Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha nem jön össze a comeback, Lucknak lesz egy B opciója:több mint 8 éve
First Down fórum.Srácok, én elköltöztem (a FD fórumra). Nem lesz energiám több helyre írogatni. Azok a colts fanok akik szintén oda költöztek, őket ott fogom bosszantani, de ők ezt már tudomásul vették. 😊Az FD minek a rövidítése?
Akik pedig itt maradnak (vagy az FK-ra mennek vagy tudomisén) azoknak továbbra is jó szurkolást. Jó volt veletek, go Colts!
peterk2005
Baba Yaga
Egyébként mi az oka a "kivándorlásnak"?
több mint 8 éve
First-DownSrácok, én elköltöztem (a FD fórumra). Nem lesz energiám több helyre írogatni. Azok a colts fanok akik szintén oda költöztek, őket ott fogom bosszantani, de ők ezt már tudomásul vették. 😊Az FD minek a rövidítése?
Akik pedig itt maradnak (vagy az FK-ra mennek vagy tudomisén) azoknak továbbra is jó szurkolást. Jó volt veletek, go Colts!
peterk2005
Baba Yaga
több mint 8 éve
Srácok, én elköltöztem (a FD fórumra). Nem lesz energiám több helyre írogatni. Azok a colts fanok akik szintén oda költöztek, őket ott fogom bosszantani, de ők ezt már tudomásul vették. 😊Az FD minek a rövidítése?
peterk2005
több mint 8 éve
Srácok, én elköltöztem (a FD fórumra). Nem lesz energiám több helyre írogatni. Azok a colts fanok akik szintén oda költöztek, őket ott fogom bosszantani, de ők ezt már tudomásul vették. 😊 Akik pedig itt maradnak (vagy az FK-ra mennek vagy tudomisén) azoknak továbbra is jó szurkolást. Jó volt veletek, go Colts!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Nem is tűnik bonyolultnak ez a dolog, szerintem jövőre jelentkezem én is a draftra 😀
több mint 8 éve
Senki nem lőtte még el a lábát? Szökőkútban fürdés?? Unalmas offseason 😀A bowl.hu szekta lábonlőtte magát, ennyi felfordulás épp elég szezonkezdetig. 😊
szampi#33
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Akkor viszlát, odaát találkozunk.😊
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Jöhetne már a szezon, de legalább az előszezon mielőtt mindenki kiborul 😀
több mint 8 éve
#metoo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Buzik vagytok, gyulollek titeket, ezert elhagyom ezt a forumot.
több mint 8 éve
Ha mar belekezdtunk a temaba: mit szoltok ahhoz, hogy Hosszu Katinka megbaszta Dudas Danielt?Ezt FüligJimmyvel konzultáld meg, ő a Katinka expert nálunk. 😊
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ha mar belekezdtunk a temaba: mit szoltok ahhoz, hogy Hosszu Katinka megbaszta Dudas Danielt?én továbbra is inkább Palvin Barbit szeretném, hogy megerőszakoljon!!!!
Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Ha mar belekezdtunk a temaba: mit szoltok ahhoz, hogy Hosszu Katinka megbaszta Dudas Danielt?
több mint 8 éve
Mindenhol ott vagyokTe is folyamatosan itt vagy, szóval nálatok se lehet nagy szakmázás ahogy nézem 😀 Szívesen 😀Őőő, igazából szerintem nem pont ez volt a lényege, hanem, hogy hiába látod a plakátokon, az utcán akkor sem veszed majd észre, mert nem úgy néz ki 😀Baszki, először a Soros lista, most meg ez. Picsába, hogy minden hova felkerülök!!! Amúgy ha valaki reklám alapján felismeri az utcán is, az vendégem egy rekesz sörre 😀 jelszó : ne keress hasonlóságot 😀Mit csodálkozol ezen? A Sorost is felismerik, pedig az bűnronda. Kell a Palin Barbinak is ötezer óriásplakát és mindenki fel fogja ismerni. Én csipáznám. 😊
coltman
peterk2005
Ettől függetlenül mindenre nyitott vagyok, ami Palvin Barbival kapcsolatos, végre megint szakmai kontent van a riválisnál!
Wyatt
coltman

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Első OTA már megteszi hatását. Hooker elvileg még rehabol, Mehwortot elővigyázatosságból pihentették, Macknet meg elvileg ugyanazzal műtötték nyáron, amivel Luckot.De végre van timetable Luck dobálására.
The Indianapolis Colts held their second organized team activity (OTA) session Wednesday, but there were several players watching from the sidelines due to injury.
Among those not participating Wednesday include safety Malik Hooker, left tackle Anthony Castonzo, tight end Erik Swoope, guard Jack Mewhort, cornerback Quincy Wilson, center Deyshawn Bond and running back Marlon Mack, per Zak Keefer of the Indianapolis Star.
What is also interesting is Reich saying he would anticipate Luck throwing during the timeframe between the end of mandatory minicamp and the beginning of training camp.
Though that’s not official, it does give an idea of when the 28-year-old could begin throwing a regular football again as he works his way back onto the field.
Luck is participating in just about everything outside of throwing, and even though it remains to be seen when he’ll do the latter, Reich isn’t concerned about the franchise quarterback at this point
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Te is folyamatosan itt vagy, szóval nálatok se lehet nagy szakmázás ahogy nézem 😀 Szívesen 😀Őőő, igazából szerintem nem pont ez volt a lényege, hanem, hogy hiába látod a plakátokon, az utcán akkor sem veszed majd észre, mert nem úgy néz ki 😀Baszki, először a Soros lista, most meg ez. Picsába, hogy minden hova felkerülök!!! Amúgy ha valaki reklám alapján felismeri az utcán is, az vendégem egy rekesz sörre 😀 jelszó : ne keress hasonlóságot 😀Mit csodálkozol ezen? A Sorost is felismerik, pedig az bűnronda. Kell a Palin Barbinak is ötezer óriásplakát és mindenki fel fogja ismerni. Én csipáznám. 😊
coltman
peterk2005
Ettől függetlenül mindenre nyitott vagyok, ami Palvin Barbival kapcsolatos, végre megint szakmai kontent van a riválisnál!
Wyatt
több mint 8 éve
Őőő, igazából szerintem nem pont ez volt a lényege, hanem, hogy hiába látod a plakátokon, az utcán akkor sem veszed majd észre, mert nem úgy néz ki 😀Baszki, először a Soros lista, most meg ez. Picsába, hogy minden hova felkerülök!!! Amúgy ha valaki reklám alapján felismeri az utcán is, az vendégem egy rekesz sörre 😀 jelszó : ne keress hasonlóságot 😀Mit csodálkozol ezen? A Sorost is felismerik, pedig az bűnronda. Kell a Palin Barbinak is ötezer óriásplakát és mindenki fel fogja ismerni. Én csipáznám. 😊
coltman
peterk2005

