Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
amúgy látszik mennyire jó a keret, hogy a LS kivágása a legjobb téma nem egész 1 héttel a draft után 😀
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Konkrétan average, vagy az alatti volt : www.stampedeblue.com/2017/5/1/15505404/why-did-the-colts-cut-matt-overtonOvertonnal mi volt a baj?Nem volt systemfit.
uatu
wmitty
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Le-vizilovaztam a draft napján, amiért elnézést kérek, ez a srác értelmes, funny, szimpatikus. Szurkolok neki, hogy rostert fogjon.Most már értem ezt a picket - Pat ment, kellett a showman, ő jött 😉
www.youtube.com/watch?v=o2BDmZo0_Eo
peterk2005
több mint 9 éve
Le-vizilovaztam a draft napján, amiért elnézést kérek, ez a srác értelmes, funny, szimpatikus. Szurkolok neki, hogy rostert fogjon. www.youtube.com/watch?v=o2BDmZo0_Eo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hát igen, azok a gének. 😊 (T.Y. négy éves kisfia )Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Raye ezer fekete. Nyilvan semmi osszefugges (de).
több mint 9 éve
Van LS:Erről lemaradtam.
Tony Adams
Ő ha jól emlékszem, riválisa volt a GM posztra.Ja, ő volt a házon belüli jelölt. Ez tényleg csak idő kérdése volt.
Tony Adams
több mint 9 éve
Overtonnal mi volt a baj?Nem volt systemfit.
uatu
Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Van LS:twitter.com/Szkolar_Lohud/status/858513020955308032
ÉS Ballard takarít tovább:
Ő ha jól emlékszem, riválisa volt a GM posztra.
több mint 9 éve
Ok, punter van, de LS akkor sincs. Overtonnal mi volt a baj?ott van LockeColts waived/released LS Matt Overton, S Duke Williams, LB Alex Bazzie, P Devon Bell, LS Joe Fortunato, CB Charles James, LB Deon King, S Stefan McClure, CB Larry Scott, and WR Devin Street.Őőő, így végül is csak longsnapper és punter nincs a keretben.
Tony Adams
Jó látni ezt a bizalmat Luck irányába, de azért na!
uatu
Farky
több mint 9 éve
ott van LockeColts waived/released LS Matt Overton, S Duke Williams, LB Alex Bazzie, P Devon Bell, LS Joe Fortunato, CB Charles James, LB Deon King, S Stefan McClure, CB Larry Scott, and WR Devin Street.Őőő, így végül is csak longsnapper és punter nincs a keretben.
Tony Adams
uatu
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Colts waived/released LS Matt Overton, S Duke Williams, LB Alex Bazzie, P Devon Bell, LS Joe Fortunato, CB Charles James, LB Deon King, S Stefan McClure, CB Larry Scott, and WR Devin Street.Őőő, így végül is csak longsnapper és punter nincs a keretben.
Tony Adams
több mint 9 éve
Colts waived/released LS Matt Overton, S Duke Williams, LB Alex Bazzie, P Devon Bell, LS Joe Fortunato, CB Charles James, LB Deon King, S Stefan McClure, CB Larry Scott, and WR Devin Street.
több mint 9 éve
Marlon Mack sztem hatalmas fogás, zseniális az ürge labdával a kezében. A sec pofás lesz csak ILB kellett volna és lazán A+.igen épp az nfl rakta ki h kik lehetnek a harmadik nap azonnal játékra nagy hatással bíró emberei. első helyen Mack. (nyilván ehhez kell egy 34 éves gore)
Ka'deemCarey25
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Marlon Mack sztem hatalmas fogás, zseniális az ürge labdával a kezében. A sec pofás lesz csak ILB kellett volna és lazán A+.
több mint 9 éve
Ballard nem végzett óriási takarítást. Két-három ember repült, amikor ő jött, hozzáteszem, hogy talán egy valaki kivételével nem is Ballard rakta ki az embereket, hanem még pont Irsay Ballard érkezése előtt.Mivel Ballard alapvetően profi scout, így az sejthető volt, hogy a megfigyelőcsapat terén hamarosan lesznek változások, nyilván Ballard hozza azt, akiben bízik, akivel régóta együtt dolgozik. Mondjuk azt kell mondanom, hogy az elmúlt évek igencsak siralmas scout-teljesítménye után én nagyon is várom/vártam, hogy jöjjön a friss vér.
Egyrészt csak jobb lehet, másrészt nagyon sokat várok az amúgy DB-ket remekül draftoló Ballardtól kiegészülve a 846 évig DB-edző Paganóval az oldalán.
Első és második kör DB, ez a két kukika itten nagyon belelőtt a tábla közepébe, nem szaroztak. Tényleg, az egyetlen, ami miatt kicsit szomorú vagyok, hogy Cunninghamet nem mi hoztuk el, illetve az ILB-poszton borzasztóan rosszul állunk, de egyébként egész jó ez.
Tetszik.
több mint 9 éve
Pont ezen gondolkoztam, csak nem jutottam még el oda (lusta voltam), hogy Ballard az officeban mennyire takarította ki a Grigson sleppet, és rakta be a saját embereit. Köszi a választ.
több mint 9 éve
Remélem az OL scoutolását nem rá bízzuk majd 😊

több mint 9 éve
stanpedeblue jelenti:UDFA signings below:
Offense:
Darrell Daniels, TE, Washington
Phillip Walker, QB, Temple
Dalton Crossan, RB, New Hampshire
Bug Howard, WR, North Carolina
Brandon Radcliff, RB, Louisville
Chris Muller, OL, Rutgers
Jerry Ugokwe, OL, William & Mary
Deyshawn Bond, OL, Cincinnati
Colin Jeter, TE, LSU
Jack Nelson, QB, Winona State (mini-camp tryout)
Trey Griffey, WR, Arizona
Defense:
Jhaustin Thomas, DE, Iowa State
Garrett Sickels, DE, Penn State
Tyson Graham, S, South Dakota (mini-camp tryout)
Tau Lotulelei, LB, UNLV (mini-camp tryout)
Reggie Porter, CB, Utah
Justin Gibbons, CB, Aurora
Martez Hester, S, Ball State
Chris Lyles, DB, Mississippi College
Dante Blackmon, DB, Kennesaw State (mini-camp tryout)
Special Teams:
Thomas Hennessy, LS, Duke
Rigoberto Sanchez, K/P, Hawaii
több mint 9 éve
Már csak egyetlen játékos hiányzott a tárból, Ballard elaludt. Ilyen faszik kellenének ide! <3
több mint 9 éve
A bent maradó ILB-k ennyire sz.rok,vagy meg vagyunk elégedve a poszttal?tessék itt is van az az ILB. Hááát...
Tony Adams
több mint 9 éve
A bent maradó ILB-k ennyire sz.rok,vagy meg vagyunk elégedve a poszttal?
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 9 éve
Igazából a mai nap kezdetétől erre vártam, hogy ezt belinkelhessem, emiatt kicsit sajnálom, hogy nem hozzánk került 😀