BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Melyik filmben is volt, hogy "mindenki higgadjon le a picsába"? 😊 peterk2005
Tán erre gondolsz? (nem valószínű)

Amúgy küldeném mindenki másnak is, aki klash44 miatt jött ide kommentelni, ha nincs releváns infótok a Coltsról, legyen akár TC akár FA témában, vagy valami poénos dolog akkor ne koptassátok a kezeteket meg a billentyűzetet feleslegesen (Toca, Süti meg a normális elemző elemző arcok persze kivételek)

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Egyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀

No fogjuk meg akkor a libát, tegyük fel hogy az a kérdés, hogy - valyon (Toca 😀 ) változott-e az az új kontraktussal, azzal hogy behatároltabban kevesebbek az újoncfizetések, az a metódus, hogy mivel jóval kevesebb anyagi oldalról a motiváció a bizonyításkényszerre, -elképzelhető-e az, hogy a frencsájzok idővel visszaállnak a jólbevett tanulóidős módszerekre, ahogy azt a venezuelai kollega szépen fejtette ki, pölö a steelers-menetrend szerint? Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.sutianap
Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32/ csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.Toca
Arra vagyok kíváncsi, hogy Sam-et a nyolvanmillás kotraktjával, igenis kutyakötelesség kiküldeni a tűzvonalba, de ha csak húszmillás a papírja, akkor csak szagolja, nézze, tanulja. Az ideiek közül ki lesz rögtön kezdő?sutianap
Amíg az 1/ elejét rááldozzák addig nem fogják padoztatni csak ha nagyon fos illetve ha van jobb alternaítva olcsón, szerződéstől függetlenül (mondjuk a 80 milla az 1/akárhány okán van).
Szerintem Smith és Manuel kezdő lesz idén, előbb vagy utóbb, hogy azok is maradnak-e passz 😀
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Most hogy mondod,ugye elment Addai,aki valljuk be sosem volt a toppon,szóval beruházhatnánk egy R.Rice-ra mert én még Ballardot is padoztatnám😀 na jó,többet azt hiszem nem kell posztolnom,mert rámszáll az egész Bowl.hu,és már lassan a Colts szurkolók is azt kívánják hogy valaki üldözzön el a Colts témától jó messzire 😛klash44
szerintem jól tolod, csak éppen egy ordenáré nagy faszság kommenttel kezdted a karriered, de hát ez mindenkivel megesik 😊 (Y)

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487

No fogjuk meg akkor a libát, tegyük fel hogy az a kérdés, hogy - valyon (Toca 😀 ) változott-e az az új kontraktussal, azzal hogy behatároltabban kevesebbek az újoncfizetések, az a metódus, hogy mivel jóval kevesebb anyagi oldalról a motiváció a bizonyításkényszerre, -elképzelhető-e az, hogy a frencsájzok idővel visszaállnak a jólbevett tanulóidős módszerekre, ahogy azt a venezuelai kollega szépen fejtette ki, pölö a steelers-menetrend szerint? Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.sutianap
Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32 csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.Toca
Arra vagyok kíváncsi, hogy Sam-et a nyolvanmillás kotraktjával, igenis kutyakötelesség kiküldeni a tűzvonalba, de ha csak húszmillás a papírja, akkor csak szagolja, nézze, tanulja. Az ideiek közül ki lesz rögtön kezdő?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve

Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32 csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szerintem minden Colts fan szívesebben látná Ricet vagy AP-t a csapatba, csak ez nem az EU foci hogy most 100 millát kifizetek Riceért hanem az NFL itt mások a szabályok és Rice nem elérhető számotokra (senki számára 😀 )Toca
Így is van, Rizsát még mi eszünk egy jó darabig 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487