több mint 8 éve
Baszki, először a Soros lista, most meg ez. Picsába, hogy minden hova felkerülök!!! Amúgy ha valaki reklám alapján felismeri az utcán is, az vendégem egy rekesz sörre 😀 jelszó : ne keress hasonlóságot 😀Mit csodálkozol ezen? A Sorost is felismerik, pedig az bűnronda. Kell a Palin Barbinak is ötezer óriásplakát és mindenki fel fogja ismerni. Én csipáznám. 😊
coltman

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Baszki, először a Soros lista, most meg ez. Picsába, hogy minden hova felkerülök!!! | Amúgy ha valaki reklám alapján felismeri az utcán is, az vendégem egy rekesz sörre 😀 jelszó : ne keress hasonlóságot 😀 |Kit erdekel barmilyen lista amugy?Ezért is írtam, hogy aki akar egy jót röhögni, mert ok, hogy csinálunk listákat - ez olyan nagyon amerikai dolog, hogy mindent mérünk - de azért ez kb a muhaha kategória. De valószínűleg nem rám szabják ezt a világot, mert én nem a klikkeket növelem, hanem nem megyek ilyen helyre többé - többek közt Adam Scheint is így ignorálom már sok | boldog | éve 😀Aki akar egy jót röhögni 😀 Azért a Keenum-os 18.hely - hát az év poénja szerintem már most 😀 De egyre jobban élvezem, mert mindenki leír minket a faszba, és innen csak jobbak lehetünk.coltmanHehe. Mondjuk ez a lista azért nem csak minket ír le, hanem úgy ahogy van kb. egy merő nagy faszság az egész. 😀
Ha úgy nézték, hogy ki mit tett le az asztalra, akkor Jimmy hogy kerülhet 25. helyre - 7:0 karrier mérleggel - miközben Deshaun Watson a 8.? És hogy kerülhet a csere QB-val tavaly top defense-eket is alázó Philly 15 vagy all all time superbowl rekordot döntő Pats a 12. helyre? Ha meg számít, hogy a játékosok sérülésből jönnek vissza, akkor pl. a Giants mija tökömet keres a 6. helyen? 😊
Szerintem ezeket a listákat pont azért csinálják, hogy annyira kiakasztó legyen, hogy aki beleakad az megossza és háborogjon rajta, így még többen ráklikkelnek és elolvassák, mint egy "normálisat".
peterk2005
coltman
Maximum a Sport Illustrated altal osszeallitott „Emily Ratajkowski egy szal csocsben” cimre hallgato keposszeallitas fontos, esetleg az „Ok nem dugtak meg meg Palvin Barbarat” lista.
Stez
több mint 8 éve
off: nekem nem jön Palvin Barbi. egyáltalánEmilyről már nem tudnék hasonlóan flegmán vélekedni
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Kit erdekel barmilyen lista amugy?Ezért is írtam, hogy aki akar egy jót röhögni, mert ok, hogy csinálunk listákat - ez olyan nagyon amerikai dolog, hogy mindent mérünk - de azért ez kb a muhaha kategória. De valószínűleg nem rám szabják ezt a világot, mert én nem a klikkeket növelem, hanem nem megyek ilyen helyre többé - többek közt Adam Scheint is így ignorálom már sok | boldog | éve 😀Aki akar egy jót röhögni 😀 Azért a Keenum-os 18.hely - hát az év poénja szerintem már most 😀 De egyre jobban élvezem, mert mindenki leír minket a faszba, és innen csak jobbak lehetünk.coltmanHehe. Mondjuk ez a lista azért nem csak minket ír le, hanem úgy ahogy van kb. egy merő nagy faszság az egész. 😀
Ha úgy nézték, hogy ki mit tett le az asztalra, akkor Jimmy hogy kerülhet 25. helyre - 7:0 karrier mérleggel - miközben Deshaun Watson a 8.? És hogy kerülhet a csere QB-val tavaly top defense-eket is alázó Philly 15 vagy all all time superbowl rekordot döntő Pats a 12. helyre? Ha meg számít, hogy a játékosok sérülésből jönnek vissza, akkor pl. a Giants mija tökömet keres a 6. helyen? 😊
Szerintem ezeket a listákat pont azért csinálják, hogy annyira kiakasztó legyen, hogy aki beleakad az megossza és háborogjon rajta, így még többen ráklikkelnek és elolvassák, mint egy "normálisat".
peterk2005
coltman
Maximum a Sport Illustrated altal osszeallitott „Emily Ratajkowski egy szal csocsben” cimre hallgato keposszeallitas fontos, esetleg az „Ok nem dugtak meg meg Palvin Barbarat” lista.