Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Cromartie és Sio Moore cut.Ha minden héten kirakunk 2 szemetet, akkor év végére az 53 fele marad mint roster 😊
Az FO próbál keménykedni a csapattal:aki szar, azt kirakjuk. Tetszik az irány, ha minden héten kirakunk 2 selejtet, az év végére rendben leszünk . 😀
Tony Adams
Amúgy ez király, hogy újabb rookie a csapatban, aki még sosem látott NFL-t, szerintem a jó drafthelyre gyúrunk, mert más koncepciót már nem tudok ehhez társítani.
több mint 9 éve
Cromartie és Sio Moore cut.Az FO próbál keménykedni a csapattal:aki szar, azt kirakjuk. Tetszik az irány, ha minden héten kirakunk 2 selejtet, az év végére rendben leszünk . 😀
több mint 9 éve
Trevor Bates LB jött a practice squadból.Ezt telibe találtam 😀
cartman023
(Reméltem, hogy Tevaun Smith jön föl, ő alkatra alkalmasabbnak tűnik Moncrief pótlására, mint Rodgers.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Trevor Bates LB jött a practice squadból.
több mint 9 éve
PatRob és Butler is rendelkezésre áll mostantól, szerintem nem CB/LB fog érkezni. Én inkább OL-re tippelek... (vagy WR-re, RB-re).The Indianapolis Colts today released cornerback Antonio Cromartie and waived inside linebacker Sio Moore.Grigson fejlődik : már észreveszi olyan 1-2 hónap késéssel ha elbasz valamit, nem fél évig erőlteti - hurrá...
Szegény gyerekek, az apjuk munkanélküli lett.
cartman023
Ezek után amúgy Nate Irvinget mennyire lesz megalázó visszahívni?
coltman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊Ott az interjú, linkeltem, meg lehet nézni. Az interjút ugyan azóta megvágták (a kérdéseket kiszedték), de a válasza teljesen megvan. A kérdés (élőben hallottam), egyébként úgy szólt, hogy "nem bosszantja-e, hogy idén ez a harmadik meccs, amit majdnem sikerült megfordítani, de háromszor is vereség lett a vége"? Erre jött az idézett válasza, hogy "dehogynem bosszant, elegem van a majdnemekből, blablabla.....". A vége pedig, amit már nem idéznek a cikkek az volt, hogy "most vissza kell mennünk, tudunk fejlődni, és meg tudjuk oldani", És az utána mondottakat se idéztk a cikkek, ami meg úgy szólt, hogy "nem akarom/kell túlgondolni a dolgokat, a vereség az vereség. Vannak nagyszerű játékosaink, vannak remek edzőink, rendbe kell hoznunk és rendbe fogjuk hozni.".
coltman
Ez az interjú teljesen egyértelmű. Szó nincs itt én így látom, te úgy látod, láthatjuk ahogy akarjukról. Egyszerűen a médiahajhász cikkek - megtetszett a jelződ 😉 - úgy idézték, hogy lehagyták a kérdést, a válasza elejét és a végét, teljesen más kontextust adva a szövegnek. Naponta megesik.
(Megjegyzem, Luck az interjú elején - amikor az Allen passzról beszélt - sokkal inkább volt frusztrált, mint itt a végén. Látszott rajta, hogy még mindig idegesíti, hogy nem jött össze az a play.)

több mint 9 éve
Ezer köszönet ...Tessék: http://www.nfl.com/videos/indianapolis-colts/0ap3000000713717/Colts-postgame-press-conferenceAz interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊Szerintem meg nem zörög a haraszt....
coltman
Az interjút sehol nem lehet megnézni, csak idézgetnek belőle.
Minden meccs után fenn van a 3 Instant Access anyag (HC, QB, Player of the game) és a két pressconf (HC,QB).
Most minden fellelhető csak a Luck presser nem.
