Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja most olvastam én is. Kezdődnek a draft előtti szappanoperák...Na, most olvasom a stampedebluen az okosságot, giants tradel fel velünk olineért és mi azon a helyen hozzuk első körben... kinget! Már az amik is stezt olvassák?Gareon Conley accused of rape
Ez a cikk nagy pech, mert ha bejön, Stez mennybe megy, mi meg 1 évig szívunk. Ha nem jön be, Stez mondhatja, hogy persze, mert eljinxelték a tippecskéjét...
Sajna, jó érveket hoznak king mellett, de akkor is conley lesz! Mi meg 3an isszuk Stez sörét és hintjük az okosságot!
szg2
Így igyatok...
Farky
több mint 9 éve
Na, most olvasom a stampedebluen az okosságot, giants tradel fel velünk olineért és mi azon a helyen hozzuk első körben... kinget! Már az amik is stezt olvassák?Gareon Conley accused of rape
Ez a cikk nagy pech, mert ha bejön, Stez mennybe megy, mi meg 1 évig szívunk. Ha nem jön be, Stez mondhatja, hogy persze, mert eljinxelték a tippecskéjét...
Sajna, jó érveket hoznak king mellett, de akkor is conley lesz! Mi meg 3an isszuk Stez sörét és hintjük az okosságot!
szg2
Így igyatok...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Na, most olvasom a stampedebluen az okosságot, giants tradel fel velünk olineért és mi azon a helyen hozzuk első körben... kinget! Már az amik is stezt olvassák?Ez a cikk nagy pech, mert ha bejön, Stez mennybe megy, mi meg 1 évig szívunk. Ha nem jön be, Stez mondhatja, hogy persze, mert eljinxelték a tippecskéjét...
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Jo akkor a conleyt felnyomta stez lanyruhában
több mint 9 éve
aki offense picket írt azt keresztet vethet a stez-jogosultságára,én fehéret írtam ----> Colts
végig defense heavy draftról beszélt ---->defense
végig BPA-ról beszélt erős D draftnál ----> defense
romokban áll a védelem ----> defense
Chiefs kultúra -----> defense
Miska84
több mint 9 éve
Rengeteg csapat szeret bele egy adott prospectbe (a Ravensnel peldaul nagyon pletykaljak Cam Robinsont, akit van, aki imad, sokak szerint nagyon hanyag, meg csak nincs is a ket legjobb OT-prospect kozott), ezt ki lehet hasznalni. 15 utan mar azert jonnek ezek a pickek, amikre elso blikkre nem gondolnal, nem papirformak, ugymond. Megjosolhatatlan, hogy egyik-masik jatekos hol helyezkedik el a boardokon.Garrett? Inkább Thomas...De ha nincs nagy difi ki hajlandó egy feltrade-re? Segítünk szegény Texanson? 😊
Amúgy engem az sem lepne meg, ha hátramennénk 10-15 környékére, mert top15 környékén, a mi pickünknél már inkább olyan tehetségek lesznek bent valószínűleg, akikhez hasonlót tíz hellyel hátrébb is találunk.
Mondjuk hátramegyünk 1/24-re, és kihúzzuk Kevin Kinget. 8-D
Stez
Baba Yaga
De egyebkent igen, Mahomes is nagy kerdojel, siman johetnek erte, nem csak a Houston.
több mint 9 éve
Garrett? Inkább Thomas...De ha nincs nagy difi ki hajlandó egy feltrade-re? Segítünk szegény Texanson? 😊
Amúgy engem az sem lepne meg, ha hátramennénk 10-15 környékére, mert top15 környékén, a mi pickünknél már inkább olyan tehetségek lesznek bent valószínűleg, akikhez hasonlót tíz hellyel hátrébb is találunk.
Stez
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Látom Heisman Trophy a fél liga bedrogozását várja általunk - Cool 😀Hát igazából kurvára tök mind1, hogy Thomas nem lesz a mienk, vagy Garett a példám szempontjából, hisz nem lesz a mienk és pont.
több mint 9 éve
Garrett? Inkább Thomas...Amúgy engem az sem lepne meg, ha hátramennénk 10-15 környékére, mert top15 környékén, a mi pickünknél már inkább olyan tehetségek lesznek bent valószínűleg, akikhez hasonlót tíz hellyel hátrébb is találunk.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát logikusan ha mély egy draft class valamiben, akkor azokat hagynám későbbre, ha egy picknél több lehetőség is van, mivel a mélyebb classban később is találhatsz nem sokkal kisebb tehetséget, míg egy másikban az már inkább hajlik a kukázás felé.De amúgy is elmondta, hogy 5-10 hely a listán az nem nagy különbség, szóval azért sanszosabb, hogy valami komolyabb needre fog jönni játékos, | ha csak be nem drogoztatjuk a fél ligát, hogy elnézzék Myles Garettet pl, | mert kevéssé tartom valószínűnek, hogy amikor mi jövünk, akkor a megmaradt top5-10 játékosban csak TE, WR, QB meg RB lesz - vagy akkor az egy nagyon elbaszott lista lesz 😀
több mint 9 éve
Ballard egyébként két posztra mondta, hogy olyan mély és minőségi, amilyent ő még a karrierje során nem látott: TE és safety. Ergó szerintem jönni fog valaki mindegyik posztra. Hogy nagyon elöl jön-e egy (szerinte) kiemelkedő, vagy pedig hátul turkálunk a sok, más években jobb sorsra hivatott projekt között, azt meglátjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
aki offense picket írt azt keresztet vethet a stez-jogosultságára,Ja, ez mind igaz, de nem art hozzatenni, hogy a Chiefs draftjai a BPA-n alapulnak, Dorsey elegge ragaszkodik a felfogasahoz. Az nem adja, hogy azert vedo erkezik. Sot, azt kell mondanom, hogy Howard nagyon is realis pick, amennyiben elerheto lesz, mivel feler egy elkapoval, ami a fizikai parametereit illeti, akar ket poszton is jatszathato, mint ahogy Grahamet a Saints anno allandoan elkapokent nyomta.
