Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
WR nyali lesz, Wayne ugyanis menni akar PM után, akárhová is megy. Sőt, még Saturday visszavonulása is kérdésessé vált, lehet ugyanis Ő is menne a duóval.
Nincs mese, WR-t kell draftolni korai pickkel, vagy piacról beszerezni egy minőségit, ez rémesen kevés lesz.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A mi Andrew-nk San Diegoban készül a Pro Day-re, annak a Bob Whitfieldnek a társaságában aki korábban Roethlisberger és Newton személyi edzője is volt.

több mint 14 éve
Barron szerintem csúszni fog 2/2-ig, ha csak valamelyik több korai pickes csapat be nem rántja, de ha nem, akkor pedig be is kell rántani nekünk
csak ne legyen Bobzilla, SS poszton olyanok vagyunk, mint a Lions a futókkal
de ha Wayne sem kér keveset, akkor viszont Garcon+Wayne árából simán hoznék egy komolyabb elkapót piacról, akkor beleférne

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
állítólag 35 milliót kapott volna Garcon 5 évre.Höri
aztakurva. halasak lehetunk utoljara a jo pierrenek h visszautasitotta 😀
igy sztem ala kene waynet iratni h meg egy 2-3 evre maradhasson aztan ugyis teljesen kioregszik.
több mint 14 éve
2/2-ért még belefér egy WR, vagy hátsó körös WR, és amit lehet 2-3.körben elhozni minőséget az menjen a védelembe?aztec
nem tudjuk mert wayne és garcon is ufa.

szerintem collie+egyik maradó WR mellé nem lesz 2. körös elkapó.
hátha bent marad Barron addig.

több mint 14 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 784
2/2-ért még belefér egy WR, vagy hátsó körös WR, és amit lehet 2-3.körben elhozni minőséget az menjen a védelembe?aztec
Én esélyesebbnek látom, hogy a 2. körben védő jön, ha már Pagano lett a coach. WR draftok jól szoktak sikerülni hátrébb is. Most pláne van választék. Jövőre szvsz nem fér bele megint ilyen szedett-vetett secondary.

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
2/2-ért még belefér egy WR, vagy hátsó körös WR, és amit lehet 2-3.körben elhozni minőséget az menjen a védelembe?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
gsn írta, hogy Polian megy az Espn-hez FA mozgást elemezni.

elvégre nála aktívabb manus nem igen volt az elmúlt években a piacon 😀Höri
nagyon helyes
már csak Caldwellt kell beküldeni szakkommentátornak 😀

több mint 14 éve
gsn írta, hogy Polian megy az Espn-hez FA mozgást elemezni.

elvégre nála aktívabb manus nem igen volt az elmúlt években a piacon 😀

több mint 14 éve
A nagy rebuildre pont elég az, hogy az egész védelmet át kell majd alakítanunk.

több mint 14 éve
Most találtam ( Ha pletyka akkor is aranyos)

An NFL Network dude said a source close to Irsay said he does not care if Griffin flies at the combine. Luck is the guy.

NFL Network-ös csávó mondta: Bennfentes forrás szerint, Irsay-t nem érdekli ha Griffin repülni is tud a commbine-n. Luck a választott.szf61
Szerintem nekünk ez a logikus. RG-re teljesen át kellene alakítani az offense-t, hogy tényleg ki lehessen használni az atletikusságát. Bandi jobban beleillik a Colts szerkezetébe szvsz.
Amúgy is Luck a híres nagy ígéret.

Arra, hogy zsebből dobálgasson ő kell nekünk.

Persze az is igaz, hogy itt a nagy rebuild

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A Skins idei 1-2-3. kört + 2013-mas 1. kört kínál állítólag a Rams 1/2-jéért.
Stez
Hát ez kapásból 4 kezdő játékost jelent. Nagyon örülnék ennek. Két számomra szimpatikus csapat járna jól.
több mint 14 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Most találtam ( Ha pletyka akkor is aranyos)

An NFL Network dude said a source close to Irsay said he does not care if Griffin flies at the combine. Luck is the guy.

NFL Network-ös csávó mondta: Bennfentes forrás szerint, Irsay-t nem érdekli ha Griffin repülni is tud a commbine-n. Luck a választott.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez nálam talán erősebb a Browns két első körénél, ha valóban csak annyit adnának, bár szerintem többet is még.Stez
és ugye ezt egy philadelphiai forrás hozta le; szóval pletyka, erősen pletyka.sapka
De nem is sietnek a cáfolattal...
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 689 — sapka
Ez nálam talán erősebb a Browns két első körénél, ha valóban csak annyit adnának, bár szerintem többet is még.Stez
és ugye ezt egy philadelphiai forrás hozta le; szóval pletyka, erősen pletyka.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Ez nálam talán erősebb a Browns két első körénél, ha valóban csak annyit adnának, bár szerintem többet is még.

