Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Luck concussion protocoll. FaszaNa ennyit a playoff esélyekről - ha valakiben még benne lett volna.
Höri
Amúgy peterk, nagyon szép a stat, meg pozitív hozzáállás ahogy a statokat elemzed, és igaz is | lehetne | , de a probléma ezekkel, hogy kik ellen tudunk ilyen stat mutatókat csinálni : egy széthulló Packers, és egy kicsit sem liga eleje, de még csak nem is közepe Titans ellen. Tehát ezek a statok kb annyit mutatnak, hogy egy Titansnél, vagy egy széthulló Packersnél jobbak vagyunk, de ha már hozzájuk kell hasonlítanunk magunkat, akkor ott nem playoffról beszélgetünk.
De még ha ezeket a könnyebben szerzett statokat is beszámoljuk, még mindig 29. a total D, és 32. (tök utolsó) a passz ellen. Tehát ha igaz lenne az a pozitív elmozdulás, amit te látni vélsz, akkor ennek statban is meg kéne mutatkoznia, ott pedig nem ezt mutatják a számok. Azaz, lehet hogy van elmozdulás, de nem releváns, ergo lehet hogy nem vagyunk olyan töketlenek, mint voltunk szezon elején, de a liga közepétől még mindig fényévekre vagyunk, elejét már nem is említem.
Ráadásul a Titans elleni statok nagyon falsak, mivel ők főleg rushing offenseben jók, amiből idén kicsit feljavultunk. Viszont ha ligaelitről beszélünk, ott pont a pass D-nek kéne helyén lennie, mert Big Ben, Rodgers, Matt Ryan, Derek Carr, Brady és a többiek főleg passzban halálosak.
A playoff ettől függetlenül tartom hogy nem a mi kezünkben van, it's up to the Texans not to fuck up. Ami persze mint láttuk az elmúlt években néha mégis elég jól sikerült nekik, de ezt én nem fogom sikerként megélni.
több mint 9 éve
Tekintve a Texans schedule-ját: Raiders, Chargers, Packers, @Colts, Jaguars, Bengals, @Titansén itt látok 4 L-t egymás után 😀
a Raiderst látom L-nek nekik és a Colts-ot
bobi0092
több mint 9 éve
Én is sokat gondolkodtam, ezen, a gond ott van csak, hogy közben ugyanez igaz több más csapatra... bobi0092Persze, ezért is áll a liga 2-3-a 50%-al, sok a problémákkal küzdő csapat. De ez nem vigasztal 😊 Akkor sem, ha eleve nem úgy vágtunk neki a szezonnak, hogy bármi reményünk lenne komolyan versenybe szállni a címért. De mégiscsak jobb két meccsel többet nyerni, és kevesebb hajat kitépni idény közben, mint fordítva. 😀
Sajnos mi pontosan tudjuk (és akkor Paganoéknak hatványozottan tudni kellene), a defensünkrol, hogy bármikor képes benyalni 40-50 yardos playeket is, akkor is amikor arra kell készülnünk, hogy ne kapjunk be (emlékeim szerint 3&hosszút is sikerült nyalnunk tegnap... meg úgy általánosan is), ezért erre a legjobb lépésünk lehetne az offense minél hosszabb pályán tartása (vagy röviden de eredményesen tartása lenne), amihez ilyen lépéseket is be kellene vállalni.bobi0092.
Bevallom én nem tudom mit gondoljak. Könnyű hozzáállni úgy, hogy szar a playcalling és kész. De ez nem igaz, mert eközben (a borzasztó Chiefs meccs kivételével) labdabirtoklásban az NFL élbolyában vagyink, pedig itt csak egy Gore van, nincs elit fal futáshoz, nincs exotic smashmouth, hanem passzjáték az alap. És mégis megoldjuk a time controlt, ami fontos. És az egyik legjobb RZ offense-ünk is van egyben. És szerzett pontokban is jól állunk, pedig sok rövid pályát, turnover segítséget nem kapunk a defense-től. Szóval vannak határozottan jó dolgaink. De közben meg vannak ezek az érthetetlen üresjáratok.
