Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ok, én teljesítettem az alku rám eső részét! 😀Ha megteszem, hogy kapsz +1-et, akkor megteszed, hogy nem jössz a Hox topicba?Ha-ha... 😀
... már úgy értem többé!? 😛
Helmut Zimmer
Szerintem ne offoljunk tovább Coltséknál, mert kickban lesz a vége.
akdestroyer
több mint 8 éve
... a Manning ügyet...Mire is gondolsz pontosan? Az elbocsájtására? Abban mi volt a gáz? Egy mindenképpen atomjaira hulló csapatból elmehett egy akkor top defenssel rendelkező csapathoz, ahol szerzett még egy gyűrűt.
sutianap
Szerintem ezt ő se bánja azóta.
több mint 8 éve
Ha megteszem, hogy kapsz +1-et, akkor megteszed, hogy nem jössz a Hox topicba?Ha-ha... 😀
... már úgy értem többé!? 😛
Helmut Zimmer
Szerintem ne offoljunk tovább Coltséknál, mert kickban lesz a vége.
több mint 8 éve
Azért remélem, hogy estére eljutunk odáig a topickban, hogy a COLTS a BUZIAxiómákat nem kell bizonyítani 😛
Farky
| Bocsánat magas labda volt |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az megvan hogy majd 200 millát adott Kraft a Patsért, ami az útkaparó fehér szamara volt. Most meg 3 milliárd felett van az értéke? Szerinted Roberto csak úgy fogja nézni, hogy kizsebejék, mint a Denvert? Hát inkább bízik Safranek borotvájában, fapofa, továbblép.Szerintem itt alapvetően személyiségek és elvek találkoznak. Mindig is lesznek olyanok, akiknek csak az önös érdekek és a másikon való felülkerekedés számít, ők védeni fogják ezt a döntést.twitter.com/TonyDungy/status/961258145623527430Ezt nem értik meg sokan, többszöri alapos elmagyarázás után sem, szóval pin this sh#t, az ő szava talán elég insider vélemény.
A sok szakértő után valaki noname is megszólalt.
Hulkeinstein
undisputedly
Akiben van egy kis emberség és nem mindig csak azt nézi, hogy hogy lehet a másikat megalázni és jobbnak lenni mindenkinél, az érti, hogy ez miért volt emberileg egy retek húzás.
Biztos vagyok benne, hogy jobban fog így járni a Colts hosszútávon, a karma pedig oda fog csapni hősünknek, ő lesz az első akit gerinctelenül át fognak verni Krafték Belichick távozása után.
Jogilag semmit nem sértett meg McDaniels, nem volt szerződés, ezt mind értjük. A gond a jogi szankciókkal nem mérhető emberi tényezőkkel van.
Hulkeinstein
Az emberi magasságokról meg lehet vitát nyitni, de tegyük oda a piedesztára a baltimori költözést, a Manning ügyet, a suckforLuckot meg azt a kis DUIt amit Irsay beszedett - ami akár Damoklész kardjává is válhat.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ted LassoMocsait sem felejteném ki a sorból.Jack Del Rio?Egyébként azért jó pár pikáns név kószál szabadon.Csank János?????
– Chuck Pagano
– Jim Caldwell
– Carlo Ancelotti
– Egervári Sándor
– Sir Alex Ferguson
– Josh McDaniels (Ballard felhívhatná, hátha az esti alvás után meggoldolta magát)
– Jeff Fisher
– Conte a nyártól (?)
– Bernd Storck
– Kemény Dénes
– Benedek Tibor
– Alex Guerrero (Ne mondjátok, hogy nem érne meg egy próbát?)
Stez
Farky
Szurgent Lajos?
iktriad
PEEtör
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Istenem, Tony Dungy mekkora géniusz volt, bármit is csinált.Ezen évtizedek óta megy a vita, hogy az MVP mit jelent, legjobb, vagy legértékesebb játékos. Egyik tézis legjobb, ergo aki a szezonban a legnagyobbat homorítja azé a díj, másik nézőpont, hogy a legértékesebb, ergo a legtöbb hozzáadott értéke van a csapathoz. Én is utóbbit vallom, és ezért röhögöm körbe a TB MVP-ket (idén is), mert amikor lesérült, akkor is tolt egy 10-6-ot a Pats ha jól emlékszem, ergo mennyivel értékesebb ő mint PM, akinek a kiesése 2-14-et ereményezett? De ez szemlélet kérdése.
Kb. mindenki kiröhögte, amikor Bobby Wagner mögé állt.
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Istenem, Tony Dungy mekkora géniusz volt, bármit is csinált.Kb. mindenki kiröhögte, amikor Bobby Wagner mögé állt.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Én azzal kiegészíteném, amit már írtam is, hogy ezzel nem csak magának tett rosszat, hanem a csapatnak is, mivel ligaszerte elég erős a Pats gyűlölet, de most le merem fogadni, hogy jövőre egyrészt Brady nem játssza végig a szezont, idő előtt ki fogják ütni, és ameddig ez megtörténik addig is sárga zászló, 15 yard, 50e dollár ide vagy oda, a legtöbbet gyepált irányító lesz - ami az 5+ évből hamar egy ideje korán bekövetkező visszavonulásba torkollhat.Szerintem itt alapvetően személyiségek és elvek találkoznak. Mindig is lesznek olyanok, akiknek csak az önös érdekek és a másikon való felülkerekedés számít, ők védeni fogják ezt a döntést.twitter.com/TonyDungy/status/961258145623527430Ezt nem értik meg sokan, többszöri alapos elmagyarázás után sem, szóval pin this sh#t, az ő szava talán elég insider vélemény.