Ha valaki mégis megtalálja akkor én kérek elnézést.
szf61
A press elején Paganotól van kb. 50 másodperc bevágva, utána jön Luck. Nem csak az idézett rész (az a végén van, ha csak az érdekel), hanem előtte válaszol több más kérdésre is (jó döntés volt-e a passz Allennek a végén v. inkább futnia kellett volna, stb.)
peterk2005
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Tessék: http://www.nfl.com/videos/indianapolis-colts/0ap3000000713717/Colts-postgame-press-conferenceAz interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊Szerintem meg nem zörög a haraszt....
coltman
Minden meccs után fenn van a 3 Instant Access anyag (HC, QB, Player of the game) és a két pressconf (HC,QB).
szf61
A press elején Paganotól van kb. 50 másodperc bevágva, utána jön Luck. Nem csak az idézett rész (az a végén van, ha csak az érdekel), hanem előtte válaszol több más kérdésre is (jó döntés volt-e a passz Allennek a végén v. inkább futnia kellett volna, stb.)

több mint 9 éve
The Indianapolis Colts today released cornerback Antonio Cromartie and waived inside linebacker Sio Moore.Most már minden rendben, az ő hibájuk volt minden #roadtosuperbowl
cartman023
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
deleted account
1 758
The Indianapolis Colts today released cornerback Antonio Cromartie and waived inside linebacker Sio Moore.Grigson fejlődik : már észreveszi olyan 1-2 hónap késéssel ha elbasz valamit, nem fél évig erőlteti - hurrá...
cartman023
Ezek után amúgy Nate Irvinget mennyire lesz megalázó visszahívni?
Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
The Indianapolis Colts today released cornerback Antonio Cromartie and waived inside linebacker Sio Moore. Szegény gyerekek, az apjuk munkanélküli lett.
több mint 9 éve
Ez az Instant ACESS anyag. Itt nem mond semmit csak a kliséket.www.colts.com/videos/videos/Instant_Access_Jaguars_Andrew_Luck/3b20d861-c86e-4cf5-a5bd-a45ed4d8cacdAz interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊Szerintem meg nem zörög a haraszt....
coltman
szf61
coltman
Amin a rugózás megy az a Luck press conference.
Abból idézget mindenki és az nincs sehol.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
www.colts.com/videos/videos/Instant_Access_Jaguars_Andrew_Luck/3b20d861-c86e-4cf5-a5bd-a45ed4d8cacdAz interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊Szerintem meg nem zörög a haraszt....
coltman
szf61
de tény, hogy nem ez a rész megy körbe az írásos részen, az valahol máshol leledzik, úgyhogy ennyiből mea culpa, de a véleményem továbbra is ua.
Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
Az interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊Szerintem meg nem zörög a haraszt....
coltman
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Az odamész és közlöd, hogy akkor vagy én vagy trade az nem edzőbuktatás, legalábbis a hagyományos értelemben; amikor szarul játszol direkt, az az. De amúgy pont tavaly a Denver meccs körül volt az, amikor feltette neki a kérdést az öltözőben négyszemközt a stampedeblue-ról valamelyik csóka, hogy akkor most tudatosan játszottak Hamilton ellen, vagy csak így sikerült - nem volt egyenes a válasz rá, ergo azért ott is lehetett némi tudatosság a dologban, hangsúlyozom némi. Szóval nem annyira jófiú ő, mint amilyennek elsőre mindenki gondolná.Hát igazából ha a linken tovább olvasol, akkor nem csak én értettem úgy, hogy ez már egy célzás a stábra, játékosokra, és nem a saját magát ekéző megszólalás. Szóval igen, úgy értettem, de nem csak én. De ha megnézed gyakorlatilag vasárnap óta kb az összes sajtóhely azzal van tele, hogy hogy a faszba marad az FO meg a roster egy része itt, hogy lehetett 4 év alatt ennyire szétbaszni mindent, stb, és még ha a sajtóban nem is fog nevesíteni Luck, azért pontosan tudni fogja, hogy ki az, aki nem SB szint. Jófej, meg nem a balhés típus, de azért a gyűrű az gyűrű és senki lelkét nem fogja ezért Luck megkímélni hosszútávon, ha ez neki gyűrű(k)be kerül.coltmanAz NFL.com (és ezek szerint "az összes sajtóhely" - kivéve az indystar-t meg a colts.com-ot, mert ők történetesen korrekten hozták le a cikket) éppen azt csinálta, amire pár posttal korábban felhívtad a figyelmünket: "ne legyünk már ennyire médiahajhászok, van elég sztori, nem kell újat generálni". Azaz hírt kovácsolt olyasmiből ami nem volt benne a történtekben. Te ebből fűzted tovább a gondolatot, ezért szóltam csak, hogy hogy az a cikk félrevezető ,,,,, vagy médiahajhász, a jelző mindegy. (Érdemes inkább a colts.com-on meghallgatni az interjúkat, vagy elolvasni az összefoglaló cikket - hadd ne linkeljem -, az korrekt képet ad az elhangzottakról.)