Defense oldalon is tartka a kép. Bár az utóbbi 2 meccsen is ki tudott a defense totálisan kapcsolni, de közben két és fél, három negyedig meg már egész korrekt. Szó nincs élvonalbeliről, de ez már nem is liga alja amit hozunk. Egy közepes defense, ami be tud kapni meccsenként pár csúnya mély passzt, akár TD-t is. De egy közepes defense-re azért már valamelyest lehet számítani is, ha arról van szó. Szóval ha így nézem, akkor lehet, hogy csak túlságosan bennünk van még az év eleje, emiatt liftezik a gyomrunk, ha nekik kell felmenni, és ezért mennénk inkább mindennek neki az offense-el. Közben meg, lám, a defense tegnap hozta azt a 4&1-et amikor nagyon kellett, egy olyan csapat ellen, amit úgy építettek, hogy ilyeneket megcsináljon.
Szóval amennyire azt érzem, hogy Luck az utóbbi hetekben megint kicsit emlékeztet a korábbi önmagára, fölösleges kockázatokat is vállalva, és az offense libikókázik, azzal együtt a defense meg mintha kezdene összeállni. A dline egész korrekt dolgokat művel (tegnap 70 yard a smashmouth ellen 3.3 ypc átlaggal, pedig próbáltak bőven futni), a kapott pontok rendben vannak, az utobbi két meccsen több sacket értünk el, mint kaptunk (3+5 vs 2+2), ezek nem rossz jelek. Függelenül attól, hogy lesz-e stábcsere vagy sem, Erre nagy szükség lenne, hogy ne kelljen megint újrakezdeni mindent.
Tekintve a Texans schedule-ját: Raiders, Chargers, Packers, @Colts, Jaguars, Bengals, @TitansHáát... én ennyit még most se látok a Texansban. Nem szeretek ilyent leírni, mert minden csapatnak jár a tisztelet, de csak csodálkozom, hogy hogy állhat az a csapat 6-3-al. Idén minden idegenbeli meccsüket csúnyán elbukták, otthon veretlenek, de úgy, hogy összelopogattak pár győzelmet, mint ellenünk is. Nem hiszem, hogy a Raiders, Titans, Colts meccsen idegenben tudnának nyerni. A Titans szvsz jobb csapat. És azt se hiszem, hogy a Packers így folytatná. De ha még így is játszanak, a Lambeau-n Oszi nem fogja őket úgy megszórni, mint Luck vagy tegnap Cousins. Rodgers meg azért mégiscsak Rodgers. Ez már 4 nehéz meccs, és még a Chargers, Bengals-t sem írnám le. Mindkettő bárkitől ki tud kapni, a Texanstól is, de mindig a Texans se tudja ezeket a meccseket összegyűjtögetni, anélkül, hogy egyet le ne adnának.
a Raiderst látom L-nek nekik és a Colts-ot (ha hazai pályán kikapunk akkor gyakorlatilag 0% a PO chance), ez 11-5-öt jelent a Houstonnak, esetleg még 10-6-nál is... hát... azt jelentené, hogy a következő 6 meccsünket 5-1-re kellene hozni a Vikings, Raiders, Steelers, Jetsből... de biztos csak én vagyok a pesszimista, hogy lehetetlennek látom a PO szereplésünket.
bobi0092
Szóval ha őket verjük, és a Titans is veri őket, akkor nekünk a Steelers L bele fog férni. Sőt, egy Raiders elleni L is. A többit viszont hozni kéne....
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azért félelmetes, hogy amilyen hullámvasút szinte minden jobb csapatnak is az idei NFL, mi ezzel a szedett-vedett fiatal társasággal úgy állunk a Pittsburghöz, Cardinalshoz, stb. hasonló mérleggel, hogy az év eleji sérüléshullám ellenére is csak magunknak köszönhetjük, hogy nem 7-3 az az 5-5. Csak annyi kellett volna hozzá, hogy nem menedzseljük el az órát a Lions ellen a végén (Pagani 20mp-el késobb kéri ki az idot és kész, nem tudnak visszatámadni), ill. nem adjuk le a 2 TD-s elonyt a Texans ellen a meccs végén. És akkor még Allen dropjáról a Jags elleni meccs végén nem is beszéltem.Én is sokat gondolkodtam, ezen, a gond ott van csak, hogy közben ugyanez igaz több más csapatra... ha Catanzaro nem töketlen és belövi 22 yardról a Field Goalt nincs X és ütik a Seahawkst (Cards), ha Big Benék nem hagynak 40 másodpercet a Cowboysnak a gyors fake spike TD-vel stb. stb., bár való igaz a Lions ellen totálisan magunkat lottük lábon ... már 1:30-1:20 magasságában mondtam magamban, ha van egy kis eszünk lepörgetjük a végére 10 mp alá az órát mert gyakorlatilag minden driveból ultragyors átrongyolás volt a szisztéma a meccs végén...
