NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
majdnem 30 yardos Peyton futás ilyen csak a mesében van 😀27 yardas volt 29 lehetett vna ha bekuldi magat tdre
de a kedves Manning megkegyelmezett a raidersnek és inkább lement magától és nem vitte be a villám sebességével 😀Ork
de a durva h nem ez a carrier long mert 2001ben volt egy 33 yardos futasa 😀
mindenesetre ez is epic volt fetrengtem a rohejtol
több mint 13 éve
majdnem 30 yardos Peyton futás ilyen csak a mesében van 😀de a kedves Manning megkegyelmezett a raidersnek és inkább lement magától és nem vitte be a villám sebességével 😀
több mint 13 éve
van-e még kérdés? 😛HöriIgen. Ha egyszer az utóbbi mérkőzéseket alapvetően hozzuk, és játékban nagyobb részben uraljuk, akkor mert kell minden alkalommal olyan hideglelősen behúzni azt a pár pontos győzelmet?! A fene vigye el. Hülyét kap az ember. 😉
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
A Redskins 20 pontjából 13-at gyakorlatilag mi hoztunk össze nekik. Volt 1 normális drivejuk az egész meccsen. Nekünk meg volt még egy kihagyott Fg-k is.Basszus neked lesz igazad.Höri általában szokta tudni az eredményt...kikap a Jaguars 😊Höri
Kérdezzük meg mi lesz???szf61
Nézem kínomban a Jags meccset és annyira rosszak hogy az már fájdalmas.
Mindezt egy Skins védelem ellen, amelyet gyakorlatilag az utcáról hívtak be játszani.
Jó ... nincs MJD , de akkor is rettenet szarokszf61
Ettöl függetlenül a Colts megérdemli az újabb diviziógyőzelmet. Nem lenne igazságos; ha kikapnának a Titanstől mi meg nyernénk Houstonban és igy mienk lenne a divizió. Szóval sok sikert - és legyen meg a PO. Mi még/megint nem állunk készen rá.
több mint 13 éve
Basszus neked lesz igazad.Höri általában szokta tudni az eredményt...kikap a Jaguars 😊Höri
Nézem kínomban a Jags meccset és annyira rosszak hogy az már fájdalmas.
Mindezt egy Skins védelem ellen, amelyet gyakorlatilag az utcáról hívtak be játszani.
Jó ... nincs MJD , de akkor is rettenet szarok
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Fredo
205
na ez az ami nehezen hihető hogy a Washington győz a Jax ellen...kikap a Jaguars 😊HöriUrak!Höri általában szokta tudni az eredményt...
Én már nagyon izgulok, ma úgy gondolom eldől a sorsunk. Amióta Colts drukker vagyok (kb. 6 éve)még nem volt ilyen izgalmas az alapszakasz vége számunkra... Bízom a csapatban( már amennyi még megmaradt belőle 😊 )Fredo
több mint 13 éve
kikap a Jaguars 😊Urak!Höri általában szokta tudni az eredményt...
Én már nagyon izgulok, ma úgy gondolom eldől a sorsunk. Amióta Colts drukker vagyok (kb. 6 éve)még nem volt ilyen izgalmas az alapszakasz vége számunkra... Bízom a csapatban( már amennyi még megmaradt belőle 😊 )Fredo
több mint 13 éve
Urak!Höri általában szokta tudni az eredményt...
Kérdezzük meg mi lesz???
több mint 13 éve
Fredo
205
Urak!Én már nagyon izgulok, ma úgy gondolom eldől a sorsunk. Amióta Colts drukker vagyok (kb. 6 éve)még nem volt ilyen izgalmas az alapszakasz vége számunkra... Bízom a csapatban( már amennyi még megmaradt belőle 😊 )
több mint 13 éve
öröm öröm boldogság Hayden és Session se utazott el a csapattalOrkMuir és Hart se.
Utóbbi pótolható.
