BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Giantsnél pl. Coughlin alatt szinte egyáltalán nem szoktak rookiek kezdeni, de még a tavalyi elsőkörös futónk sem biztos, hogy starter lesz. nem kell aggódnod Miska84 ha Werner nem lesz egyből All-Pro játékos 😊
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Ugye mondtam, hogy Bradshaw 1-2 gyakorlaton már részt vett, most viszont azt mondta, hogy szerinte még a héten elkezdhet fullosan edzeni. Jó volna nagyon.
Wernerrel kapcsolatban pedig megerősítették, hogy Mathis backupja lesz, a kezdő pedig Walden lesz, mert hogy futás ellen állítólag ő a jobb.
Viszont azt is mondták, hogy várhatóan a snapek 50%-ban simán játszani fog Werner, nagy lesz a rotálás.Stez
hát remélem is sokat fog játszani az első pick. a buffalon kívül nincs még egy csapat ahol ne lenne kezdő az első körös. (valószínű)
ilyen erősek vagyunk 😀Miska84
Most kezdődött el a TC, ez elég merész kijelentés.
Jó pár csapat van/lesz, ahol egyáltalán nem biztos, hogy kezdő lesz az első körösük.Stez
elfogadom, hogy necces kijelentés. kire gondolsz aki nem lesz kezdő? csak h első hét után megnézhessük 😊
persze sosem lehet tudni. de gyanúsan mindenki oda húzott először ahova égető volt. meg is kukkantottam mielőtt leírtam.Miska84
Hát például úgy tudom, hogy a Steelersnél igazából epont, hogy nem divat az elsőéves játékost kezdetni rögtön rookie évében. Mondjuk Jones vélhetően mégis kezd, mivel gond van az OLB poszton náluk. De ez náluk már nagy meglepetés. 😊
Habár Manuelről csak szépet és jókat írnak, a Bills egyáltalán nem biztos, hogy rögtön kezdőként fogja őt bevetni.
Wernernél már sok héttel ezelőtt tényként írták, hogy habár sokat lesz a pályán, de nem fog kezdeni.
A Falconsnál Trufant és Alford között TC battle van, az fog kezdeni, aki jobb. És habár manapság Trufant egyre javul a hírek szerint, a TC elején Alfordra nyálazott mindenki.
A Bengalsnál nem tudom, mennyire akarnak 2 TE-s felállásokkal nyomulni, de egyelőre Gresham a #1 TE.
De szerintem még van játékos, akinek egyáltalán nem biztos a kezdő helye, csak azért én sem olvasok minden csapattopikot. 😊

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Ugye mondtam, hogy Bradshaw 1-2 gyakorlaton már részt vett, most viszont azt mondta, hogy szerinte még a héten elkezdhet fullosan edzeni. Jó volna nagyon.
Wernerrel kapcsolatban pedig megerősítették, hogy Mathis backupja lesz, a kezdő pedig Walden lesz, mert hogy futás ellen állítólag ő a jobb.
Viszont azt is mondták, hogy várhatóan a snapek 50%-ban simán játszani fog Werner, nagy lesz a rotálás.Stez
hát remélem is sokat fog játszani az első pick. a buffalon kívül nincs még egy csapat ahol ne lenne kezdő az első körös. (valószínű)
Jó pár csapat van/lesz, ahol egyáltalán nem biztos, hogy kezdő lesz az első körösük.Stez
elfogadom, hogy necces kijelentés. kire gondolsz aki nem lesz kezdő? csak h első hét után megnézhessük 😊
persze sosem lehet tudni. de gyanúsan mindenki oda húzott először ahova égető volt. meg is kukkantottam mielőtt leírtam.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Jó pár csapat van/lesz, ahol egyáltalán nem biztos, hogy kezdő lesz az első körösük.

több mint 12 éve
ilyen erősek vagyunk 😀

több mint 12 éve
Viszont azt is mondták, hogy várhatóan a snapek 50%-ban simán játszani fog Werner, nagy lesz a rotálás.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
olyan szépeket írtok. csak mosolygok 😊
legyen így minden. mondjuk tényleg brutális mennyiségű és minőségű a DL-unk. chuck is azt mondta "stop the run" a többit úgyis megoldja vaughn meg gordy. 😉
szar lesz 1/32-n húzni 😀Miska84
Nem baj, valahogy megbékélünk a ténnyel

