Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Irsayék úgy gondolták, hogy ha már nem térhet haza a csapat a 44. SB-ra, senki ne élvezze az eseményt. Madonnát kérték fel a félidei szereplésre.

több mint 14 éve
Ha Peyton már nem fog teljesen felépülni, akkor nem kérdés, hogy mi lenne a legjobb. Menjünk rá a 0-16-ra, és hozzuk el 1/1-el Luckot.Ha viszont felépül, akkor a dolog sokkal bonyolultabb, mert akkor Luckot elhozatala még 1/1 pickkel a zsebünkben is necces. Valószínűtlen, hogy hajlandó legyen kispadozni 2-3 évet akkor, amikor más első körösök is nagyon ritkán teszik, ő meg ugye az évtized draft pickje lesz mindenki szerint. Ettől még behúzhatjuk és eltrade-elhetjük, de nagy kérdés, hogy a vásárló csapat tudna-e adni cserébe értelmes azonnali árat, mert az 1-2 évvel későbbi pickekkel Manning behatárolt ideje miatt olyan sokra nem mennénk. Akkor már jobb megoldás letrade-elni, és most húzni többet első/második körben.
A másik, hogy QB poszton nem csak az első, de a tartalék QB posztja is nyitott. Peyton kora miatt már nem érdemes valami öreg rókát idehozni, muszáj valami fiatalt találni. És itt jön a képbe a Festő. Mi lesz, ha netán beválik? Nem sok rá az esély, de ki tudja? Ha netán beválna, akkor nem lenne olyan sürgető a QB, viszont csak úgy tud beválni, hogy relative "jó" szezonunk lesz. Az egyik esetben meg tudnánk spórolni egy 2012-es első/második körös QB picket, de az 1/1-től is messze kerülnénk. Melyiknek szurkoljunk? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
hogy nagyobb választék legyen.Jó. Tegyük fel sikerül az 1/2. És Luck nincs bent, vagy a FO nem őt válassza. Mert ugye garancia arra, hogy a Colts mindig logikusan draftol, vagy akit te gondolsz, hogy kéne, nincs.De ma akkor sem lettem volna képes szurkolni, hogy ne nyerjünk, pedig a Vikes a második kedvenc csapatom.ulpianusnekem könnyen megy, igazi villain vagyok.Höri
Peyton visszatér a giga pénzével, nem biztos, hogy a FO akar két elit QB-t. És elviszik Kalilt, vagy mittomén. Akkor meg minek kell ehhez veszteni?ulpianus
több mint 14 éve
Jó. Tegyük fel sikerül az 1/2. És Luck nincs bent, vagy a FO nem őt válassza. Mert ugye garancia arra, hogy a Colts mindig logikusan draftol, vagy akit te gondolsz, hogy kéne, nincs.De ma akkor sem lettem volna képes szurkolni, hogy ne nyerjünk, pedig a Vikes a második kedvenc csapatom.ulpianusnekem könnyen megy, igazi villain vagyok.Höri
Peyton visszatér a giga pénzével, nem biztos, hogy a FO akar két elit QB-t. És elviszik Kalilt, vagy mittomén. Akkor meg minek kell ehhez veszteni?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Buccs ellen meg simán fogsz Kalózcsapatnak szurkolni, eszed-szíved odahúz, Colts nálad már csak vintageDe ma akkor sem lettem volna képes szurkolni, hogy ne nyerjünk, pedig a Vikes a második kedvenc csapatom.ulpianusnekem könnyen megy, igazi villain vagyok.Höri
több mint 14 éve
De ma akkor sem lettem volna képes szurkolni, hogy ne nyerjünk, pedig a Vikes a második kedvenc csapatom.ulpianusnekem könnyen megy, igazi villain vagyok.
több mint 14 éve
Ha egy WRért lehet adni a fél világot, akkor Szerencse úrfiért főleg, az igaz. De 1/1et elcserélni akkor is nehéz.Másrészt messze van még a szezon vége. Nagyon bonyolult ez. Mert mondjuk alakulhatott volna úgyis, hogy Luck a Panthers irányítója.
Akik témába vágóan, bár messze nem 1/1-re de húztak két korai körös QB-t egymás utáni drafton, instant kezdőirányítónak.
Viszont azt nem értem, hogy akkor most Höri te azért szurkolsz majd, hogy veszítsen a Colts? Én is imádom Luckot, mert egy zseni. Amit én legjobban szeretek benne, hogy az apró részletekben is elképesztő jó. Mindenre figyel, ami eszedbe jut ,hogy megfigyelj nála. 😛
De ma akkor sem lettem volna képes szurkolni, hogy ne nyerjünk, pedig a Vikes a második kedvenc csapatom.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
a Vikings-t nem is mondod? nekik is van 1. körös, kipróbálatlan QB-juk.Mondjuk az szép esett lenne, ha 1/1-es a Rams, Spangli helyére kinevezik JMD-t... Nem inkább nem is akarom elképzelni. "Horror, horror..." Már csak a bárány hiányozna, aki a pecséteket töri fel.salanderA Rams nem számít, csak nem draftolnának még egy 1/1-es QB-t, még ha olcsón is számítják meg az idei szabályokkal. :]salanderJMD személye garancia a fasságra.Höri
de ha ez a kettő bekerül elénk, akkor 90% hogy elcserélik valami QB éhenkórász csapattal a picket. Hiába igen nehéz biznisz ez, Luckért megoldja majd az a GM, akinek kell.
több mint 14 éve
Mondjuk az szép esett lenne, ha 1/1-es a Rams, Spangli helyére kinevezik JMD-t... Nem inkább nem is akarom elképzelni. "Horror, horror..." Már csak a bárány hiányozna, aki a pecséteket töri fel.A Rams nem számít, csak nem draftolnának még egy 1/1-es QB-t, még ha olcsón is számítják meg az idei szabályokkal. :]salanderJMD személye garancia a fasságra.Höri
több mint 14 éve
A Rams nem számít, csak nem draftolnának még egy 1/1-es QB-t, még ha olcsón is számítják meg az idei szabályokkal. :]salanderJMD személye garancia a fasságra.
több mint 14 éve
A Rams nem számít, csak nem draftolnának még egy 1/1-es QB-t, még ha olcsón is számítják meg az idei szabályokkal. :]
több mint 14 éve
Alapvető, a sok hétközi pihenés felkészültté tesz.Luck nyomott egy 1 kezes elkapást 😊 http://www.youtube.com/watch?v=3X0VJT1CmV0:o
45-19-re nyertek. Luck 23-27, 227 yds, 3 tdsHöri
Kipihented magad? 😀Bazzani
az éjjeli hsz-ben egyébként arra utaltam, hogy megint nem képesek leírni, hogy ki játszik, ki nem. persze utána eszembe jutott, hogy még frissíthetik a sérültlistát, mert hétfőn játszunk.
több mint 14 éve
Luck nyomott egy 1 kezes elkapást 😊 http://www.youtube.com/watch?v=3X0VJT1CmV0:o
45-19-re nyertek. Luck 23-27, 227 yds, 3 tdsHöri
Kipihented magad? 😀
több mint 14 éve
Luck nyomott egy 1 kezes elkapást 😊 http://www.youtube.com/watch?v=3X0VJT1CmV045-19-re nyertek. Luck 23-27, 227 yds, 3 tds
több mint 14 éve
Questionable: S Antoine Bethea (heel), QB Kerry Collins (head), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (ankle), DT Fili Moala (ankle), G Joe Reitz (ankle), LB Ernie Sims (knee)legalább a ctrl+c ctrl+v sikerült 😊
ebből talűáldjuk ii mi l3ssuHöri
több mint 14 éve
Questionable: S Antoine Bethea (heel), QB Kerry Collins (head), G Ryan Diem (ankle), TE Brody Eldridge (knee), DE Dwight Freeney (ankle), DT Fili Moala (ankle), G Joe Reitz (ankle), LB Ernie Sims (knee)ebből talűáldjuk ii mi l3ssu
több mint 14 éve
Caldwellt és Lefeged-t rotálták, akár csak a cornereket. Elsőre az volt az ötlet, hogy egyiket a pass downokra, másikat futás ellen hozzák be. Egy idő után persze összemosódott a két szerepkör.