És most már az se igaz, hogy ja, persze az afcsouth, mert két divízió kivételével ez a div se rosszabb, mint a többi.
peterk2005
Ami nekem nem tetszik az pl. ami 21-0-nál történt: 4th és 6 oké, jöjjön be Vinatieri, de hibázik egy hatalmasat a zavarodott ellenfél védelme sokadjára, 4th és 1-et kapunk és nem küldjük vissza a jól, sőt kiválóan teljesítő offensünket (az ellenfél ~30-asán)? Azt a támadósort ami már megoldott egy ilyen szitut és amúgyis lendületben van? Ilyenkor kellene pszichésen mégjobban "kivégezni" az ellenfelet (meg azért pörgetni az időt - mégtovább pihentetni a védelmet stb.). Utólag persze könnyen okos az ember, de akkor is pont ugyanezt mondanám ha Vinatieri tökéletesen középre rúgva 24-0-t csinál nekünk.
Sajnos mi pontosan tudjuk (és akkor Paganoéknak hatványozottan tudni kellene), a defensünkrol, hogy bármikor képes benyalni 40-50 yardos playeket is, akkor is amikor arra kell készülnünk, hogy ne kapjunk be (emlékeim szerint 3&hosszút is sikerült nyalnunk tegnap... meg úgy általánosan is), ezért erre a legjobb lépésünk lehetne az offense minél hosszabb pályán tartása (vagy röviden de eredményesen tartása lenne), amihez ilyen lépéseket is be kellene vállalni.
Furcsa, hogy a szisztéma hogyan változott,eleinte hatalmas gond volt, hogy nem tudunk elkezdeni egy meccset, aztán a félidőben, de inkább a 3. negyed után Luck és az offense megtáltosodik, jönnek a csoda comebackek, 10-nél több pontot felrongyolunk a meccs végére és győztesen jövünk ki... aztán jött egy rövid időszak amikor azt éreztem, hogy a gyenge kezdés megvan, a feljövetel is (akár a vezetést is átvesszük) de már nem tudjuk úgy befejezni a 60 percet ahogy kellene... majd idénre beüt a remek, szinte tökéletes kezdés és a negyedik negyedbeli (Texans - Packers) majd lassan a második félidei (Titans) totális leolvadás...
Persze közben változik a csapatfelállás, sérülések stb. stb. de az egész alapja szvsz. a fejekben van, ott pedig Paganoéknak kell rendet rakni...
Jön a Steelers akik tavaly egy nyugodt 21-10-es első félidő után 24 ponttal kivégeztek minket a másodikban... gyakorlatilag garbage timeban... Előtte évben egy laza 35-20-as félidő után vertek be 16-ot még, BigBen csinált ellenünk egy laza 145+-os QB ratinget az elmúlt két évben... Általában nem hiszek a babonában, meg az egyik csapat a másiknak mumusa szintű dolgokban, de ahogyan a Patriots ellen a Luck érában szívunk mint a torkos borz (vagy nagyon simán, vagy ha nem is simán akkor röhejesen), azt érzem a Steelers ellen is hasonló tendenciánk van (ne legyen igazam és csak 2 meccses a minta, az is idegenben).
Ugyanez forítva igaz a Titans ellen, 11-szer zsinórban nyerni úgy, hogy évente 2-szer találkozol valakivel... sokszor Luck, tavaly meg még Hassie nélkül is. hát... (2003 óta: 24-4! a mutató...), Bold prediction: Antonio Brown 200+ yard
Tekintve a Texans schedule-ját: Raiders, Chargers, Packers, @Colts, Jaguars, Bengals, @Titans
a Raiderst látom L-nek nekik és a Colts-ot (ha hazai pályán kikapunk akkor gyakorlatilag 0% a PO chance), ez 11-5-öt jelent a Houstonnak, esetleg még 10-6-nál is... hát... azt jelentené, hogy a következő 6 meccsünket 5-1-re kellene hozni a Vikings, Raiders, Steelers, Jetsből... de biztos csak én vagyok a pesszimista, hogy lehetetlennek látom a PO szereplésünket.
