Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Fredo
205
No akkor ha jól számolok a 3., mutatóban a közös ellenfelek ellen Indy 5-3 Jax 4-4. Persze ez az ideális esetben 3 Colts win 2 Jax 2win 1L esetén... Ez létrejöhet, de az nflt ismerve (főleg az idei teljesen kiegyenlített szezon) nem tennék rá nagy összeget hogy így lesz...A lényeg hogy kezünkben a sorsunk ami nem sok csoportban lenne így ilyen mutatóval. Én optimista és bízok a csapatban, de nagyon-nagyon nehéz lesz.
több mint 13 éve
a sorsunk a kezünkben van az a legfontosabbOrkÉn is ezt érzem tényleg a legfontosabbnak.
Az elképzelt téves szabály, miszerint az egymás elleni pontkülönbség számítana, kézzelfoghatóbbá tette volna a dolgot, mert a többi meccs nyerésén kívül konkrétan ki-ki találkozóként mehetnénk neki a Jax-nak, mondván, 4 vagy több ponttal kell győzni oszt jónapot.
De ha - három W esetén - enélkül is tutira megvan az áhított cél, annál jobb.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Ork vagy valaki homályosítson már fel légyszi, hogy ha nyerünk 3-at a Jax 2-t akkor ki a csoportgyőztes?itt lehet játszogatni és mutatja mi lesz a helyzet: http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine
Saját számításaim szerint : W egyenlő, egymás elleni egyenlő, csoportmérleg egyenlő, főcsoportmérleg egyenlő. Ezután melyik mutató jön?Fredo
a lényeg hogy azzal hogy a Jaguars verte az Oaklandet az utolsó két héten legalább azt kell hozni mint a Jaguarsnek
tehát mindenképp az utolsó héten dől el a dolog ha mi leszünk a befutók
a sorsunk a kezünkben van az a legfontosabb
több mint 13 éve
Ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét- ő nyeri a diviziót- mindegy mit csinál más.iktriadIlletve ha kikapunk a Raiderstől, a Houstonnak meg kell vernie a Jaxet utolsó héten.
Ez a két reális rájátszásba jutási esélyünk.
több mint 13 éve
Ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét- ő nyeri a diviziót- mindegy mit csinál más.
több mint 13 éve
Ork vagy valaki homályosítson már fel légyszi, hogy ha nyerünk 3-at a Jax 2-t akkor ki a csoportgyőztes?1. Egymás elleni győzelem-vereség mutató
Saját számításaim szerint : W egyenlő, egymás elleni egyenlő, csoportmérleg egyenlő, főcsoportmérleg egyenlő. Ezután melyik mutató jön?Fredo
2. Divízión belüli jobb győzelem-vereség mutató
3. Közös ellenfelek ellen elért jobb győzelem-vereség mutató
4. Konferencián belüli jobb győzelem-vereség mutató
5. Legyőzött csapatok erőssége
6. Sorsolás erőssége
7. Konferencián belül elért jobb kombinált helyezés a szerzett, és az engedett pontok alapján
8. Ligán belül elért jobb kombinált helyezés a szerzett, és az engedett pontok alapján
9. Közös ellenfelek ellen szerzett több pont
10. Az összes mérkőzésen szerzett több pont
11. Több szerzett touchdown
12. Pénzfeldobás
ha jól tudom így jön!
több mint 13 éve
Én eddig, magamban úgy kalkuláltam, hogy jobban kell megverni őket, mint anno ők minket. (Nagyobb különbséggel.) Nem?wmittyPontkülönbség nem játszik ilyen szempontból (valami sokadik tiebreaker a szerzett pontok, de nem egymás ellen, hanem totál).
több mint 13 éve
Én eddig, magamban úgy kalkuláltam, hogy jobban kell megverni őket, mint anno ők minket. (Nagyobb különbséggel.) Nem?
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Fredo
205
Ork vagy valaki homályosítson már fel légyszi, hogy ha nyerünk 3-at a Jax 2-t akkor ki a csoportgyőztes?Saját számításaim szerint : W egyenlő, egymás elleni egyenlő, csoportmérleg egyenlő, főcsoportmérleg egyenlő. Ezután melyik mutató jön?
több mint 13 éve
Post game interjú Peytonnal: http://www.youtube.com/watch?v=gkuD4PBjN4oaz MVPs résznél besírtam a röhögéstől 😊 köszi
Nagyon jó. 😀peterk2005
több mint 13 éve
Ahhh, most láttam mit művelt White meg Wayne bár inkább az előző az end zone-ban 😀 Így utólag vicces de nem volt semmi... 😊
több mint 13 éve
Nem baj Jeff 😊“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Újra megnéztem a meccset és a fő tanulság: Linkenbach > CJ. Futásban, protectionben. Nyilván nagy rizikó ilyenkor blinde-side tackle-t váltani, de muszáj lenne... Francisco pedig még rosszabb volt, mint emlékeztem. Nagy mázli, hogy ilyen reménytelen szögeket válasz, így körbefutni sem kell.
több mint 13 éve
Post game interjú Peytonnal: http://www.youtube.com/watch?v=gkuD4PBjN4oNagyon jó. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Fanciscoval ellentétben Tryon egyre jobban tetszik. Ebből a srácból még lehet valaki.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Most pótoltam be a hiányosságomat (gáz, de az év legnehezebb hete előtt nem engedhettem meg a teljes belsőóra kivégzést). Btw, köcsög TYT, ESPN America rulz.Nyertünk, de sokkal szenvedősebbre sikerült, mint ahogy kellett volna. Ez a tackling a világ szégyene, itt van a szemem előtt MJD plusz 10-12 yardja minden contact után. A mi CJnk nagyon szar, Diem hülye, Saturday hektikus. Nesze neked veterán fal. Bethea továbbra is primadonnát játszik (kb a 4. olyan TD, amikor az 1-2 yardoson nekiugorhat az elkapónak, aki háttal áll még neki = 4 TD), és az idei 2. kezébe eső amatőr picket ejti el. Francisco viszont tegnap átlépte a legendás Gardner-szintet. Hivatalosan is az utóbbi 10 év legrosszabb Colts kezdőjátékosává vált. Innen a Balkán mellől is gratulálunk neki!
Peyton jó volt, viszont az utolsó 2 futójátékunkat szerintem már megbánta. Garcon a sok szenvedés után zsinórban a 3. meccsén néz úgy ki, mint egy NFL WR. Hosszú hét, Jax. Félek attól a meccstől, ha nem jön vissza pár játékos, kezdve Joval és Clinttel, akkor szerintem komoly bajok lesznek.
Nem mellesleg: Papas mellett 2 esőerdőből importált majom is lehozta volna a tegnapi közvetítés színvonalát.
több mint 13 éve
fogadtam a Jaxre, szóval tuti kikapnak 😛hétvégén simán nyer a Raiders 😛Hörinincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀OrkPersze, de azért csak jobb lenne, ha a jövőheti meccsre már egyenlő állással mennétek! És ha legyőzitek a Jags-t, utána akár tőlünk ki is kaphattok, hogy mi is egy izgalmas csoportrangadót játszhassunk, ne csak ti 😀
Egyébként valszeg kikapunk most a Jags-től is és sajnos a Coltstól is, míg az előbbi talán egy súlycsoport, de a Colts, azért jóval előbbre jár, még így viharverten is!Bruce
több mint 13 éve
hétvégén simán nyer a Raiders 😛Persze, de azért csak jobb lenne, ha a jövőheti meccsre már egyenlő állással mennétek! És ha legyőzitek a Jags-t, utána akár tőlünk ki is kaphattok, hogy mi is egy izgalmas csoportrangadót játszhassunk, ne csak ti 😀Hmm, most aztán szurkolni kell a Raidersnek, hogy segítsen egy kicsit! Pl győzze le a Jags-t 😀Brucenincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀Ork
Egyébként valszeg kikapunk most a Jags-től is és sajnos a Coltstól is, míg az előbbi talán egy súlycsoport, de a Colts, azért jóval előbbre jár, még így viharverten is!Bruce
több mint 13 éve
lazán nyertünkOrkAzt hiszem, számomra azért izgalmasabb volt, mint másoknak... Az első félidőt még éjjel, de a másodikat csak ma délután ismétlésben láttam.
Na most szépen elmentünk az elején, csakhogy annyit tudtam már a netről (Fantasyből), hogy Bironas 4 extrapontot rúgott. (Mást nem tudtam a meccsről.) Ebből világos volt, pláne mikor 27-ünk volt hosszú időn át, hogy az pont kevés lesz, mert 4 extrához kell, ugye, legalább 28 összpont... Szóval a hajam kihullott az aggodalomtól, míg Vinatieri be nem rúgta a szükséges plusz 3-at 😊
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Blair azért megpróbálta kicsit szorossá tenni a meccset, vele is előfordulhat néha 1-2-szer, hogy nem fog ki jó napot
több mint 13 éve
sima W, Taj Smith pedig simán MVP 😀
több mint 13 éve
Persze, de azért csak jobb lenne, ha a jövőheti meccsre már egyenlő állással mennétek! És ha legyőzitek a Jags-t, utána akár tőlünk ki is kaphattok, hogy mi is egy izgalmas csoportrangadót játszhassunk, ne csak ti 😀Hmm, most aztán szurkolni kell a Raidersnek, hogy segítsen egy kicsit! Pl győzze le a Jags-t 😀Brucenincs rá feltétlen szükség, ha a Colts megnyeri a maradék 3 meccsét akkor biztos csoport győztes, szóval fontosabb lesz hogy az Oakland azzal segítsen hogy kikap tőlünk 😀Ork
Egyébként valszeg kikapunk most a Jags-től is és sajnos a Coltstól is, míg az előbbi talán egy súlycsoport, de a Colts, azért jóval előbbre jár, még így viharverten is!