3-4-ben játszott az NFL-ben. Csere volt a Chargersnél és a Dolphinsnál is, rosterhelyért hajthat. Ma jött a sérülések miatt Javarris Williams és Devard Darling. Nekik nem jósolok nagy jövőt.
több mint 13 éve
Megnyugtatóbb lett volna egy tapasztalt NT, remélem Ryans és Cushing hamarosan teljes értékű munkát fog tudni végezni.BondiÚgy tűnik azért még szüksége van időre...
Cushing practices; still has "a ways to go"
http://www.houstontexans.com/news/article-3/Cushing-practices-still-has-a-ways-to-go/1e1c293e-a228-437b-a54e-d517c2505f96
(többi maródiról is szó van a cikkben)
több mint 13 éve
Megnyugtatóbb lett volna egy tapasztalt NT, remélem Ryans és Cushing hamarosan teljes értékű munkát fog tudni végezni.
több mint 13 éve
köszi a leírást, hát én is nagyon csodálkoztam hogy miért nem hozunk valami normális NT-t, de reméljük a legjobbakat 😊Szombaton publikus edzés volt a TCn, szurkóli beszámolók, edzői nyilatkozatok alapján:
Watt: mindenki teljesen elégedett vele. Tényleg nagyon magas munkamorálja van és nagyon atletikus. Már több passzt is leütött a LoSnál (ebből sok látható a highlight videóján is), kiváncsi vagyok szezonközbe is menni fog e ez neki
Kareem Jackson: hullámzó teljesítményt nyújt, de ő jelenleg a második számú CB, leginkább Jason Allen jár ahhoz, hogy kiszorítsa, de rengeteg CBnk van még (Molden, McManis, Harris, McCain, Carmichael), és van bőven a preseasonból, meglátjuk hogy kilesz JoJo (1. számú CBnk) mellett a kezdő a a szezonnyitóra, és kitől kell majd megválnunk (Nem vagyok Kareem ellen tőlem maradhat a 2. CB poszton, de sokat kell javulnia tavalyhoz képest)
ILB: erősségnek kellene lennie, de Demeco még nem 100%-os (lesz e valaha? achilles sérülés nagy karrier romboló az nflbe) és Cushing mégcsak nem is edz a csapattal, a térdműtétje miatt, aggasztó a helyzet, de Sharpton és Adibi bizonyíthat most Cushing helyett
OLB: Mario passrushban durván nyomja, persze covering nem lesz az erőssége Reed: nehezen megy az átállása 4-3 DEből, egyenlőre nem lesz kezdő Barwin: rendbe jött, és jól tolja, szinte biztos ő lesz a kezdő Marioval szemben
Safety: meglepú módon inkább Quinn játszik SSként és Manning FSként, de Philips rendszerében mindkét safety inkább FS, egyértelműen Troy Nolan az 1. számú csere
NT: ingorálva lett az offseasonba a poszt, Earl Mitchellt állítólag Studdard (a csere guardunk) simán lenyomta 1 - 1 ben, Cody meg mindig szürke folt volt a csapatnál. Nem értem miért nem igazoltunk ide valami veteránt, túl sok a bizalom Mitchellben
Offfense: voltak és vannak apróbb sérülések, de a szokásos, tavalyihoz képest szinte változatlan felállás van. Vicker igazolása jó húzásnak tűnik, mert a szemlélők szerint James Casey egyenlőre nem alkalmas kezdő FBnek (hasonló megoldás kellett volna NT poszton is)DC
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Szombaton publikus edzés volt a TCn, szurkóli beszámolók, edzői nyilatkozatok alapján:Watt: mindenki teljesen elégedett vele. Tényleg nagyon magas munkamorálja van és nagyon atletikus. Már több passzt is leütött a LoSnál (ebből sok látható a highlight videóján is), kiváncsi vagyok szezonközbe is menni fog e ez neki
Kareem Jackson: hullámzó teljesítményt nyújt, de ő jelenleg a második számú CB, leginkább Jason Allen jár ahhoz, hogy kiszorítsa, de rengeteg CBnk van még (Molden, McManis, Harris, McCain, Carmichael), és van bőven a preseasonból, meglátjuk hogy kilesz JoJo (1. számú CBnk) mellett a kezdő a a szezonnyitóra, és kitől kell majd megválnunk (Nem vagyok Kareem ellen tőlem maradhat a 2. CB poszton, de sokat kell javulnia tavalyhoz képest)
ILB: erősségnek kellene lennie, de Demeco még nem 100%-os (lesz e valaha? achilles sérülés nagy karrier romboló az nflbe) és Cushing mégcsak nem is edz a csapattal, a térdműtétje miatt, aggasztó a helyzet, de Sharpton és Adibi bizonyíthat most Cushing helyett
OLB: Mario passrushban durván nyomja, persze covering nem lesz az erőssége Reed: nehezen megy az átállása 4-3 DEből, egyenlőre nem lesz kezdő Barwin: rendbe jött, és jól tolja, szinte biztos ő lesz a kezdő Marioval szemben
Safety: meglepú módon inkább Quinn játszik SSként és Manning FSként, de Philips rendszerében mindkét safety inkább FS, egyértelműen Troy Nolan az 1. számú csere
NT: ingorálva lett az offseasonba a poszt, Earl Mitchellt állítólag Studdard (a csere guardunk) simán lenyomta 1 - 1 ben, Cody meg mindig szürke folt volt a csapatnál. Nem értem miért nem igazoltunk ide valami veteránt, túl sok a bizalom Mitchellben
Offfense: voltak és vannak apróbb sérülések, de a szokásos, tavalyihoz képest szinte változatlan felállás van. Vicker igazolása jó húzásnak tűnik, mert a szemlélők szerint James Casey egyenlőre nem alkalmas kezdő FBnek (hasonló megoldás kellett volna NT poszton is)
több mint 13 éve
Adam SchefterAs of this morning, there are five teams over the salary cap: OAK $15.25 mil; PITT $8.5m; DET $7.8m; DALLAS $6.7m: HOUSTON $3.25m.
na alakul
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Akkor Slaton tuti menni fog, és jó pár embert restrukturálni fogunk.
több mint 13 éve
Adam Schefter szerint 8,5 M-val a cap felett vagyunk, péntekig ezt el kell tűntetni 😐
több mint 13 éve
Ár/értékbe most jobban megérte nekünk Vikcers. 3 millát kap 2 évre.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Neki kifejezetten örülök, jó FB (bár annyira nem mint Leach:/)adam8Sztem abszolút vállalható pótlás. Leach a legjobb, de Vickers is eléggé megbízható játékos.
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Neki kifejezetten örülök, jó FB (bár annyira nem mint Leach:/)
több mint 13 éve
Lawrence Vickers, FB jött a Clevelandtől