NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Szegény Jerry, így esélytelen a 45 fős keretbe jutása. Az élet nem fair.EscaladeJerry ki? (Had ne nézzem végig a rostert. 😊)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szegény Jerry, így esélytelen a 45 fős keretbe jutása. Az élet nem fair.EscaladeŐ a titkos playoff fegyverünk, addig rejtegetjük a többi csapat elől. 😀
több mint 13 éve
Jo a sérülése óta először teljes intenzitású edzésmunkát végzett!Newton szintén, így Hamlinnel bezáródik a safety vásár. Hart először edzett, Session limitáltan, Hayden és CJ viszont továbbra is pihen. Az altatás hivatalosan is befejeződött, reszkess NFL, itt jön az Addai-DBrown-Hart-JJames-Rhodes expressz.
Szegény Jerry, így esélytelen a 45 fős keretbe jutása. Az élet nem fair.
több mint 13 éve
Collie most már hivatalosan is IR. 😕 Ez volt a jó döntés, fontosabb az egészség és hogy jövőre 100%-osan tudjon visszatérni. Jobbulást neki.
több mint 13 éve
eltaláltamhttp://twitter.com/H0RIggins/status/17519523838033920
http://twitter.com/JimIrsay/status/17612286260678656
több mint 13 éve
Addai-ban sajnos én nem bízom, mivel idegsérülése van a vállában.Nagybátyám idegsebész és a következőket mondta (lehet nem pontosan adom vissza mert régen volt a beszélgetés, majd valaki kijavít aki orvosilag képzett)
Ha mélyen elvágod a kezed (lábad) egy baleset során, az adott rész hónapokig szinte érzéketlen.
Ez azért van mert ezek a végtagokban lévő idegsejtek különleges képződmények.
A sejtmagjuk a gerincvelőben van a nyúlványaik (axonok) hálózzák be a végtagjainkat.
Ha valamilyen ok miatt sérülnek(elszakadnak), akkor a sejtmagon kívüli rész elhal.
Az idegsejt kb. napi 1 millimétert képes visszanőni.
Tehát Addai válla esetében több hónap amíg az idegsejt regenerálódik.
Nem szép történet.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Addai azért visszatérhet. Nagyon bízom benne, hogy ő még tud egy nagyobb lökést adni ennek a minőségi játékosokban nem bővelkedő támadóegységnek (jobban, mint hogy idén egyáltalán játszik még).Szerintem is vége a szezonjának.
Collie-val ne kalkuláljatok, neki véget ért a szezon.Escalade
3 egymás utáni agyrázkódást már nem lehet kockáztatni.
Talán ha áttennék slot receiver-ból oldalra, ott kevesebb kereszt route-t kell futni a safetyk között....
De az meg nem az ő stílusa.
Nagyon sajnálom
több mint 13 éve
Addai azért visszatérhet. Nagyon bízom benne, hogy ő még tud egy nagyobb lökést adni ennek a minőségi játékosokban nem bővelkedő támadóegységnek (jobban, mint hogy idén egyáltalán játszik még).Collie-val ne kalkuláljatok, neki véget ért a szezon.
több mint 13 éve
azért 2 év közben igazolt, backup safety kidőlése nem a világvége, ennél rosszabb dolgok is történnek.
több mint 13 éve
Komolyan mondom, ha ezzel a sérülés-cunamival bejutunk a playoffba én már elégedett leszek.Ha esetleg addigra Collie visszajön talán mehetünk tovább, de egyébként ott lesz a vége.
A man's best friend....
Egyszerűen felfoghatatlan mekkora balszerencsénk van.
több mint 13 éve
a héten minden bizonnyal igazolunk 1-2 safety-t mert Áfaláva és Newton is összeesett a punt return TD-t látva.végig is nézem, hogy milyen rejtett tehetségek vannak a PS-ekben, mert azokat legalább azonnal kizárhatom, hogy leigazoljuk.
Myron Rolle vagy Randy Phillips jöhet
több mint 13 éve
volt itt minden, mint a búcsúban 😊osztom. de cserébe jól fújták amikor taj mahalt rálökték a PR-reJSanyoAz nem lehetett "cserébe" fújni, mert azt helyesen ítélték meg. De tény, hogy fújtak ide is meglepő dolgokat. 😉peterk2005
több mint 13 éve
osztom. de cserébe jól fújták amikor taj mahalt rálökték a PR-reJSanyoAz nem lehetett "cserébe" fújni, mert azt helyesen ítélték meg. De tény, hogy fújtak ide is meglepő dolgokat. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól játszottunk. Win the phuck out.több mint 13 éve
Na igen és pont ez a veszélyes szerintem....osztom. de cserébe jól fújták amikor taj mahalt rálökték a PR-reJSanyoCollie állítólag nem érzi annyira rosszul magát, mint legutoljára, de 2 agyrázkódás után szerintem még a hét elején IR-ra kerül. Nem ér ennyit egy másodéves elég ígéretes pályafutása, és főként élete. Igazi szezonképet ad, hogy pont az ő dropja miatt kellett egy ilyen daráló passzt bevállalni.Akkor legyünk pontosak: NFL rule 10.1.1: (Az én fordításomban.)