Moala meg all-down lett. 😀
több mint 13 éve
öröm öröm boldogság Hayden és Session se utazott el a csapattal
több mint 13 éve
Fair catchel nagyobb dolog lenne a visszahordott punt 😊
több mint 13 éve
a Raiders meccsek legemlékezetesebb pillanata mikor TJ Rushing visszavitt egy puntot touchdownra.mindez akkor nagy dolog, ha azt nézzük, hogy a visszahordásainak kb 90%-a muff vagy fumble 😀
Ja és fair catch nélkül! Ez a nem semmi.Höri
több mint 13 éve
a Raiders meccsek legemlékezetesebb pillanata mikor TJ Rushing visszavitt egy puntot touchdownra.Ja és fair catch nélkül! Ez a nem semmi.
több mint 13 éve
Remélem jó kis meccs lesz a holnapi! Bár akkora már nekünk szinte eldől a sorsunk, mert ha a Chiefs nem kap ki, akkor nékünk mindegy!A legutolsó meccsünkről írtak most több oldalon is, amikoris a vége előtt nem sokkal még 14-13-ra vezettünk, de Peyton egy 91 yardos drive-ot vezetett ami TD-vel végződött és még a kétpontos is sikerült, így alakult ki a 21-14-es Colts győzelem. De akkor a Colts 13-3-mal zárt, a Raiders meg 5-11-gyel, idén kicsit közelebb vannak egymáshoz a csapatok!
Ha nyer a Chiefs, akkor végülis mindegy ki nyer nálunk, akkor annak szurkolok, hogy legyen egy élvezetes meccs!
több mint 13 éve
minek várjátok ennyire Addait ha nálunk van a csoport legjobb futója aki 9+-os átlaggal fut
több mint 13 éve
yup, kicsit túlzásnak érzem.Return Of The J'Addai😀 😀 😀
Zseniális.Escalade
Úgy várjuk Joe-t vissza, mintha legalábbis egy Walter Payton lenne. 😀peterk2005
(Főleg, hogy milyen zsenik vannak még a depth charton!)
több mint 13 éve
Return Of The J'Addai😀 😀 😀
Zseniális.Escalade
Úgy várjuk Joe-t vissza, mintha legalábbis egy Walter Payton lenne. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Az a borzasztó hogyha vasárnap nyerünk és a Jags veszit, még akkor sincs meg divízió tutira:A következőket számolgattam:
1.)
JAX veszít (Wsh) és COLTs nyer (OAK), + 17. héten: JAX nyer (HOU) és COLTS veszit (TEN) => a JAX-é a divízió (csoporton belül jobb mutatóval)
2.)
JAX nyer (Wsh) és COLTs veszít (OAK), + 17. héten: JAX veszit (HOU) és COLTS nyer (TEN) => a COLTS-é a divízió (csoporton belül jobb mutatóval)
Tehát gyakorlatilag most hétvégén hiába nyerünk, ha Titans-t nem ütjük meg.
több mint 13 éve
Ha bejutunk, akkor egy körre azért lenne esélyünk. A jelenlegi állás alapján vagy a Baltimore vagy a Jets jönne a Lucas Oil-ba, és ellenük az elmúlt évek "hagyománya" és a matchup is nekünk kedvezne. Mi a jó offense-el bíró csapatok ellen szenvedünk, miközben majdnem mindegy, hogy milyen D áll fel az O-val szemben.peterk2005Szerintem is. A Baltimore-ral szemben szuper az elmúlt évekbeli statisztikánk, ha jól emlékszem, agyba-főbe verjük őket (a pokoli 15-9-cel kezdve.) Ideális volna - ha eljutunk odáig.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Természetesen az első körös tehetségünk. Jerry Hughes 😊Szegény Jerry, így esélytelen a 45 fős keretbe jutása. Az élet nem fair.EscaladeJerry ki? (Had ne nézzem végig a rostert. 😊)peterk2005
több mint 13 éve
Komolyan mondom, ha ezzel a sérülés-cunamival bejutunk a playoffba én már elégedett leszek.Ha bejutunk, akkor egy körre azért lenne esélyünk. A jelenlegi állás alapján vagy a Baltimore vagy a Jets jönne a Lucas Oil-ba, és ellenük az elmúlt évek "hagyománya" és a matchup is nekünk kedvezne. Mi a jó offense-el bíró csapatok ellen szenvedünk, miközben majdnem mindegy, hogy milyen D áll fel az O-val szemben.
Ha esetleg addigra Collie visszajön talán mehetünk tovább, de egyébként ott lesz a vége.szf61
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)