Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Asszem idén már nem fog senki viccelődni a Texans secondaryvel:

S Danieal Manning signs with Houston Texans, 4 years, $20 million, $9 million guaranteed.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Nagyon korrekt, fiatal defensetek lesz itt. Már csak egyedül a safety poszt vár megoldásra, de eddig kifejezetten tetszik ami itt lesz.
több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Houston gives J Joseph gets 5 years, $48.75 million and $23.5 guaranteed, including $12.5 signing bonus.szaba
Mégcsak azt se lehet mondani, hogy nagyon túlfizettük. Elégedettek lehetünk, nagyon.

FO is jól tettem szerintem, hogy nem várta ki Nnamdi döntését. Közbe lemaradhattunk volna Josephről is, és nagyon valószínű Asomughának is mi kínáltuk a legtöbbet, de úgy látszik ő nem akart hozzánk jönni vagy csak még több pénzt akar, de ez már nem is érdekes. Örüljünk Josephnek, elég korrekt áron sikerült megszerezni
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Houston gives J Joseph gets 5 years, $48.75 million and $23.5 guaranteed, including $12.5 signing bonus.
több mint 13 éve
Megmondom őszintén nem nagyon ismerem Joseph játékát, nem sok Bengals meccset láttam, de ha a fele igaz annak, amit mondanak róla, akkor a secondarynk minősége máris exponenciálisan nőtt. Biztos sok lovét kínáltunk neki, Leach csak discount áron maradhat.

És ahogy írtad is Newman, még safety pozícióba várható valaki
több mint 13 éve
Hergelés gyanánt:
Joseph has a better 2-yr YPA than Asomugha on nearly 3 times as many targets.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nagyon jó döntés,hosszabb távon jobb,mint Aso...várom a fejleményeket 😊

más

The Texans are reportedly one of three "finalists" in the race to sign free agent SS Danieal Manning.
The other finalists are unclear, but we suspect one is the Saints to replace coverage liability Roman Harper. The Vikings are also rumored to have interest. In Houston, Manning would play strong safety across from Glover Quin. He's drawn more interest than Harper, Michael Huff, and even Dashon Goldson.

az úgy igen kemény erősítés lenne a secbe,JoJo+Manning...

több mint 13 éve
Filed to ESPN: Texans reach agreement with former Bengals CB Johnathan Joseph on a five-year deal. Nnamdi to Jets looking more likely.

Éljen.
több mint 13 éve
Elég eseménytelen volt számunkra ez a nap, azt azért megemlíteném, hogy tegnap Leinartot és Butlert (első számú csere tackelünk) újra szerződtettük. Orlovskyt ilyen szerződéssel (3 milla per év) biztos nem tartjuk meg
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
The Texans have "moved into the lead" for free agent Nnamdi Asomugha, according to NFL Network's Michael Lombardi.
The Texans must be doing some serious restructuring. Lombardi says that Asomugha's money will be in the $12-$14 million per year range, which is more than the Texans were expected to fork over. Still, this could be a ploy from Asomugha's camp to drive the Jets' offer up. The bidding war is on for the best free agent available.

több mint 13 éve
Jacoby marad 3 év 10.5 millió melyből 3 garantált, szerintem korrekt
és versenyben vagyunk Weddle-ért is
Rashad Butler is marad
Leinart elment Seattlebe
és az általunk igazolt UDFA-k: http://www.chron.com/disp/story.mpl/sports/fb/texansfront/7670138.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+houstonchronicle%2Fspfbtxfront+%28HoustonChronicle.com+--+Houston+Texans+Football%29adam8
Jacobyért kicsit sokallom azt a 10 és fél millát, 1-2 millióval lehetett volna olcsóbb, de megértem az FOt, AJ után ő a legrobbanékonyabb reciverünk (kár hogy nem elég megbízható célpont), de ami még fontosabb ő az egyetlen értelmes visszahordó emberünk, és ez sokat nyomhatott latba.