No fogjuk meg akkor a libát, tegyük fel hogy az a kérdés, hogy - valyon (Toca 😀 ) változott-e az az új kontraktussal, azzal hogy behatároltabban kevesebbek az újoncfizetések, az a metódus, hogy mivel jóval kevesebb anyagi oldalról a motiváció a bizonyításkényszerre, -elképzelhető-e az, hogy a frencsájzok idővel visszaállnak a jólbevett tanulóidős módszerekre, ahogy azt a venezuelai kollega szépen fejtette ki, pölö a steelers-menetrend szerint? Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyébként a Rice-os felvetésem már csak önmagam parodizálása volt. Nem gondoltam komolyan,tisztában vagyok vele hogy hogyan működnek itt a Sign-ek😊klash44
Nem biztos, hogy pont jókor parodizáltad magad 😀
több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Egyébként a Rice-os felvetésem már csak önmagam parodizálása volt. Nem gondoltam komolyan,tisztában vagyok vele hogy hogyan működnek itt a Sign-ek😊

több mint 12 éve
Toca
Ha láttad volna,feltűnt volna hogy elfogadtam mások érvelését,és nem azért írtam utána is hogy én mit gondolok,hogy meggyőzzem őket,hogy az úgy is van,nem erőltettem rá senkire az én véleményem.😊 Csak próbáltam megértetni hogy más a véleményem,nem tartottam butának azt aki másképp gondolkozott,azért tartottam ki a véleményem mellett,mert én így gondoltam,és írtam is,hogy remélem csalódni fogok Luck-ba és jövőre csapatni fogja,és megcáfol engem, a muszáj-t viszont mindig is helytelenül írtam,de ezentúl figyelni fogok rá😊 Egyébként sajnálhatod hogy nem olvastad el mind a 4 oldalt😊

több mint 12 éve
Most hogy mondod,ugye elment Addai,aki valljuk be sosem volt a toppon,szóval beruházhatnánk egy R.Rice-ra mert én még Ballardot is padoztatnám😀 na jó,többet azt hiszem nem kell posztolnom,mert rámszáll az egész Bowl.hu,és már lassan a Colts szurkolók is azt kívánják hogy valaki üldözzön el a Colts témától jó messzire 😛klash44
Dehogyis hayd abba, csupán JJnek annyiban igaza van, hogy érdemes utána nézni olvasgatnod, vagy mondjuk nem tényt közölni hanem kérdezni bizonyos dolgokról mert vannak hiányosságaid.
Szerintem minden Colts fan szívesebben látná Ricet vagy AP-t a csapatba, csak ez nem az EU foci hogy most 100 millát kifizetek Riceért hanem az NFL itt mások a szabályok és Rice nem elérhető számotokra (senki számára 😀 )
több mint 12 éve
Tallu Indianapolis Colts 36
Valószínű ahogy írtad is #klash44 nem követted kiemelt figyelemmel a Colts mindennapjait, mivel ugye a csapat újjáépítése zajlik és a jelenlegi TC alatti ~90es keretből ~50 olyan játékosunk van, aki Ballardhoz és Luckhoz hasonlóan max a 2. évét kezdi az NFL-ben érezheted, hogy a felvetésed nonszensz, hogy az összes ilyen játékost padoztassuk évekig.
több mint 12 éve
Sziasztok, láttam itt ezt a kis vitát, és szeretném megvédeni Klash44 álláspontját, mert pont én is ilyenen gondolkodtam.
juancarloschavez
Na hát nagyon szépen köszönöm,hogy elgondolkoztál a mondanivalómon,és nem egyből lehurrogtál,mint a többi csapat szurkolóinak a többsége,örülök,hogy átjött az,amit ki akartam hozni a dologból..Félreértés ne essék,én nem vagyok egy Luck eláklenes,de ha van véleményem,azt hiszem a fórumon elmondhatom😊 Nem kell hogy mindenki egyetértsen velem,nem ez éltet,elfogadom azt,ha valaki másképp látja a dolgokat,viszont jó érzéssel tölt el,ha valaki hasonlóképpen gondolkozik mint én😊klash44
Nekem speciel 2 gondom van csak veled
1.Muszáj -t ly-nal írod több helyen is ami bassza a szemem 😀
2.JJ szerintem is rosszul állt hozzád, viszont ha van egy véleményed akkor
a., próbáld meg valamivel alátámasztani
b., ha nálad tapasztaltabbak elég komoly érvrendszerrel alátámasztják hogy amit mondtál az mért butaság, akkor azért érdemes néha elgondolkodni , mert ha leérvelnek és még mindig állítod a magadét az alapjába véve hülyeségnek tűnik (nem olvastam végig minda 4 oldalt lehet közben beláttad mért hülyeség amit írtál).