(Amúgy elég valószínűtlennek tartom, hogy Luck valaha is hangot is adna a szakmai stábbal való kritikájának. Egyrészt mert ez nem szokás, nem csak tőle nem, hanem úgy általában nem. Ha nem tetszik az edzők, akkor a játékosok szép csendben megbuktatják, de nem nagyon sajtóznak róla. Másrészt Pagano kifejezetten az a típusú edző, akit szeretnek a játékosai, függetlenül attól, hogy milyen edző. Szóval ha valamiért felmenne esetleg Irsay-hez, akkor én még most is inkább azt tartom valószínűleg, hogy azért menne fel hozzá, hogy Pagano-t támogassa. A bajok ellenére is. Ahogy tavaly is tette/tették, még a médiában is megszólalva, amikor az keringett a levegőben, hogy már alá is van írva a kirúgása.)
peterk2005
Az interjút meg láttam amúgy, és véleményen továbbra is tartom, de akkor ezt másképp látjuk ennyi, nem ragozom tovább. A szerintem A szerinted B vitának meg nem sok értelme lenne, úgyhogy akkor legyél te A én meg B és mindenki bódog. Deal? 😊
több mint 9 éve
Szeretnék a Colts.hu-n összegyűjteni egy cikkben minél több fényképet a Londoni hétvégéről, egyfajta hangulatjelentés szerűt.(Bár amennyire nem volt vidám)
Arra kérnék tisztelettel mindenkit aki kinn volt, hogy osszon meg képeket a kinti termésből és töltse fel őket ide:
drive.google.com/drive/folders/0B00aCguZLJZifkVicjJKdFIzS250bTNQM2ZROExrdV9XZHlVekFjUVI0elN4cGR4R1dQRUE?usp=sharing
Feltöltés után a jobb oldali description részbe ha beírjátok, hogy hol, mikor, kivel, hány sör után az lenne a legjobb.
Előre is köszönöm
több mint 9 éve
Hát igazából ha a linken tovább olvasol, akkor nem csak én értettem úgy, hogy ez már egy célzás a stábra, játékosokra, és nem a saját magát ekéző megszólalás. Szóval igen, úgy értettem, de nem csak én. De ha megnézed gyakorlatilag vasárnap óta kb az összes sajtóhely azzal van tele, hogy hogy a faszba marad az FO meg a roster egy része itt, hogy lehetett 4 év alatt ennyire szétbaszni mindent, stb, és még ha a sajtóban nem is fog nevesíteni Luck, azért pontosan tudni fogja, hogy ki az, aki nem SB szint. Jófej, meg nem a balhés típus, de azért a gyűrű az gyűrű és senki lelkét nem fogja ezért Luck megkímélni hosszútávon, ha ez neki gyűrű(k)be kerül.coltmanAz NFL.com (és ezek szerint "az összes sajtóhely" - kivéve az indystar-t meg a colts.com-ot, mert ők történetesen korrekten hozták le a cikket) éppen azt csinálta, amire pár posttal korábban felhívtad a figyelmünket: "ne legyünk már ennyire médiahajhászok, van elég sztori, nem kell újat generálni". Azaz hírt kovácsolt olyasmiből ami nem volt benne a történtekben. Te ebből fűzted tovább a gondolatot, ezért szóltam csak, hogy hogy az a cikk félrevezető ,,,,, vagy médiahajhász, a jelző mindegy. (Érdemes inkább a colts.com-on meghallgatni az interjúkat, vagy elolvasni az összefoglaló cikket - hadd ne linkeljem -, az korrekt képet ad az elhangzottakról.)