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
legyen így minden. mondjuk tényleg brutális mennyiségű és minőségű a DL-unk. chuck is azt mondta "stop the run" a többit úgyis megoldja vaughn meg gordy. 😉
szar lesz 1/32-n húzni 😀Miska84
Valami hasonlót akartam írni 😊 Várom a szezont és végre bátran fogok Colts játékosokat draftolni fantasy-be 😊

több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Harrison FB-nek!

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Igen.
Nálam Marvin Harrison fb lenne, de ugye jövőre lehetne, és ott toporog a másik Harrison, Rodney, aztán Jerome Bettis, Warrick Dunn, Zach Thomas, Walter Jones, vagy Shaun Alexander, Michael Strahan, Derrick Brooks, hogy csak a "korosztályból" mondjak.
Bemegy Dungy, és ennyi lesz a Colts Hof 2014.Sobri Jóska
Marv 100szor hamarabb bekerül HOFba, mint Rodney!

több mint 12 éve
szar lesz 1/32-n húzni 😀

több mint 12 éve
Nekem aztán mindegy, hogy Hilton, Whalen vagy Brazill lesz a következő ászunk, sőt, legyen mindegyik az. 😉 Csak arra gondoltam, hogy jó lenne azért egy méretesebb elkapó a szélre, mert ezzel a földszintes gárdával kiesik a playbook egy része, 1:1-ben csak a separation-ben bízhatunk, ezek a srácok a maguk 175cm, 80-85 kilójával nem fogják a cornereiket lebírkózni, az tuti. Az endzone közelében ez hátrány lehet.peterk2005
EZ-re ott van Wayne, mert ő azért 1-1-ben sokszor veri a cornerét, valamint most már villannia kell Fleenernek is. Plusz Allen, esetleg Kelley, ha megéli a rostert. A futóinkkal együtt elégnek kellene lennie, főleg amikor az ellenfélnek RB-FB passzokra is figyelnie kell majd, valamint arra, hogy Luck bármikor megindulhat.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Én Nevis-re és Ijalana-ra leszek kíváncsi, hogy kivergődnek-e a folytonos lesérülés ciklusból, vagy végleg keresztet vethetünk rájuk. Mert ha egészségesek, akkor minimum minőségi backupok lehetnének, de egy jó kezdő szint is bennük van.peterk2005
Ijalana szerintem simán kiszorítaná McGlynn a kezdőből. csak hát neki se volt még sok egészséges perce az NFL-ben

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem aztán mindegy, hogy Hilton, Whalen vagy Brazill lesz a következő ászunk, sőt, legyen mindegyik az. 😉 Csak arra gondoltam, hogy jó lenne azért egy méretesebb elkapó a szélre, mert ezzel a földszintes gárdával kiesik a playbook egy része, 1:1-ben csak a separation-ben bízhatunk, ezek a srácok a maguk 175cm, 80-85 kilójával nem fogják a cornereiket lebírkózni, az tuti. Az endzone közelében ez hátrány lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Hihetetlenul kivancsi vagyok Whalen-re! Mar a Stanfordos idokben is lattam benne raciot,egyre biztosabb, hogy siman van olyan jo mint Collie.FearTomi
És annyira porcelán is a srác? Vagy bírja a strapát?
Számomra egyébként az a kérdőjel vele kapcsolatban, hogy már van egy Hiltonunk, és ha észheztér, van egy Brazill-unk is törpékből. Kicsit soknak tartok egy harmadik "törpét" is a rosteren.