Luck padoztatásáról annyit, hogy perpill az NFL-ben kevés olyan ember van aki padról lett jó Schaub, Rodgers meg talán még 1-2 ember.
Emellett 1/1-es választottat csak akkor padoztatsz ha valami elit van előtte (PM lehetett volna).
Ha van egy fiatal NFL kész irányítód akire te a franchise-t építed, minek hoznál egy nála rosszabb vént vagy költenél játékost/picket egy nála picivel jobb éppen most ám hosszútávon semmitérő irányítóra, amikor a csapat többi része lyukas ? (Mellesleg ki lenne az aki értelmes áron ami megéri a csapatnak adna egy nála jobb és tapasztaltabb irányítót )
Ha Donovan McNabb a kedvenced nézd meg az ő 1.éves számait, hasonlóak Luckéhoz, kevesebb passzolt yard és kevesebb int, de ez egy pass heavy csapat volt.
Lucknak voltak GW drivejai, nem esett össze nyomás alatt, gyakorlatilag nem tudsz olyan kezdő QBt mondani akinek az 1. éves eredményessége / számai ilyen jók lettek volna.
Padon nem lehet megtanulni azt, hogy milyen amikor egy Jared Allen rohan az arcodba, nem lehet azt megtanulni milyen az amikor x ezer néző várja a stadionban, hogy te megfordítsd a meccset, nem lehet megtanulni, hogy az NCAAnél jóval gyorsabb NFL-ben mikor futhatsz, mikor dobhatod el a labdát és mikor van az hogy már hülyeség.
Lehet padoztatni, lehet hogy 1 év múlva érettebb lenne, de ezeket a hibákat akkor 1 év múlva követné el mert rohadt sok mindent csak a pályán tanulhatsz meg.

Lehet már 48x leírták sorry ha én vagyok a kurvasokadik 😀
több mint 12 éve
Igazad van😊 egyébként "Sobri" colts fan volt?😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 438 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne kezdj el kombinálni szépen kérlek,hogy regisztráltam egy új profillal,csak hogy megvédjem magam,és plusz egy emebr az én pártomat fogja,mert nem érdekel annyira a dolog Csak a "gyanús" megjegyzésed miatt hoztam felklash44
Erről beszéltem az imént. 😊 Ha semmit bem tudsz elengedni, és mindenre azonnal védekezően reagálsz, akkor hamar "Sobriként" végezheted. Pedig látod, most is neked volt igazad. 😊 (Fetomi régi fórumtárs, de be kell látnod, hogy egy 1 postos hozzászólásnál jogosan merül fel a kérdőjel. Csak tíz percet kellett volna várni, és tisztázódik a dolog anélkül, hogy megvédenéd magad. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Most hogy mondod,ugye elment Addai,aki valljuk be sosem volt a toppon,szóval beruházhatnánk egy R.Rice-ra mert én még Ballardot is padoztatnám😀 na jó,többet azt hiszem nem kell posztolnom,mert rámszáll az egész Bowl.hu,és már lassan a Colts szurkolók is azt kívánják hogy valaki üldözzön el a Colts témától jó messzire 😛

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 438 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként, a játszassuk, vagy padoztassuk mindig csak a QB-k esetén jön elő. Minden más pozícióban játszó top prospect esetén teljesen természetes, hogy már az első évében pályára kerül. Vannak akik azonnal kezdőként, de rotációban szinte kivétel nélkül mindenki. Pedig általában a RB-k kivételével nem képesek azt nyújtani az első évükben, amit később. (Az RB-k is csak azért kivételek, mert éppen a mérhető részét a játékuknak könnyebb elsajátítani - futni -, a nem mérhetőeket - blokkolás, elkapás, stb.- ők is később tanulják meg.)

Szóval, ha a QB rotációban pályára léphetne, akkor fel sem merülne senkiben a padoztatás gondolata.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
juancarloschavez 3
tudtam, hogy elfelejtem a végéről 😀 fetomy vagyok, csak a rendes nevemre nem tudtam bejelentkezni 😊

egyébként a válaszodra: nem is feltétlen arra gondoltam, hogy hoppá klasnek igaza van, mert bár már kicsit belekeveredtem azt hiszem le is írtam, hogy mostmár nem biztos, hogy jó ötlet lenne padoztatni. Csak magam is mindig keresem az extrémebb álláspontokat, lehetőségeket, ezért gondolkodtam el rajta, és amellett, hogy már nem padoztatnám, közel sem éreztem azt, hogy hú mekkora baromság. Igenis látom alapját a dolognak, és szerettem volna kinyilatkoztatni, hogy azért szegény srác ne legyen itt már egy elmebeteg idióta, mert éppen gondolt valami extrémet 😊
több mint 12 éve
peterk2005
Ne kezdj el kombinálni szépen kérlek,hogy regisztráltam egy új profillal,csak hogy megvédjem magam,és plusz egy emebr az én pártomat fogja,mert nem érdekel annyira a dolog Csak a "gyanús" megjegyzésed miatt hoztam fel

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem akarom a vitát tovább folytatni, de ahogy az újonc le lett támadva, főleg szerkesztői részről azért az nem azt mutatja számomra, hogy mennyire fontos az új fórumozó itt tartása. Igaz, hogy nem indokolta meg a véleményét, de azért finoman szólva is majdnem úgy tűnt nekem, hogy az eltakarítása lenne a cél.
Lehet normális módon kikérni a véleményét, vagy h indokolja.

Viszont a hangnemen gondolkozni kellene, mert néha az ember lát durvább ámokfutásokat...
több mint 12 éve
Sziasztok, láttam itt ezt a kis vitát, és szeretném megvédeni Klash44 álláspontját, mert pont én is ilyenen gondolkodtam.
juancarloschavez
Szia! Mielőtt válaszolnék, tedd már meg, hogy pár szóban bemutatkozol, mert egy ilyen vita után mindig "gyanús", ha hirtelen megjelenik egy frissen regisztrált emberke és az első postjával rögtön beszáll a vita közepébe. Te is és mi is jobban járunk, ha elkerüljük a félreértéseket. 😊

Amúgy üdv a fórumon. 😊

Szerintem Lucknak tett volna jót, ha legalább az első évében padozik, és bár mostmár talán rosszul jönne le, ha padra tennék, de alapvetően az elképzelés egyáltalán nem hülyeség.juancarloschavez
Tegnap az NFL networkön elemezték, hogy mi várható idén a tavaly virító, idén másodéves QB-któl. Felmerült az a kérdés is, hogy vajon mi a jobb: azonnal kezdetni a reménybeli franchise QB-t, vagy ültetni a padon, hogy tanuljon. Az egyik elemző Kurt Warner volt, aki azt mondta, hogy nem hisz a padon tanulásban, szerinte ott nem lehet tanulni. Padoztatni azt a QB-t kell, aki még valamiért nem kész, és még "iskolába jár". Nem jó a technikája, valamilyen sklillje nincs meg, stb. De azok a fiatalok, akiknek az alap skillsetje megvan, nem tudnak mit tanulni a padon, mert azokat a "szemináriumokat", amikre nekik van szükségük, már a pályán lehet elvégezni.