(Amúgy elég valószínűtlennek tartom, hogy Luck valaha is hangot is adna a szakmai stábbal való kritikájának. Egyrészt mert ez nem szokás, nem csak tőle nem, hanem úgy általában nem. Ha nem tetszik az edzők, akkor a játékosok szép csendben megbuktatják, de nem nagyon sajtóznak róla. Másrészt Pagano kifejezetten az a típusú edző, akit szeretnek a játékosai, függetlenül attól, hogy milyen edző. Szóval ha valamiért felmenne esetleg Irsay-hez, akkor én még most is inkább azt tartom valószínűleg, hogy azért menne fel hozzá, hogy Pagano-t támogassa. A bajok ellenére is. Ahogy tavaly is tette/tették, még a médiában is megszólalva, amikor az keringett a levegőben, hogy már alá is van írva a kirúgása.)

több mint 9 éve
Andrew luck should retire or demand a trade. The Colts have a horrible coaching staff and their roster is one of the worst in the league. Jim Irsay can't stop popping pills long enough to realize you can't win with just a talented Quarterback. Nobody is Peyton Manning except Peyton Manning and nobody can carry a team like he did. Until they figure that out they are gonna be a middle of the road team and that makes me really sad.hat nagyjabol ennyi. szomoritsa magat mas colts meccsel, barcsak meg mindig 2012 lenne, a jo resz nagyjabol 1 hete ilyenkor kezdodott 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
another one : bleacherreport.com/articles/2667390-pagano-and-grigson-have-driven-andrew-luck-and-the-colts-into-the-ground
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát igazából ha a linken tovább olvasol, akkor nem csak én értettem úgy, hogy ez már egy célzás a stábra, játékosokra, és nem a saját magát ekéző megszólalás. Szóval igen, úgy értettem, de nem csak én. De ha megnézed gyakorlatilag vasárnap óta kb az összes sajtóhely azzal van tele, hogy hogy a faszba marad az FO meg a roster egy része itt, hogy lehetett 4 év alatt ennyire szétbaszni mindent, stb, és még ha a sajtóban nem is fog nevesíteni Luck, azért pontosan tudni fogja, hogy ki az, aki nem SB szint. Jófej, meg nem a balhés típus, de azért a gyűrű az gyűrű és senki lelkét nem fogja ezért Luck megkímélni hosszútávon, ha ez neki gyűrű(k)be kerül.És ez is eljött, Luck első kifakadása :Volt már linkelve, akkor feleslegesnek éreztem korrigálni, de nem kéne azért ezt félreérteni. Ezeket a post game interjúban mondta, ahol nem volt ott a többi játékos, de egyébként a meccs után a legtöbb játékos pontosan ugyanilyen frusztráltan, mérgesen reagált. És nem másokat hibáztatva, hanem saját magukat. Mathis ki volt akadva saját magára, Allen önmagát hibáztatta, Castonzo azt mondta ilyen rosszul nem játszhat, PatRob azt mondta szégyelli magát a teljesítménye miatt stb, stb. Szóval Luck egy frusztrált, ideges, saját magukat okoló öltözőből ment fel, és mondta el kb. ugyanezt. A játékosok, a társaság önmagára mérges, mert nincs teljesítmény, és vereség van, de ebben (még?) nem kell keresni sem a kiszólást az edzői stábra, netán az edzőbuktatást. (Már, ha a "ezt már nehezen lehet nem úgy érteni, hogy nem mindenki teszi bele azt, amit kéne - és az triviális, hogy ha választás van, akkor Luck marad és nem a coaching staff" részt így értetted. Ha nem, akkor nemszótam.)
He added: "A lot of almosts, and almosts are never good enough in this league. I'm tired of almost. I want to win. The Colts are a winning culture. We expect wins. And it just doesn't happen if you trot out on the field. It starts at practice, it starts in the work hours, and I think we can go back, improve and make that happen."
