Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez mindig érdekes kérdés, ki így, ki úgy látja. Én személy szerint abban hiszek, hogy nem szabad pihentetni. Ráadásul az edzői stáb az AFC North-ból érkezett, s az ottani attitűdbe ez nem is fér bele.Amúgy grat a szezonhoz, én kifejezetten örültem nektek, s irigykedtem Arians miatt, de ez legyen az én gondom. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én is úgy gondolom, hogy aki idén sérült már, vagy sérülékenyebb, az ne játsszon, viszont a fiatalok, a rookiek játsszanak csak. Nekik minden meccs, minden plusz tapasztalat fontos szerintem.Még azzal se lesz oroy, úgyhogy tökmindegy 😛 😛
Bár szerintem már a szünetre komolytalanná válik a meccs, annak ellenére, hogy a Texansnak nyernie kellene, hogy a Pats ne előzze be őket.
Mondjuk Freeman pihenhetne, amikor törött kézzel játszott már előző héten is, egy bunkóval kb. 😀
Redding is, Mathis is, Fleener is. Talán Vontaet is pihentetném, minden héten baj vana térdével vagy a bokájával. És aztán reménykedjünk, hogy Zbiko például visszatérhet rájátszásra. Kelleni fog!
Luck meg dobhatna 300+ yardot, jó lenne egy 4500 yardos szezon. 😛Stez
Mondjuk az vicces lenne, hogy egy esetleges győzelemmel visszavethetnénk a Texanst az afc 1st seedtől 😀
több mint 13 éve
Egyébként azt írják, hogy habár Pagano azt mondta, nem lesz pihentetés, de a második félidőben így is valszeg leültetik majd a kezdőket, a sérülések elkerülése miatt.
több mint 13 éve
Én is úgy gondolom, hogy aki idén sérült már, vagy sérülékenyebb, az ne játsszon, viszont a fiatalok, a rookiek játsszanak csak. Nekik minden meccs, minden plusz tapasztalat fontos szerintem.Bár szerintem már a szünetre komolytalanná válik a meccs, annak ellenére, hogy a Texansnak nyernie kellene, hogy a Pats ne előzze be őket.
Mondjuk Freeman pihenhetne, amikor törött kézzel játszott már előző héten is, egy bunkóval kb. 😀
Redding is, Mathis is, Fleener is. Talán Vontaet is pihentetném, minden héten baj vana térdével vagy a bokájával. És aztán reménykedjünk, hogy Zbiko például visszatérhet rájátszásra. Kelleni fog!
Luck meg dobhatna 300+ yardot, jó lenne egy 4500 yardos szezon. 😛
több mint 13 éve
arról nem is beszélve h ez a meccs úgymond tétnélküli, és bátran ki lehet próbálni olyan dolgokat, amiket alap esetben nem. Kezdjenek csak. De semmi kockáztatás ne legyen. Ha valakinek akár csak viszket is a talpa, inkább ne játszon.
több mint 13 éve
Állítólag kezdőket fog játszani végig Pagano. Ez az egyik legostobább dolog, amit idén hallottam. Legalább Lucknak ülnie kéne (ráférne egy pihenő, illetve minek legyilkoltatni a Texans DL-lel), valamint a félig sérülteket (Angerer, Davis, Redding, Mathis, Carter, stb) nem ártana hanyagolni. Egy dolog, hogy nem akarunk lefeküdni otthon, de az pihentetés előnyei sokkal messzebbre mutatnak, mint egy esetleges vereség/akár csak 1 sérülés is.Escaladekár lenne. abban van vmi, hogy akik nem teljesen egészségesek pihenjenek, de a rookiek, Luckkal az élen játszanak csak.
több mint 13 éve
Állítólag kezdőket fog játszani végig Pagano. Ez az egyik legostobább dolog, amit idén hallottam. Legalább Lucknak ülnie kéne (ráférne egy pihenő, illetve minek legyilkoltatni a Texans DL-lel), valamint a félig sérülteket (Angerer, Davis, Redding, Mathis, Carter, stb) nem ártana hanyagolni. Egy dolog, hogy nem akarunk lefeküdni otthon, de az pihentetés előnyei sokkal messzebbre mutatnak, mint egy esetleges vereség/akár csak 1 sérülés is.EscaladeSzvsz hazai pályán nem búcsúzhatunk cserecsapattal a nézőktől, muszáj a legtöbbet megtenni hogy legyőzzük a csoportriválisunkat.Egy Patsnél megérteném,hogy backupok kezdenek, vagy egy Atlantában. De sztem nálunk nem kéne. Maradjanak csak játékban, úgyis fel kell készülni a Ravens elleni idegenbeli meccsre. És az ellen a kezdőknek szerinted az lenne a legjobb,ha egy szar fos meccsel hangolódtak volna? (chiefs ellen kb 1 értékelhető teljesítményt nem tudnék mondani (költői túlzás))
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Állítólag kezdőket fog játszani végig Pagano. Ez az egyik legostobább dolog, amit idén hallottam. Legalább Lucknak ülnie kéne (ráférne egy pihenő, illetve minek legyilkoltatni a Texans DL-lel), valamint a félig sérülteket (Angerer, Davis, Redding, Mathis, Carter, stb) nem ártana hanyagolni. Egy dolog, hogy nem akarunk lefeküdni otthon, de az pihentetés előnyei sokkal messzebbre mutatnak, mint egy esetleges vereség/akár csak 1 sérülés is.