végig defense heavy draftról beszélt ---->defense
Miska84
En nem orulnek Howardnak, de ertekben megerne, teszem hozza, nem is gondolok ra, mert szerintem o mar nem lesz bent a pickunknel. Tul nagy a hype korulotte, a top6-7 talent utan pedig azert van egy lyuk, ott mar szerintem nem kell sokat varni, hogy Howardot elvigye valaki, foleg, mivel o is top talent, ami a draftot illeti, csak es kizarolag nem beszelnek rola top5-os jatekoskent, mert a tight end az a poszt, ahova top8-10 elott sokan azert nem szivesen draftolnak.
Mondjuk meg is ertem, mert a legtobb gyemantot nem elso korben halasztak ki, ami az elmult jo par evet illeti, az idei TE-class meg eleg mely.
En vedot varok ettol fuggetlenul, de Howard? Egyaltalan nem lepne meg. Mint ahogy OT, OG sem. Futo sem, csak ideges lennek, ha az jonne.
több mint 9 éve
ha conley húzzuk stez meg fog bolondulni egy évig. vagy csinál szerintem új accountotegyébként gabokocka kaphatna egy "STEZ" titulust vagy esetleg lehetne egy stez2 accountja is egy évig ezt tudtam kiagyalni
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
aki offense picket írt azt keresztet vethet a stez-jogosultságára,végig defense heavy draftról beszélt ---->defense
több mint 9 éve
Én arra leszek kiváncs Höri hogyan próbálja disztingváltan lereagálni ha mondjuk Colts behúz egy TEt történetesen egy OJ Howardot 😀 😉 ( sport tvs podcast után szabadon) vagy az O-ba vkit, mondván kell Lucknak a játszópajtás.Nem akarok Höri nevében nyilatkozni, de én Howardnak tudnék örülni. Elsősorban a védelmet kell és szeretnénk is, ha erősödne. Ráadásul minden logika is ezt diktálja egy ilyen védelemben nagyon erős draft class esetén. De olyan nincs, hogy csak védelembe húzunk, nyilván fog támadó is jönni. Nem az a fontos, hogy melyik körben hova ki, hanem az, hogy minden pick értékben jó legyen és legyen benne ráció. Dorsettben az ég világon semmi ráció nem volt, de egy Howard szintű TE-ben lenne. Bele se gondolok, hogy milyen lenne ez az offense egy Kelce szintű TE-vel kiegészülve, mert úgyse lesz belőle semmi.
dande
(Egyébként tőlem pl. Fournette is jöhetne első körben, pedig első körös RB-t se szeretnék. De azért nem szeretnék, mert ezek nem lesznek elérhetők ott ahol húzunk. Hozzáteszem, Fournette már neccesebb, mert a tipikus RB karrier túl rövid ahhoz, hogy egy első körös befektetést igazán nyereségbe fordítson. Ahhoz tényleg kiemelkedően jónak - vagy jó genetikájúnak - kell lennie. Egy TE viszont simán elfocizhat bőven 30 fölött is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ha tenyleg King lesz a pickunk, akkor gabo is kap egy rekesz sort.Viszont, mivel o rolam lesett, megkapja a rekesz sort, de en iszom meg.
több mint 9 éve
Én arra leszek kiváncs Höri hogyan próbálja disztingváltan lereagálni ha mondjuk Colts behúz egy TEt történetesen egy OJ Howardot 😀 😉 ( sport tvs podcast után szabadon) vagy az O-ba vkit, mondván kell Lucknak a játszópajtás.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
vagy Lúzer, ugye ezt még nem tudjuk 😀És ha azt tippelem mint Stez, akkor patthelyzet? 😀akkor pont olyan zseni vagy mint ő. ez megfelel? 😊
Kevin King, CB, Washington
gabokocka
Miska84
több mint 9 éve
És ha azt tippelem mint Stez, akkor patthelyzet? 😀akkor pont olyan zseni vagy mint ő. ez megfelel? 😊
Kevin King, CB, Washington
gabokocka
több mint 9 éve
És ha azt tippelem mint Stez, akkor patthelyzet? 😀Kevin King, CB, Washington
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Valami dupla vagy semmi dolgot ki lehet találni? Mondjuk Ice bucket challange, vagy valami hasonlót? 😀Concrete Cube Challenge?
coltman
rtl.hu/rtlklub/filmek/cikk/401519
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát nem hiszem, hogy a történelemben volt olyan háború, ami az adott oldalnak nem volt szent, btw 😛Valami dupla vagy semmi dolgot ki lehet találni? Mondjuk Ice bucket challange, vagy valami hasonlót? 😀
több mint 9 éve
Milyen szent háború?Itt próbálkoztok, de mindegy, mennyien vagytok, ez nem háború.
Itt az a helyzet, hogy én b*szok, ti meg... Ti meg ti. 8-)