Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az milyen már, hogy a csapatok sorrendjében ELSŐ a Lions és UTOLSÓ a Colts? Sokat nem fogok izgulni a szezon alatt...
több mint 14 éve
A Festő gyerek majdnem elszúrta az 1/1-et!Jó srác van benne győztes meccs!
Kérdés mikor jön elő! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Sajnálom a csapatot. Küzdenek, meg minden, csak nyerni nem tudnak.Ma a védelem omlott be, az offense túl passzívvá vált a jó kezdést követően és persze a coachingot sem tudta ellensúlyozni Manning. Arra nagyon kíváncsi leszek, hány corner megy IRra, mielőtt Thomas játszani fog... Powers pedig ritka nagy csalódás eddig, szerencsére Laci gyalázása elég az ellenfeleknek.

több mint 14 éve
pardon 4 TD. (3ról tudtam)Az mondjuk gyanús, hogy 28 pontot ért (XPvel) az a 3 TDulpianushülyén halunk meg mind ha ezt nem írod be b+HöriCsak miattad írtam. 😉
viccen kívül, követtem a meccsetek eredményét, már csak a predictor miatt is, és reméltem, hogy végre nyertek. Egyébként meg ne mond, hogy nem gyanús, ha Cassel 3TD-t dob.Amadeus91
több mint 14 éve
Az mondjuk gyanús, hogy 28 pontot ért (XPvel) az a 3 TDCsak miattad írtam. 😉Gőzerővel mentek Luck-ért.Amadeus91hülyén halunk meg mind ha ezt nem írod be b+Höri
viccen kívül, követtem a meccsetek eredményét, már csak a predictor miatt is, és reméltem, hogy végre nyertek. Egyébként meg ne mond, hogy nem gyanús, ha Cassel 3TD-t dob.Amadeus91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Csak miattad írtam. 😉Gőzerővel mentek Luck-ért.Amadeus91hülyén halunk meg mind ha ezt nem írod be b+Höri
viccen kívül, követtem a meccsetek eredményét, már csak a predictor miatt is, és reméltem, hogy végre nyertek. Egyébként meg ne mond, hogy nem gyanús, ha Cassel 3TD-t dob.
több mint 14 éve
Gőzerővel mentek Luck-ért.Amadeus91hülyén halunk meg mind ha ezt nem írod be b+
több mint 14 éve
Gőzerővel mentek Luck-ért.
több mint 14 éve
holnap gondolom Addai és Powers már IR-en lesz és pihiznek
több mint 14 éve
kellett a KC-nek a pont, 24-7-nél feldobtak egy birkavacsorát, így leadtuk a meccset. Clark a fő tippmixelő, 3 droppal.remélem Caldwellnek jövőre már nem kell jönni.
több mint 14 éve
nehéz szülés volt, de csak meglett az 5.FarkyÉs még így is csak 3 Wre vagytok a divizióelsőségtől....
több mint 14 éve
nehéz szülés volt, de csak meglett az 5.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Ááááá ezen a Painter képen besz@arok 😀Úgy néz ki mint Jézus 😀 Mondjuk meg is válthatná az Indy-t 😀
több mint 14 éve
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂Mindhárman teljes edzésen vettek részt, szerintem játszani fognak.
ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdőHöri

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve

Még a MNF alatt kérdezte meg valaki Twitteren, hogy egy 10es listán mennyivel bíznánk jobban Painterben, ha normális haja lenne. Én egy 3 ponttal tuti.

több mint 14 éve
nincs gáz, mert 6 egészséges van, elszámoltam. igaz, hogy 2 hétfőn jött, de ez belefér.van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂Ha valaki kidől meccs közben, akkor valamelyik TE megy majd be guardnak? 😀salander
ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdőHöri
Tepper, Seth Olsen, Saturday, Linkenbach, Toudouze
backup: Ojinnaka
több mint 14 éve
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂Ha valaki kidől meccs közben, akkor valamelyik TE megy majd be guardnak? 😀
több mint 14 éve
van három új név a questionable státuszúak között: eldridge, pollák és reitz 😂ha utóbbi kettő is kifingott, akkor 5 OLinemannel nem kell izgulni, hogy ki lesz a kezdő