Én Nevis-re és Ijalana-ra leszek kíváncsi, hogy kivergődnek-e a folytonos lesérülés ciklusból, vagy végleg keresztet vethetünk rájuk. Mert ha egészségesek, akkor minimum minőségi backupok lehetnének, de egy jó kezdő szint is bennük van. A másik Chapman. Benne jobban bízom, sérülten is végignyomott egy college szezont. Ha az 1 év pihenés rendbetette az izületeit, akkor nagy steal lehet ott ahol elhoztuk, évekre megoldhatja a DT/NT posztot.peterk2005
Múltkor írtam, hogy Whalen kb. olyan mint Collie, csak nem annyira törékeny. Igazad van amúgy, csak mondjuk, ha választani kéne Whalen és Brazill között én Whalen-re szavaznék, Hilton meg amúgy is más tészta.

Szerk.: Amúgy még annyit hozzá, hogy Wes Welker-hez hasonlították többen is és azt mondták, hogy félelmetes módon tapad a labda a kezéhez.😊FearTomi
Na ez az.
Whalen nem egy kalapban van Brazillal és Hiltonnal.
Utóbbi kettő speedster és leginkább a sebességük a fegyverük, azonban valljuk be, hogy koncentrációs hibáik akadnak, emiatt is ejtik el a labdát, meg hát a kezük sem annyira jó.
Whalen ellenben egyáltalán nem egy gyors elkapó, a slotban lehet nagy fegyver szerintem, szélen annyira nem. Ellenben Collie meg azért szélen is jó volt.
És akkor kezdjük az alapoktól. 😊
Brazill ugyebár eltiltással kezd. Na most annak a Whalennek, akinek már egyetemen is Luck volt a /csapat/szobatársa és Hamilton dirigált, szerintem jobban fog feküdni a rendszer. Lehet ezt bizonyítja, hogy eddig remek TC-t nyom. Én nagyon bízom benne mindenesetre! És akkor ott van DHB, akinél eddig is féltünk a sérülésektől. Ha valami bibije lenne, akkor viszont Hilton egyből #2 WR lesz, Whalen meg slotban elég sokat kerülne pályára.
Whalen már Brazill eltiltásakor #4 WR volt a csapatnál, de amilyen jól játszik, csak erősíti a pozícióját, de aztán ha DHB-t kiszorítaná, az sem lepne meg. 😀
Remélem, hogy ő lesz a következő Cruz. Ugye ő is UDFA volt, ráadásul ő is IR-re kerül az első előszezonjában, vélhetően ugye azért, mert nem akarták, hogy elvigye őt más csapat.
Kísérteties a hasonlóság Whalennel és ugye tavaly mi is pedzegettük, hogy lehet Griff is azért került IR-re tavaly, hogy ne vigyék el. 😊
Egyébként nem rémlik, hogy Whalen porcelán lenne.
Bár ugye alapból én azt tippeltem, hogy Hilton megveri TC-ben DHB-t, de ez mellékes, hogy melyikük lesz a #2 vagy a #3 WR.

Wyatt: Persze, én általánosítottam most, de akad pár kivétel valóban.Stez
Ez a mondat meg olyan, mintha neked írták volna😀 "Chapman destroying running plays and Whalen catching almost everything."

több mint 12 éve
Hihetetlenul kivancsi vagyok Whalen-re! Mar a Stanfordos idokben is lattam benne raciot,egyre biztosabb, hogy siman van olyan jo mint Collie.FearTomi
Számomra egyébként az a kérdőjel vele kapcsolatban, hogy már van egy Hiltonunk, és ha észheztér, van egy Brazill-unk is törpékből. Kicsit soknak tartok egy harmadik "törpét" is a rosteren.

Én Nevis-re és Ijalana-ra leszek kíváncsi, hogy kivergődnek-e a folytonos lesérülés ciklusból, vagy végleg keresztet vethetünk rájuk. Mert ha egészségesek, akkor minimum minőségi backupok lehetnének, de egy jó kezdő szint is bennük van. A másik Chapman. Benne jobban bízom, sérülten is végignyomott egy college szezont. Ha az 1 év pihenés rendbetette az izületeit, akkor nagy steal lehet ott ahol elhoztuk, évekre megoldhatja a DT/NT posztot.peterk2005
Múltkor írtam, hogy Whalen kb. olyan mint Collie, csak nem annyira törékeny. Igazad van amúgy, csak mondjuk, ha választani kéne Whalen és Brazill között én Whalen-re szavaznék, Hilton meg amúgy is más tészta.