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Aztán meglepünk mindenkit és berántjuk RGIII-at 😀
Mondjuk a Browns és a Skins között eléggé brutális licitháború kezd kialakulni az 1/2-ért, a Rams talán már örül is az 1/2-nek, hatalmasat nyernek rajta.Stez
A Browns két első körös pickje nagy előny az indulásnál.A Skins mivel tudná lenyomni a Browns idei két első körös pickjét?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Aztán meglepünk mindenkit és berántjuk RGIII-at 😀
Mondjuk a Browns és a Skins között eléggé brutális licitháború kezd kialakulni az 1/2-ért, a Rams talán már örül is az 1/2-nek, hatalmasat nyernek rajta.

több mint 14 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Gondolom sok kétség nem volt bennünk eddig sem, hogy ki lesz az első körös választásunk.

Ehhez már csak egy morzsányi adalék.

Csapatok akikkel RG III interjúzott a combine alatt: Browns, Dolphins, Chiefs, Eagles, Jaguars, Bills, Redskins.

Csapatok akikkel Andrew Luck interjúzott a combine alatt: Colts

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Én meg azt mondom, hogy WR-t akkor draftoljunk 2/2-re, ha esik Jeffery, vagy valamelyik jobb elkapó. De nem fog. Ha meg Garcon megy, szerintem nem ártana vagy minőségibb WR-t piacozni, vagy draftolni, mert ez így baromi kevés lesz Lucknak. Wayne meg vén fasz, nincs már sok ideje, hát akkor nosza, foglalkozzunk most a WR kérdéssel, ha már Garcon 7 milláját rá tudjuk áldozni valaki másra.

több mint 14 éve
Szerintem a WR kérdést most a drafton kellene megoldani. Sok minőségi játékos van. Még a 3. vagy akár a 4. körben is foghatunk egy jó elkapót. Mondjuk akkor nem ártana megtartani Reggiet 1. számú WR-nek.

több mint 14 éve
Én leszarom Manninghamet, Vincent Jackson sokkal jobb Garconnál, akkor már Őt dobjuk meg valami 9-10 millás fizetéssel. Azt én úgy gondolom, el is fogadná. Annyival meg simán jobb Garconál, hogy plusz 2-3 millát rráldozzunk, ha már minőségibb FA-t hoznánk..

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 407 — NFL bracket champion '26
Öhm, ennyiért, vagyis évi 7 millióért az általad emlegetett és csodált Garcon sem elhozható, ugyanis épp most utasította vissza. Csak emlékeztetnélek rá, mielőtt félreártenéd.
Itt jön be Ulpi kérdése, mennyit akarhat, évi 9-10-et? Valszeg igen. Na ennyiért viszont én szerintem még talán Vincent Jackson is aláírna, vagy Colston/Steve Johnson talán. És Ők sokkal jobbak Garconnál. Garconnak csak a sebessége a fegyvere.
Kb. egy szinten van Manninghammel azzal a különbséggel, hogy Manningham 7-ért simán aláírna szvsz és még kiröhögné az FO-t, hogy lehúzta.Stez
+1, azt leszámítva h azért Manningham nem csak a sebességéből él, ha már hasonlítani kéne Garcon vmelyik FA Wr-hez stílusban az szvsz ink DeSean.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Öhm, ennyiért, vagyis évi 7 millióért az általad emlegetett és csodált Garcon sem elhozható, ugyanis épp most utasította vissza. Csak emlékeztetnélek rá, mielőtt félreártenéd.
Itt jön be Ulpi kérdése, mennyit akarhat, évi 9-10-et? Valszeg igen. Na ennyiért viszont én szerintem még talán Vincent Jackson is aláírna, vagy Colston/Steve Johnson talán. És Ők sokkal jobbak Garconnál. Garconnak csak a sebessége a fegyvere.
Kb. egy szinten van Manninghammel azzal a különbséggel, hogy Manningham 7-ért simán aláírna szvsz és még kiröhögné az FO-t, hogy lehúzta.

több mint 14 éve
wmitty Indianapolis Colts 732 — Colts fan
(már kérdés, hogy ez a kínált szerződés így is túlzásnak tűnik - hogy/ha nem fogadja el, az meg végképp)

Otthonom MisColts