Hulkeinstein
undisputedly
Akiben van egy kis emberség és nem mindig csak azt nézi, hogy hogy lehet a másikat megalázni és jobbnak lenni mindenkinél, az érti, hogy ez miért volt emberileg egy retek húzás.
Biztos vagyok benne, hogy jobban fog így járni a Colts hosszútávon, a karma pedig oda fog csapni hősünknek, ő lesz az első akit gerinctelenül át fognak verni Krafték Belichick távozása után.
Jogilag semmit nem sértett meg McDaniels, nem volt szerződés, ezt mind értjük. A gond a jogi szankciókkal nem mérhető emberi tényezőkkel van.
Hulkeinstein
több mint 8 éve
Azt hiszed? Dungy egy looser coltsos, persze hogy ezt pofázza.twitter.com/TonyDungy/status/961258145623527430Ezt nem értik meg sokan, többszöri alapos elmagyarázás után sem, szóval pin this sh#t, az ő szava talán elég insider vélemény.
Hulkeinstein
undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Szerintem itt alapvetően személyiségek és elvek találkoznak. Mindig is lesznek olyanok, akiknek csak az önös érdekek és a másikon való felülkerekedés számít, ők védeni fogják ezt a döntést.twitter.com/TonyDungy/status/961258145623527430Ezt nem értik meg sokan, többszöri alapos elmagyarázás után sem, szóval pin this sh#t, az ő szava talán elég insider vélemény.
Hulkeinstein
undisputedly
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 8 éve
Konkrétan semmi. Sőt ha jól emlékszem valami 2-14-el zártuk a szezont és mindenki ment a levesbe.De jól emlékszem, hogy nem volt jelentős a progressz? 😀Lehet azt elfelejteni?Előre is bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😊Epic (foreclosure of a dream)
cdn.vox-cdn.com/thumbor/n1tgTscGhlgYfdPiRC2gpv0HzSw=/0x27:446x324/1200x800/filters:focal(0x27:446x324)/cdn.vox-cdn.com/assets/193102/bilde.jpg
dogbite
Te figyi, emlékszel még JackDanielsre, mint a Rams O coordinátora?
Helmut Zimmer
dogbite
Helmut Zimmer
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Még néhány a mestertől.twitter.com/TonyDungy/status/961258145623527430Ezt nem értik meg sokan, többszöri alapos elmagyarázás után sem, szóval pin this sh#t, az ő szava talán elég insider vélemény.
Hulkeinstein
undisputedly
Has nothing to do with sports. That is common decency and integrity. You don’t do that to the families of your peers.
You make those decisions before you say I Do. Don’t get married start a family then say I changed my mind. He didn’t sign the contract but he said I Do.
több mint 8 éve
De jól emlékszem, hogy nem volt jelentős a progressz? 😀Lehet azt elfelejteni?Előre is bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😊Epic (foreclosure of a dream)
cdn.vox-cdn.com/thumbor/n1tgTscGhlgYfdPiRC2gpv0HzSw=/0x27:446x324/1200x800/filters:focal(0x27:446x324)/cdn.vox-cdn.com/assets/193102/bilde.jpg
dogbite
Helmut Zimmer
dogbite
több mint 8 éve
Lehet azt elfelejteni? (lehet)Előre is bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😊Epic (foreclosure of a dream)
dogbite
Helmut Zimmer
Szerkesztette: dogbite
több mint 8 éve
Akkir legyen Eberfuls a HC probléma megoldva 😊 😀
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Én eddig amúgy JMD párti voltam, de utólag lehet hosszútávon jobban jártunk így. Ha ezt így meghúzta, nem való egy csapat irányítására (még?). Rövid távon nagy lehet a fejetlenség, de Ballard személye garancia számomra, hogy nem jön Fisher/Del Rio/Fox vagy hasonló kaliber. Még jól is elsülhet a dolog.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Előre is bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😊Epic (foreclosure of a dream)
dogbite
több mint 8 éve
Előre is bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😊cdn.vox-cdn.com/thumbor/n1tgTscGhlgYfdPiRC2gpv0HzSw=/0x27:446x324/1200x800/filters:focal(0x27:446x324)/cdn.vox-cdn.com/assets/193102/bilde.jpg
több mint 8 éve
Na, Bandi továbbra sem dobál, Ballard meg továbbra is egy classy guy, nem véletlen bírják meg ismerik el liga szerte. JMD-nek is sok sikert kívánt. Van pár gyöngyszem:twitter.com/HolderStephen/status/961274931047813120
twitter.com/JeffDarlington/status/961274162017906688
twitter.com/MikeGarafolo/status/961272336438779904
twitter.com/gmbremer/status/961274526335143938
twitter.com/gmbremer/status/961274169982967809
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Eberflust visszavonom, Ballard is nagyon szépeket mond most róla, h kb kilóra megvette. Én azokra gondoltam volna, akiket JMD szervezett volna maga alá. Nyilván akikkel Ballard is meg volt elégedve és már itt, azokat nem kell elzavarni. Csak az lenne nekem fura, ha olyas valaki is a stáb tagja lenne, akit kb csak JMD miatt hoztunk a stábba.
több mint 8 éve
twitter.com/TonyDungy/status/961258145623527430Ezt nem értik meg sokan, többszöri alapos elmagyarázás után sem, szóval pin this sh#t, az ő szava talán elég insider vélemény.
Hulkeinstein