Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
nekem ez fejezte ki a meccs lényegét:

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Őszintén, várt bárki is győzelmet?
bobi0092
Én.
Stez
Jó, de a Colts szurkolók közül

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 362 — Whoops, looks like something went wrong.
Őszintén, várt bárki is győzelmet?
bobi0092
Én.

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 863
Igazából 21 ponttal nyaltunk ki, ami lehetett volna 4, de lehetett volna 35 is...
Őszintén, várt bárki is győzelmet? És itt ezalatt most kivételesen nem magunkat értem, hanem a csapatot... Tolzien nem játszott egyáltalán rosszul, tényleg küzdött, erre beficcent 1-2 drop ami sorsdöntő lehetett volna. Szerintem a játékosok is úgy mentek ki a pályára, hogy éljük túl ezt a 60 percet aztán majd jön Luck... (remélem azért a MNF-ig felépül...)

Igazából ennyit tudunk egy PO csapat (én még most is annak tartom a Steelerst, bár ugye billegnek a WC és a Division W határain) ellen felmutatni, és igazából ha Luck játszott volna, a védelem akkor benyalja ezt a 28 pontot ... Kicsit olyanok vagyunk mint a Saints, ha Brees fel tud pakolni 30-35+ pontot akkor nyerünk, egyébként bukta...
Tolzien küldött egy 10 perces drive-ot ami azért szép volt, még akkor is ha sokra nem jutottunk vele, ergo tegnap arra sem foghatjuk a dolgot, hogy azért kaptunk ennyit, mert állandóan a D# volt fent a sok 3 and out miatt..
A Steelersnek elég erős Offense van, de a PO-ban gyakorlatilag csak ilyen erősségű Offense jöhet szembe...

Szvsz, az eredmény nem a valós játékképet mutatja, viszont nekem a legelejétől érződött, hogy itt egyszerűen nem fogunk nyerni sajna...

A Houston W 1.90-es szorzóval áll a San Diego 1.70-ese ellen, hát hajrá Chargers a hétvégén (én azért megraktam a Texans W-t, ha nehezen is de szerintem behúzzák, a Chargersnél is foghíjas a társaság mostanában... )

Szerkesztette: bobi0092
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Ahogy az várható volt ki is nyaltunk és még lesz vagy 2 IR is, tökéletes meccs.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát itt akarással még nem sokra lehet menni, ez a srác kap annyit, hogy akarjon is ennyire.

Az a kérdés, hogy ki élte túl? Hilton, Kelly, Goode, Mathis, stb. Félek a rossz hírek majd csak most fognak jönni 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
VAN IRÁNYÍTÓNK!

#PAT

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Nem egy "tombrédi" ez a Tolzien, de azért le a kalappal előtte. A pöcsét levágta volna a győzelemért. Davis viszont csúnyán megégett tegnap AB ellen. Itt most nem egy év volt a két engedett TD között, hanem egy negyed 😀

Egyébként még Moncriefet lehet olyan szempontból megdicsérni, hogy idén minden meccsen ahol játszott és ahol nem sérült le, szerzett TD-t. Igazi RZ target lett belőle.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én erősen kétlem, hogy 5-5-el állva olyan nagy "simalibabehúzzukzsebünkbenaW" hangulat lenne mostanság Pittsburghben. Szerintem inkább akartok egy statement wint elérni, mint "úgyis nyerünk, csak legyen meg valahogy, ne sérüljünk meg".

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 952 — Steelers fan
IND W 3,50
PIT W 1,22
😀
bobi0092
És pont ezeket a meccseket kell ellenünk megtenni. Persze érzelmi okokból nem teszem, de anyagilag hosszútávon bőven kifizetődő lenne.
Csak ezek a "simalibabehúzzukzsebünkbenaW" meccsek ne lennének...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
ha jól játszik a steelers offense akkor mindegy lenne amúgy, ha meg szarul akkor nyerhetünk így is. ezzel nem azt akarom mondani h ganz egal, de egy jó game manager mode, 60% passzpontosság, 0 TO, közepes futójáték, felrakott 20 pont elég lehet. de ez nem rajtunk múlik, total kiszámíthatatlan a steelers offense

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Amúgy én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Ha Bandi a fedélzeten lenne mondanék magunknak úgy 40-50%-ot. A GB ellen is ilyen hangulat volt és csak megcsaptuk őket.
dugo93
Ellenben már 100%, hogy Bandi nem játszik, a futójátékunk szinte 0, Tolzien meg a nyomás alatt hajigálni fogja az INTeket meg az incompleteket. Sima L.

