Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Szépen töltögetjük darabra hiányposztokat.
Banner vérvonala erős, faterja Lincoln Kennedy, OT(Falcolns,Raiders)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 976 — The only discipline that lasts, is self discipline
Medve meg fog ölni, hogy kiadod az insider infókat. 😀

Közben szereztünk még egy vizilovat bengát is. Ez a második is tackle, csak ez defense. Stewart, Grover, Albany vagy mijazisten. Parry lehet, hogy marad, de esélyes, hogy csak a törölközőket cipeli jövőre 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Medvepappa megmondja:

www.youtube.com/watch?v=9UOPqUdXV9I#t=13.431292

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 976 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szereztünk egy vizilovat .... egy méretes tackle-t. Zach Banner, USC. Ez a gyerek aztán hű az alma materhez, duplán is faló. Az a trójai, aki bezabálja magát az ellenfél védelme mőgé. 😀 A mostani súlya 350 font, de volt már 390 fontos vágósúlyban is. Remélem azzal kezdjük, hogy kitiltják a Colts facility étterméből. 😊

Hanyatt lökni mindenesetre aligha lehet. Csak körbe ne sétálják. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Aha. Nfl.com nem írja a draft trackerben. Élőben már írják! Köszi

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Mit adott a 49ers az első 4. körös pickünkert?
szg2
Jó kérdés, keresem a választ de nincs meg
k78chriss
5. kört találtam de semmi többet. Keveslem...

több mint 9 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
szg2
Traded their fourth-round No. 121 overall pick to the 49ers for their fourth-round No. 143 overall pick and fifth-round No. 161 overall pick acquired from the Redskins
több mint 9 éve
k78chriss Indianapolis Colts 23
szg2
Jó kérdés, keresem a választ de nincs meg
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Egy kis intermezzo a nagy draft hangzavarban:
For those asking: David Parry isn't going anywhere."Good young man, made a knucklehead mistake," Ballard says of the nose tackle.

több mint 9 éve
Ma főleg Wilson után kutakodtam a neten, és minél többet látok/olvasok róla, annál inkább tetszik. Pont egy olyan srác, amilyenre Davis túloldalán szükségünk van. Amúgy Matt Miller a saját boardján #1 CB-ként hozta, top10-be rakta. Ha ez túlzás is, Miller nem egy imposztor, egyike azoknak akiket érdemes olvasni. Ha egy ilyen CB classban ennyire magasra rakja, akkor csak nem lehet olyan szar... Ha pedig nem az, akkor számomra már az is üdítő az elmúlt évek után, hogy nem reacheltünk egy ordasat valaki olyanért, aki még csak nem is passzol hozzánk. 😀

(Egyébként őt nézegetve jutott délelőtt eszembe, hogy azzal, hogy Hooker jött első körben, hosszabb távon nem kizárt, hogy a Hooker, Davis, Wilson hármassal akár egy seattle féle cover 3 press-t játsszunk majd. Abban egy Browner is elég tudott lenni Sherman túloldalára. Oké, persze Davis nem Sherman, Hooker meg nem Earl Thomas (még?). Geathers meg főleg nem Chancellor. De az a defense egy korszakos defense. Ha csak addig fejlődnek ezek a fiatalok, hogy annak a seattlei secondarynak a poor man's verzióját tudnánk 1-2 éven belül hozni, már attól is lefosnánk a bokánkat örömünkben szerintem 😊 )

Ezt a Tarell Basham gyereket viszont nem tudom hova tenni. Csak a profilejára tudok egyelőre hagyatkozni, abban meg egy tweenert látok. Rusherben tartok az ilyenektől...

Tailbackek közül kivel lennél elégedett, ha itt kötne ki?

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekem ezek borzasztó középszer húzások, de remélem, hogy igazuk van és csak zongoracipelők kellettek a már meglévő művészeink mellé.

ma jöjjön egy tailback aztán focizzunk lassan.
Höri
A középszer alatt csak a 2. napot érted, vagy Hookert is?
dugo93
nyilván a tegnapiakat, Hooker allpro potenciálú

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
nekem ezek borzasztó középszer húzások, de remélem, hogy igazuk van és csak zongoracipelők kellettek a már meglévő művészeink mellé.

Höri
A középszer alatt csak a 2. napot érted, vagy Hookert is?

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Még 3 korai meg egy kozépső pick az utolsó napon: ILB, OLB, OL, RB.

Szerkesztette: uatu
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 284 — Whoops, looks like something went wrong.
Kivalo pickek. Egy szivfajdalmam, hogy Cunningham nem jott, es ilbn nagy a lyukmmeg. Ennek ellenere orvendek, okos, megfontolt huzasok, semmifele Grigson agyborulas.

több mint 9 éve
Lehet gondolkodni, hogy vajon Pagano vette-e meg kilóra Ballardot, vagy Ballard ad utolsó esélyt Paganonak, mindenesetre két kör, két pick a secondary-ba. 😊

Quincy Wilson. Kicsit lassúnak mondják a posztjához. Fogjuk fel jó jelként, Shermannel és Marcus Peters-el kapcsolatban is ez volt az elsődleges kritika 😊 A méretes, fizikális, tipikus press cornernek tűnik, pont olyannak, amilyenre Vontae másik oldalán szükségünk lenne. Alakul ez a secondary...

több mint 9 éve
Pagano meg mond vagy 10-15 mondattal közöl kb ugyanannyi tartalmat. Kényszeresen jár a szája.
uatu
Ha meglátok valahol egy idézetet, amiben jelző-duplázás van, már tudom, hogy Paganot idézték 😀 ("This guy is a rare-rare talent.")

