Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha vmi veterán min-ért meg lehetne szerezni, annak örülnék. Az én okom az rá, hogy rutinosabb, sikeresebb játékos nem is taníthatná J.J.-t.Gabriel
Vegulis 2 evre leszerzodott a Broncoshoz 10 milliaert , ez nagyon messze van a minimumtol, ennyit nyilvan nem ert meg nekunkDC
Igen, de ha beválik, nem csak ti bánjátok majd 😊 Mondjuk én nagyon szurkolok neki

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Ha vmi veterán min-ért meg lehetne szerezni, annak örülnék. Az én okom az rá, hogy rutinosabb, sikeresebb játékos nem is taníthatná J.J.-t.Gabriel
Vegulis 2 evre leszerzodott a Broncoshoz 10 milliaert , ez nagyon messze van a minimumtol, ennyit nyilvan nem ert meg nekunk
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Texans Pro Bowl WR Andre Johnson left morning practice with a dislocated left index finger; his status is uncertain.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tavaly elég sokat rontott, a lába nem túl erős. 35 valamennyi volt a net átlaga... Mondjuk mi sokszor puntoltunk az ellenfél térfeléről. Összességében vannak nála jóval rosszabb punterek. Holdernek is alkalmazható.
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ha már itt vagy mi a vélemény Maynardról?

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
milyen 3 csapatos punter csere zajlott le a Bears a Jax és köztünk 😀adam8
S úgy néz ki mi jöttünk ki belőle a legjobban 😀.
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
milyen 3 csapatos punter csere zajlott le a Bears a Jax és köztünk 😀

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Texans agreed to terms with P Brad Maynard on a one-year contract.

több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Ha vmi veterán min-ért meg lehetne szerezni, annak örülnék. Az én okom az rá, hogy rutinosabb, sikeresebb játékos nem is taníthatná J.J.-t.
több mint 13 éve
Köszi az infót DoM, ebből és amit olvastam az jön le, hogy a, sérülése óta nagyon leeresztett és nincs formába b, a sok sérülése miatt már nem lenne képes magas szinten játszani. Mindenesetre hétfőn jön hozzánk, gondolom a csapat orvosa megvizsgálja, ha megfelel depthnek talán jó lesz
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Mi is neki most a baja? Mennyire számít egészségesnek?DC
A jó ég tudja. Az elengedésének állítólag semmi köze a legutóbbi csípősérüléséhez. :rolleyes: Ty Warren szempontjából remélem, hogy Richard Seymour féle utóélete lesz egy másik csapatnál, amit Pats drukkerként elég zabosan fogadnék. Nem volt olyan offseason az elmúlt időszakban, hogy ne lett volna valami nagyobb műtétje. Elképzelhető, hogy csengettek neki.

Azt a szöveget nehéz bevenni, hogy nem illik a védelem tervezett változtatásaihoz, amiről a Boston Herald írt, mert elég univerzálisnak tartom, hogy gyak. bármilyen sémában megéljen a falban.
több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Leach hiányzni fog, de nem engedhettük meg magunknak (11 millát kap 3 évre a Ravenstől), kell a pénz a védelem erősítésére.
DC
Borzasztóan sajnálom. Egyik nagy kedvencem volt, hihetetlen jó meccsei voltak. Nehéz lesz pótolni. Meglátjuk Foster mire megy nélküle...
több mint 13 éve
Valami veterán NT és 3-4 DE mélységnek nem ártana még.
DC
"Former Pats DE Ty Warren is headed to Houston to visit with the Texans"
😊MarioAna
Köszi az infót
Én örülnék neki, ha valahol még játszana, bár nálatok sem lenne alap :/Wyatt
Mi is neki most a baja? Mennyire számít egészségesnek?
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Leach-Ravens.
A vicc az lenne ha hozzánk meg aláírna McClain.

Okoye és D. Anderson távozása nem csal könnyeket a szemembe.
Még szeretném ha Mark Andersont megtartanánk.

Watt kivételével már minden rookie aláírt, részleteket még nem tudok.
Érdeklődünk állítólag Ty Warren iránt a Cowboys-szal együtt. Ennek nem tudom mennyi valóságalapja van.Gabriel
Én örülnék neki, ha valahol még játszana, bár nálatok sem lenne alap :/

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
DC
"Former Pats DE Ty Warren is headed to Houston to visit with the Texans"
😊

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Kicsit lemaradtam itt a történésekben. Joseph és Manning jó erősítésnek tűnik, főleg az előbbi.
McClain pedig RB-t akar játszani, azért is jött el Baltimoreból

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Watt twitteréről:
Officially signed as a member of the Houston Texans! Can't wait to hit the field & get to work.
több mint 13 éve
Leach hiányzni fog, de nem engedhettük meg magunknak (11 millát kap 3 évre a Ravenstől), kell a pénz a védelem erősítésére.

Azt írták a kinti fórumon, hogy Watt twitterén kint van mostmár, hogy aláírt
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Leach-Ravens.
A vicc az lenne ha hozzánk meg aláírna McClain.

Okoye és D. Anderson távozása nem csal könnyeket a szemembe.
Még szeretném ha Mark Andersont megtartanánk.

Watt kivételével már minden rookie aláírt, részleteket még nem tudok.
Érdeklődünk állítólag Ty Warren iránt a Cowboys-szal együtt. Ennek nem tudom mennyi valóságalapja van.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
A punter Sepulveda vizitel Houstonban.ulpianus
???
Tegnap szerződtettük újra.
Remélem nem marad nálunk, sorozatban szakad az ACL-je és amúgy is csak egy átlagos szintre jó. És nálunk különben is az UDFA Aaron Bates-é a jövő.Robilluma
Twitteren írták normális forrásból. De attól még bármi lehet. Kipróbálni nem jelent semmit.ulpianus
vizitált, de ezen akciója után rögtön megegyeztünk vele
http://www.steelersdepot.com/2011/07/steelers-agree-to-terms-with-p-daniel-sepulveda/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
???
Remélem nem marad nálunk, sorozatban szakad az ACL-je és amúgy is csak egy átlagos szintre jó. És nálunk amúgy is az UDFA Aaron Bates-é a jövő, legalábbis remélem.Robilluma
az a hoteles Bates? 😉 brrrrrrrsutianap
Nem 😊 Az az elmeszint Harrisonnál jelentkezett 😊
A mi emberünk: http://www.youtube.com/watch?v=WqDMmi-xK48
3.9 GPA-s diploma, első punter csapatkapitány a Michigan State történetében. Jófiú 😊 . Na és 45-ös átlag utolsó évében

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
???
Remélem nem marad nálunk, sorozatban szakad az ACL-je és amúgy is csak egy átlagos szintre jó. És nálunk különben is az UDFA Aaron Bates-é a jövő.Robilluma
Twitteren írták normális forrásból. De attól még bármi lehet. Kipróbálni nem jelent semmit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
???
Remélem nem marad nálunk, sorozatban szakad az ACL-je és amúgy is csak egy átlagos szintre jó. És nálunk amúgy is az UDFA Aaron Bates-é a jövő, legalábbis remélem.Robilluma
az a hoteles Bates? 😉 brrrrrrr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
???
Remélem nem marad nálunk, sorozatban szakad az ACL-je és amúgy is csak egy átlagos szintre jó. És nálunk különben is az UDFA Aaron Bates-é a jövő.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
A punter Sepulveda vizitel Houstonban.

Állat vagyok, ami enni kér...