több mint 9 éve
Ilyen előfordul nagy vezetésnél. Óhatatlanul megváltozik a playhívás, aztán ha az nem ül, simán jön 2-3 threeandout. Ha nem jön közbe az, hogy ugyanebben az időben Maniókáék meg magukhoz tértek, és a defense ugyanekkor képtelenné válik még csak lelassítani is őket, és ..... és persze Luck nem dobná meg ilyenkor a szokásos agyatlan INT-jét a saját térfelünk közepén, akkor ezeket az időszakokat röhögve át lehetne vészelni.Kemény stat volt tegnap amikor kiírták, hogy Bandi 12/13-mal kezdett, azóta meg 1/10. Az ilyen homály időszakokat kéne elfelejteni a meccseken, mert gyakorlatilag mindig van olyan időszak amikor nagyon jól megy. Van amikor ez 5 perc csak, de tegnap egy bő félidő volt. Sajnos az utóbbi a ritkább, pedig ott minden ült.De nézd meg a play hívást és az OL "munkáját" ebben az időszakban, nem hittem el, hogy ugyanaz az OC, mint aki az első félidőben hívta a playeket. Az a baj, hogy az edzői stáb sem bír ki fejben 1 meccset.
dugo93
Farky
Nekem továbbra is az hiányzik, hogy nincs rövid passzos, blitz elleni playhívásunk. Pötyi egy leváló TE-nek, pötyi az RB-nek, stb. Amikor jött az az incomplete sorozat, akkor dobáltuk a receiver route-okra 10 yard környékére a labdát, amit ha jól lefognak, nincs passz. Közben meg Gore keresgéli, hogy hova szaladjon, hogy ne legyen útban, és csinálhasson valami hasznosat.
(Az az érdekes, tulajdonképpen még van is. Vannak tetszetős draw playek, tudunk jó TE játékokat is hívni, de csak úgy, mintha akkor hívnánk, ha a playbookbab éppen az jön. Olyankor behívjuk, kreatív, és meg is van. De úgy nem megy, ha a meccs alakulását, az ellenfél védelmi felállásának változását kellene ezekkel lereagálni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Btw a falat tényleg ki kell emelni, Luck mindössze 4 sacket kapott az utolsó 3 meccsen!!!(GB ellen 2, Bye 0!!!!, tegnap 2). Első félidőben minden klappolt ,a defense nagyon harapós volt, a cornerek tapadtak, volt nyomás is Marioton, Murray se tudott élni. Offense-ben jöttek a clutch playek a WR-ektől és Banditól is (persze Allen droppol, lehet tényleg Fleenert kellett volna megtartani, ő legalább néha hozott egy 50+ yardos TD-t, blokkolni meg jó a másik fehérIsten, Doyle)
Vina strike-jáért kár, de neki elnézzük 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Azért félelmetes, hogy amilyen hullámvasút szinte minden jobb csapatnak is az idei NFL, mi ezzel a szedett-vedett fiatal társasággal úgy állunk a Pittsburghöz, Cardinalshoz, stb. hasonló mérleggel, hogy az év eleji sérüléshullám ellenére is csak magunknak köszönhetjük, hogy nem 7-3 az az 5-5. Csak annyi kellett volna hozzá, hogy nem menedzseljük el az órát a Lions ellen a végén (Paganini 20mp-el később kéri ki az időt és kész, nem tudnak visszatámadni), ill. nem adjuk le a 2 TD-s előnyt a Texans ellen a meccs végén. És akkor még Allen dropjáról a Jags elleni meccs végén nem is beszéltem.És most már az se igaz, hogy ja, persze az afcsouth, mert két divízió kivételével ez a div se rosszabb, mint a többi.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Kemény stat volt tegnap amikor kiírták, hogy Bandi 12/13-mal kezdett, azóta meg 1/10. Az ilyen homály időszakokat kéne elfelejteni a meccseken, mert gyakorlatilag mindig van olyan időszak amikor nagyon jól megy. Van amikor ez 5 perc csak, de tegnap egy bő félidő volt. Sajnos az utóbbi a ritkább, pedig ott minden ült.De nézd meg a play hívást és az OL "munkáját" ebben az időszakban, nem hittem el, hogy ugyanaz az OC, mint aki az első félidőben hívta a playeket. Az a baj, hogy az edzői stáb sem bír ki fejben 1 meccset.