Btw: Szabálykönyv: illegal signal.Escalade
Az elkapó számára engedélyezett hogy felemelje kezét a sisakjához, hogy árnyékolja a szemét a nap elől, de nem engedélyezett hogy a sisak fölé emelje a kezét kivéve ha jelezni akarja a Fair Catch-et.
Amennyiben a játékos bármilyen egyéb okból a vállvonal fölé emeli a kezét az érvénytelen Fair Catch jelzés.
Büntetés: 5 yard az érvénytelen jelzés helyétől számítva. 1 down, receiving team.
Elég egyértelmű szerintem.
Túl azon, hogy a bírók nem alkalmazták a szabályt, elég "cheap" 7 pont volt JAX-nak.szf61
A zebrák részéről végig az éreztem, hogy jaj csak ne lehessen ránk húzni a pártosság vádját.
Egy pass interference itt egy ott (egyik sem volt az szvsz.)
Egy holding itt egy ott .... és így tovább.
Az hogy valójában mi történik nem igazán érdekelte őket
több mint 13 éve
Ritka rosszul vezetett meccs volt. Nagyjából a végén kihozták x-re, de az már rég rossz...
több mint 13 éve
osztom. de cserébe jól fújták amikor taj mahalt rálökték a PR-reCollie állítólag nem érzi annyira rosszul magát, mint legutoljára, de 2 agyrázkódás után szerintem még a hét elején IR-ra kerül. Nem ér ennyit egy másodéves elég ígéretes pályafutása, és főként élete. Igazi szezonképet ad, hogy pont az ő dropja miatt kellett egy ilyen daráló passzt bevállalni.Akkor legyünk pontosak: NFL rule 10.1.1: (Az én fordításomban.)
Az elkapó számára engedélyezett hogy felemelje kezét a sisakjához, hogy árnyékolja a szemét a nap elől, de nem engedélyezett hogy a sisak fölé emelje a kezét kivéve ha jelezni akarja a Fair Catch-et.
Amennyiben a játékos bármilyen egyéb okból a vállvonal fölé emeli a kezét az érvénytelen Fair Catch jelzés.
Büntetés: 5 yard az érvénytelen jelzés helyétől számítva. 1 down, receiving team.
Túl azon, hogy a bírók nem alkalmazták a szabályt, elég "cheap" 7 pont volt JAX-nak.szf61
több mint 13 éve
Collie állítólag nem érzi annyira rosszul magát, mint legutoljára, de 2 agyrázkódás után szerintem még a hét elején IR-ra kerül. Nem ér ennyit egy másodéves elég ígéretes pályafutása, és főként élete. Igazi szezonképet ad, hogy pont az ő dropja miatt kellett egy ilyen daráló passzt bevállalni.Akkor legyünk pontosak: NFL rule 10.1.1: (Az én fordításomban.)
Túl azon, hogy a bírók nem alkalmazták a szabályt, elég "cheap" 7 pont volt JAX-nak.
több mint 13 éve
Miénk a legjobb running back a csoportban, sokadjára is kiderült.
több mint 13 éve
D. Brown > MJD.MoJo 6 meccses 100+ yardos sorozata szakadt meg, nem gondoltam volna, hogy nekünk sikerül megállítani, még úgy is, hogy sérülten játszott. Brown meg végre mutatott abból, ami miatt első körös pick volt.
Összességében elég szép győzelem volt, amit Collie sérülése (és az azt követő impotens offense) beárnyékol. A védelem futás ellen jó volt, viszont ezek a zónák...
4 meccses playoffnak indltunk neki az alapszakasz végén, a fele meg van. Nehéz meccs lesz a Raiders, főleg idegenben, de nincs sok választás, mint nyerni.Escalade
Collie-ért pedig ideje elkezdeni imádkozni.
több mint 13 éve
Collie állítólag nem érzi annyira rosszul magát, mint legutoljára, de 2 agyrázkódás után szerintem még a hét elején IR-ra kerül. Nem ér ennyit egy másodéves elég ígéretes pályafutása, és főként élete. Igazi szezonképet ad, hogy pont az ő dropja miatt kellett egy ilyen daráló passzt bevállalni.Btw: Szabálykönyv: illegal signal.
több mint 13 éve
hihetetlen, mennyire balszerencsések vagyunk..AC milyet kapott te jó égCowboykarcsine is mondd, bár csak az összefoglalót láttam nfl.comon, így is hátborzongató volt nézni...JSanyo
Collie idén nem lép már pályára szerintem
több mint 13 éve
D. Brown > MJD.Összességében elég szép győzelem volt, amit Collie sérülése (és az azt követő impotens offense) beárnyékol. A védelem futás ellen jó volt, viszont ezek a zónák...
4 meccses playoffnak indltunk neki az alapszakasz végén, a fele meg van. Nehéz meccs lesz a Raiders, főleg idegenben, de nincs sok választás, mint nyerni.
több mint 13 éve
AC milyet kapott te jó égCowboykarcsine is mondd, bár csak az összefoglalót láttam nfl.comon, így is hátborzongató volt nézni...
több mint 13 éve
még a bírok által összehozott 10+ pont ellenére is tudtunk nyerni 😊remélhetőleg Tammenek nem lesz komoly baja mert jövőhéten elég nagy fos lenne nélküle Collie és félig Wayne nélkül kiállni