NFL.com: "It's not a Curtis Painter-level crisis for the Colts, but it's close." XD

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Amúgy én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Ha Bandi a fedélzeten lenne mondanék magunknak úgy 40-50%-ot. A GB ellen is ilyen hangulat volt és csak megcsaptuk őket.

több mint 9 éve
IND W 3,50
PIT W 1,22
😀
több mint 9 éve
Abszolut semmi baja Lucknak, kamu az egesz sztori.
Egyszeruen padoztatja Pagano, mert szar. Jol tudja ezt Luck is.
Tolzien meg kezdjen csak, vegre lesz egy normalis kube a csapatban!
Stez
Szerintem ide a Steelers lógó kevés lesz. Tudom, hiszen eleget használtam 😊
Klaci79
A logo lehet, de Tolziennel megpecsetelodott a sorsa a pittsburghi franchise-nak. A meccs utan Scott mester soval is behinti a romokat. Persze csak tavolrol, ha mar a Lucas Oilban lesz a meccs, de erted, na. 8D

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Stez
Szerintem ide a Steelers lógó kevés lesz. Tudom, hiszen eleget használtam 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Pár helyről eltűntek a csütörtöki meccs szorzói (nah vajon miért...), micsoda szerencse, hogy bízva a védelmünk acélosságában megraktam rögtön hétfőn a Steelerst -5,5-el... Ha ezek után csinálunk Tolziennel egy 27-22-es vereséget, nagyon morcos leszek...

Jah, meg most megint lehet majd Paganoéknak egy remek kifogása, hogy úgy mégis mi a francért nem kerültünk PO közelbe, Irsay amúgyis szerelmes Luckba, meg fogja érteni, hogy a QBra épülés miatt sajnos csak a csúnya Injury-t lehet hibáztatni, az edzői gárdát, a végtelen sacket, a védelmet stb. nem...

Egyébként ez a concussion protokoll min alapszik? A menetét jól leírta a colts.hu bejegyzés:
Egy nap kötelező pihenő az agyrázkódás utáni napon, ahol még a playbookot sem veheti a kezébe az illető. (Ez volt a hétfő)
A következő nap könnyű átmozgatás ( Bicikli, futópad) nem lehet erőnléti edzést tartani. (Ez a kedd)
Közepes edzés, erőnléti elemekkel, folyamatos kardió-vaszkuláris ellenőrzés mellett.(Ez a szerda)
Non contact edzés és ellenőrzés független szakértő jelenlétében (Ez a csütörtök)
Full contact edzés és ellenőrzés (Ez a péntek)

Mackó, Colts.hu
De mégis ki az aki eldönti, hogy Luckot ilyenre kell küldeni? Úgyértem oké, nagyot koppant a feje de azért elég sok ilyet lehet látni a ligában. Valaki végignézi a mérkőzések után egyenként a playeket és azt mondja, hogy az ötödik play végén koppant a feje a #43-asnak, a második félidő visszahordásnál a #85-ösnek?
Csak mert ennyi erővel minden vasárnapi meccsen ki lehetne ütni a QB-kat ha a következő héten csütörtöki meccs jön...

több mint 9 éve
a raiderstől,

ha kikapunk a houstontól akkor nem érdemlünk semmit

több mint 9 éve
látva az éjjeli oaklandet, aki egy kivételesen jó texanst vert meg, hát nem sok esélyt látok arra a meccsre.
Miska84
Melyikre? Az Raiders vagy a Texans ellenire?

Én nem bánnám, ha a Raiders ellenünk is ilyen napot fogna ki 😊

több mint 9 éve
Luck concussion protocoll. Fasza
Höri
Hát akkor a Steelers L-t be is véshetjük.

Mondanám, hogy ha a meccs alatt nem jött ki és utána se vette észre, akkor olyan komoly nem lehet, de ez a lütyő azt is két nappal később vette észre, hogy leszakadt a veséje.
peterk2005
Luck fasza gyerek, a KC elleni 38-10-t is egy pillanat alatt elfelejtette, miért lenne ez másképp az agyrázkódással 😉 De amúgy nagyon nem tűnik nagy ütésnek a történet, szóval valami a Lucas Oil gyepével mégse lehet rendben, mert ilyet kb minden meccsen látni 8-10-et.
coltman
hát én pont nem így láttam, aki már baszta be így a tarkóját tackle közben (én igen 😕 ) az tudhatja, hogy itt nagyon el tud menni a kép
ebben a helyzetben nincs nyaki izom a lendületet megfogja, én egyből megijedtem h itt gáz van.
bár végigjátszotta a meccset, azaz elvileg nagyon nem súlyos, de ha az nfl vizsgálaton nem megy át akkor mindegy. #tolzientime

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Höri

Mondanám, hogy ha a meccs alatt nem jött ki és utána se vette észre, akkor olyan komoly nem lehet, de ez a lütyő azt is két nappal később vette észre, hogy leszakadt a veséje.
peterk2005
Luck fasza gyerek, a KC elleni 38-10-t is egy pillanat alatt elfelejtette, miért lenne ez másképp az agyrázkódással 😉 De amúgy nagyon nem tűnik nagy ütésnek a történet, szóval valami a Lucas Oil gyepével mégse lehet rendben, mert ilyet kb minden meccsen látni 8-10-et.
több mint 9 éve
látva az éjjeli oaklandet, aki egy kivételesen jó texanst vert meg, hát nem sok esélyt látok arra a meccsre.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 200 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri
peterk2005
Ha szar az ellenfél, Omar Eppsék hajlamosak legalább olyan szarul játszani. Igaz Luck nélkül lehet lepofozna titeket a Browns is (magunkat azért nem írtam, mert mi Luckkal együtt is lepofoztunk titeket - az egyedüli highlightja a 2016-os Jags szezonnak).

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Höri

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond