Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Na azt hiszem nálam most jött el az a pont, hogy kurvára nem örülök, hogy nyertünk a Packers ellen, mert ebből az jön le Irsaynek, hogy mekkora kurva nagyot játszottunk, csak valahogy a Packers teljesítményét a 3 évvel ezelőttivel keveri.A Titans máris a segítségére siet és eligazítja
coltman
több mint 9 éve
Playoffban nyerős? LOL 😀 Nem fantasy ez, ha itt új stáb lesz, akkor jön ugyanaz, mint 2012-től. Abból eleinte playoff is csak akkor lesz, ha a south marad ilyen gyenge. Ha a Jags, Titans felébred a téli álmából, akkor playoff se, nemhogy playoffban nyerés.Mért ne lehene ugyanaz? Vagy még jobb? Még jobb is a helyzet mint akkor, van egy félkész ligaelit offense, meg egy érett elit irányító
peterk2005
több mint 9 éve
Playoffban nyerős? LOL 😀 Nem fantasy ez, ha itt új stáb lesz, akkor jön ugyanaz, mint 2012-től. Abból eleinte playoff is csak akkor lesz, ha a south marad ilyen gyenge. Ha a Jags, Titans felébred a téli álmából, akkor playoff se, nemhogy playoffban nyerés.Egyébként szerintem rosszul értelmezed Irsay mondandóját. Irsayt nem fogja érdekelni a mérleg. Lehet az 6-10 is, meg 10-6 is, nem ez alapján mérlegel. Ő azt nézi majd, hogy ez a régi-új stáb miként fogja számára visszaigazolni azt, amit a hosszabbítások aláírásakor megbeszéltek. Amiről mi nem tudjuk, hogy mi lehet, de mivel a GM és HC személyén kívül lényegében a teljes stáb le lett cserélve, ezért nagy valószínűséggel sematikusan, csapatépítésben is markánsan más, mint tavalyig. Mi annyit látunk, hogy változott az OL séma, változott a teljes offensive séma (hiába tavaly év közepén jött az OC, neki is az első offseasonja Luckkal) És változott a DC és alatta mindenki. És emiatt a front7, a sec, stb. is más felfogásban játszik. Ehhez a felfogáshoz draftoltak, ehhez a felfogáshoz igazoltak az offseasonban. (Freeman pl. minden bizonnyal azért ment el, mert az új stáb más féle belső LB-t keres. És Irving, és Smith is valószínűleg ezért nem maradt, stb. Ezért nem maradt Lowery sem, hiszen tisztes szezont tolt, azért a pénzért maradhatott volna. De ez a stáb más féle embereket keres, és mivel pénz idén nem volt, jobb híján próbálgatják a rookie-kat, meg az olcsó McNary féléket. Mi meg tépjük a hajunkat. 😊 )
Szóval a fejreállást én úgy értettem, hogy ha az derülne ki, hogy megszűnik a konszenzus a szakmai stábban, ha szétesik a dolog, stb. Irsay maga mondja el ebben a cikkben, hogy "we are under kind of a rebuild", szóval, hogy rebuild van. Ő így nézi, ezek szerint fog értékelni. Nála Pag, Grigs nem 5. éves GM/HC, hanem részben első évesek. Azt nézi, hogy a tavalyi újratárgyalás óta mi történt, mi történik abból, amit megbeszéltek. Ebben szerintem nem fog szerepet játszani 2-3 győzelemmel kevesebb, vagy több. (Legfeljebb annyiban, hogy egy esetleges szakmai széteséssel nyilván jönnének a vereségek is sorban.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Vereségnek drukkolni? Nekem elegem volt a suck for Luck-ból egy életre, már nem görcsölök ilyenen, csak elrontja az egész foci idényemet.Igen, de van a köztes dolog, amivel nem számolsz, hogy lesz még pár győzelem - Titans, Texans, Jags (mind otthon), esetleg még egy meglepi, és akkor kész a 8-8-as szezon, ami nem böki Irsay szemét, rá lehet húzni, hogy sok volt a sérült D-ben, viszont az sem igaz rá, hogy bármi komolyabb javulás lenne. És megoldódott bármi is? Nem. Hulott bárki feje is? Nem. Szóval a jelen helyzet nem annyira rózsaszín pónis, hogy majd vagy így vagy úgy megoldódik magától. Pont ahogy te (is) írtad Irsay-jel meg a sorok közöttel : ha nem lesz nagy fákáp, akkor mindenki marad, és a 8-8 ilyen értelemben nem nagy bukó.