dugo93
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Kemény stat volt tegnap amikor kiírták, hogy Bandi 12/13-mal kezdett, azóta meg 1/10. Az ilyen homály időszakokat kéne elfelejteni a meccseken, mert gyakorlatilag mindig van olyan időszak amikor nagyon jól megy. Van amikor ez 5 perc csak, de tegnap egy bő félidő volt. Sajnos az utóbbi a ritkább, pedig ott minden ült.
több mint 9 éve
ami azt jelenti, hogy 40+ pontot 500+ passzolt yardot fognak szerezni ellenünka steelers kemény lesz, bellt nem tudom hogy fogjuk kikapcsolni, ezeket az offenseket nem szoktuk szeretniA steelers offense hetek óta nagyon szenved. Nem láttam a tegnapi meccsüket, de tegnap is úgy szereztek 24 pontot, hogy volt benne fumble return TD a védelmüktől, miközben a cleveland végigpuntolta a meccset, a QB-t a pitt védelem vagy nyolcszor sackelte, szóval a browns offense pályán is alig volt, ez se az a félelmetes pontgyár amilyen "papíron". És, hát azért az az offense, amelyikől mi 50 pontot kaptunk, abban Bryant és Wheaton és Heath Miller is ott volt még, és ebből úgy tűnik egyelőre talán csak Millert tudják pótolni.
Miska84
Szóval bizakodom, de azért csak nagyon óvatosan. Nekünk tényleg marhára nem szokott ellenük menni. És valamikor náluk is kiszakad majd a TD zsák, nehogy pont ellenünk legyen.
MIndenesetre jó lenne, ha Luck ezúttal nem dobna INT-et a saját 20-asunk közelében, első downra, fölösleges double coverage-be dobálgatva. És úgy általában, jó lenne, ha nem a tegnapi második félidei offense lépne pályára, hanem az első félidei.
peterk2005
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
a steelers kemény lesz, bellt nem tudom hogy fogjuk kikapcsolni, ezeket az offenseket nem szoktuk szeretniA steelers offense hetek óta nagyon szenved. Nem láttam a tegnapi meccsüket, de tegnap is úgy szereztek 24 pontot, hogy volt benne fumble return TD a védelmüktől, miközben a cleveland végigpuntolta a meccset, a QB-t a pitt védelem vagy nyolcszor sackelte, szóval a browns offense pályán is alig volt, ez se az a félelmetes pontgyár amilyen "papíron". És, hát azért az az offense, amelyikől mi 50 pontot kaptunk, abban Bryant és Wheaton és Heath Miller is ott volt még, és ebből úgy tűnik egyelőre talán csak Millert tudják pótolni.
Miska84
Szóval bizakodom, de azért csak nagyon óvatosan. Nekünk tényleg marhára nem szokott ellenük menni. És valamikor náluk is kiszakad majd a TD zsák, nehogy pont ellenünk legyen.
MIndenesetre jó lenne, ha Luck ezúttal nem dobna INT-et a saját 20-asunk közelében, első downra, fölösleges double coverage-be dobálgatva. És úgy általában, jó lenne, ha nem a tegnapi második félidei offense lépne pályára, hanem az első félidei.

több mint 9 éve
nálam az első kettő, nyerjünk 54-0-ra (meg 25 Shazier tackle is jól jönne)a steelers kemény lesz, bellt nem tudom hogy fogjuk kikapcsolni, ezeket az offenseket nem szoktuk szeretniLuck, Moncrief, Bell nálam fantasyban --> Kapjunk ki 54-45re 😀
Miska84
Borbinho
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
nálam az első kettő, nyerjünk 54-0-raa steelers kemény lesz, bellt nem tudom hogy fogjuk kikapcsolni, ezeket az offenseket nem szoktuk szeretniLuck, Moncrief, Bell nálam fantasyban --> Kapjunk ki 54-45re 😀
Miska84
Borbinho
több mint 9 éve
a steelers kemény lesz, bellt nem tudom hogy fogjuk kikapcsolni, ezeket az offenseket nem szoktuk szeretniLuck, Moncrief, Bell nálam fantasyban --> Kapjunk ki 54-45re 😀
Miska84
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
a steelers kemény lesz, bellt nem tudom hogy fogjuk kikapcsolni, ezeket az offenseket nem szoktuk szeretni
több mint 9 éve
Nem lenne ez olyan rossz, ha Pagano nem menne el minden félidőben tippmixelni...Geathers pedig kifejezetten tetszik. Egyre jobban tolja.
több mint 9 éve
Győzelmet várok a Steelers ellen 😀 vérszemet kaptam. Go Raiders!!!
