Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
12-4-ötcsak nem szegedi vagy? 😀 | (vagy ezt szerkesztetted 😀 ) |
Miska84
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nemtom miru baszetek. A meccs bevezetojeben elmondta az egyik szaki, hogy ez "two well coached teams". mondjuk jot rohogtem rajta, de en nem ertek hozza, ebbol is latszik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nem akarok vitázni,vagy bármilyen lavinát elindítani,mert ez a csapat úgy szar ahogy van!Csak azért azt látom és fájó hogy más csapatoknál tudnak senkikből "embert" faragni.De ami még fájóbb hogy nem egy távozott játékosunk aki itt fos volt máshol más edzők alatt elég jól elkaristol.De mindegy ez az egész egy nagy fos.Mondjuk én nem vagyok meglepve már a nyáron erre számítottam amikor próbáltam összerakni kik is lesznek a kezdők.
több mint 9 éve
persze igaza van szg2-nek, látszik h elfogyott a tudás. csak kicsit ilyen forma1 feelingem van, hogy persze h szar baumgartnerzsolti, de adjunk neki egy futamra egy ferrarit és akkor meglátjuk.nem akarom felmenteni az edzőket, abszolút nem.
de megnézném BB fejét, ha a GM-től egy (sérülés nélküli sort mondok, nem kórház LB kezdőt) egy walden-D'qwell-Mcnary-mathis sort kapna. nem hiszem, hogy van ennél rosszabb kezdő a ligában. a backupokat már nem is említem.
ezért fos, h szét van szedve s GM és a HC, mert szerintem ez olyan, mint amikor elvárjuk egy cégnél a sales-től h adjon el valami nagyon szar cuccot. meg lehet próbálni, és persze ha zseni vagy mint a Wall Street farkasában Dicaprio akkor összehozol valamit. de ez nagyon ritka. és nem hosszútávon fenntartható
az egyetlen move az uborkaszezonban, hogy rendesen megfizettünk egy azóta pályán alig felismerő Patrobot. na akkor itt megint felmerül, ki találta őt ki? ki mondta, hogy fizessük agyon? stb.
szóval hiába rúgjuk ki paganot, itt a kerettel van komoly gond. pagano elvitte a csapatot sokszor a PO különböző fázisaiig, hogy ott outcoucholták-e az nem kérdés. de ha beraksz 7 embert a boxba és így is kontakt nélkül elmegy blount 5-6 yardig minden carrynél azzal mi a francot tudsz csinálni??? jobb az ellenfél, nincs minőség.
elfogadom, vannak jobb edzők a ligában, akik jobb csapatot is tudnának ebből összerakni. de hogy itt senki nem tudna 12-4-öt és PO menetelést összerakni az tuti. és idén még sérültjeink is alig vannak. persze a secondaryban volt pár hétre out pár kulcsember. de gondoljatok bele, mi lenne ha megsérülne gore, davis, castonzo, luck, hilton, allen, d'qwell stb. és az a baj, hogy most fel is soroltam a average starter vagy annál jobb játékosainkat.
kell ide kérem hölgyeim és uraim egy új GM, az döntse el kit tart meg és kit nem. de a legjobb lenne, ha egy olyan edző jönne aki maga draftol, maga cap menedzsel stb.
Szerkesztette: Miska84
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Peterk mindig visszahoz 😊Nem neked szántam személyesen, hanem csak - miután több post is reagált rá - általában írtam, hogy nem létező hógolyóból kár lavinát indítani. 😊
szg2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Peterk mindig visszahoz 😊Paganoval kezdtem, aki elismerte, hogy hátralépett a csapat, nem érti miért. Ezen nem sok ekézni való marad, amit lehet én elmondtam a texans meccs után: ennek az embernek nincs több jó ötlete, kész. Most se tudja mit csináljon. Kicsit sajnálom is, mert a lembóra megyünk, ott pedig sajna, mindenkinek épp van bizonyítani valója. Hát, rajtunk megtehetik.
OK, az offense is kifoghat szar napot (sajnos, Lomdonban se voltak a csúcson, igaz, Misi?). A D pedig nem kezdett rosszul, odaértek az irányítóhoz is párszor. Ha csak kétharmad ennyit lettek volna a pályán, jó meccsük is lehetett volna. Ha tesszük fel a pontokat, akkor az a pár irtózatos balfék play is beleférhet. Pat pedig most már megszokja, hogy chaplini jeleneteket hoznak a rúgásai. minden meccsen csípőre tett kézzel csodálkozik, hogy mi a f---t keresnek csapattársai a fűszálak között.
még jó, hogy irsay összekötötte a hc-gm párost.
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Az a dúrva, h Luck első passzánál azt éreztem, h gáz van. Az edzői gárda egyik legnagyobb baja, hogy képtelenek úgy kiküldeni az offense teamet a pályára, hogy rögtön az első playtől kezdve koncentráltan fel tudnák szántani a pályát. Ehelyett a minden meccsen az első drive szopás. Évek óta. Ha ezzel nem tud egy edző mit kezdeni, akkor adja fel az ipart.
több mint 9 éve
Elég nagy baj van így is, legalább egymást ne hergeljétek ilyen hülyén félreértelmezett mondatokkal. Lucknak valóban régen látott szar napja volt, nem kis részben az ő hibáin is ment el a meccs, mi a tökömet kellett volna mondania ezek után? Nyilván azt mondja, hogy jobbnak kell lennie, mert egy maximalista.Az elkapóknál meg szó sem volt arról, hogy Luckot ekézték volna. Hilton annyira ki volt akadva, hogy nem is volt hajlandó interjút adni. Az a pár mondat egy utána szaladgáló beatwriternek - Gregg Doyle, aki egyébként híres arról, hogy a szarba is beleköt, ebből csinált karriert Indyben - odalökött "kopjál le a faszomba" jellegű két fél mondat volt. Dorsett meg éppenséggel elhárított minden másik játékosra vonatkozó kérdést, és csak arra a kérdésre válaszolt, amit személyesen neki címeztek. Arra kérdésre, hogy Ő miért droppol, választolta azt, hogy elkapta a jobb és rosszabb labdákat is. Mert történetesen ő tegnap 5-ből 5-öt elkapott. De igazából a válasza lényege annyi volt, hogy "kopj már le bazdmeg". Moncriefnál - ő volt egyedül hajlandó hosszabban is beszélni - pedig szó se volt arról amiket itt idéztek, az interjúja pont az ellenkezője volt. Azt mondta, hogy "bár sikerült időnként elszakadni, elkapni a labdát és haladni", de ennél jobb munkát kell végezniük, többször kell(ene) elszakadniuk. Ebből sikerült a "bár" részt kiragadni és tálalni az említett beatwriternek.
Pagano interjúja volt egyedül megint a szokásos közhely gyűjtemény. Ha már ekézni akartok valakit, ekézzétek őt. Mondjuk engem legkevésbé az érdekel, hogy egy ilyen fos teljesítmény után milyen közhelyeket sütnek el akár ő akár Grigson. De még akár a játékosok is. Mindenki közhelyeket süt el. Amelyik meg nem (Rex Ryan) azon azért röhög a liga. A játékosok zöme meg nem az agyával keresi a pénzét, 1-2 kivétellel eltekintve a többség két bites, ha akarom 2 perc alatt bármilyen hülyeséget kihúzok belőlük. Ne az interjúkban domborítsanak, hanem a pályán.
Engem a játék az ami felkúr. Vasárnap az offense is teljesen kikapcsolt, de ők ezzel együtt is idén lazán top10, de inkább közel top5 offense. Mindenkinek lehet és van is 1-1 gyengébb meccse idényenként, tőlük elfogadom, hogy a vasárnapi ilyen volt, még akkor is, ha frusztráló nézni. Lucktól is elfogadom, mert amúgy ő is extraklasszis teljesítményt nyújt. Meg Hiltontól is, meg Gore-tól is, mert ők is megtesznek mindent, és általában jók. De amit a védelem művel az kriminális. Nem szimplán rosszak - ezt még a körülmények között érteném -, de gyakran olyan, mintha a játék alapelemeivel sem lennének tisztában. Rosszul állnak fel, teljesen nyilvánvaló, egyszerű playeket néznek el, elváltják egymást, az alapokban sincsenek a pályán. Milyen edzői stáb az, amelyik még ezt se tudja rendbetenni fél idény alatt? Ha Green-t szénné égeti egy Kelce, azt felfogom, a gyerek még tanulja a szakmát, benne van. De, hogy addig se jutnak el, hogy ki kit fogjon, ki kinek adja át az embert, ott felmerül a kérdés, hogy mi a tökömet csinálnak edzésen?
Az ST-t már meg sem említem. Van két elit rúgónk, a többi meg csak hátráltatja őket. Olyan szinten, hogy az már a szomorún is túlmegy, már röhejes. Meccs közben háromszor kellett punt returnert cserélni, mert egyik se volt képes csak annyit megtenni, hogy elkapja a labdát. A sérült Hiltont kellett a végén beállítani. Röhej. Ha Irsay nem akar idény közben GM/HC-t kirúgni azt megértem. De a staffban ettől még lehetne változtatni. Kezdve a védelemben és a ST coatchingban. Tavaly meglépték offense oldalon, és volt értelme, bár a végeredményben nem számított, de legalább lett a csapatnak (offense-nek) arca, Luck nélkül is. Idén is minimum ez várnám el. Legyen arcuk (integrity and identity, az angol jobban visszaadja mire gondolok), ha már jó teljesítményre képtelenek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
És az megvan, hogy a nagyszerű és utánozhatatlan Phillip Dorsett a kérdésre, miszerint miért ennyire suta fos, a vasárnapi meccs után azt mondta, hogy ő (és a többi elkapó) többször is wide open volt, ezzel célozva arra, hogy itt bizony Luck volt rossz?Találó mondás :"Hátraléptünk" mondta chuck és Andrew. Ez rendben. Luck minden szar meccs után kiáll és magára mutat. Nincs nála jobb gyerek. Kár hogy ennyire szar csapathoz került, ami mi most vagyunk.
There’s an old saying that the definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results, but that’s exactly what Jim Irsay was hoping would happen this past January - and that’s exactly why no one should be surprised at some of the struggles of the Colts this year. It’s the same thing over and over, and it’s one of many “steps back” we’ve seen this team take over the past few years.
Amúgy azon már kezdem magam kurvára felhúzni, hogy minden vesztes meccs után kiáll Luck, és elmondja, hogy "I failed", "I should have done better", ..... Komolyan, mintha Paganoék kiállítanák őt, hogy figy, vidd el te a balhét, rád nem fog haragudni a sajtó meg a szurkolótábor. Kiakasztó, hogy hibázott a meccsen párszor, de emellett az O-line - ala Tapsi Hapsi - Luck seasont tartott (6 sack, 12 hit), elég sok elejtett labda volt, és persze futójáték zéró (Luck as lead rusher, no comment), de ő az aki magára veszi a bukót. Ez hosszú távon szintén kurvára nem tesz jót neki, ha azokat is már bevállalja, ami nem miatta van.
Az meg már csak hab volt a tortán, ahogy néztem Pagano arcát a meccs első percétől : mint Caldwell, egy zombi, akinek ha a hátán eltörsz egy széket, még akkor se fog az arca megrezzenni. Remélem Jets meccs után, 4-8-nál Pagano meg Grigson repül a picsába, és nem várjuk meg szezon végét - ezek nem érdemlik meg, és inkább nézek már bárkit az oldalvonalon/lelátón, mint ezt a kettőst.
coltman
Nade vannak nála okosabbak: castonzo és dquell is azt monda, hogy nane már, Luck nem úgy gondolta... ez után a meccs után nem gondolom, hogy a csapat bármelyik tagjának nagyobb lehetne az arca, mint amit Luck előadott. Már ebből is látszik, hogy gond van a csapatvezetéssel...
szg2
És az megvan, hogy Moncrief a meccs után azt válaszolta a kérdésre, hogy miért voltak az elkapók ennyire inkonzisztensek, hullámzóak, azt mondta felháborodva, hogy hát ettől függetlenül jó pár játékot is megcsináltak, még a rossz passzokból is rendre kihoztak jó gaineket?
Az, hogy Hilton a meccs után egykedvűen, szintén leszarom módon közölte az újságírókkal, hogy azért volt ennyire tunya, mert megpuszult a fájdalomtól, egy dolog, mert ő valamit már lerakott az asztalra. Teszem hozzá, hogy aki nézte ezeket az interjúkat, láthatja, hogy valami olyan szintű negatív hangulat uralkodik az öltözőben, amire már szavakat is nehéz találni.
Viszont az, hogy az olyan szarházi kis trógerek, mint Dorsett vagy épp Moncrief úgy érzi, megteheti, hogy ebben a csapatban bárkit is okolhasson (egyáltalán célozgatni merjen, főleg Luckra), az szánalmas. Mindent elmondanak ezek a kijelentések, hogy itt ki mennyire csapatjátékos, ki mennyire motivált, ki mit hajlandó a társaiért megtenni. Undorító, ahogy néhány fiatal hozzááll az egészhez, amikor éppen nem megy a szekér.
Jobb helyeken egy ilyen beszólás után Clevelandbe és Tampa Baybe cserélik a pro bowlereket.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Találó mondás :"Hátraléptünk" mondta chuck és Andrew. Ez rendben. Luck minden szar meccs után kiáll és magára mutat. Nincs nála jobb gyerek. Kár hogy ennyire szar csapathoz került, ami mi most vagyunk.
There’s an old saying that the definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results, but that’s exactly what Jim Irsay was hoping would happen this past January - and that’s exactly why no one should be surprised at some of the struggles of the Colts this year. It’s the same thing over and over, and it’s one of many “steps back” we’ve seen this team take over the past few years.
Amúgy azon már kezdem magam kurvára felhúzni, hogy minden vesztes meccs után kiáll Luck, és elmondja, hogy "I failed", "I should have done better", ..... Komolyan, mintha Paganoék kiállítanák őt, hogy figy, vidd el te a balhét, rád nem fog haragudni a sajtó meg a szurkolótábor. Kiakasztó, hogy hibázott a meccsen párszor, de emellett az O-line - ala Tapsi Hapsi - Luck seasont tartott (6 sack, 12 hit), elég sok elejtett labda volt, és persze futójáték zéró (Luck as lead rusher, no comment), de ő az aki magára veszi a bukót. Ez hosszú távon szintén kurvára nem tesz jót neki, ha azokat is már bevállalja, ami nem miatta van.
Az meg már csak hab volt a tortán, ahogy néztem Pagano arcát a meccs első percétől : mint Caldwell, egy zombi, akinek ha a hátán eltörsz egy széket, még akkor se fog az arca megrezzenni. Remélem Jets meccs után, 4-8-nál Pagano meg Grigson repül a picsába, és nem várjuk meg szezon végét - ezek nem érdemlik meg, és inkább nézek már bárkit az oldalvonalon/lelátón, mint ezt a kettőst.
coltman
Nade vannak nála okosabbak: castonzo és dquell is azt monda, hogy nane már, Luck nem úgy gondolta... ez után a meccs után nem gondolom, hogy a csapat bármelyik tagjának nagyobb lehetne az arca, mint amit Luck előadott. Már ebből is látszik, hogy gond van a csapatvezetéssel...
több mint 9 éve
Találó mondás :www.youtube.com/watch?v=WsYnwfXZkX8
There’s an old saying that the definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results,
coltman
Szerkesztette: JSanyo
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Találó mondás :There’s an old saying that the definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results, but that’s exactly what Jim Irsay was hoping would happen this past January - and that’s exactly why no one should be surprised at some of the struggles of the Colts this year. It’s the same thing over and over, and it’s one of many “steps back” we’ve seen this team take over the past few years.
több mint 9 éve
Hát az lehet, hogy ígéret nélkül is teljesülni fog 😕Nyilván nem ismerem annyira Irsay-t, mint Ti, de ezen kurvára meglepődnék.
coltman
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát az lehet, hogy ígéret nélkül is teljesülni fog 😕Kisfaszom, Collins to Cleveland for a 3rd round compensatory pick. Gyakorlatilag ingyért. Nem tudom Belichick odaadta volna-e nekünk, peterk2005Nem. Szerintem szívesen küldte volna Friscoba, de velük még játszik a Pats idén, s amúgy is menő hely. A Brown-szal 3 évig nagy valószínűséggel nem játszunk és Cleveland-ben elég szar az időjárás Kaliforniához képest.
Igen, Irsay-nek meg kellett volna ígérnie, hogy 2-3 évig nem rúgja ki se Pagano-t, se Grigson-t. 😊
tomi-tomi
több mint 9 éve
Kisfaszom, Collins to Cleveland for a 3rd round compensatory pick. Gyakorlatilag ingyért. Nem tudom Belichick odaadta volna-e nekünk, peterk2005Nem. Szerintem szívesen küldte volna Friscoba, de velük még játszik a Pats idén, s amúgy is menő hely. A Brown-szal 3 évig nagy valószínűséggel nem játszunk és Cleveland-ben elég szar az időjárás Kaliforniához képest.
Igen, Irsay-nek meg kellett volna ígérnie, hogy 2-3 évig nem rúgja ki se Pagano-t, se Grigson-t. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Kisfaszom, Collins to Cleveland for a 3rd round compensatory pick. Gyakorlatilag ingyért. Nem tudom Belichick odaadta volna-e nekünk, mert azért bennünk bennünk van, hogy 1-2 éven belül fejfájást okozhatunk neki, a Browns meg aligha, de akkor is. Ha Collins ide került volna, már az megérte volna az idényt 😀(Jövőre kellett volna neki adni egy Kikli méretű contractot, de pont lett volna 6-7 meccse megmutatni, hogy megéri megadni neki. A capbe kényelmesen beférne, főleg ilyen ütemű fiatalítás mellett, amibe belekezdtünk. Luck mega contract ide vagy oda, évekig nem lesz még gond a cappel, bőven beleférne 1-2 ilyen játékos.)

több mint 9 éve
azért a @NYJ az necces, nagy kérdés lesz hogy mennyire tud felkészülni a D# Pettyből 😀 viszont a hátralévő AFC Soft rangadók már nálunk lesznek, szerintem 3ból bejöhet még 1-24-12 v 5-11 és top10 pick?én a szezon előtt 5-11-et mondtam, de szerintem össze fog jönni a 6-10 is!
JSanyo
@NYJ, vs JAX amiket érzem, hogy jönni fog, a többiből pedig még egy extra meglepi!
nem leszünk top10-ben. 11. vagy 12. pick kb.
Höri
több mint 9 éve
4-12 v 5-11 és top10 pick?én a szezon előtt 5-11-et mondtam, de szerintem össze fog jönni a 6-10 is!
JSanyo
@NYJ, vs JAX amiket érzem, hogy jönni fog, a többiből pedig még egy extra meglepi!
nem leszünk top10-ben. 11. vagy 12. pick kb.
több mint 9 éve
Ha esetleg valaki azt hinné, hogy eddig fasza volt minden 😀Innentől jönnek a nehéz meccsek.
szg2
több mint 9 éve
Hadd idézzek: "The Colts are a bad football team, but today’s result is what you get when Andrew Luck also struggles." Nem volt tegnap semmi, ami miatt érdemes nekünk szurkolni. Minden csapatrész 0. Innentől jönnek a nehéz meccsek. Packersnek nagyon kell a jövő hét, szóval go Colts!
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Nem fog kelleni Matthews ahhoz, hogy legyalázzanak, mivel futásunk erős alja, Packers meg #1 futás ellen, ergo marad a passz - addig meg még úgyis lesérül majd TY - ő még idén keveset hiányzott, és egy hamstring az nálunk tud IR is lenni, szóval O-tól én lófilét se várok.majdnem nyertünk. majd a lembón. 😉Majd?nem!
Miska84
Rogers a seconderynkel azt fog csinálni amit akar. Gore-t megfogják. Mathews meg most rápihent arra hogy Luckból darálthúst csináljon a meccs végére.
Komolyan nem attól félek, h kikapunk, hanem az a kevés ami jó most, az is leamortizálódik.
uatu
A D pedig hozza szokásos headless chicken formát, szóval szerintem első félidőben el fog dőlni a meccs, mert ott nem egy Kovács Sanyi (excuse me : Bozont a Scobby Dooból) irányít.
Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
majdnem nyertünk. majd a lembón. 😉Majd?nem!
Miska84
Rogers a seconderynkel azt fog csinálni amit akar. Gore-t megfogják. Mathews meg most rápihent arra hogy Luckból darálthúst csináljon a meccs végére.
Komolyan nem attól félek, h kikapunk, hanem az a kevés ami jó most, az is leamortizálódik.
Szerkesztette: uatu
több mint 9 éve
majdnem nyertünk. majd a lembón. 😉
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Defensive coordinator nincs valahol trade blockon?