Megoldódik ez magától is így vagy úgy. Mostantól nem egyszerű a schedule. Ha ezt lehozzuk valami csoda folytán kiválóan, akkor az csak úgy lehet, hogy a játékosok is javulnak, és az edzők is dolgoznak. Akkor úgy oldódik meg a dolog. Ha meg nagyon fejreállunk, azt meg Irsay se viseli, és akkor meg úgy.
peterk2005
Én se szeretek bukónak drukkolni ofkorsz, de ez a szezonunk már úgyis kuka, ebből lószart se lehet kihozni, ami kicsit is playoff-ban nyerős lehet (ha egyáltalán lesz playoff), viszont akkor ezek a faszok az FO-ból legalább tűnjenek el, mert az már tisztán látszik, hogy ha ezeken múlik, akkor 20 év múlva se fogunk Lombardy trófeát nyerni. Eltakarítani meg csak úgy van esély, ha durván minusz a szezon, 6-10, max 7-9, mert azt már nem lehet semmivel se magyarázni. Egyébként mennek még tovább 1-2 évet, és még azt a kevés tehetséget is elűzik/leépítik a csapatból, ami még most megvan, és onnantól tényleg oda jutunk, hogy Luck itt lesz 6-7 éve, és elkezdhetjük a 3-5 éves rebulid-et, ergo Luck első 8-10 évét majdnem hogy elkúrja ez a két fasz. Szóval emiatt én kicsit sem tudom optimista mód, nyugodtan szemlélni a jelenlegi helyzetet.
több mint 9 éve
Vereségnek drukkolni? Nekem elegem volt a suck for Luck-ból egy életre, már nem görcsölök ilyenen, csak elrontja az egész foci idényemet.Megoldódik ez magától is így vagy úgy. Mostantól nem egyszerű a schedule. Ha ezt lehozzuk valami csoda folytán kiválóan, akkor az csak úgy lehet, hogy a játékosok is javulnak, és az edzők is dolgoznak. Akkor úgy oldódik meg a dolog. Ha meg nagyon fejreállunk, azt meg Irsay se viseli, és akkor meg úgy.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Gondolkoztam, hogy betegyem-e a cikket, gondoltam, hogy outrage lesz belőle. Mondjuk mostanában nem tudom, létezik-e olyan cikk, amire nem akadnál ki. 😀 Mindegy, mégiscsak az owner nyilatkozott, aki akarja elolvassa.Igen, ha azzal kezdődne, hogy Grigson and Pagano fired - azon kicsit sem akadnék le 😊 btw sajna én is ugyanezt olvastam sorok között, szóval reménykedek, hogy 2 meccsnél már nem nyerünk idén többet.
(Amúgy, a sorok között olvasva, szvsz lehet felkészülni arra, hogy ha nem zárunk mélyen negatív mérleggel, akkor mindenki marad. Irsay szavaiból legalábbis ezt veszem ki. Úgy tűnik ezek hárman az idei évet (is) rebuild évnek szánták, szánják, számolják.)
peterk2005
több mint 9 éve
Gondolkoztam, hogy betegyem-e a cikket, gondoltam, hogy outrage lesz belőle. Mondjuk mostanában nem tudom, létezik-e olyan cikk, amire nem akadnál ki. 😀 Mindegy, mégiscsak az owner nyilatkozott, aki akarja elolvassa.(Amúgy, a sorok között olvasva, szvsz lehet felkészülni arra, hogy ha nem zárunk mélyen negatív mérleggel, akkor mindenki marad. Irsay szavaiból legalábbis ezt veszem ki. Úgy tűnik ezek hárman az idei évet (is) rebuild évnek szánták, szánják, számolják.)