több mint 14 éve
Hogymihogy? Ő kapta el Big Ben INT-jét. Milyen poszton játszott akkor?A legutóbbi meccsen ő játszott Bullitt helyén, és egész jó is volt (legalábbis a mostani Bullittnál nem rosszabb 😉)...peterk2005Caldwell játszott, nem Lefeged.Höri
Hírek: Tegnap az ESPN-en az NFL Live-ban megszólaltatták Peyton-t. Elég fura riport volt, amikor a csapatról volt szó akkor folyt belőle a szó, hogy mennyire hiányoznak, meg mennyire jó srácok, blablabla, amikor a sérüléséről akkor viszont totál elkámpicsorodott és csak annyit mondott, hogy ezzel kel és fekszik, no további comment. Nekem úgy tűnt, hogy vagy nagyon fruszrálja a sérülés, vagy tud valamit amit mi nem, és az nem jó hír. ;(

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
egyébként limitáltan edzett Bethea és Reitz.Én a Lions offensebe látom most a 2004 körüli Colts-ot, leszámítva, hogy Manning addigra már jóval készebb QB volt, NFC-be szorítok is nekik!
Collins, Diem, Freeney, Moala és Sims meg sehogy.
Tampában érdekes meccs lesz. Ha 1-2 éve néznék NFL-t, tuti nekik kezdtem volna szurkolni.Höri
több mint 14 éve
valószínűleg Painter kezd a Tampa ellen.záporoznak a hírek ma.
több mint 14 éve
Itt van néhány benyomás róla.Lefeged az utóbbi hetekben a különös neve miatt tűnt fel nekem, meg hogy visszahord. Mesélne valaki róla valamit?wmittyA legutóbbi meccsen ő játszott Bullitt helyén, és egész jó is volt (legalábbis a mostani Bullittnál nem rosszabb 😉). Ha nem hozunk valakit a posztra, akkor a következő hetekben sokat fogod látni SS-ben. Amúgy UDFA-ként érkezett, a korábbi karrierjéről semmit nem tudok.peterk2005
http://www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=70620&draftyear=2011&genpos=SS
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
egyébként limitáltan edzett Bethea és Reitz.Collins, Diem, Freeney, Moala és Sims meg sehogy.
Tampában érdekes meccs lesz. Ha 1-2 éve néznék NFL-t, tuti nekik kezdtem volna szurkolni.