több mint 13 éve
Végig néztem. Szipogott mert azért nem lehetett könnyű ez az egész sem neki sem a családjának...Egy jó hírmegpróbáltam végignézni a sajtó tájékoztatót, de nem ment, mert folyamatosan szívta a taknyát és nagyon idegesített. De amúgy teljesen pozitív, nagyon lelkes😊FearTomi
Ha volt már, akkor sryCollapo
több mint 13 éve
Egy jó hírmegpróbáltam végignézni a sajtó tájékoztatót, de nem ment, mert folyamatosan szívta a taknyát és nagyon idegesített. De amúgy teljesen pozitív, nagyon lelkes😊
Ha volt már, akkor sryCollapo
több mint 13 éve
Egy jó hírHa volt már, akkor sry

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ezúttal gyors voltam, és máris elkészítettem a heti saját power ranking-emet, hogy legyen mit böngészni a bejglimajszolás közben. 😊 Hiába a győzelem, a Chiefs borzasztó rekordja miatt a 13. helyre kerültünk. De kit érdekel? 😊 Amúgy is, jövő héten bebizonyítjuk, hogy szerencsés ez a szám a Lucas Oil-ban a Texans ellen, Paganoval a partvonalon. 😉És persze minden topictársnak Kellemes Ünnepeket kívánok.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Jo ez, Luck az elso ket eveben rogton szembekerul a liga legjobb vedelmeivel, es remelhetoleg mindig ertekes tapasztalatokat szerez majd. 😀
több mint 13 éve
tök mindegy, bármelyiket verjük 😀 Ez sima 15-1, az az egy zakó is csak azért lesz, mert Luck hagyja nyerni PM-et, hogy minden csapat ellen meglegyen a W-jeStezA négy NFC meccset még nem számoltátok, jövőre a West jön, Frisco, Seattle, Rams, Arizona négyessel. Csücskösnek látszik, de ha idén a North ellen 3:1-et tudtunk csinálni, akkor jövőre sima 4:0 kell. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Colts owner Jim Irsay: "Chuck is here and he's healthy."
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
szerintem nem kell ahhoz hagynia...😀érdekes meccs lesz az biztos. Vajon PM td passzainál felállva tapsol majd a közönség? 😊
több mint 13 éve
tök mindegy, bármelyiket verjük 😀Illetve a maradék két hely2013 Indianapolis Colts Opponents14-2Höri
Home Houston, Jacksonville, Tennessee, Denver, Oakland, Arizona, St. Louis,
AFC East*
Away Houston, Jacksonville, Tennessee, Kansas City, San Diego,
San Francisco, Seattle, AFC North*Double B
North: Bengals
East: Dolphins(bár az utolsó fordulóban még a Jets egyenlíthet, 1-1 az egymás elleni mérlegük. olyankor mi dönt?)Double B
ez sima 15-1, az az egy zakó is csak azért lesz, mert Luck hagyja nyerni PM-et, hogy minden csapat ellen meglegyen a W-je
több mint 13 éve
East: Dolphins(bár az utolsó fordulóban még a Jets egyenlíthet, 1-1 az egymás elleni mérlegük. olyankor mi dönt?)Double BJets W és Dolphins L esetén a Jets lesz a csoportmásodik.
több mint 13 éve
Illetve a maradék két hely2013 Indianapolis Colts Opponents14-2Höri
AFC East*
North: Bengals
East: Dolphins(bár az utolsó fordulóban még a Jets egyenlíthet, 1-1 az egymás elleni mérlegük. olyankor mi dönt?)
több mint 13 éve
2013 Indianapolis Colts Opponents14-2
AFC East*
több mint 13 éve
Háááát én már nem bízom semmiben 😊mivel előrevetítettem a PM-Brady meccset, ez bele van kalkulálva 😊shadymost nekünk ki kéne kapni a Taxanstól h a Ravens után hozzájuk menjünk, nem? 😀Akkor ha a másik ágon kikap a Bengals a Pats/Ravenstől Double B
A másik ágon meg Denver - New Engalnd, finom 😊 És az AFC döntő meg Broncos-Colts, és nyerjen a jobb 😊shady
2013 Indianapolis Colts Opponents
AFC East*
San Francisco, Seattle, AFC North*
* Team from that division that finishes in the same spot in the 2012 standings.
- Opponents in italics are tentative.
több mint 13 éve
ezt ne kívánd, mert a védelmünk szétcsapja a kiégett Bradyt, sima 35-10 nekünk az a meccsúgy érted, kikapunk?
Luck nem felejtStez
több mint 13 éve
sztem a Ravens se fogja összetörni magát köv héten, ugyh nem fogtok lecsúszni 4. helyre😀
több mint 13 éve
ezt ne kívánd, mert a védelmünk szétcsapja a kiégett Bradyt, sima 35-10 nekünk az a meccsmost nekünk ki kéne kapni a Taxanstól h a Ravens után hozzájuk menjünk, nem? 😀Mi kikapunk a Finstől lecsúszunk a 4. helyre, és jöttök hozzánk a Wildcard körben 😀FViktor93
A másik ágon meg Denver - New Engalnd, finom 😊 És az AFC döntő meg Broncos-Colts, és nyerjen a jobb 😊shady
Luck nem felejt