több mint 9 éve
deleted account
1 758
Jim Irsay’s Bye Week Observations On 2016 ColtsNa azt hiszem nálam most jött el az a pont, hogy kurvára nem örülök, hogy nyertünk a Packers ellen, mert ebből az jön le Irsaynek, hogy mekkora kurva nagyot játszottunk, csak valahogy a Packers teljesítményét a 3 évvel ezelőttivel keveri. Tény, hogy jobb csapat a Packers nálunk, de ligát tekintve middle of the pack, Rogers magához képest durván alul teljesít, szóval kicsit sem hasonlít ez a győzelem, egy Seahawks vagy egy Denver ellenihez, vagy a 4 évvel ezelőtti Packers meccshez.
peterk2005
Amúgy újabb szívmelengető statisztikák a védelmünkre nézve : www.stampedeblue.com/2016/11/10/13588436/this-stat-helps-put-in-perspective-how-bad-the-colts-defense-is
Én azért év végén kiosztanám az első lófasz díjat GM/HC kategóriában is, és rögtön meglenne a névadója is a kupá(k)nak.
több mint 9 éve
Jim Irsay’s Bye Week Observations On 2016 Colts

több mint 9 éve
Tevaun Smith-t waiveltük, és helyette Marcus Leak jött fel a PS-ból.gondolom kick returnernek, nehogy má' így szaladjon ez a todman gyerek
peterk2005
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Tevaun Smith-t waiveltük, és helyette Marcus Leak jött fel a PS-ból.

több mint 9 éve
Ma kedvenc képem #LIGAELIT
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Kicsit megkésve, de legalább most talán kicsit még jobban tudunk röhögni rajta. 😀 Pagano post game conference:Pat McAfee was teaching Josh McNary, Patrick Robinson and TJ Green [...] how to tackle.
www.youtube.com/watch?v=Ai5igYsrulM
peterk2005
The form of tackling, the art of tackling. That's Colts football right there. Our veteran punter is teaching our safeties, our linebackers our corners how to tackle. That's colts football in a nutshell 😀
Amikor a számokat mondja 😀
Hey they drop some football. But that's on 12!
Andrews gotta now if they gonna catch the ball or not catch the football before he throws the football. If Andrews knows he gonna drop the football, why is Andrew throwing the football?
Dwayne's got an ankle 😀😀😀 Ankle 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Összefoglalva a meccset, egy kifejezetten gyengén játszó Packerst fogtunk ki, de ettől még a Lambeau-n így se könnyű nyerni, egy csapatnak sem, szóval szép teljesítmény volt összességében. Eltűnt a sok flag (részben a bírói felfogásnak is betudom, de nem csak arról volt szó), a meccs bizonyos szakaszaiban a kifejezetten jó Packers def ellen kényelmesen tudtunk előre jutni, A védelem most nem liga 30-nak nézett ki, volt tartás, volt elgondolás, és még a végrehajtás is rendben volt. Azon a holdingos int-helyett-td-n kívül 3.5 negyedig teljesen kordában tartottuk Rodgers-éket. Az utolsó 6-7 perc, Davis nélkül, preventre/zónára átállva nagyon csúnyán nézett ki, de a prevent általában ilyen csúnyán néz ki. Mindig is utáltam, ráadásul ez a defense idén már többször mutatta, hogy a prevent nem preventál semmit. Hagyni kéne az egészet, amíg így is 1-2 perc alatt átjönnek rajtunk, addig nincs értelme azon aggódni, hogy Rodgers ne hajigáljon át a fejünk felett. Ettől eltekintve a def game-plan tetszett, jó volt a kevés blitz, a 3 / 4 man rush, a backfield túltöltése, Rodgers számtalanszor nézelődhetett 5-7mp-ig is, mégse talált célpontot.Az offense is jó volt. A fal kifejezetten jól dolgozott, Gore megfutotta amit meg kellett, az elkapók el tudtak szakadni, el is kapták a labdákat, így kell ezt. Engem az se zavart, hogy a második félidőben jó ideig semmit nem sikerült csinálni, mert nagyon pörgött az idő a hosszú Packers drive-ok miatt, összesen 2 sikertelen drive-ról volt szó, annyi benne van minden meccsben. Előtte és utána működött a dolog, ez a lényeg. Még a két Luck INT-nél is működhetett volna, mindkétszer magát tisztára játszó, elszakadó embernek dobhatott, mindkétszer ő cseszte el, ő ment át megint Lütyőbe 2 dobás erejéig. Idén eddig csak az utóbbi 2 meccsen volt 1-2 ilyen dobása, remélem nem jön belőle elő megint ez az énje.
Tavaly 3-5-nél az addig veretlen Denvert sikerült elkapni, idén a Packers-t idegenben. Tavaly ráment arra a meccsre Luck + Henry Anderson idénye is. Remélem most megússzuk sérültek nélkül.

több mint 9 éve
deleted account
1 758
Kicsit megkésve, de legalább most talán kicsit még jobban tudunk röhögni rajta. 😀 Pagano post game conference:Sírok, de nagyon 😀
www.youtube.com/watch?v=Ai5igYsrulM
peterk2005
nem akarom azt mondani h én megmondtam h a végén térdelünk olyan sima lesz, meg hogy gore lesz a nyerő ember, de hát megmondtam. hívhattok innen tipster mihálynak is | ha valakiben felmerülne: nyilván én sem gondoltam komolyan |Jah, hát én meg szarva közt a tőgyét eltaláltam a korrekciót 😀 De ha ezen múlik a győzelmünk, akkor minden meccs előtt tudok ennyire pozitív lenni 😛
Miska84
több mint 9 éve
nem akarom azt mondani h én megmondtam h a végén térdelünk olyan sima lesz, meg hogy gore lesz a nyerő ember, de hát megmondtam. hívhattok innen tipster mihálynak is | ha valakiben felmerülne: nyilván én sem gondoltam komolyan |
Szerkesztette: Miska84
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Kicsit megkésve, de legalább most talán kicsit még jobban tudunk röhögni rajta. 😀 Pagano post game conference:www.youtube.com/watch?v=Ai5igYsrulM

több mint 9 éve
Főleg ha a jags megüti a texanst jövő héten.na, attól nem félek.
szg2
több mint 9 éve
holnap simán nyerünk.Majdnem 😊
ilyenkor szokott jönni a nagy nihilből a bomba. 24-17. gore 100 yard felett, összesen 140 sc.yard felett. végén térdelés.
Miska84
szarházi egy csapat ez, most egy hétig megint reménykedni fogok.Azt mondod bye-week-en is szopunk?
Höri

több mint 9 éve
Nem szúrtuk el 😊Höri nem bye jön? Lesz az 2 hét is 😊😊😊
Főleg ha a jags megüti a texanst jövő héten.
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
szarházi egy csapat ez, most egy hétig megint reménykedni fogok.
több mint 9 éve
nézem a Giants meccset és flashbackjeim vannak, hogy mennyire áhítoztam Landon Collins-ra amikor megkaptuk Dorsettet. Kicsit most mindenki hagyjon.ugyan ez volt 1 meg 2 héttel ezelőtt velem is 😕 meg ma is. bár volt egy csúnya benézett coverage-e, de azon kívül nagyon elnök, int ,sack, pörög végig.
Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
nézem a Giants meccset és flashbackjeim vannak, hogy mennyire áhítoztam Landon Collins-ra amikor megkaptuk Dorsettet. Kicsit most mindenki hagyjon.
több mint 9 éve
a Kocsárdi fog játszani jobbekketreitz mewhort adams langford out.Zalaegerszegrol jon a potlas?
abből utóbbi 2-t zalán tudjuk pótolni
Miska84
ulpianus
több mint 9 éve
reitz mewhort adams langford out.Zalaegerszegrol jon a potlas?
abből utóbbi 2-t zalán tudjuk pótolni
Miska84

Állat vagyok, ami enni kér...