Ezt már nehezen lehet nem úgy érteni, hogy nem mindenki teszi bele azt, amit kéne - és az triviális, hogy ha választás van, akkor Luck marad és nem a coaching staff. Persze azt ami itt van a forumon, azt kb mindenki látja már, és ha idén lebőgünk - márpedig meglepődnék, ha nem, akkor szerintem Lucknak lesz már akkora egoja, hogy közölje Irsay-jel, hogy akkor most üljünk le és dumáljunk, mert nem akarja elbaszni a karrierjét a ZS miatt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000714687/article/frustrated-luck-im-tired-of-almost-after-latest-loss
coltman
peterk2005
Edzőbuktatásról nem beszéltem, az úgyse így működik.
több mint 9 éve
És ez is eljött, Luck első kifakadása :Volt már linkelve, akkor feleslegesnek éreztem korrigálni, de nem kéne azért ezt félreérteni. Ezeket a post game interjúban mondta, ahol nem volt ott a többi játékos, de egyébként a meccs után a legtöbb játékos pontosan ugyanilyen frusztráltan, mérgesen reagált. És nem másokat hibáztatva, hanem saját magukat. Mathis ki volt akadva saját magára, Allen önmagát hibáztatta, Castonzo azt mondta ilyen rosszul nem játszhat, PatRob azt mondta szégyelli magát a teljesítménye miatt stb, stb. Szóval Luck egy frusztrált, ideges, saját magukat okoló öltözőből ment fel, és mondta el kb. ugyanezt. A játékosok, a társaság önmagára mérges, mert nincs teljesítmény, és vereség van, de ebben (még?) nem kell keresni sem a kiszólást az edzői stábra, netán az edzőbuktatást. (Már, ha a "ezt már nehezen lehet nem úgy érteni, hogy nem mindenki teszi bele azt, amit kéne - és az triviális, hogy ha választás van, akkor Luck marad és nem a coaching staff" részt így értetted. Ha nem, akkor nemszótam.)
He added: "A lot of almosts, and almosts are never good enough in this league. I'm tired of almost. I want to win. The Colts are a winning culture. We expect wins. And it just doesn't happen if you trot out on the field. It starts at practice, it starts in the work hours, and I think we can go back, improve and make that happen."
Ezt már nehezen lehet nem úgy érteni, hogy nem mindenki teszi bele azt, amit kéne - és az triviális, hogy ha választás van, akkor Luck marad és nem a coaching staff. Persze azt ami itt van a forumon, azt kb mindenki látja már, és ha idén lebőgünk - márpedig meglepődnék, ha nem, akkor szerintem Lucknak lesz már akkora egoja, hogy közölje Irsay-jel, hogy akkor most üljünk le és dumáljunk, mert nem akarja elbaszni a karrierjét a ZS miatt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000714687/article/frustrated-luck-im-tired-of-almost-after-latest-loss
coltman

több mint 9 éve
deleted account
1 758
Ez pont jó ide kiegészítésnek:Hát igen, a lényeg :
The Colts are wasting Andrew Luck’s once-in-a-generation talent
ftw.usatoday.com/2016/10/indianapolis-colts-andrew-luck-ryan-grigson-chuck-pagano
ervihmv
This braintrust has been giving more than four years to build around Luck. It couldn’t do so when he was making a modest salary. Do we really expect them to figure it out now that he’s the highest-paid player in NFL history?
Nem hinném.
Egyébként én nem értek egyet azzal, hogy szezon közben nem kell kibaszni GM-et - nem tudom ki írta ezt már. Jelenleg még nem kell, de amint eljön az a pont, hogy a PO-ra nincs esély, repülhet rögtön, mert onnantól már nincs szerepe semmilyen szinten - és egy kis előfélelem generálás az edzők, játékosok felé most már szerintem muszáj, mert Luck kifakadása is részben a teljesítményre vonatkozott - sokan belekényelmesedtek már a pozícióba, ami nagyon nem egészséges.
több mint 9 éve
na most ott tartunk h jön egy gyengécske bears. ha kikapunk akkor utána zacskó lesz a texans is.oh, ezek nem olyanok, hogy kiszámíthassuk mi lesz, simán kinézem belőlük, hogy a Bears L után valahogy megütik a Houstont.