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Újabb nézőpontból szeretett FO-nk : The Colts and Seahawks spent essentially as much money per player on linebackers. When comparing both units, you'll see that the Seahawks have a far superior unit. Bobby Wagner and K.J. Wright are very good linebackers, with Wagner turning into a perennial Pro Bowler. Some would argue that not one Colts linebacker would start on the Seahawks' defense.
...
Giving Arthur Jones, Trent Cole, LaRon Landry, and Greg Toler big contracts have hurt the Colts. Grigson also drafted Bjoern Werner and D'Joun Smith in the draft, which before this season were his two highest drafted defensive players. Neither are on the team and only one ever saw the field.
Ezek után tényleg megteszem egy ezressel azt, hogy FO-nk marad év végén, hogy ha legalább maradnak, akkor nagyot szakítsak rajtuk - és tudjak új mezeket venni egy másik csapattól 😀
www.stampedeblue.com/2016/11/20/13328384/how-ryan-grigson-poorly-built-the-colts
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát a W az W, de a második félidő annyira felbaszott, hogy a telefonom kijelzője bánta - többet nem fogok telefonnal a kezemben meccset nézni. Nagyot azért nem vonok le ebből a meccsből, mert még mindig AFC Soft csapatról beszélünk.Steelers ellen -20 pont, garbage time-ban felengednek majd, de amúgy tuti bukó.
De a kérdést osztom, hogy egy missed FG után hogy a pék faszába tudunk totálisan összeomlani 21-0-ás vezetésnél?
több mint 9 éve
Grat a győzelemhez, ezért nem volt ez olyan rossz meccs. 😊 Én az utolsó 4&1-et Mariotának adtam volna, ugye előtte egyet megoldott, plusz nagyon jó formában van. Mindegy, mi egyelőre úgy se vagyunk még PO szint, szóval meghagyjuk a lehetőséget, hogy esetleg odaérjetek. : P
Music City Miracle
több mint 9 éve
Két bolond félidő. Az elmúlt 5 hét legtöbb pontot szerző offense-ét lényegében lenullázzuk 1 félidőig, közben az offense hibázni se tud, úgy megy minden. Aztán Allen dropol egy csúnyát, FG, Vina kihagyja, és onnan mintha mezt cserélt volna a két csapat. Nemértem. De ma kb. 5 meccset "nemértettem" még a miénken kívül. Ilyen az NFL a középmezőnyben. Megvan a W, ez a lényeg.A passz védelem bő másfél negyedig megint elment szabira, de legalább az elején, és a végén kitettek magukért. Az kifejezetten tetszett, ahogy egész meccsen fogtuk a futást, főleg, hogy kulcs 4&1-nél is sikerült. Ahhoz képest, hogy év elején úgy, annyit és akkor futottak ellenünk, amennyit és ahogy csak akartak, nem rossz. Geathers és Parry közben egyre érettebb játékot mutat. Ránk fér.

több mint 9 éve
A győzelem az győzelem a második félidőt hagyjuk... a Titansnek szerezni kell egy woodoo babát Luck ellen, mert amióta itt van, azóta nem nagyon tudnak mit kezdeni velünk, még akkor is ha nem játszik...Remélem a Houston zakózik egyet az Oakland ellen, a Steelers elleni meccsre nagy öszegekkel lehet nyugodtan fogadni, hogy kikapunk, miniumum 40, de inkább 50 kapott pontot várok, 2-3 Luck INT-el. Bár az igazi mumusunk a Patriots, a Steelers ellen is nagyon erősen szívni szoktunk mostanában.
A legutóbbi 15 meccsből ellenük az eredményünk 2-13. A legutóbbi 2 meccsen pedig 45+51 pontot nyaltunk be tőlük.
Az egyetlen ami mellettünk, szól, hogy a csütörtök esti meccseken jók az eredményeink.
több mint 9 éve
Azért az 1. félidő után megijedtem, hogy rossz meccsre kapcsoltam, de utána megnyugodtam. Újabb sima W
több mint 9 éve
Langford => IR