Szerk.: Amúgy még annyit hozzá, hogy Wes Welker-hez hasonlították többen is és azt mondták, hogy félelmetes módon tapad a labda a kezéhez.😊FearTomi
Na ez az.
Whalen nem egy kalapban van Brazillal és Hiltonnal.
Utóbbi kettő speedster és leginkább a sebességük a fegyverük, azonban valljuk be, hogy koncentrációs hibáik akadnak, emiatt is ejtik el a labdát, meg hát a kezük sem annyira jó.
Whalen ellenben egyáltalán nem egy gyors elkapó, a slotban lehet nagy fegyver szerintem, szélen annyira nem. Ellenben Collie meg azért szélen is jó volt.
És akkor kezdjük az alapoktól. 😊
Brazill ugyebár eltiltással kezd. Na most annak a Whalennek, akinek már egyetemen is Luck volt a /csapat/szobatársa és Hamilton dirigált, szerintem jobban fog feküdni a rendszer. Lehet ezt bizonyítja, hogy eddig remek TC-t nyom. Én nagyon bízom benne mindenesetre! És akkor ott van DHB, akinél eddig is féltünk a sérülésektől. Ha valami bibije lenne, akkor viszont Hilton egyből #2 WR lesz, Whalen meg slotban elég sokat kerülne pályára.
Whalen már Brazill eltiltásakor #4 WR volt a csapatnál, de amilyen jól játszik, csak erősíti a pozícióját, de aztán ha DHB-t kiszorítaná, az sem lepne meg. 😀
Remélem, hogy ő lesz a következő Cruz. Ugye ő is UDFA volt, ráadásul ő is IR-re kerül az első előszezonjában, vélhetően ugye azért, mert nem akarták, hogy elvigye őt más csapat.
Kísérteties a hasonlóság Whalennel és ugye tavaly mi is pedzegettük, hogy lehet Griff is azért került IR-re tavaly, hogy ne vigyék el. 😊
Egyébként nem rémlik, hogy Whalen porcelán lenne.
Bár ugye alapból én azt tippeltem, hogy Hilton megveri TC-ben DHB-t, de ez mellékes, hogy melyikük lesz a #2 vagy a #3 WR.

Wyatt: Persze, én általánosítottam most, de akad pár kivétel valóban.

több mint 12 éve

Szerk.: Amúgy még annyit hozzá, hogy Wes Welker-hez hasonlították többen is és azt mondták, hogy félelmetes módon tapad a labda a kezéhez.😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fitz jó pár évvel fiatalabb Reggienél, kétlem, hogy akkor fejezné be, amikor Reggie.
André is fiatalabb, de Reggienek van gyűrűje, és TD-je is több van. Nyilván be lehet hozni, de Andrénak azért rohadt brutális szezonokat kell nyomnia ehhez. Plusz ő manapság sérül is rendesen. Wayne annyira nem, lekopogom, ne is sérüljön.
Az a jó benne, hogy ő sosem a sebességéből élt, mert ugye az az, ami főleg megkopik, vagyis megkopna.
Szerintem egyébként be fog kerülni, ha nem is rögtön elsőre. Két év még van a szerződéséből, amit szerintem tutira ki is tölt, de igazából ha a csapatnak jól megy, akkor azon sem lepődnék meg, ha még rárakna majd 1-2 évet. Imádja a játékot, a csapatot, ha az egészségi állapota engedi, miért ne tenné.
Mondjuk ez nem most fog kiderülni. 😊Stez
Mondjuk akad pár freak, akik még 40 évesen is 4.3-akat futnak gond nélkül, szal azért ez sem mindig igaz 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline

Én Nevis-re és Ijalana-ra leszek kíváncsi, hogy kivergődnek-e a folytonos lesérülés ciklusból, vagy végleg keresztet vethetünk rájuk. Mert ha egészségesek, akkor minimum minőségi backupok lehetnének, de egy jó kezdő szint is bennük van. A másik Chapman. Benne jobban bízom, sérülten is végignyomott egy college szezont. Ha az 1 év pihenés rendbetette az izületeit, akkor nagy steal lehet ott ahol elhoztuk, évekre megoldhatja a DT/NT posztot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Whalenre én is, remélem, hogy túléli az előszezont és ezúttal nem sérül le. 😊Stez
Egy evet pihent, csak nem lesz gaz😊

több mint 12 éve
Whalenre én is, remélem, hogy túléli az előszezont és ezúttal nem sérül le. 😊

több mint 12 éve
ááá, annyira senki, soha

több mint 12 éve
Rhodes még csak 30 éves. miért nem igazolta le senki? mindig is szerettem a játékát. még csak veterán minimumot sem kellene fizetni..nekünk sem ártana a safetyben a mélyítés...lefeged féle backupok..hmm

több mint 12 éve
Rövid hírek a tegnapi edzésről:

- Luck az egész nap folyamán 26/35, és 6(!) TD-t dobott, pick nélkül.
- A fullos statja így már 195/286, 19 TD. Ugye már volt erről szó, ez a 7-7 és a 11-11 elleni gyakorlatok összesített statja.
- 7 különböző célponthoz volt sikeres passza, Wayne és Hilton is 7-7 elkapással zárt, előbbi TD-t is kapott
- A 2 minute offenseknél Harnish FG-ig vezette a csapatot, Hasselbeck passzát Vaughn az end zoneban leszedte, míg Luck TD driveot tolt 😊
- Whalen repeszt, Luck adott neki TD passzt, utána Hassie is, ez jó hír, nagy meglepetése lehet a szezonnak
- A védelem egyre jobb, ahogy a DL is. Nevis sack kiemelendő
- Fleenernek 4 elkapása volt, köztük egy TD is, bár Howellnek volt egy nagy védekezése rajta, egyszer viszont Coby nagy lasztit kapott el Sidbury mellett

Nem edzettek:

- S-LaRon Landry (knee), S-Joe Lefeged, G-Hugh Thornton (ankle), C/G-Khaled Holmes (ankle), S-Sergio Brown (hamstring), LB-Mario Harvey (hamstring), LB-Daniel Adongo (biceps), G-Joe Reitz (burner), S-Larry Asante (shoulder, AC joint), LB-Jerrell Freeman (shoulder).

Remélem, hogy Landry csak pihizett egy napot, ideges lennék, ha már sérült lenne. 😊Stez
Hihetetlenul kivancsi vagyok Whalen-re! Mar a Stanfordos idokben is lattam benne raciot,egyre biztosabb, hogy siman van olyan jo mint Collie.

több mint 12 éve
Rövid hírek a tegnapi edzésről:

- Luck az egész nap folyamán 26/35, és 6(!) TD-t dobott, pick nélkül.
- A fullos statja így már 195/286, 19 TD. Ugye már volt erről szó, ez a 7-7 és a 11-11 elleni gyakorlatok összesített statja.
- 7 különböző célponthoz volt sikeres passza, Wayne és Hilton is 7-7 elkapással zárt, előbbi TD-t is kapott
- A 2 minute offenseknél Harnish FG-ig vezette a csapatot, Hasselbeck passzát Vaughn az end zoneban leszedte, míg Luck TD driveot tolt 😊
- Whalen repeszt, Luck adott neki TD passzt, utána Hassie is, ez jó hír, nagy meglepetése lehet a szezonnak
- A védelem egyre jobb, ahogy a DL is. Nevis sack kiemelendő
- Fleenernek 4 elkapása volt, köztük egy TD is, bár Howellnek volt egy nagy védekezése rajta, egyszer viszont Coby nagy lasztit kapott el Sidbury mellett

Nem edzettek:

- S-LaRon Landry (knee), S-Joe Lefeged, G-Hugh Thornton (ankle), C/G-Khaled Holmes (ankle), S-Sergio Brown (hamstring), LB-Mario Harvey (hamstring), LB-Daniel Adongo (biceps), G-Joe Reitz (burner), S-Larry Asante (shoulder, AC joint), LB-Jerrell Freeman (shoulder).

Remélem, hogy Landry csak pihizett egy napot, ideges lennék, ha már sérült lenne. 😊