az 1-5
Miska84
fordítva azért sanszosabb. de legyen 2W inkább
több mint 9 éve
igen Luck óriási tehetség.Persze, Luck nem hibátlan, de Manning sem volt az. Nyert velünk gyűrűt, de ha megnézed, abban, hogy ő mekkora klasszis volt, több gyűrű benne volt igazából, és nem Denverben. Csak Polianék évről évre basztak a világra, mondván, majd PM megnyer mindent. Nulla védelem, egyre elöregedő, sérülékeny játékosok, rossz draftok, etc.
valóban
de azért vannak nagy hibái neki is.
visszanéztem a 4&1et. méghozzá azért mert szerintem hilton nem lépett rá a vonalra megvolt az first down már előtte. sajnos egyszer sem játszották vissza csak szar helyről. előben is úgy láttam meg a kivetítőn is.
és utána Lucknak 3-4 szabd célpontja volt. de rosszul döntött. ez van
Miska84
Polian leszarom hozáálláása PM utolsó néhány indianapolisi évében már nagyon rosszul sült el.
Én most hasonlóan kezdem érezni Lucknál. Nem hibátlan abszolút, de mint playmaker, mint tehetség, olyan pluszokkal rendelkezik, mint a liga történetében kevés irányító. A srácban több van sokkal, mint amit a keret „enged” neki. Sőt, mint amit a stáb kihoz belőle. Fos fal, nulla védelem. Így nem fog gyűrűt nyerni, így a Colts sem tudja átlépni az árnyékát és menetelést végrehajtani a PO-ban.
Persze, Luck még csak 27 éves, szóval van ideje, de azért mégis, két és fél éve ezen a szinten állunk, hogy a csapat, az edzői stáb nem tud szintet lépni. Kicsit Lewis, Bengals-féle beütésem van. Jönnek a PO-k – mondjuk a Colts lényegesen könnyebb csoportban van, ami nem segít Paganóékon –, egy-egy bravúrgyőzelem is akadt, de egyébként rendre közünk sincs a végjátékokhoz, ami a PO-kat illeti.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Mathis?? Vina???"Volt egy cikk ahol pont az volt szépen leírva"..... Ki az aki médiahajhászkodik? 😀Ráadásul Manningnek, sajnos vagy nem sajnos annyi kiváló személyi kapcsolata van szerte-szana a ligában - Arianstól Gase-en át, Fox-tól McCoy-ig, Moore-tól a college edzőiig -, akik jelenleg is aktívak és befolyásosak más csapatoknál, hogy ha netán meg is gondolná magát (amire next to zero az esély, de ha mégis), akkor jelenleg nagyságrendekkel nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik személyes jó ismerősének mond igent, mint annak, hogy Irsay-nek ..... aki elküldte innen 2011-ben. Más személyes kapcsolat pedig jelenleg nem fűzi senkihez a csapat körül.Azé nemá', ennyire ne boruljunk meg agyilag : még régebben volt egy cikk, ahol pont az volt szépen leírva, hogy Manning mondta Irsaynek, hogy bolond ha nem húzza be 1/1-re a QB-t, ergo Manning támogatta azt, hogy el legyen küldve - de ez business, amit Manning pontosan tud, szóval nem fog ettől Irsay-re haragudni. Szóval ne legyünk már ennyire médiahajhászok - van elég sztori, nem kell újakat generálni a semmiből.
peterk2005
coltman
(Nem azt írtam egyébként, hogy Manning haragszik Irsay-re. Csak annyit, hogy Indybe jelenleg csak Irsay tudná hozni, mert más személyes kötődése jelenleg nincs a stábban. Se játékos, se edző, senki. Az Irsayhez fűződő viszonyánál viszont jelenleg kismillió jobb, barátibb kapcsolata van más, NFL-ben most is pozíciót betöltő emberrel.)
peterk2005
egyébként nem hiszem, h PM ~5 éven belül visszatérne az NFL-be akármilyen poszton is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning