Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
reitz mewhort adams langford out.
abből utóbbi 2-t zalán tudjuk pótolni

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Jó érzés magunk mögött tudni a medvéket. Ilyenkor bezzeg...
Vontae játszhat, ha valaki akar pozitív jelet. Én csak szoros meccset szeretnék, szvsz idén már tökmindegy, hogy mikor nyerünk. Go colts!

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 8 709
Legutóbb mikor nyertetek a Packers ellen, akkor pont Pagano miatt akartátok annyira. Na kb. ekkora érzelmi töltet kéne most is a győzelemhez. Épp most láttam videot róla, hogy pl. a lámpát nem kapcsolta le senki, amíg az edző vissza nem tért az irodájába.
több mint 9 éve
deleted account 1 758
holnap simán nyerünk. - tapasztalatot biztosan
ilyenkor szokott jönni a nagy nihilből a bomba. - azaz minden kihal, még a remény is
24-17 - első és második félidőben benyalt pontok
gore 100 yard felett, összesen 140 sc.yard felett - ebből -2 yard labdával, a maradék labda nélkül.
végén térdelés. - amennyire meg fognak cumiztatni minket, tényleg olyan érzés lesz, mintha térdelnénk. Eléjük.

bold predictions rovatunkat olvasták
Miska84
Komolyan, valaki, adjon már abból az anyagból amit szívtok, mert én is akarok ilyeneket haluzni 😀 Bár ha úgy nézem, igaz amit írtál, csak egy kicsit pontosítani kell 😛
több mint 9 éve
holnap simán nyerünk.
ilyenkor szokott jönni a nagy nihilből a bomba. 24-17. gore 100 yard felett, összesen 140 sc.yard felett. végén térdelés.

Miska84
Luck rookie évében meglepetésre nyertünk ellenük, szóval most nem 😥
Höri
most veterán szerződésének első évében vagyunk. paralel?

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
holnap simán nyerünk.
ilyenkor szokott jönni a nagy nihilből a bomba. 24-17. gore 100 yard felett, összesen 140 sc.yard felett. végén térdelés.

Miska84
Luck rookie évében meglepetésre nyertünk ellenük, szóval most nem 😥

több mint 9 éve
holnap simán nyerünk.

Szerkesztette: Miska84

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 908
Én a fejem tetejéből egyetlen kurrens DC-t se tudok, aki közvetlen college DC-ből lett volna NFL-es.
Höri
Fangio volt ugye az aki Stanford DC-ből Frisco DC lett, de ugye ő előtte volt NFL-ben már DC.
empty taxi
Dan Quinn csak pozíciós edzőként dolgozott az NFL-ben azelőtt, hogy Gators DC-ből a Seahawks védőkoordinátorává vált volna.
vassadi
de ő se DC most 😛 akkor 100-ból 1 talán összejön.
Höri
Nyilván, de ez is mutatja, hogy azért akad rá példa. Bár az ő esetében is árnyalja valamelyest a képet, hogy ugyanaz az NFL-csapat nevezte ki DC-nek, ahol két évvel a floridai kitérője előtt pozíciós edzőként dolgozott, tehát ismerte a rendszert, a játékosállomány nagy részét, stb.
több mint 9 éve
Én a fejem tetejéből egyetlen kurrens DC-t se tudok, aki közvetlen college DC-ből lett volna NFL-es.
Höri
Fangio volt ugye az aki Stanford DC-ből Frisco DC lett, de ugye ő előtte volt NFL-ben már DC.
empty taxi
Dan Quinn csak pozíciós edzőként dolgozott az NFL-ben azelőtt, hogy Gators DC-ből a Seahawks védőkoordinátorává vált volna.
vassadi
de ő se DC most 😛 akkor 100-ból 1 talán összejön.

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 908
Höri
empty taxi
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
Höri

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Na kezdésnek jöhetne is Norv Turner
dugo93
Oszt ő meg minek? Poharat tartani? 😀

Turner offensive ember, nekünk OC nem kell. Az offense top 10-es a félig sérült félig rookie rookie fal, a sérült elkapó sor és a matuzsálemi korú Gore-al együtt is.

Vagy HC-kén gondoltad? (Na attól mentsen meg a mindenható 😀)
peterk2005
Ahányszor fogjuk a fejünket a playhívásnál, plusz amilyen állatot tudna csinálni Luckból szerintem simán jöhetne a nagytakarítás után. OC-nek szánnám amúgy
dugo93
nem hinném h megfelelő a rosterünk egy air coryell offense-re. Gore-ban nincs már túl sok, bár max respect az öregnek már az idei teljesítményéért.

NCAA-t jobban ismerők:

Pruitt (Alabama DC), Venables (Clemson DC), vagy esetleg Todd Grantham (Louisville DC) vállalna DC pozit NFL-ben? Grantham volt nálunk az ezredforduló idején, hátha érdekelné megint a liga?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
dugo93

Turner offensive ember, nekünk OC nem kell. Az offense top 10-es a félig sérült félig rookie rookie fal, a sérült elkapó sor és a matuzsálemi korú Gore-al együtt is.

peterk2005
Ahányszor fogjuk a fejünket a playhívásnál, plusz amilyen állatot tudna csinálni Luckból szerintem simán jöhetne a nagytakarítás után. OC-nek szánnám amúgy

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Look, it’d be one thing if Pagano completely shuts down questions in a press conference and then turns around and has a team that has improved on the field and corrected the issues. Then at least it’s clear that he has the answers and just doesn’t want to deal with the media. But when Pagano’s team consistently and routinely commits the same errors and mistakes over and over and over, and then he simply doesn’t answer questions in a press conference, it just makes you wonder even more whether he has the answers at all.

Hát ja, ez már Irsayen kívül mindenkinek feltűnik lassan...By the way nekem már kezd nagyon impresszív lenni, hogy hány fajta szemszögből lehet az FO-t/idei teljesítményt teljesen zérónak tekinteni - mondanám, hogy ezzel is rekordot döntünk az NFL-ben, ha nem lenne egy Browns 😀

www.stampedeblue.com/2016/11/2/13498746/chuck-pagano-really-doesn-t-want-to-talk-about-the-colts-offensive-line-struggles
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
dugo93

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Most nem azért, de hogy ennyire egyszerű falepkék legyenek ez azért kiábrándító. Ennyire még én is értek a roster építéshez, klasszikust idézve : "Kivesznek valamit. De ez mégis kell. Visszateszik. És ez a csiki csuki megy már harminc valahány éve.coltman
Mondjuk ebben nincs semmi Colts specifikus. Minden csapat rendszeresen tesz ki, aztán vesz vissza játékosokat, ha éppen szükségük van rá. Irving egyelőre workoutra jött, még nem hozták vissza. Gondolom megnézik a kondiját, satöbbi. Sok lehetőségünk ilyen tájt már nincs, úgyhogy jelenleg a híg fosnál keresünk egy kicsit kevésbé híg fost 😀
peterk2005
Ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni 😀

A kitesz/visszahív az tényleg nem Colts specifikus, de hogy szinte az egyetlen poszt, ahol nincs sérülés és mégis kezdő posztra/vagy a környékére castolunk embereket szezon közben - na ez már azért kezd Colts specifikus lenni. Persze nem mondom hogy ne csinálják, csak ettől várni, hogy a szezonunk jó irányt vegyen eléggé kétségbeesett lépés. Szerintem még a 13-3-as szezon utolsó két meccsén is különb LB sorunk volt, mint most az első vonal, pedig ott már erős pihentetés volt - olyan ez az LB sor, hogy ezt már szülészeten is lehetne alkalmazni : Ha nem sír fel a gyerek, csak megmutatod neki : rögtön felsír.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az LB sor annyira kriminálisan gyenge, a DL sajnos egymaga kevés a nyomásgyakorlásra (run stopra) , és a DB sor sem jó. Ergó még az sincs, hogy egyik egység kisegítené a másikat. Ha még oda is érnek egy nagyobb blitznél a védők az ellen QB-jára, egy checkdown a futóra, és kész a baj. Az LB-k nem érnek oda, nem csinálják meg a tackle-t, a CB-kről 1,5 sec alatt leválnak az elkapók, nincs egyetlen egy játékos sem a védelemben ,akit rá tudnánk állítani egy valamire való TE ellen. Senki! (Geatherst lehet írni, de őt is égetik a jók, Davis meg hiába elnök, 5'11 vs 6'5nél ha jól dobják a labdát, nincs mit tenni)
Mike Neal FA, a Jazeeras ügy miatt nem kell sehova? Vagy van vmi egyéb gond vele? elég sokat játszott 3-4ben, szerintem upgrade lehetne szezon közben is. Vagy miért nem trade-eltünk mi egy 3.körösért valami playát, amikor ennyire okádék a roster? Ehhez a támadósorhoz egy átlagot épp hogy megütő, néha 1-1 nagy playt bemutató def tökéletes lenne. (Mmint az offense fele a rosternek sztem nem rossz, a séma viszont nagyon nincs meg...)
Ayers remélem több snapet kap majd. Hiába rossz ,McNarynél csak jobb lehet középen, de tőlem Mathis helyén is tolhatná....
Walden (statokra) eddig karrier évet tol, futás ellen sem rossz, de Mathis-t általában csak égni látom. Nagyon sokat lassult szegény 😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
12-4-öt
Miska84
csak nem szegedi vagy? 😀 | (vagy ezt szerkesztetted 😀 ) |
Borbinho
möggyanúsítod itt hülyeségökkel!
éngöm kő keresnöd ha ilyet akarsz többet látni.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most nem azért, de hogy ennyire egyszerű falepkék legyenek ez azért kiábrándító. Ennyire még én is értek a roster építéshez, klasszikust idézve : "Kivesznek valamit. De ez mégis kell. Visszateszik. És ez a csiki csuki megy már harminc valahány éve.coltman
Mondjuk ebben nincs semmi Colts specifikus. Minden csapat rendszeresen tesz ki, aztán vesz vissza játékosokat, ha éppen szükségük van rá. Irving egyelőre workoutra jött, még nem hozták vissza. Gondolom megnézik a kondiját, satöbbi. Sok lehetőségünk ilyen tájt már nincs, úgyhogy jelenleg a híg fosnál keresünk egy kicsit kevésbé híg fost 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Peterk mindig visszahoz 😊
szg2
Nem neked szántam személyesen, hanem csak - miután több post is reagált rá - általában írtam, hogy nem létező hógolyóból kár lavinát indítani. 😊
peterk2005
Én voltam félreérthető. Te találod meg mindig, miért érdemes Colts szurkolónak maradni 😊 A hógolyóból remélem nem sok igaz, de túl jó hangulat biztos nincs.

Ha pedig Pagano ekézést olvasnál...  www.stampedeblue.com/2016/11/1/13487434/colts-know-they-need-to-get-better-but-they-don-t-seem-to-have-answers-on-how-to-do-that

Mihály, mi van előbb, a tyúk vagy a tojás? BB jól csinálja együtt, a többiek sokkal nagyobb számban jól csinálják külön. Egy zsenit hozol példának, pedig a pats rohadt nagy gázban lesz, ha BB kiesik. Elég ellenpéldának Elway?

Minden fronton gond van. Ezért tarthatatlan irsay gondolatmenete. Visszafelé haladunk, így nehéz lesz a hc/gm párosnak alátámasztani a fejlődést. Év végén búcsúzunk mindkettőtől...

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Az oké, hogy fos a roster, de nekem ne mondja már senki, hogy erről Pagano nem tehet. Csak beszélnek már néha Grigsonnal. Ha meg nem akkor az is egyértelmű, hogy kiknek a hibája

Szerkesztette: dugo93

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Ez meg azért elgondolkodtató, és lehet benne valami - lehet, hogy megérne egy cserét :

www.stampedeblue.com/2016/10/31/13481414/chiefs-say-playing-surface-at-lucas-oil-stadium-one-of-worst-in-nfl
több mint 9 éve
deleted account 1 758
The Indianapolis Colts today released cornerback Antonio Cromartie and waived inside linebacker Sio Moore.

Szegény gyerekek, az apjuk munkanélküli lett.
cartman023
Grigson fejlődik : már észreveszi olyan 1-2 hónap késéssel ha elbasz valamit, nem fél évig erőlteti - hurrá...

Ezek után amúgy Nate Irvinget mennyire lesz megalázó visszahívni?
coltman
Most nem azért, de hogy ennyire egyszerű falepkék legyenek ez azért kiábrándító. Ennyire még én is értek a roster építéshez, klasszikust idézve : "Kivesznek valamit. De ez mégis kell. Visszateszik. És ez a csiki csuki megy már harminc valahány éve." | Hofi - Élelem bére, ha esetleg valaki nem ismerte volna fel. | Persze, hogy miért kellett megint egy hónap hogy rájöjjenek, hogy ez a(z) LB sor a liga legfosadékabbja az szerintem lehetne a 100 milliós kérdés a Legyen Ön is milliomosban.

www.stampedeblue.com/2016/11/1/13493172/colts-work-out-inside-linebacker-nate-irving