Weddle meg maradt a Chargersnél, de ez nem volt meglepetés, ott akart ő maradni, a többi csapattal való tárgyalás csak az árfelhajtásért kellett (ami elég jól is sikerült).
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mi a bajod Harrisszel? 😀Wyatt
rookie. 2.körös
Kareem jackson elskörösen égett mint a rongy. pass rush newm hiszem h jobb lesz mint tavaly.
stbbraxa88
Neme????
Úgy, hogy érkezett Watt a 3–4-es DE-nek, Reed OLB-nek, átmegy oda Mario is, ott van még Barwin is, akitől nagy ugrást várok, ez kb 4 helyen jobb, mint nálunk spec 😀
Szerintem nagyon jó lesz a Texans 3–4-ben, pass rush is bőven lesz, szal ez nálam nem érv. Újonc és második körös, na bumm, nem ő lenne az első, akinek már az első éve sem szar 😊Wyatt
NA ez így ebben a formában IGAZ!!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
rookie. 2.körös
Kareem jackson elskörösen égett mint a rongy. pass rush newm hiszem h jobb lesz mint tavaly.
stbbraxa88
Neme????
Úgy, hogy érkezett Watt a 3–4-es DE-nek, Reed OLB-nek, átmegy oda Mario is, ott van még Barwin is, akitől nagy ugrást várok, ez kb 4 helyen jobb, mint nálunk spec 😀
Szerintem nagyon jó lesz a Texans 3–4-ben, pass rush is bőven lesz, szal ez nálam nem érv. Újonc és második körös, na bumm, nem ő lenne az első, akinek már az első éve sem szar 😊Wyatt
Jogos!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
rookie. 2.körös
stbbraxa88
Neme????
Szerintem nagyon jó lesz a Texans 3–4-ben, pass rush is bőven lesz, szal ez nálam nem érv. Újonc és második körös, na bumm, nem ő lenne az első, akinek már az első éve sem szar 😊

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
rookie. 2.körös
stb
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi a bajod Harrisszel? 😀

több mint 13 éve
Ha Weddle is aláír akkor már lassan túl jó lesz a D#. Már csak az új mesternek kell formába hoznia magát, hogy ezt a keretet ki is tudja használni.Shawn84
ha weddle aláír akkor még mindig nincsenek kezdőszintű CBkbraxa88
Brandon Harris és Kareem Jackson lenne, nálam.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ha Weddle is aláír akkor már lassan túl jó lesz a D#. Már csak az új mesternek kell formába hoznia magát, hogy ezt a keretet ki is tudja használni.Shawn84
ha weddle aláír akkor még mindig nincsenek kezdőszintű CBk
több mint 13 éve
Ha Weddle is aláír akkor már lassan túl jó lesz a D#. Már csak az új mesternek kell formába hoznia magát, hogy ezt a keretet ki is tudja használni.
több mint 13 éve
Jacoby marad 3 év 10.5 millió melyből 3 garantált, szerintem korrekt
és versenyben vagyunk Weddle-ért is
Rashad Butler is marad
Leinart elment Seattlebe
és az általunk igazolt UDFA-k: http://www.chron.com/disp/story.mpl/sports/fb/texansfront/7670138.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+houstonchronicle%2Fspfbtxfront+%28HoustonChronicle.com+--+Houston+Texans+Football%29

több mint 13 éve
A Texans szerzett pár biztató UDFA WR-t, főleg ha Tolliver is itt köt ki

Bubba Bartlett (TE/FB, Carroll College)
Jeff Maehl (WR, Oregon)
Zac Pauga (FB, Colorado State)
Pete Hendrickson (OT, Tulane)
Lestar Jean (WR, Florida Atlantic)
Terrance Tolliver (WR, LSU) ???iktriad
Maehl és Tolliver jó húzásnak tűnik. Kell egy kicsit frissíteni a WR csapaton.
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
UDFA:

Jason Teague CB TCU
Zane Parr LB Virginia
Adrian Taylor DL Oklahoma
Bryan Braman LB West Texas A&M
több mint 13 éve
Unrestricted FAs
96 Mark Anderson OLB/DE
57 Kevin Bentley ILB
93 Tim Bulman DE
78 Rashad Butler OT
54 Zac Diles ILB
77 Jarvis Green DE
12 Jacoby Jones WR
44 Vonta Leach FB
9 Matt Leinart QB
97 Damione Lewis DE
24 Karl Paymah CB
31 Bernard Pollard SS
64 Kasey Studdard G
1 Matt Turk P

több mint 13 éve
amúgy azért mert a Jets-Texans az első mnf a preszezonbanHöri
Köszi, ezek szerint a liga döntése volt, akkor nincs mit tenni.

Egyébként azt olvastam, alig vagyunk 7 millával a 120 milliós fizetési sapka alatt. Ez alapján felejtsük el Asomughát, szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog hozzánk jönni, és szerintem ilyen szűkös cap mellett, nem is nagyon forszírozuk majd. Leachel se tudom mi lesz, nem vagyok benne biztos, hogy megtartjuk, ha csak nem megelékszik valami kisebb pénzzel (nem top 3 FB fizu, amit kétlek). És ha valami jobb minőségű FAt akarunk szerezni, akkor lehet még pár nagy fizetésű játékosunk szerződését is újra kell struktúrálni. Azt se felejtsük el, hogy Jacoby Jonesnak sincs még szerződése, és jövőre Marioé is lejár...
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tollivert szeressük 😊adam8
Mondjuk pont ő még nem biztos érkező. A másik kettő sem tartozik azonban a kutyaütő WR-ek közé.