Szerinte egyébként a Colts legjobb offseason igazolása Hasselbeck, aki óriási pluszt fog nyújtani Lucknak a partvonalról. Minden edzésen, minden filmnézésen, majd a pályán, minden drive után ott lesz, és elmondja a véleményét, megosztja a tapasztalatait. Luck rengeget fog ebből profitálni. De szerinte fordítva ez nem működik hatékonyan. Ha Hasselbeck kezdene, akkor először is, Luck nem edzhetne a kezdőkkel. Másrészt kívülről látná csak azokat a játékszituációkat, amit meg kell oldani, nem pedig átélné. Többen is hozzászóltak még a témához, és hasonló felfogásban. Az volt a konszenzus, hogy ami tíz éve, húsz éve igaz volt, ma már nem igaz. Régebben muszáj volt padoztatni a frissen draftolt QB-kat, mert technikailag, fizikálisan sem voltak készek, de ma úgy jönnek már ki a fiatalok a főiskoláról, hogy a legjobbak technikai, fizikai, taktikai képzése alkalmassá teszi őket az azonnali kezdésre.

több mint 12 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
juancarloschavez
Erre válaszolva. Ha első évében lett volna egy olyan QB előtte mint teszem azt annó Favre Rodgers előtt akkor valóban padra kellett volna ülnie. De amilyen QB felhozatal volt itt abban az évben, mikor PM sérült volt és sikerült elérni az 1/1et akkor simán a kezdőbe kellett kerülnie Lucknak. Ő lett a franchise arca és szerintem elég jó játékkal sokat tett hozzá a szezonhoz, aminek PO lett a vége. Véleményem szerint most megtörné a pályafutását ha leültetnék a kispadra és teszem azt a kiégett Matt Hasselbeck kezdene, vagy az újonc Chandler Harnish. Mindezek mellett Hasselbecktől még így is tanulhat edzésen és a meetingeken, de Mattben már nincs annyi, hogy egy franchiset elirányítson.

kicsit off, de szerintem a Manning cut óta nem pörgött ennyire a Colts topic 😀

több mint 12 éve
juancarloschavez
Na hát nagyon szépen köszönöm,hogy elgondolkoztál a mondanivalómon,és nem egyből lehurrogtál,mint a többi csapat szurkolóinak a többsége,örülök,hogy átjött az,amit ki akartam hozni a dologból..Félreértés ne essék,én nem vagyok egy Luck ellenes,de ha van véleményem,azt hiszem a fórumon elmondhatom😊 Nem kell hogy mindenki egyetértsen velem,nem ez éltet,elfogadom azt,ha valaki másképp látja a dolgokat,viszont jó érzéssel tölt el,ha valaki hasonlóképpen gondolkozik mint én😊

több mint 12 éve
Azt meg kurva halkan megjegyezném, hogy pont teljesen igaz, hogy az utóbbi időben baromira lekezelő lett néhány admin a "falusi felhasználóval", valamint alapból kezdtek abba az irányba sodródni, hogy magatok is kifejezetten ki próbáljátok emelni, hogy az admin az biza nagy ember, vagy legalábbis sokkal fontosabb ember, többet ér a szava, mint bármely más fórumozónak.Stez
Tudod mi a számomra a szomorú? Az, hogy ha feltennék ezt amit leírtál kérdésként, hogy igaz-e, akkor magam is meglepődöm, de igennel válaszolnék. 😕

Talán amiatt történhetett, mert összemosódnak a fórum moderáció és a sporszakmai szempontok. Egy blogon, egy online újságban a szerkesztőnek feladata - sőt, talán a legfontosabb feladata - a szakmai színvonal gondozása. Azért, mert egy blog, egy online újság médium. De egy fórum nem az. A fórum - az eredeti latin jelentése is ez - a fonó, a piac, a kocsma, ahol az emberek összegyűlnek, és beszélgetnek. Egy ilyen hely esetén a moderáció feladata a viselkedési szabályok betartása, semmi más. A fórum moderációnak ugyanolyan feladatnak kéne lennie egy polfórumon, egy szakácsfórumon, mint egy footballfórumon, amit elméletileg egy olyan embernek is el kell tudnia látnia, aki egy tojásrántottát se tud megfőzni, vagy azt se tudja, hogy mi az a tojáslabda. Amint belekerülnek szakmai szempontok a feladatba, az óhatatlanul oda vezet, hogy a túrós csusza csak sósan, paprikásan lehet jó, mert a moderátor úgy szereti. Ezzel azok, akik cukorral eszik, kiszorulnak. Ez akkos is nagyon rossz, ha cukorral szerintem is ehetlen a csusza. 😀

