Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Tollivert szeressük 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Texans szerzett pár biztató UDFA WR-t, főleg ha Tolliver is itt köt ki

Bubba Bartlett (TE/FB, Carroll College)
Jeff Maehl (WR, Oregon)
Zac Pauga (FB, Colorado State)
Pete Hendrickson (OT, Tulane)
Lestar Jean (WR, Florida Atlantic)
Terrance Tolliver (WR, LSU) ???
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egyébként jó lenne tudni, hogy miért nálunk (és a Jetsnél) kezdődik a legkésőbb a TC (ha jól tudom vasárnap). Ilyen rövid offseasonnál minden nap számít...DC
túl egzotikus helyre mentek a fiúk nyaralni, aztán ritkán jár repülő.

(amúgy azért mert a Jets-Texans az első mnf a preszezonban)

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Egyébként jó lenne tudni, hogy miért nálunk (és a Jetsnél) kezdődik a legkésőbb a TC (ha jól tudom vasárnap). Ilyen rövid offseasonnál minden nap számít...
több mint 13 éve
Asomugha iszonyat túl van spirázva, a fizujáért azt egész secondary-t rendbe lehetne rakni... Carlos Rogers és Eric Weddle szvsz együtt kerül ennyibe, de hosszabb távon jó eséllyel a 3 évvel fiatalabb Joseph-fel is jobban jártok mondjuk Dawan Landry-val karöltveGyulus
Weddle le is nyilatkozta, hogy jönne hozzánk, ha a SD nem adja meg neki, amit szeretne: link . De azért az is lejön az interjúból, hogy szeretne maradni a Chargersnél, és nem hiszem, hogy az SD olyan buta lenne, hogy elengedje.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Na!!! Akkor kezdjük! Miután Goodell 1 érzéki, forró csókot lehellt DeSmith nyakára és a fülébe suttogta szeretlek, akár alá is írhat mihamarabb Asomugha. Majd ha Sensabaugh meg csak a lóvéra megy, akkor jöhet személyes kedvencem DeAndre McDaniel. Szignózhat Leach, Mark Anderson meg a többiek + Draftolt újoncaink. És mégis szép az élet.Gabriel
Asomugha iszonyat túl van spirázva, a fizujáért azt egész secondary-t rendbe lehetne rakni... Carlos Rogers és Eric Weddle szvsz együtt kerül ennyibe, de hosszabb távon jó eséllyel a 3 évvel fiatalabb Joseph-fel is jobban jártok mondjuk Dawan Landry-val karöltve
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Na!!! Akkor kezdjük! Miután Goodell 1 érzéki, forró csókot lehellt DeSmith nyakára és a fülébe suttogta szeretlek, akár alá is írhat mihamarabb Asomugha. Majd ha Sensabaugh meg csak a lóvéra megy, akkor jöhet személyes kedvencem DeAndre McDaniel. Szignózhat Leach, Mark Anderson meg a többiek + Draftolt újoncaink. És mégis szép az élet.
több mint 13 éve
Sensabaugh - egyébként nem tudom honnan származhat ez a név, elég nyakatekert - nyilatkozott is az ügyben:

“I could definitely see that if Dallas doesn’t work out,” Sensabaugh said, per Tim McMahon of ESPNDallas.com. “Wade’s a good guy, I already know his system and it would be an easy transition for me. I wouldn’t have to learn anything new, and at the same time, I’d be able to help the other guys learn Wade’s system. I could see that becoming an option.”

Sensabaugh, 28, played for Phillips with the Cowboys from 2009-10. He said that he would like to stay in Dallas but has to choose the best fit for himself.

“I’m going to make myself available to all 32 teams, shop myself around and see exactly what happens,” Sensabaugh said. “I’m just really excited about my chance to cash in.”

Hmm őszintének őszinte, de eléggé az jön le, hogy (csak) a lovéra megy...
több mint 13 éve
LaCanfora forrásai szerint élénken érdeklődni fogtok Asomugha iránt a FA-n (ha lesz persze),másodlagos opció pedig Johnathan Joseph lenne,továbbá az egykor Phillips-nek játszó safety,Gerald Sensabaugh is célkeresztben van.... 😊Newman
Asomugha szerintem nem akar majd idejönni, Sensabaugh viszont esélyes
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
LaCanfora forrásai szerint élénken érdeklődni fogtok Asomugha iránt a FA-n (ha lesz persze),másodlagos opció pedig Johnathan Joseph lenne,továbbá az egykor Phillips-nek játszó safety,Gerald Sensabaugh is célkeresztben van.... 😊

több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Én lendítek egyet a topic forgalmán 😉

AJ lett a hetedik legjobb játékos a ligában (a top100 szavazáson):
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Top-100-Andre-Johnson/105b8a7b-301e-4100-8d97-bc3a7fb668f0

Természetesen a legjobb WR ő lett:
http://top100.nfl.com/
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Találtam egy statot,gondoltam egy kicsit feldobja a topikot...
Foster nem csak yardokban vezette a RB listáját,hanem broken tackle-ben is,45-tel.Mögötte Chris Johnson 41-gyel második.Tehát kétségtelen,hogy a fal és Leach is fantasztikusan dolgozott,de azért Foster is kitett magáért. 😊

több mint 13 éve
Fájdalmas hogy mennyire nem történik semmi. 😕 Nemcsak a mi csapatunknál, hanem általában sehol. Andre kampányolgat nagy unalmában Leach megtartásáért, és Aso megszerzéséért. Kiborító hogy mennyi embert fosztanak meg a szórakozásától.Gabriel
Hát igen, és mennek az értékes napok. Ha lesz is megegyezés, gondolom elég rövid felkészülési idő fog maradni. A 4-3ról 3-4re átállás alapból nem lett volna egyszerű, pláne így.

Ha pedig nem lesz megegyezés és elmarad a szezon, akkor hatalmas pangás lesz itt a fórumon is
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Fájdalmas hogy mennyire nem történik semmi. 😕 Nemcsak a mi csapatunknál, hanem általában sehol. Andre kampányolgat nagy unalmában Leach megtartásáért, és Aso megszerzéséért. Kiborító hogy mennyi embert fosztanak meg a szórakozásától.
több mint 13 éve
A 2010-es év 20 legjobb meccsei közül a Redskins elleni győzelem lett a 18.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81fe2410/article/no-18-texans-rally-for-rousing-win-over-redskins
több mint 13 éve
Benne van a csapat az nso-n 😊
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/bombazo-ikerpar-a-houstoni-cheerleaderek-kozott-foto-video-2077420?nocacheBondi
Nagyszerű "sportteljesítményünkkel" ezt is elértük 😊
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Benne van a csapat az nso-n 😊
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/bombazo-ikerpar-a-houstoni-cheerleaderek-kozott-foto-video-2077420?nocache

több mint 13 éve
Én is úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta korábban, hogy 3rd-and-long szitukban váltani fogunk.kalasnikov
A legújabb nyilatkozatában már 5-2-t mondott Philips 😀

Egyébként a sok CB draft mellett, és az alapján amit Rick Smith GM mondott (hogy Kareemnél exponencális javulásra számítanak és amikor felvetették, hogy nem kell e veterán CB az egységbe, akkor azt mondta ne felejtsük el, hogy Jason Allen is a rosteren van), nem hiszem, hogy komolyan megpróbálnánk Asomughat, nagyon túl kellene őt fizetni, hogy ideigazoljon, és már valószínű őt se a pénz motiválja. Esetleg, ha mégsem lesz olyan nagy érdeklődés iránta és nem kell 100+ milliós szerződést kínálni neki...

Brandon Harrist meg tudom dicsértem és én is szerettem volna, hogy draftoljuk, de mielőtt elragadtatnánk magunkat ne felejtsük el, hogy a srác olyan 176-77 cm magas. Mindenki emlékszik még mi történt Alphonso Smithhel a Broncosnál. Nagyon sok mindennel kell kompenzálnia a magasságát, hogy ne csak egy nickel back legyen belőle.
több mint 13 éve
Szerk: mondjuk tényleg megjelent egy friss nyilatkozata Phillipsnek, ahol már inkább csak linebackerként beszél róla.DC
Én is úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta korábban, hogy 3rd-and-long szitukban váltani fogunk.
több mint 13 éve
NFL.COM-on most olvastam,h Wade Mariot 3-4 weakside LBként szeretné hsaználni...

6'7 290...álítólag NFL history legnagyobb OLBja lenne...

Vélemények?Rolni
Phillips lenyilatkozta, hogy Mariot körbe fogja mozgatni a védőfalban és a széleken, hogy minnél több 1-1 es szituációt tudjanak kialakítani. Gondolom ebből adódik, hogy néha 3-4 WLBt is fog játszani. De a feladata szinte mindig a puss rush lesz, és nem fog ő semmilyen elkapót fogni.

Az is lehet ledobatnak vele egy 10-15 fontot, hogy gyorsabb legyen, bár nem biztos, hogy szükség lesz erre. Ugyanis Phillips azt is elmondta már, hogy hosszú yardos, passz szitukban, ugyanolyan 4-3 endet fog játszani Mario, mint eddig is.

Persze puding próbája az evés, nyilván nem szerencsés, hogy a lockout miatt rövid lesz az offseason és kevés idő lesz a kipróbálásra és átállásra (ha lesz egyáltalán szezon).

Szerk: mondjuk tényleg megjelent egy friss nyilatkozata Phillipsnek, ahol már inkább csak linebackerként beszél róla.
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
NFL.COM-on most olvastam,h Wade Mariot 3-4 weakside LBként szeretné hsaználni...

6'7 290...álítólag NFL history legnagyobb OLBja lenne...

Vélemények?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Még egy kis Reed highlights videó: http://www.youtube.com/watch?v=32KAqii4lrk&feature=related
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Egyik nagy kedvencem a srác idén, nagyon jól jártatok vele 😀
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Ez a videó nekem is eszembe jutott, a választás után 😊

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szegény Peyton 😛