Érdekes második nap jön. Tizennégyen húznak előttünk, amiben szerintem lesz egy OL run is. Továbbra is azt szeretném, hogy védelem legyen a cél, de a tegnap után alakulhat úgy is, hogy akár egy RB picknek is nagyon örülnék itt. HA olyan az a pick. 😊 Meglátjuk.

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Meghallgattam Pagano nyilatkozatát (tegnapról?) a pick után valamikorról, és most hallgatom Hooker interjúját. Komolyan háromszor összeszedettebben kommunikál, mint az edzőnk 😀 Ez most nem azt jelenti, hogy máris elszálltam a képességeitől, szerintem ez az alap egy egyetemet végzett embernél, inkább Pagano képességei aggasztanak 😀
kristóf17
Tényleg egy összeszedett játékosnak tűnik. Pagano se hülye, csak neki van egy furcsa önismétlő stílusa, ami leginkább abból fakad, hogy akar mondani valamit, de tudja, hogy nem mondhat túl sokat. Sok edző, játékos odalök 1-2 mondatot az újságíróknak, Pagano meg mond vagy 10-15 mondattal közöl kb ugyanannyi tartalmat. Kényszeresen jár a szája.
uatu
Ezzel mondjuk tökéletesen összefoglaltad, hogy mi jött át belőle eddig 😊

Azért ma egy Kevin Kinget még megnéznék, ha odakerül hozzánk és nem LB-t húzunk.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Meghallgattam Pagano nyilatkozatát (tegnapról?) a pick után valamikorról, és most hallgatom Hokker interjúját. Komolyan háromszor összeszedettebben kommunikál, mint az edzőnk 😀 Ez most nem azt jelenti, hogy máris elszálltam a képességeitől, szerintem ez az alap egy egyetemet végzett embernél, inkább Pagano képességei aggasztanak 😀
kristóf17
Tényleg egy összeszedett játékosnak tűnik. Pagano se hülye, csak neki van egy furcsa önismétlő stílusa, ami leginkább abból fakad, hogy akar mondani valamit, de tudja, hogy nem mondhat túl sokat. Sok edző, játékos odalök 1-2 mondatot az újságíróknak, Pagano meg vagy 10-15 mondattal közöl kb ugyanannyi tartalmat. Kényszeresen jár a szája.

Szerkesztette: uatu
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Hát az élet kemény 😛 Hát nem látszott a hszediből, hogy örülsz, olyan 97-3%-os eloszlást véltem kb felfedezni, de ahogy nézem más is hasonlóan látta. De akkor check, örülsz, csak kurvára nem látszik 😀
több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Meghallgattam Pagano nyilatkozatát (tegnapról?) a pick után valamikorról, és most hallgatom Hooker interjúját. Komolyan háromszor összeszedettebben kommunikál, mint az edzőnk 😀 Ez most nem azt jelenti, hogy máris elszálltam a képességeitől, szerintem ez az alap egy egyetemet végzett embernél, inkább Pagano képességei aggasztanak 😀

Szerkesztette: kristóf17
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 284 — Whoops, looks like something went wrong.
Most komolyan, ennyire naivak voltatok, hogy elhittétek, hogy Stez örülni fog egy pickünknek? nemá', ennyire ti sem kezdhettétek ma az ipart 😀

By the way Stez, ha meg nem bántalak, de én egy kicsivel jobban hiszek Mike bácsinak, mint neked - nem sokkal, csak egy kicsivel 😉
coltman
De, megbántottál. Örihari, este nem lesz puszika.
Egyébként pedig, mint elmondtam (csak hát nyilván arra abszik mindenki), örülök is a picknek, meg nem is. Most azért tényleg kíváncsian várom, mit mutat Melák, már csak emiatt érdemes lesz olvasgatni a felkészülések összefoglalóját.

Kíváncsian várom, be tudja-e verekedni magát a kezdőbe, és ha igen, mikor jön el a pillanat.
Az pedig, amit peterk mondott, Pagano személye valóban sokat érhet egy DB-nél, ráadásul azért Ballard is jól bök DB-kre.

Mindenesetre a második nap is azért elég fontos lesz, én egy feltrade-nek tudnék örülni akár, egy Lampet nagyon elnéznék a falban, bírnám mondjuk Zay Jonesot, és Cunningham az, aki kifejezetten tetszene.

Viszont remélem, Cookot véletlenül sem visszük, ha bent lesz.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 326 — NFL bracket champion '26
Most akkor melyik nyolcvan embernek van igaza? Nem fogod tudni megmondani te sem, én sem, majd eldől, amikor pályára kerül Hooker. Aki egyébként szerintem a 2017-es szezon első felében alig lesz pályán.
Stez
Állítólag a TC-re már felépül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Most komolyan, ennyire naivak voltatok, hogy elhittétek, hogy Stez örülni fog egy pickünknek? nemá', ennyire ti sem kezdhettétek ma az ipart 😀

By the way Stez, ha meg nem bántalak, de én egy kicsivel jobban hiszek Mike bácsinak, mint neked - nem sokkal, csak egy kicsivel 😉