Melyik filmben is volt, hogy "mindenki higgadjon le a picsába"? 😊

klash44: Szerintem sem tettél semmi rosszat, de ideje lenne túllépni a dolgon. Ha minden idetévedővel, akinek nem tetszik a postod, öt asszós "igazam van, nincs igazad" meccset vívsz egyénenként, akkor oda jutsz, hogy lesz kétszáz postod a semmiért, kétszázas vérnyomásod, és akár igazad van akár nem, meg fog többszöröződni azoknak az embereknek a száma, akik a pokolra kívánnan innen, mert szétfosódik a topic vitával. Kérdezted, hogy ki az a Sobri. Nos, ő egy amúgy rendes pali, aki pont ebbe a hibába esett bele többször is.

több mint 12 éve
juancarloschavez 3

Szóval én úgy gondolom, hogy igaz ez amit mondtatok, hogy playoffba ment és stb... milyen jó (bár mondjuk azért Flacco szidásában senkit nem zavar, hogy a gyerek megjött 2008-ban, azóta 5 szezont játszott, ebből 5 playoff, 1 SB győzelem, 1 SB MVP, mégis simán el van könyvelve szarnak) de szóval ez mind igaz. No de azért szerintem olyan nagyon nem játszott jól a srác. Kétségkívül tele voltak újoncokkal meg minden, nyilván nem volt egyszerű dolga, viszont azért akkor is sok az az int, alacsony az a completion% és rating is...

De még csak nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy egy konzervatívabb, vagy ha úgy tetszik régiesebb gondolkodású ember szemével nézve mitől lenne hülyeség az, hogy padozzon 1-2 évet az irányító? Az NFL átalakult, és már azonnal teljesíteni kell nem csak top pickeknek, de 2-3. körösöknek is sokszor, nincs idejük asszimilálódni, és ez sokszor meg is látszik a teljesítményükön. De pl. a Steelers a mai napig alkalmazza, hogy nem dobja be rögtön az első körös emberét sem, ha nem muszáj. 1-2 évük mindig szokott lenni belejönni a dolgokba, felvenni a ritmust, hogy ne 1yearwonderek legyenek, hanem hosszútávó biztos játékosok. Most vagy a steelersnél nem normálisak, vagy tényleg létező, és elfogadható állapot az, hogy akárhol húzom, azért adok időt neki.

Rodgersnek sem tett rosszat éppen a padoztatás, könnyen lehet most egy senki lenne, ha rögtön bedobják. Mert ha bedobják és leszerepel, akkor vége, de ha van ideje... mindegy

Szerintem Lucknak tett volna jót, ha legalább az első évében padozik, és bár mostmár talán rosszul jönne le, ha padra tennék, de alapvetően az elképzelés egyáltalán nem hülyeség. Csak tényleg, mára rajongó, szakértő, gm, mindenki elvárja, hogy akiért idén izgulunk a drafton az már idén produkáljon, különben nem ér semmit. Lehet, hogy 1-2 évig még gyenge lett volna a Colts nélküle (mert már tavaly is nyilván bőven tett hozzá), de utána sokkal magabiztosabban, tapasztaltabban szállhatott volna harcba. Mert most teszem azt nála is jön a sophomore slump akkor mi lesz? Még több int, még alacsonyabb rating, még alacsonyabb completion? Meg kellett volna neki adni azt az esélyt, hogy az újoncokkal teli offense előbb szokjon össze kicsit, ne neki kelljen bevezetni a játékba mindenkit azonnal, mikor neki is még segítség kéne. Szerintem az a hülyeség, hogy azért mert 1/2 volt, neki nem kell, és be lehet dobni. Be lehet, de senki nem úgy születik, hogy király NFL játékos, és egy QB poszton szerintem felesleges kockázat egy olyan játékost azonnal bedobni, akire amúgy 15 évig mondjuk számítunk.